שאלוןן

אזירפאל

New member
משעמם לי

= קצת בכללי = שם : אלעד פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : לא יודע בדיוק, מטר שבעים ומשהו מידת נעליים : 43-44 צבע שיער : חום בהיר מוזר אחים/אחיות : אח ואחות גדולים בת כמה את נראית : 17-18 משקפיים ? אין גשר ? היה עבר פלילי : אין שפות : עברית ואנגלית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : מאוד את/ה הייתם בחו"ל : כן, ארה"ב ופולין = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תלוי בהרבה מאוד גורמים להרוג אנשים : נגד
עישון אצל בני עשרה : נגד עישון באופן כללי נסיעה במכונית אחרי ששתית : בטח שלא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : לא ממש משנה לי = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : ברור אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעמיים נשבר לך הלב : פעם אחת שברת לבבות : לא יודע השם שלך הופיע בעיתון : כמה פעמים, לא יודע בדיוק התחרטת על דברים שעשית : הרבה יותר מדי = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : פסטה (הרגע אכלתי
) ממתק : טעמי, או צ'יטוס גבינה סרט מצויר : ממ. הגיבן מנוטרדאם, או מולאן. קורנפלקס : הרגיל של תלמה מסטיק : אירווייבס צבע : אפור יום בשבוע : הכל מלבד שישי היום הכי לא מועדף : שישי
תכשיט : לא אוהב חורף\קיץ : חורף בחדר : מערכת סטריאו ודיסקים = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : לא זוכר הלכת איתו לסרט : חברים, למרות שזה היה ממש מזמן צעק עליך : אמא שלח לך מכתב : הבנק
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן ולא חיים שאחרי המוות ? לא מאמין ולא לא מאמין, פשוט לא יודע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? בטח היית על במה ? כן, וגם מחר אני אהיה
חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? הרבה
הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : לא יכול לבחור ולא רואה סיבה לעשות את זה אוכל אהוב : סיני. ופסטה. תוכנית אהובה : אליאס. ספורט אהוב : שחייה תחביב : נגינה זמר / זמרת / להקה אהובים : ווית'ין עיתון אהוב : ידיעות אחרונות = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:50, או שהשעון של המחשב לא מכוון תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ללמוד והרבה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? פסטה תיכון או אוניברסיטה ? אני בתיכון אתה משועמם/ת ? לא בד"כ רעש אחרון ששמעת ? מישהו פתח דלת
ריח האחרון שהרחת ? פסטה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Once של בלאקפילד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? מה שמה

TheImpactBoy

New member
אוח פסטה,

פסטה עם בטטה ושמנת זה פשוט ה-דבר. אני רעב
(וזה אחרי שחזרתי מבר מצווה של בן דוד של החברה, ואכלתי כמויות).

Super Alonit

New member
פסטה../images/Emo23.gif

המאכל הטעים ביותר בעולם כולו.
זה מזכיר לי שאיתי חייב לי פסטה.

ש נ י1

New member
באיחור אופנתי../images/Emo3.gif

קצת בכללי = שם : שני פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1:60 בערך מידת נעליים : 37-38 צבע שיער : בלונד כהה אחים/אחיות : אח בת כמה את נראית : נראה לי 16 משקפיים ? אין גשר ? היה עבר פלילי : אין שפות : עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אממ העיניים? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? למה לשנוא? האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : בעתיד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אוליי את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים : לא ממש
את/ה הייתם בחו"ל : כן בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : חס וחלילה עישון אצל בני עשרה : בעיקרון נגד, אבל כל אחד יכול לעשות מה שבא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי בעיה עם זה האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :לא שזכור לי אי פעם בכית על בן : לא ממש אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת :1 נשבר לך הלב : למזלי זה עוד לא ממש קרה שברת לבבות : 1 השם שלך הופיע בעיתון :0 התחרטת על דברים שעשית : לא זוכרת = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות :קולה
ממתק :שוקולד בכל הצורות סרט מצויר : לא יודעת קורנפלקס :צ'יריוס מסטיק : אורביט מנטה ירוק צבע : כחול יום בשבוע :שבת היום הכי לא מועדף : אין אחד ספציפי תכשיט : עגילים חורף\קיץ : קיץ בחדר :מיטה
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אממ אני? ראה אותך בוכה : לא זוכרת הלכת איתו לסרט : חברים צעק עליך :גם לא זוכרת
שלח לך מכתב : נראה לי שביה"ס = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ?לא אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? אוליי חיים שאחרי המוות ? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?מה זה?
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?בערך הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ?כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב :יש יותר מדיי אוכל אהוב :שניצל תוכנית אהובה :איש משפחה
ספורט אהוב :לא יודעת תחביב : גיטרה זמר / זמרת / להקה אהובים :יש הרבה עיתון אהוב: כמעט ולא קוראת = וסתם = מה השעה עכשיו ?16:38 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? כנראה לנגן איזה ארוחה אחרונה אכלת ?צהריים תיכון או אוניברסיטה ?תיכון אתה משועמם/ת ? בזמן האחרון כבר לא רעש אחרון ששמעת ? מכונית נוסעות ברחוב ריח האחרון שהרחת ? של העוגייה שאכלתי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין (פלאפון דפוק) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? הכלבה שלי נחשבה? פוווווו ארוח

