החוליה החלשה

אני מתכוונת להעיף אותו אחרי CB../images/Emo3.gif

לשיר הזה יש כ"כ פוטנציאל והם הרסו (יותר נכון טים הרס אותו) עם כל האפקטים המוזרים האלה בפסנתר.

לדעתי הבחירה של IIAW כסינגל הראשון

היא שהמיתה את הצלחת הדיסק השני וביסוסה של קין כאחת מהלהקות הגדולות בעולם. אם היו מתחילים בשיר יותר קיני כמו TA או אפילו אם הם רצו להראות את השינוי וההתפתחות אז NIMW שהוא שונה בסגנון אבל עדיין מהמם.. אבל IIAW לא רק שהוא יותר מדי מתריס "תראו תראו אנחנו עושים גם מוזיקה כזאת" הוא גם פשוט שיר לא יפה. ובקשר למה שטים עשה- אני לא יודעת אם רק להוריד את האפקטים היה מספיק כדי להציל את השיר הזה אבל בהחלט אם היו עושים פסנתר דומיננטי זה היה יכול להישמע אחרת לגמרי. לעומת זאת לדעתי בBT האפקטים חירבשו את כל השיר לגמרי ובלעדי זה הייתי יכולה לאהוב אותו ממש. אני זוכרת שכשקניתי את הדיסק בירושלים כשהייתי אז בשירות, לא רציתי לשמוע עד שאני לא מגיעה הביתה ושומעת באיכות סטריאופונית אני לא שומעת את הדסיק!
ואז יום אחד לפני שחזרתי לא יכלתי להתאפק אז לפי המילים בחרתי בשיר שהכי היה נראה לי שאני אוהב לפי המילים ובחרתי בברוקן טוי ואמרתי אני אקשיב רק לכמה שניות ראשונות... איזה הלם ציפה לי!!!
איכס.

פסנתר דומיננטי../images/Emo45.gif

זה מה שפשוט היה חסר בשיר הזה. המילים של השיר מהממות, אבל הלחן זוועה
ואכן, זה באמת נראה כאילו הם רוצים להוכיח שהם שונים ומגוונים ע"י IIAW וחבל, כי הדיסק עצמו מאוד שונה מH&F וכל בחירת שיר אחר יכלה להוכיח את מה שהם רצו. מה שבנוסף, בחירת הסינגלים בUTIS הייתה נוראית. מה שעוד יותר גרם לאי הצלחתו של הדיסק
וגיתית- לא אומרים איכס על שיר שקין!

מתנצלת ../images/Emo3.gif אבל זה רק מראה שאני אובייקטיבית!!

דווקא שר הסינגלים היו טובים לדעתי. לדעתי הסינגל הראשון היה צריך להיות ABD וNIMW גם ישר אח"כ.אוליאפילו אטלנטיק.

נההה..אין סיכוי שאטלנטיק היה מצליח בתור סינגל

הוא מדי... אפל
אבל אני מסכימה שNIMW היה יכול להיות מושלם בתור סינגל ראשון!

maihlevi

New member
אכן... זה שיר מאוד ממוסחר... לא מבינה מה קרה

להם כשהם כתבו אותו.. הסגנון הזה רחוק מהם מרחק שנות אור.. אם הם היו מוציאים את NIMW הם 1000000%% היו נכנסים לפליליסט של עוד מליון אנשים... חבל... כי זה U2 כזה.. שיר מרגיז מאוד..

פאק! HS הולך לצאת

אני דורשת גלגל הצלה! מה שקרה פה זה אפקט העדר
HS הרבה יותר טוב מCB

hagayx

New member
הצדק יצא לאור!

אגב את יודעת שהיה לי הלילה חלום בלהות שתפסת את ה500!

מה???????????? ../images/Emo2.gif לא!!!!!

איך זה יכול להיות?????? CB הוא שיר גרוע!!!! מה הוא עוד עושה פה???

הוא קליט! זאת הבעיה!

~קארין מתחילה לחפור~ אממ ביום שלישי הלכתי לילד מהכיתה שלי שיעזור לי במ"מ, וכמובן שברוב חוצפתי הייתי חייבת לחטט לו במחשב ולראות מה הוא שומע
בכל מקרה, המלצתי לו על כמה להקות שהדגש כמובן על קין
ואכן, היום בדרך מהתגבורים במ"מ אני שומעת משהו מוקר- *טאם טאדם* זה היה CB! (פעם שעברה ששמעתי משהו מוכר והתגלה כבדשייפט זה היה בפולין, ואני כמו סתומה מחפשת מאיפה זה ואז קולטת שזה בה מהתקרה, מהמוזיקה של הלובי
) ואז הוא אמר לי שהוא הוריד שירים שלהם, שהוא ממש אוהב את CB כי הוא קליט!! ("במיוחד הפזמון") והוא שם עוד שירים של קין בפלאפון אבל הם היו של דמו, והוא בכלל לא היה מודע לזה
קיצר, הבעיה CB יותר קליט מHS
שרי אנחנו צריכות לעשות משהו! קודם העיפו לנו את BT (שזה עוד נסלח..) ועכשיו את HS! הכל בגלל גיתית

אני לא אוהבת כ"כ את HS

אני פשוט ממש ממש שונאת את CB (תשאלי את גיתית
) . ונכון הוא קליט! שירי קין לא צריכים להיות קליטים!! הם לא להקת פופ
ובגלל זה אני לא אוהבת את CB- הוא פשוט נשמע הכי פופ שיש, ממש מהצליל הראשון!. ואכן הכל בגלל גיתית!! בטוח היא מזייפת את תוצאות התחרות
ואם כבר הזכרת את בדשייפט- בת דודה שלי למדה עיצוב גרפי, וכשהם למדו על אנימציות, המרצה שלהם הביא להם דיסק עם כל מיני טכניקות של אנימציה.. ולפני שבוע בת דודה שלי מצאה אותו ואמרה לי "תראי איזה שיר יפה יש כאן" - והיה שם את הקליפ של בדשייפט!!

למעלה