show

ThE 70s GiRl

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo32.gif show ../images/Emo124.gif

אני ממש מצטערת שלא פתחתי ביום ראשון את השירשור.. [בעיות משפחתיות וכאלה...] אז... כאן המקום להשוויץ בדברים חדשים או סתם דברים מדליקים שיש לכם..
אין לשרשר נצלש"ים לשירשור.
אין לפתוח את השירשור בהמשך השבוע. אוהבת 3>3> אני :)

Daniela R

New member
אוקיי.. אבל תראי

פתחו כבר אחד אז זה ממש מיותר. היית מחכה כבר לשבוע הבא

נחשו מה../images/Emo6.gif

חבר שלי קנה לי במתנה, היה אחד אחרון בהפנינג
וכבר חשבתי שאין את זה בשום מקום

Mozzarella

New member
אני גם רוצה חבר :(

החבר שלי ואני נפרדנו לפני כמה ימים אחרי שנתיים וחצי :( סתם, על מי אני עובדת, אני לא בוכה שניה מיותרת, זה היה צעד חכם.

AliceInChains17

New member
תתחדשי!

זה כזה חמוד גמני רוצההההה וממש לא ידעתי שמוכרים אותם בהפנינג..חשבתי שאין אותם בארץ בכלל. בכל ההפנינגים יש אותם? איפה עוד יש? והשאלה החשובה..כמה עלה???

גם אני חשבתי שאין בארץ... הייתי

בקניון בחולון והייתי בשוק כשראיתי את זה התחלתי להשמיע יבבות כשליטפתי אותו חחחחחח
זה היה תיק אחד אחרון... יש חנות בסנטר בדיזנגוף בת"א שיש הרבה מוצרים של NICI אבל המוכרת אמרה שאין להם כאלה יותר האמת שהביאו מוצרים שלהם לכל הסניפים של הפנינג (אם אני לא טועה), אבל את התיק הזה אין לי ממש מושג איפה אפשר למצוא בד"כ הוא בא בצבעים חום,שחור,לבן ונראה לי אפור (ככה אני זוכרת לפחות)-> סתם כי בא לי להוסיף פרטים
והמחיר הוא 179 פלוס מינוס

AliceInChains17

New member
חח בדקתי בגוגל

כי סיקרן אותי לראות את הצבעים האחרים והיה רק שחור לבן וחום..החום הכי יפה! לא ראיתי אפור..ובכלל יש להם תיקים מגניבים! חח כמו התיק הזה!

חחח אדיר../images/Emo6.gif אהבתי../images/Emo9.gif

בעיקרון בחנויות יכול להיות שראיתי כמה תיקי בובה כאלה ובעיקר את התיקים היותר פלסטיקיים, עם הדפס של הדמויות שלהם

חחח אדיר../images/Emo6.gif אהבתי../images/Emo9.gif

בעיקרון בחנויות יכול להיות שראיתי כמה תיקי בובה כאלה ובעיקר את התיקים היותר פלסטיקיים, עם הדפס של הדמויות שלהם

kati666

New member
מוחאחא ../images/Emo13.gif

כמו דברים... שיער חדש. אבל זה ישן-מראשון שעבר שעבר אבל לא השווצתי ^.^ אני חייבת לאמר-הוא נראה הרבה יותר טוב במציאות ^^"

kati666

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

והיה שם גם נרתיק כזה מקרוקר למשקפיים D: רק בקושי רואים ^^ ועוד שניי חולצות, סליחה על האכות המצלמה גוססת

kati666

New member
וסיכות כאלה חמודות ^^

מההיפרנטו D: 10 שקל. ניראלי חסר שם צבע כולשהוא. כבר נשבר לי הירוק
.

למעלה