The Dew

New member
אני יודעת שאני חדשה פה, אבל ממש

בא לי בטוב עכשיו שאלון, אז..
= קצת בכללי = שם : טל פירסינג : רוק, טראגוס, 2 הליקסים, לשון, 16 לובים. קעקועים : none): גובה : 1.53
מידת נעליים : 37 צבע שיער : חום-אדמדם. :] אחים/אחיות : אחות אחת בת כמה את נראית : אמרו לי ש-15
משקפיים ? לא גשר ? לא :) עבר פלילי : חחח
שפות : עברית, אנגלית, קצת צרפתית, קצת רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? -- הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אמממ.. הכל, בערך.
= האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אוהבת. אבל נפרדנו לפני שבוע...
את/ה רוצה לגור במקום אחר : ת"א, ליד הים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : כמובן, יש עוד מלא תכנונים. :] את/ה אוהבת רכבות הרים : לא כ"כ את/ה הייתם בחו"ל : לא
= בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : הייתה לי אחת כזאת עד מלפני שבוע...
להרוג אנשים : נגד. עישון אצל בני עשרה : לא כ"כ אכפת לי :\ נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי בעיה, שיעשו מה שבא להם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : בשבוע האחרון... יותר מדיי...
אי פעם שיקרת : לצערי
אי פעם נעצרת : כמעט = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נראה לי ש-3 נשבר לך הלב : עכשיו... *מנסה לאחות אותו ללא הצלחה*
... שברת לבבות : אני מאוד מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון : לא שזכור לי...
התחרטת על דברים שעשית : כן.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : :O טאף וואן... ממתק : המממ.. :\ סרט מצויר : "sixteen" (ערוץ הילדים, כל יום בסביבות 11 בלילה. סדרה מעולה!) קורנפלקס : כריות? מסטיק : לא אוהבת. :\ צבע : שחור, בורדו, כחול (כל הגוונים) יום בשבוע : ראשון - התחלה חדשה. היום הכי לא מועדף : שישישבת.): תכשיט : שרשרת חרב. חורף\קיץ : חורף
בחדר : לונג ענק של נייטוויש (שהאקס קנה לי
) = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : דיי..
(הוא. האקס
) ראה אותך בוכה : אמא :( הלכת איתו לסרט : האקס...
צעק עליך : אמא...? שלח לך מכתב : צבא. :\ = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא ממש מאמינה, אבל אני משתדלת לא לשבור מראות. :\ אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? הכוונה לגן עדן? אממ.. אני חושבת שכן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא, אבל זה יום כיפי = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? אוף...
כן...
הופעת בציבור בפיג'מה ? לא שזכור לי.. בכית בסרט ? כן.. כל סרט גורם לי לבכות בשבוע האחרון, אפילו לא סרטי קיטש..
היית על במה ? כן, אני במגמת תיאטרון חשבת שאת\ה הולך למות ? משברון לב\התאבדות. כן. בשבוע האחרון. נכשלת במקצוע ? בבגרות? עוד לא, אבל היום עשיתי בגרות וקרוב לוודאי שנכשלתי הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן. מחזור סאקס.:( דברים אהובים שיר אהוב : משתנה כל הזמן, כרגע יש כמה: Tristania - beyond the veil, Epica - cry for the moon, Nightwish - wanderlust אוכל אהוב : סושי תוכנית אהובה : "האוס", "מדיום" ספורט אהוב : שחייה? תחביב : פעם הייתי כותבת, הכישרון שלי התנדף לאיזשהו מקום לא ידוע ומסרב לצאת ולהראות את פניו. :[ זמר / זמרת / להקה אהובים : המון... טוב, נעשה רשימה: amon amarth, ancient rites, arch enemy, children of bodom, dark funeral, dark tranquillity, draconian, epica, hypocrisy, iron maiden, lacuna coil, metallica, NIGHTWISH, opeth, penumbra, SALEM, sirenia, sonata arctica, trail of tears, TRISTANIA עיתון אהוב : "לאישה"? = וסתם = מה השעה עכשיו ? 1 בלילה. :\ תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לנסות להירדם... למרות שזה לא הולך כ"כ בשבוע האחרון... :\ איזה ארוחה אחרונה אכלת ? לא אכלתי כבר ארבעה ימים. :[ לפחות ירדתי 2 קילו.. :\ תיכון או אוניברסיטה ? אין לי מושג איך באוניברסיטה, אז קשה לי להחליט אתה משועמם/ת ? בכלליות, או כרגע? לא ולא. רעש אחרון ששמעת ? dark funeral ריח האחרון שהרחת ? בושם בשם "מריה דה בורבון", או משהו כזה. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? סתם, מיקס תופים כזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? האקס...
-סליחה על התשובות המדכאות-

