הכר את הפורום

Love Bem

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

השבוע זאת אורנה
בכינוי GUILTY תשאלו אותה מה שבא לכם

love mcr

New member
אמ..כמה שאלות..

מי המועדף עליך מחברי הלקה ? איזה יום היום? מה הצבע הכי יפה שיש? הכי לא יפה ? הכי מתאים להיות? מה את רוצה עכשיו לאכול? מה את לא רוצה לאכול? אני משגעת אותך? את רוצה שאני ימשיך? מה רוצה נשיקה? מה העיר הכי יפה שיש...? טוב נמאס לי לכתוב...חח..

GUILTY

New member
אמ..כמה תשובות..

מי המועדף עליך מחברי הלקה ? לא יודעת אין אחד איזה יום היום? עכשיו ברגע זה ........ראשון מה הצבע הכי יפה שיש? אדום כהה הכי לא יפה ? זהב הכי מתאים להיות? אמ......עצמי? מה את רוצה עכשיו לאכול? קרמבו מה את לא רוצה לאכול? בשר אני משגעת אותך? לא ממש את רוצה שאני ימשיך? אמממממממ... מה רוצה נשיקה? מה? מה העיר הכי יפה שיש...? בארץ? - אילת בחו"ל פינלנד וניו זילנד

MyMystery

New member
וואו!

היי! מה נשמע? יהיה טוב? איך השנה החדשה?! מה את חושבת יהיה ב 6.6.06 השנה? את אוהבת חתולים? עכברים? עכבישים? ג'ירפות? כחול? מה עדיף: כחול או אדום? שחור או לבן? זכוכיתת או ברזל? גלידה או קרמבו? שלג או גשם? חורף או קיץ? ביצפר או אוניברסיטה? אמריקה או אנגליה? אלגברה או גאומטריהXD? שאלה נורא חשובה!!!: את אוהבת מיי כמיקל רומאנס?!

GUILTY

New member
היי!

היי! מה נשמע? בסדר יהיה טוב? אמממ לא נראה לי איך השנה החדשה?! רק התחילה אז לא יודעת מה את חושבת יהיה ב 6.6.06 השנה? יום שישי? חחחחחחחח את אוהבת חתולים? לאאאא הם חיות רעות עכברים? לא עכבישים? כשהם רחוקים ג'ירפות? חחחחחחחח לא כחול? לא מה עדיף: כחול או אדום? אדום שחור או לבן? שחור זכוכיתת או ברזל? זכוכית גלידה או קרמבו? גלידה שלג או גשם? גשם חורף או קיץ? חורף ביצפר או אוניברסיטה? בית ספר אמריקה או אנגליה? אנגליה אלגברה או גאומטריהXD? איווווווו שאלה נורא חשובה!!!: את אוהבת מיי כמיקל רומאנס?!

EnchantedS

New member
אוקיי, בסדר, גמני ישאל...:)

-Are you ok? -למה בחרת את הכינוי הזה? -אם היית משנה את השם לאחר, מה הוא היה? (סתכלו, שאלות לא טיפשיות חח) -אם ג'רארד היה מופיע בדלת שלך מחופש לארנבת פלייבוי, מה היית עושה? -אם מישו היה מציע לך לאכול 20 קילו חסה רצוף, ובתמורה לקבל מליון דולר, היית מסכימה? -אם היית יכולה להחליף את אחד מMCR להופעה אחת (כמובן שבין רגע היו לך את היכולות שלו בכלי נגינה\ בקול), מי זה היה? -אם השמועות על ההתפרקות של MCR היו נכונות, והיו מחליטים לעשות רק עוד הופעה אחת ויחידה, בארה"ב, מה היית עושה? -מה עבודת החלומות שלך? -מתי הפעם האחרונה שאכלת ביצה עין? -מה הדיסק האחרון שקנית?

GUILTY

New member
בסדר ואני יענה

-Are you ok? כן ככה -למה בחרת את הכינוי הזה? זה היה הכינוי של אחותי אז נשארתי איתו -אם היית משנה את השם לאחר, מה הוא היה? (סתכלו, שאלות לא טיפשיות חח)- בריטני ספירס
-אם ג'רארד היה מופיע בדלת שלך מחופש לארנבת פלייבוי, מה היית עושה? אונסת אותו? סתם לא ברצינות בטח מתעלפת -אם מישו היה מציע לך לאכול 20 קילו חסה רצוף, ובתמורה לקבל מליון דולר, היית מסכימה? ברור אני גם ככה צמחונית -אם היית יכולה להחליף את אחד מMCR להופעה אחת (כמובן שבין רגע היו לך את היכולות שלו בכלי נגינה\ בקול), מי זה היה? פראנק יאיי -אם השמועות על ההתפרקות של MCR היו נכונות, והיו מחליטים לעשות רק עוד הופעה אחת ויחידה, בארה"ב, מה היית עושה? עוזבת הכל טסה לראות את ההופעה ומתעבדת -מה עבודת החלומות שלך? צילום -מתי הפעם האחרונה שאכלת ביצה עין? איוווו לא אוהבת ביצים. אולי לפני שנה וחצי -מה הדיסק האחרון שקנית? HIM - dark light

EnchantedS

New member
אווו זה גם הדיסק האחרון שאני קניתי

:) הייתי בטוחה שהכינוי זה בגלל השיר של הראסמוס חח

GUILTY

New member
היא בחרה את הכינו בגלל דה ראסמוס

ואז היא החליפה. אני אהבתי אותו אז לקחתי

Love Bem

New member
מה את אוהבת נורא דה ראסמוס?

גם בגלל זה קוראים לך גילתי חב4ה שלי מתה אל השיר הזה! שיר באמת יפה

Love Bem

New member
אחח...שקוף שאני ילדה מסכנה

עכשיו משהי תבוא ותעשה
מי הדבעית?

GUILTY

New member
אממ....לא עשיתי את הסימן אבל רשמתי

שכן אז מה אני אמממ.........איך קראת לזה? דבעית???? מה זה לעזאזל?

GUILTY

New member
לא את לא.....אבל בחיים לא שמעתי את

המילה הזאת :/ טוב תמיד יש פעם ראשונה לא?

Love Bem

New member
נוו...לא הבנת היתתכוונתי לילדה שיש

לה בעיות בראש והיא מתומטמת קיצר ילדה כמוני

GUILTY

New member
כן אני אוהבת אותם מאודדדד!!!

אהבתי אותם לפני MCRו HIM הם להקה גדולה והשירים הישנים שלהם (כשהם היו קטנים) ממש מצחיקים. יש שיר על קולה ועל צפרדע ועל כלב מת
אבל יש שירם (הרוב) פשוט מדהימים.

EnchantedS

New member
כלב מת????!!

את מתכוונת לסופיה?? מה, הכלב שם מת?? והשיר על הצפרדע כזה מטומטם חחחח.....

GUILTY

New member
בשיר סופיה אין כלב מת.

אני מדברת על Funky Jam יש שם קטע My friend's dog little Muffy got a heart attack. It was real but we both just laughed at that. It took some time to get that dog was dead 'n' lying feet to the roof on my friend's bed. We called an ambulance without any reason 'n' told the man it was dog hunting season. The man screamed, I guess he felt some pain in chest. למרות שהשיר מפגר אני אוהבת אותו

למעלה