שאלוןן

עונה:)

= קצת בכללי = שם : קארין. פירסינג : נזם נחשב?
קעקועים : בקרוב:) גובה :כמה זמן לא מדדתי..אני חושבת ש-167 ס"מ. מידת נעליים :39-40 צבע שיער :חום אחים/אחיות : אח אחד. בת כמה את נראית :לא יודעת.חלק אומרים קטנה יותר מ-18 וחלק אומרים גדולה יותר מ-18. משקפיים ? כן.איכס>< גשר ? רק זה חסר לי
עבר פלילי : ככל הידוע לי לא. שפות :עברית,אנגלית,זוכרת קצת ערבית ממה שלמדתי. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?העובדה שאני נאמנה ואוהבת לעזור לאחרים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?לפעמים מתנהגת באנוכיות ויכולה להיות ממש מרשעת. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : בערך... את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא יודעת. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : לא תודה.מספיק לי הנזם. את/ה אוהבת רכבות הרים :הו כן!זה כיף!^^ את/ה הייתם בחו"ל :לא
= בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :תלוי אילו מרחקים
להרוג אנשים :נגד. עישון אצל בני עשרה :לגמרי נגד,ולא רק אצל בני עשרה. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :לא מפריע לי. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אממ..כן. אי פעם בכית על בן : כן:/ אי פעם שיקרת : כן.כולנו משקרים לפעמים. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לא הרבה... נשבר לך הלב : פעם אחת ויחידה. שברת לבבות : אין לי מושג.מישהי כמוני יכולה בכלל לשבור לבבות?
השם שלך הופיע בעיתון : אממ..פעמיים נראה לי. התחרטת על דברים שעשית :משתדלת שלא להתחרט.אין טעם בחרטה,כי ממילא אי אפשר להחזיר את הזמן. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : חופש. ממתק : שוקולד
סרט מצויר : הגיבן מנוטרדאם,הרקולס. קורנפלקס : קינמונים.זה טעים
מסטיק :לא משנה לי,כל עוד זה לא בטעם תפוח.
צבע : שחור,כחול. יום בשבוע : שלישי. היום הכי לא מועדף : ראשון. תכשיט :עגילים,הטבעת בצורת החגורה שלי. חורף\קיץ : חורף
בחדר : המחשב?
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני. ראה אותך בוכה : אממ לא זוכרת.אני בד"כ לא בוכה ליד אנשים. הלכת איתו לסרט : חח אוי כמה זמן לא הלכתי לסרט.אממ נראה לי החברות שלי. צעק עליך : אחי הקקה הזה.ילד קטן וחצוף! שלח לך מכתב :
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא. אהבה ממבט ראשון ?ממש לא. חיים שאחרי המוות ?נראה לי... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?ממש לא.אגב,האם אי פעם מישהו טרח לשאול את עצמו מה הקטע של יום שישי ה-13? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן. הופעת בציבור בפיג'מה ?לא. בכית בסרט ? כן. היית על במה ?כן. חשבת שאת\ה הולך למות ?כן. נכשלת במקצוע ?כן.במת'...בכיתה..ז'? הורידו אותך כיתה ?חה!לא. הקפיצו אותך כיתה ?לא. רצית להיות המין השני ? כן.בטיול השנתי כשהיה צריך לעשות פיפי בטבע
דברים אהובים שיר אהוב :יש הרבה.כרגע Kamlot-Love You To Death.שיר מדהים. אוכל אהוב :צ'יפס
תוכנית אהובה :רו,סמאקדאון. ספורט אהוב :כדורגל,היאבקות מקצועית. תחביב :יש הרבה
זמר / זמרת / להקה אהובים :בליינד גארדיאן. עיתון אהוב :אין. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 19:37 תפוח או בננה ?תפוח. כחול או אדום ?כחול
סתיו או אביב ?אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?להמשיך ללמוד לתנ"ך ואז להתקלח. איזה ארוחה אחרונה אכלת ?לא ממש אכלתי היום.שכחתי
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון. אתה משועמם/ת ?לא.אני סתם מתחמקת מלמידה לתנ"ך מורחב. רעש אחרון ששמעת ? הקול של אחי
ריח האחרון שהרחת ?לא יודעת>< איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?סתם. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?בן דוד שלי.

