אין מנוס-גם אני עונה...
אני טלי. בת 27(זקנת הפורום פתאום,אמאל'ה!) בחרתי בכינוי בגלל הסיפור שאינו נגמר המופלא וכי אני די זקוקה לאיזה דרקון מזל בעצמי... למרבה הפלא למדתי לקרוא בבי"ס,בכתה א' הספר האחרון שקראתי-"במו ידיו(פרקי אליק)" של משה שמיר ספרים אהובים-הסיפור שאינו נגמר, מומו,הכחול האבוד,שני ירחים,המכשפה מרחוב מלצ'ט 3,ספר התיבה המזמרת,מישהו לרוץ אתו,אבק כוכבים,סדרת אנדר,הארי פוטר,(כסוג של ממתק...),וספרי "גדולים"-כימים אחדים,ספר הדקדוק הפנימי ,עיין ערך אהבה,מאה שנים של בדידות,האפר של אנג'לה, טלאים, ועוד ועוד ועוד,מתה גם על ספרי ילדים לקטנטנים... סופרים-אלתרמן,דויד גרוסמן,מאיר שליו,שולמית לפיד,יאיר לפיד,שלונסקי,אתגר קרת,שהם סמיט,אמי טאן,אריך קסטנר, ד"ר סוס ,מיכאל אנדה,טולקין,גדי טאוב,לויס לורי,ניל גיימן(חוץ מקורליין...) נחום גוטמן ועוד מליון שיצוצו במוחי ברגע שאגמור לכתוב
.ברור שיש חפיפה מסויימת בין ספרים לסופרים ומי שמופיע רק באחת הרשימות -לאו דוקא בכוונה,גם מעצלות... דמות שהייתי רוצה להיות?אולי מומו בזכות כושר ההקשבה המופלא שלה(קצת מזדהה...)אבל היא היתה בודדה מדי לטעמי. לא יודעת אם הייתי רוצה לחיות בספר-קצת מפחיד ,אוהבת להיות אני וזה נורא תלוי גם איזה ספר יושב לי בראש באותו רגע.כשראיתי את הארי פוטר החדש בקולנוע קבלתי חשק לבקר בהוגרווטס אבל רק לחופשה,ובלי הסוהרסנים... זוג ספרותי?-אלה מ"אבק כוכבים"-שכחתי את שמותיהם וגם תמר ואסף ב"מישהו לרוץ אתו",בסוף. נדמה לי שזהו-לא יודעת מי לא הייתי רוצה להיות,כנראה איוב וכל תאומיו הספרותיים.