הכר את הפורום

EnchantedS

New member
אהה ניראה לי שראיתי את הקליפ של

זה מתישהו... אבל לא קראתי אז את המילים כי לא ניראה לי שאהבתי ת'שיר.... חחח איזה שיר מפגר:)

GUILTY

New member
זה שיר קרוע...אמממ..אין לו קליפ.

זה שיר ממש ישן מהדיסק הראשון 1996

EnchantedS

New member
אני חושבת שיש לו קליפ... אבל בעצם

אני לא בטוחה שראיתי, ניראה לי שזה היה הקליפ של פלייבויז בעצם.... אמרו לי שיש לזה קליפ... ושראו אותו גם..... ילדה אחת מדנמרק שיש לי במסנג'ר...

GUILTY

New member
כן יש לפלייבויז אבל לFunky Jam לא

ראיתי. אני לא חושבת שיש לו......אבל עם יש אני אשמח לראות

EnchantedS

New member
בחיפוש בגוגל, הוא מצא משו, אבל אולי

זה לא זה.. אין לי כוח להוריד את זה אז אני לא יידע:) חח לא נורא, נחייה עם הספק:)

היי אורנה!

1.מה את אוכלת היום בערב? 2.מה את אומרת על לק שחור? 3.מה את אומרת עאל לק שחור ברגליים? 4.מי הכי חמוד בMCR? 5.מה השיר שאת הכי אוהבת שלא של MCR?ומה הכי שלהם? 6.מה קורה בפסח? 7.מה את חושבת על פסטיגלים? 8.כמה אחים ואחיות יש לך?ובני כמה? 9.איזה צבע הקיר שמעל המיטה שלך? 10.איזה צבע הטלפון? 11.מה עולה לך בראש כשאני אומרת "תפוחי אדמה"? 12.מה את חושבת על סופגניות? 13.האם את מתאפרת? 14.אוהבת לקרוא? 15.MP או IPOD? 16.מה את חושבת על המחשב שלך? 17.איך קראת בסוף לאייפוד שלך? 18.מה את חושבת על מסטיקים בטעם תות? 19.אוהבת לשים לובלו? 20.מה את חושבת על משבצות עגולות בצבע תכלת?

GUILTY

New member
היי בחזרה

1.מה את אוכלת היום בערב? אמממ....עוגיות 2.מה את אומרת על לק שחור? מגניב 3.מה את אומרת עאל לק שחור ברגליים? גם מגניב 4.מי הכי חמוד בMCR? אמממ אין לי אחד 5.מה השיר שאת הכי אוהבת שלא של MCR?ומה הכי שלהם? MCR - Thank You For The Venom השני MUSE -Muscle Museum 6.מה קורה בפסח? לא יודעת. מה קורה? 7.מה את חושבת על פסטיגלים? דבר גדול 8.כמה אחים ואחיות יש לך?ובני כמה? טוב 3 אחיות ואח אחד 23, 18, ו 12 והאח בן 8 9.איזה צבע הקיר שמעל המיטה שלך? אדום שחור לבן 10.איזה צבע הטלפון? אפור 11.מה עולה לך בראש כשאני אומרת "תפוחי אדמה"? פוטטו צ'יפס של מקדונלד יאמי 12.מה את חושבת על סופגניות? דבר מגעיל חוץ מהריבה 13.האם את מתאפרת?כן 14.אוהבת לקרוא?כן מאוד 15.MP או IPOD? איפוד 16.מה את חושבת על המחשב שלך? עמוס 17.איך קראת בסוף לאייפוד שלך? אממממ אין לא שם הוא עוד בדרך בדואר 18.מה את חושבת על מסטיקים בטעם תות? נחמד 19.אוהבת לשים לובלו? מה? 20.מה את חושבת על משבצות עגולות בצבע תכלת? חחחחחחחח שוב מה?????

GUILTY

New member
../images/Emo6.gif לא! זה צבע של קיר..צבע רגיל על

בסיס של שמן בגלל זה הוא נראה ככה. לא ללבוש בגדים שאתם אוהבים כשאתם משתמשים בצבע הזה. מניסיון.

למעלה