הו, הנה צדיקה בסדום!
C CrazyPenguin New member 18/6/08 #21 הפחחחח../images/Emo191.gif פחחח...פחח...פחחח. זה מה שיש לי להגיד
C Cling And Clatter New member 19/6/08 #35 בגלל זה../images/Emo6.gif אם הוא לא היה שר לך כמה שורות מהשיר ושר איתך ומסתכל לך בעיניים (ומושיט לך את ידו ) לא נראה לי שהיית אוהבת את השיר הזה כ"כ ונראה לי שהסיבה היחידה שאת לא אוהבת את HS בגלל שטים כתב אותו על טום ולא עליך XD
בגלל זה../images/Emo6.gif אם הוא לא היה שר לך כמה שורות מהשיר ושר איתך ומסתכל לך בעיניים (ומושיט לך את ידו ) לא נראה לי שהיית אוהבת את השיר הזה כ"כ ונראה לי שהסיבה היחידה שאת לא אוהבת את HS בגלל שטים כתב אותו על טום ולא עליך XD
א אמבריי לנצח New member 19/6/08 #44 חחחח בואי נגיד שעדיף שטים לא יכתוב עליי את מה שהוא כותב על טום...
C Chrismakkah convert New member 18/6/08 #24 הוי, איזה כיף! וברור ש../images/Emo128.gif CB סוף סוף אני מגלה שאני לא היחידה ששונאת אותו! (למרות שבטח אף אחד לא שונא אותו כמוני). כל הכבוד לכל מי שהצביע לו!!! ולכוח הקוואלות כמובן
הוי, איזה כיף! וברור ש../images/Emo128.gif CB סוף סוף אני מגלה שאני לא היחידה ששונאת אותו! (למרות שבטח אף אחד לא שונא אותו כמוני). כל הכבוד לכל מי שהצביע לו!!! ולכוח הקוואלות כמובן
ח חישכיש1 New member 19/6/08 #36 מתוך מגוון שירי קין העצום שאני מכיר שזה בערך : bedshaped nothing in my way crystal ball A bad dream somewhere only we know thin air sing אני מדרג רשמית את SING כשיר הכי גרוע מבין כל אלה... ואת bedshaped כהכי טוב
מתוך מגוון שירי קין העצום שאני מכיר שזה בערך : bedshaped nothing in my way crystal ball A bad dream somewhere only we know thin air sing אני מדרג רשמית את SING כשיר הכי גרוע מבין כל אלה... ואת bedshaped כהכי טוב