Super Alonit

New member
קוקי../images/Emo23.gif

נראה לי שאת הבתאדם היחידה באנושות שלא אוהבת סופי שבוע

Beyond The Veil

New member
כמו שאמרתי- ניצול ההפסקה../images/Emo3.gif

= קצת בכללי = שם : גל פירסינג: הלוואי
קעקועים : הלוואי מאוודד
גובה : אין לי מושג, אבל נמוך
סביבות ה 1.60 מידת נעליים : 39 נראה לי...ביגפוט זהו שמי האמצעי
צבע שיער : שחור כזה, או שאולי חום ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כהה...כן, טבעי אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית : 4 וחצי XDD פעם אמרו לי 17, אבל זה הפך ל12 עם השנים
משקפיים ? שמש גשר ? צריך ודחוף :S עבר פלילי : נופ שפות : אנגלית, עברית, קצת גרמנית (ממש ממש קצת), ספרדית מדוברת כזאת, כנ"ל לגבי ערבית (נו, ערקית, מה אני אעשה, זה בדמי
) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?...... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? חחחח חבל על זמן כל האנשים שפה = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : נופ
את/ה רוצה לגור במקום אחר : מאוד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : נופ את/ה רוצה עוד פירסינג : מאווודדדדד את/ה אוהבת רכבות הרים :מאווודדדד
את/ה הייתם בחו"ל :אכן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לגמרי נגד להרוג אנשים : תלוי
עישון אצל בני עשרה : נגד עישון בכללי, זה מסריח ודוחה נסיעה במכונית אחרי ששתית : אם אני שתיתי אז לא
(אין רשיון וזה) אבל אם אבא מסיע... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : כן, הם לא מפריעים לי אז למה למנוע בעדם אהבה
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : חחח כה, אבל לא כמו שאתם חושבים אי פעם בכית על בן : נופ
אי פעם שיקרת : אכן אי פעם נעצרת : נופ = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0
נשבר לך הלב : 0, ודיי חבל
שברת לבבות : חחחח אין לי מושג, אני לא רוצה להרוס אנשים...חבל עליהם! השם שלך הופיע בעיתון : כמה פעמים, לא ספרתי בדיוק... התחרטת על דברים שעשית: משתדלת שלא אבל קרה כבר = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : קונץ'
ממתק : חחחחח M&M כמובן
סרט מצויר : אמממממ אם זה אפשרי אז הסיוט שלפני חג המולד קורנפלקס : איכ XD מסטיק : לאדעת, מנטה רגיל צבע : שחור, כי הוא מתאים להכל יום בשבוע : ראשון היום הכי לא מועדף : שלישי:S תכשיט : טבעות או שרשראות יפות חורף\קיץ : חורף (ילידת חורף ושונאת חום) בחדר : כולו^^ = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אמממ...עד כמה שידוע לי אני
ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : חברות צעק עליך : אבא
אבל ממש ממש ממש ממש ממש מזמן שלח לך מכתב : הבנק? = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? נופ אהבה ממבט ראשון ? אולי...צריכה לחשוב על זה חיים שאחרי המוות ? אהא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? חחחח לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? בטח הופעת בציבור בפיג'מה ? חחח נראה לי שכה בכית בסרט ? כמה פעמים היית על במה ? אכן, והרבה חשבת שאת\ה הולך למות ?אמממ היו כמה פעמים נכשלת במקצוע ? חחחחח אהא הורידו אותך כיתה ? חלילה! הקפיצו אותך כיתה ? נופ, רצו, אבל לא רצית להיות המין השני ? חחחחח אף פעם דברים אהובים שיר אהוב : כ"כ הרבה!! אוכל אהוב : ספגטי בולונז
תוכנית אהובה : פאמילי גאי!! סטואי!! |סוגדת| ספורט אהוב : אני מניחה שכדורסל, מאחר ושיחקתי 6 שנים... תחביב: לנגן והרבה זמר / זמרת / להקה אהובים : כ"כ הרבה!! עיתון אהוב : XD ידיעות אחרונות? = וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:34 תפוח או בננה ? תפוח, כי בא לי
כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להגיב להודעות אחרות? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? בוקר תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כה, אני הרי עונה על השאלון הזה, לא? רעש אחרון ששמעת ? מוסיקה ריח האחרון שהרחת ? אמא מבשלת אז...אוכל ^^ איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? שיר שערכתי לאורך של צילצול...Drift-forty foot echo מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? לאדעת, לכל מי שרוצה חיבוק^^

The Dew

New member
תאמיני לי שלא חבל,

שברון לב זה הדבר הכי נורא בעולם.;[ וקונץ'! פירסינג יפהפה..:)

Beyond The Veil

New member
אבל לפחות אם ישבר לי הלב

אני אדע שיש לי אחד כזה...
לא להיות מאוהב, שלא תהיה לך אהבה בחיים (ואני מדברת לבנאדם, לא תחביב או מוסיקה או משהו כזה).....זה דיי קשה
ואני לא יודעת משהו אחר, זה דיי עצוב כשאני חושבת על זה ככה.... בקיצור- אני מעדיפה שברון לב על פני כלום וכן, קונץ' זה אחד היפיייםם

למעלה