Super Alonit

New member
ברור שאת יכולה לשבור לבבות! את מדהימה../images/Emo99.gif

טיולים שנתיים גורמים לי גם לרצות לפעמים להיות בן... ואיפה את עושה קעקוע? ואיזה?

חח אולי לשבור לבבות משוקולד../images/Emo3.gif

לגבי הקעקוע-עוד לא החלטתי..אני עדיין חושבת על מקום וצורה..

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לבבות משוקולד...
יש לך רעיונות?
~נדחפת כרגיל~

אממ..

אני חושבת על פיה שמחזיקה חרב או משהו בסגנון,שתהיה על השכם.אבל אני עדיין לא ממש בטוחה..חחח

Super Alonit

New member
וואי, זה מזה מתאים לך!../images/Emo99.gif

לא יודעת להסביר למה, אבל לפי ההיכרות שלי איתך זה נראה לי בול את!

חח כן,זה לגמרי אני../images/Emo9.gif

חשוב לי שהקעקוע שאני עושה ייצג את מה שאני,את האופי שלי,ואממ כן משו בסגנון הזה ממש מתאים לי לדעתי.

dralan

New member
../images/Emo3.gif

= קצת בכללי = שם : דניאל פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.55 (נו פלא שאני מפתח חיבה לגרזנים?
) מידת נעליים : 42 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : 2 אחים ואחות בת כמה את נראית : אממ 14, 15? משקפיים ? יש גשר ? היה עבר פלילי : אין שפות : עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? לאידע הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? לאידע = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : כן ^^ את/ה הייתם בחו"ל : לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אממ לאידע להרוג אנשים : לא סתם אנשים תמימים כן? אבל לדעתי יש מקרים שכן עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעיקרון נגד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כמובן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אחת נשבר לך הלב : אחת שברת לבבות : לאידע השם שלך הופיע בעיתון : פעמיים התחרטת על דברים שעשית :הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : גרזן
ממתק : אממ אממ סוכריות חמאה
סרט מצויר : מלך האריות XD קורנפלקס : רגיל מסטיק : פטל-לימון צבע : סגול יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : לאידע חורף\קיץ : חורף בחדר : אממ מיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני (לפני שעתיים :p) ראה אותך בוכה : לאידע הלכת איתו לסרט : חברים צעק עליך : אמא שלח לך מכתב : הבי"ס = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? לא שזכור לי היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא חושב נכשלת במקצוע ? לא בסופי אפעם הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : יותר מדי אוכל אהוב : כנ"ל תוכנית אהובה: ROME ספורט אהוב : שחייה תחביב : פעם היה לצייר זמר / זמרת / להקה אהובים : יותר מדי עיתון אהוב : לא קורא כמעט עיתונים = וסתם = מה השעה עכשיו ? עשרה ל-8 תפוח או בננה ? תפוח (אבל ירוק ^^) כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לצרוב דיסק איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים? תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כן רעש אחרון ששמעת ? הליכה של בן דוד שלי XD ריח האחרון שהרחת ? אני מצונן כבר יומיים >< איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? רטט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אין כזה

Super Alonit

New member
תפוח אדום יותר שווה../images/Emo3.gif

כמה טיפוסי! "מילה בעלת 4 אותיות: גרזן"
יו, תעלה לכאן ציורים שלך! בבקשה:]

dralan

New member
נראה לי שהראיתי את 2 ציורי הבד שלי לכל

הפורום הזה...
אממ נראה אם יהיה לי כוח להעלות למחשב גם את השאר

למעלה