למלאךהיפה שלנו יש מומולדת

mayarel

New member
חחחחח איזה יופי

חבל שלא הוספנו לנו דגלי ישראל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רואה שהיה לנו ייצוג ממש יפה

nogigoosh

New member
אני גם שם ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif יצא ממש ממש יפה

אהבתי את הקטעי קישור שרואים אותו בהופעות
אני ב- 2:38 -עם FOR (אחותי ב- 0:24 עם TO)

ר ו ח ל י

New member
28 שנים של קסם.מזל טובבב ../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מאחלת את כל הטוב שבעולם - אושר,בריאות, אהבה הצלחה בחיים ובקריירה. שתמיד יישאר מקסים ומדהים עם החיוך המושלם שלו והטוב לב הנדיר שבו. הוא האיר לי ולעוד כמה מיליונים את החיים, אני שמחה שהכרתי אותו הוא מבין הדברים החשובים לי (וזה אף פעם לא קרה לי עם בנאדם שאני לא מכירה באופן אישי ופיזי שנמצא כ"כ רחוק). אין עוד דברים כאלה, יחיד ומיוחד. שיהנה ויחגוג הכי הרבה בעולם, שימשיך לקבל את כל האהבה האדירה שהוא מקבל ועדיין לא להסתנוור מזה כמו עכשיו ולהשאר צנוע וגראונדד. אדם, אתה ה-מלך ואוהבת אותך כ"כ.

AngelKrash

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo25.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo25.gif

לרוק
המדהים אני מקווה שיהיה לו יום הולדת מלא בחברים ומשפחה..והמון המון כיף שישיג את כל מה שהוא רוצה שימשיך לעשות מוזיקה מדהימה
ושיהפוך להיות הסופרסטאר שכולנו יודעות שהוא ושישאר כמו שהוא
וכמובן-שיהיה לו טור מדהים (שבתקווה יגיע לישראל
)

music again

New member
מזל טוב למדהים!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|

שיהיה לו רק טוב וכיף בחיים. שימשיך להאמין בעצמו ושיזכור תמיד שיש כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותו. שימשיך לעשות מוסיקה מעולה ואת כל הדברים שהוא אוהב. ואחרון אבל לא הכי פחות חשוב, שימצא לעצמו אהבה נהדרת וטובה, מישהו שיאהב אותו וידאג לו. שיהיה לו לחבר, למאהב ולבעל הכי טוב שאפשר לרצות בשבילו.

gwini1

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את איחולי אשלח לו בטוויטר ברשותכן. הוא נמצא שם ממש ברגעים אלו...

nini18

New member
../images/Emo65.gifברכה מטומי ../images/Emo65.gif

TommyJoeRatliff @adamlambert HAPPY BDAY BABYBOY ;)

mayarel

New member
אדם ענה לו ../images/Emo99.gif

adamlambert @TommyJoeRatliff thnx Glitterbaby!!! about 1 hour ago from Echofon in reply to TommyJoeRatliff

nogigoosh

New member
ברכה מקריס ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

KrisAllen @adamlambert happy bday buddy! I'll see ya tonight ואוווו הם (אדם וטומי) קוראים אחד לשני BABY

../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזזללל טובב לבייבי!!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifנרות|

אני מאחלת לו את הכל הטוב שבעולם , שכל מה שיעשה אותו מאושר יתגשם וכל מה שירצה ויותר
מאחלת לו אהבה אושר הצלחה ושרק לא ישתנה לעולם. מתה עליו

Don Nirtin

New member
לאדם למברט היקר.../images/Emo87.gif

אתה לא הולך לקרוא את זה אבל אני אכתוב לך מכתב כזה פשוט. אני לא מחסידי אמריקן איידול- פשוט ראיתי את זה כי זה היה מבדר. ואז הגיעה לה העונה השמינית. מתישהו, ממש בהתחלה, היה לי קצת מוזר. אתה היית שם- ואתה חייכת על המרקע שלי. לא ידעתי מי אתה, לא ידעתי שאתה יהודי, לא ידעתי שאתה לא חובב נשים (יששששששש
), לא ידעתי כלום. רק ידעתי שאתה בחור בהא הידיעה. לא ידעתי עד כמה אצדק. לאט לאט התקדמנו בעונה השמינית, וככל שנקפו הפרקים, רציתי לתקוע איזשהו משהו ארוך ונחמד בליבו של דני גוקי המעיק. המתחרים התחילו ליפול בזה אחרי זה, אבל לא אתה. אתה המשכת לעמוד שם- קשה, זקוף, ומחייך כולך. אתה פשוט שרת ועשית טוב לאנשים- ולי בעיקר היית הסיבה לראות אמריקן איידול. אומנם לא זכית (
, אמריקאים מפגרים), אומנם לא קטפת את התואר המיוחל- איידול. אבל מבחינתי ומבחינת הבנות פה- אתה כולך איידול ברמ"ח איבריך. אז ליום הולדתך אאחל שלוש דברים עיקריים שכל בנאדם נורמלי מאחל לעצמו: 1. בריאות|אחות| . וכדי שיהיה לך בריאות אני מעניק לך
. לא אחד. לא שניים. אלא שלוש מאות כאלה. בסדר זה שאתה משתולל לא אומר שאתה לא צריך להגן על עצמך. בחייאת, מתוקי, תגן על עצמך ועל אלה שאתה נמצא איתם (לצערי הרב, לא איתי.
). 2. אושר
. אל תשכח מהרגעים הקטנים האלה שאתה מחייך כי הם פשוט שם- לקום בבוקר, לעבוד, או כל מה שאתה אוהב ונהנה ממנו. אדם, אושר לא נמדד בכמויות מעריצים/כמויות דיסקים שהצלחת לכמור. אושר נמדד על ידי אהבת עבודתך ואהבת אנשים. וגם, הפעמים שבהם אתה מחייך מהלב ולא כי אתה מנסה להסתיר משהו. זה קרה ליותר מדי כוכבים שם בהולייווד. אנא, שמור על עצמף, ותיהנה רק מהדברים שאתה אוהב לעשות. 3. הצלחה.
אומנם אתה זוכה להצלחה כרגע, אבל, אדם, 15 הדקות שאתה זוכה להם כרגע יכולים להתרסק בבת אחת כשזה מדובר בהוליווד. הוליווד זו תעשייה אכזרית. אתה צריך להתבלט מספיק כדי שתהיה במודעות של כולם. אתה צריך להרגיש שאתה מסוגל לשאת על עצמך את ההצלחה הגדולה הזו. אתה צריך לשמור את ראשך על הכתפיים המתוקות האלה- כי רק אתה יודע מתי להפסיק את זה. אדם יקירי, רק הצלחה רבה בחייך (הפרטיים, המיניים, הציבוריים, המשפחתיים, מה שתבחר!), רק אושר, רק בריאות, ובעיקר- תישאר אתה. בבקשה. בשבילי?
מכל הלב
, ניר בן סימון אני מצרף את התמונה הכי אהובה עליי שלך. כי בתמונה הזו אפשר להבין מדוע התאהבתי בך.

heart1soul

New member
וואו ניר מכתב מקסים!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ממש מרגש!!!

פשוט מכתב מדהים וגם אני חושבת שזו תמונה מדהימה!! מצד שני כל תמונה שלו מדהימה בעיני חחח

mokasosex

New member
ואווווווו המכתב הכי טוב EVER @ !

אם היית שולח לו אתזה באנגלית, יש מצב שהקונדומים היו יכולים להשאר אצלך

nini18

New member
סחטיין ניר חחח ממש יפה, אמיתי ומרגש ../images/Emo23.gif

למעלה