הכר את הפורום

יאצוק

New member
אורנה!!../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

מה שלומך? נכון שאת גלידת שוקולד ועד עכשיו אף אחד לא ידע מזה? איזה חבר בלהקה את הכי אוהבת? נכון שזה ג'רארד? למה דווקא אותו? איזה עוד להקות את שומעת? מה עשית בסילבסטר? מה השעה עכשיו? וזייהו.

GUILTY

New member
היייי

מה שלומך? נחמד נכון שאת גלידת שוקולד ועד עכשיו אף אחד לא ידע מזה? באמת? לא ידעתי איזה חבר בלהקה את הכי אוהבת? אוי עוד פעם השאלה הזאת? לא יודעת אין אחד נכון שזה ג'רארד? חחחח אני אוהבת את כולם למה דווקא אותו? היי אמרתי שלא! איזה עוד להקות את שומעת? - Coldplay - HIM - האלוהים שלי - Bush - Muse - Towers Of London - Thrice - Scary Kids Scaring Kids - Hoobastank - The used - The Dresden Dolls - the rasmus - f.f.a.f - anthrax - taking back sunday - alkaline trio - stutterfly - ff - smile empty soul מה עשית בסילבסטר? כלום הייתי חולה
מה השעה עכשיו?23:48

Shir FGS

New member
אחרי שראיתי אותך. :) ../images/Emo109.gif

גם אני רוצה לשאול. :) איף היה במפגש? את זוכרת אותי? כאב הסיידליפ? מאיפה את? מה שלומך ממש עכשיו? השיער שלך במפגש היה פן או טבעי? בא לך קולה? נכון שקולה זה טעים? :)

GUILTY

New member
:)

גם אני רוצה לשאול. :) איף היה במפגש? מאוד כיף את זוכרת אותי?כן כאב הסיידליפ?לא מאיפה את? ירוחם מה שלומך ממש עכשיו? בסדר קצת עיפה השיער שלך במפגש היה פן או טבעי? פן. טבעי השער שלי מתולתל בא לך קולה? לא נכון שקולה זה טעים? לא ממש, אני לא אוהבת גזים

keisamit

New member
אורנה אשמה! ../images/Emo187.gif

הבתם!?!?! אורנה??? GUILTY?? לא חשוב.
שלום אורנה.
איך בשירות לאומי? כן, גם אצלי בבצפר חרא.
משעמם לך? מה אכלת לאחרונה? ומה שתית לאחרונה? ולמה אני משתטה? איזה שיר של MCR שמעת בפעם האחרונה? ראית את MCR בגונזו? אני כן!
נהנית במפגש? מה המצברוח שלך בכללי
יומנעים.

GUILTY

New member
הי חבל שלא באת למפגש../images/Emo10.gif

איך בשירות לאומי? דיי מעצבן כבר....מתה לסיים כן, גם אצלי בבצפר חרא. היי עדיף ללמוד על לנקות חרא של תינוקות. משעמם לך? לא ממש מה אכלת לאחרונה? ספגטי יאייי ומה שתית לאחרונה? XL ולמה אני משתטה? כי להיות מוזר ומשוגע זה כיף? איזה שיר של MCR שמעת בפעם האחרונה? Sister to sleep ראית את MCR בגונזו? כן!!!!!!!!!!!!! אני כן! נהנית במפגש? מאוד מה המצברוח שלך בכללי עכשיו אחרי השאלון הזה.........בכלל לא רע
יומנעים. גם לך חמודה

../images/Emo13.gifאורנה

מה נשמע
באיזה מקום תרצי לבקר בעולם
איזה חג את הכי אוהבת
ושיהיה לך יום טוב

GUILTY

New member
הייי ינה

מה נשמע? טוב באיזה מקום תרצי לבקר בעולם? ניו זילנד ופינלנד איזה חג את הכי אוהבת? כיפור.....לא סתם, שום חג ושיהיה לך יום טוב גם לך P:

למעלה