למלאךהיפה שלנו יש מומולדת

gwini1

New member
תתרגם לאנגלית ותשלח לו...

כמו שאני התרגשתי הוא עוד יותר יתרגש.

Don Nirtin

New member
למי יש כוח לכתוב את כל זה באנגלית?../images/Emo87.gif

בעברית זה הרבה יותר ברור. באנגלית זה בטוח ילך לאיבוד כל הכוונה הזו שלי
.

Don Nirtin

New member
יש טוויטר. לא בשימוש מתמיד.../images/Emo87.gif

אבל יש שם הגבלות מטורפות על תווים, לא?

music again

New member
ניר, איזה מכתב מקסים!!

ריגשת אותי מאוד. אתה באמת חייב לתרגם את זה. שים את זה איפה שהוא כךשבסופו של דבר יגיע לאדם (בתקווה). נכנסת לי ללב...

InbarKiii

New member
../images/Emo213.gifיומולדת שמח לנסיך היפההההה ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אני אאחל לBB קודם כל, המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב
שיהיה לו הכי הרבה אושר בעולם[וגם עושר אם אפשר
] שיצליח ויפתיע אותנו ואת עצמו כל פעם מחדש :) ושלא יתייאש אף פעם :) שישמור על הקול המדהים שלו וימשיך לספק לנו מוזיקה מדהימההההההה כי אתם יודעים..HE MAKES US WANT TO LISTEN TO MUSIC AGAIN
שימצא אהבה, שימצא את האחד שיעלה את החיוך המדהים שלו על הפנים ושלא ירד אף פעם בזכותו :)
ושיבוא להופיע גם אצלנווווו !! D: אדםםםםםםםםםם I LOVE YOU SO MUCH BABYYYYY
תודה על שנה מדהימה ומטורפתתתת

Musical Abuse

New member
בשרשור הזה אני חייבת להשתתף ../images/Emo6.gif

אחחח איזו שנה היתה לנו בזכות האחד והיחיד, אדם פאקינג למברט! מגיע לו היום הולדת הכי מדהים שהיה לו איי פעם! ואני מאוד מאוד מקווה שהוא רואה את כל הקליפים שהכינו לו המעריצים בכל העולם, שיראה כמה אנחנו אוהבים אותו! היתה לו השפעה אדירה על החיים שלי, ואני יודעת שגם על החיים של כולכן, אני כבר לא יכולה לראות את החיים שלי בלעדיו, זה פשוט לא יעבוד
אני כל כך אוהבת אותו ואוהבת כל דבר שהוא עושה, ואני מאחוריו בכל החלטה שהוא מחליט לא משנה מה! אני כל כך שמחה שהכרנו אותו וכל יום שעובר בא לי לנשק ת'הורים שלו יותר ויותר על זה שהביאו אותו לעולם הזה
הוא הבנאדם הכי יפה שהכרתי בחיי, כמו שבפנים כך גם בחוץ..והוא אמיתי ופשוט אין עליו!
ואני מקווה מאוד שיום אחד הוא יגיע לארץ ויופיע בפנינו ויראה כמה אנחנו אוהבים אותו כאן!
וזהו...כיף לראות כמה מאתנו בקליפ ההוא, זה מרגש! וליקוש..לא יכולת לזרוק על עצמך איזה סדין? נו באמת
חחחחח אחלה רעיון מה שעשית, חבל שאותה אחת שהכינה את הקליפ לא חשבה ככה!

mayarel

New member
קראתי את האיחול הכי מצחיק EVER ../images/Emo6.gif:

Dear Adam, Congrats on the seven year anniversary of the loss of your virginity. Love, Everyone that read your Rolling Stone article.

nini18

New member
אוווו את פההההההההההה ../images/Emo24.gif

סוף סוף לאיפה נעלמת????????? אדם היה מדהים אצל אלן ולא ציצת אפילוווווו. לא בסדר

magenta73

New member
הלו! אני הודעתי שאני נעלמת!

אני בכזה לחץ בעבודה ויש מסביבי כאלה אנשים מפגרים, שאתמול אפילו בכיתי, רק מהלחץ והטימטום שהכל נופל עלי למרות שיש סטודיו של חמישה אנשים, שפשוט לא מתפקדים... אני בן אדם אחד, וגם בלון, עם מכניסים לו יותר מידי לחץ אוויר בסוף יתפוצץ. יש גבול להכל. (ואתמול הלא מתפקדת הראשית, כשהעזתי לבקש ממנה משהו לשם שינוי והתגובה שלה היתה "אבל אני מדברת בטלפון", ואני אמרתי אבל זה פאקינג דחוף והלכתי ועשיתי את זה לבד, ואז היא עוד העזה להגיד בקול רם "זה שיש לך בעיות להתמודד עם לחץ לא אומר שאת צריכה להוציא את זה עלי".... כן.... מה עוד אפשר להגיד? אולי להגיד - ולא חשבת על זה שאם היית פאקינג מדברת קצת פחות בטלפון (היא מדברת בטלפון 80% מהזמן שהיא באה "לעבוד"), אני הייתי קצת פחות בלחץ?... זה נשגב מבחינתך העובדה הזו??? באמת?) אז אל תשאלי אותי לאן נעלמתי, בבקשה... תאמיני לי שאני פה כשאני יכולה. וכן צייצתי בהופעה של אדם אצל אלן. עשיתי:
!!!!

nini18

New member
../images/Emo12.gif בלי אלימות אני רגישה ../images/Emo3.gif

סורי לשמוע
וההיא ממש חוצפנית
ואז מה שאמרת שתעלמי עדיין התגעגעתי
ולא ראיתי את התגובה שלך באלן חחחחח עכשיו כבר כן מצחיקולה. מקווה שיהיה לך יותר קל בהמשך ותחזרי במהרה את חסרה

למעלה