Mcוויקנד!!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifMcוויקנד!!

רציתי לפתוח לפני שאני נוטשת אתכן לטובת הכינרת היפיפייה שלנו
ואני חייבת להשתזף הפעם!! חחחחח.. אני אתגעגע
! קיצרר הנההההה: שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: אואזיס

אניייי D:

שיר השבוע של מקפליי: טרניי, וגט אובר יו.. ואיסי ווי אאוט D: שיר השבוע לא של מקפליי: פרפקט של סימפל פלאן, קצת פיקסיס.. שוטינג סטאר של אייר טראפיק ואממ... פול אאוט בוי החדש the take over the breaks over ו..מלא שמעתי נו :p להקת / אלבום השבוע: בלינק (כה גם זה שמעתי הרבה) קליפ השבוע: ראיתי את המוסט הונטד עם גירלז אלאוד, זה מלאאן קישורים חח.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ראיתי את הסרט הראשון של משפחת אדמס D: חיחי משהו שעיצבן / שימח השבוע: קנו לי סוף סוף מסך דק 19 אינצ' למחשבב, כי זה שיש לי עכשיו כ''כ דפוק לא רואים בו טוב ומטושטש וזה דופק לי את הראיה.. הוא עוד לא הגיע אמא אמורה להתקשר מהאוטו לבשר לי D: ציטוט השבוע: "לא זה לא ככה, זה ככה, כן ככה, אה לא רגע, הנה, זה ככה." מתנגן בראש / פלייליסט: דה טייק אובר, דה ברייקס אובר של פול אאוט בוי, אתמול הוא נתקע לי כ''כ חזקר שחשבתי שהמוח שלי נמס!! תמונת השבוע: >

איפה ההמשך של הכתבה|פנימלאךתמימים|?

מזל טוב על המסך!!! לי יש 17 אינץ' דק
תיזהרי על המסך כי הוא עדין... לא לתת גישה לילדים קטנים

DoLi it is Me

New member
אני אני אני ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

האם אני ראשונה? שיר השבוע של מקפליי: מיסטר בריידסייט וסיילנס יס סקרי סאונד שיר השבוע לא של מקפליי: אני עצלנית מדי אז אכתוב בקצרה LIKE A BOY-CIARE -MIRKALECASCADE AVRIL LAVIGNE-THE BEST DAMM THING להקת / אלבום השבוע: אוונאסנס קליפ השבוע: לייק א בוי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מיס סאנשיין הקטנה משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן שלא הלכתי לאוונאסנס
שימח : האמ.. לע יודעת החופש? ציטוט השבוע: לע יודעת לא עולה לי בראש >< מתנגן בראש / פלייליסט:דה בסט דאמ טינג תמונת השבוע: האמ. אני וחברה שלי היינו ממש משועממות אז צילמנו 450 תממונות ><

m o r 1 0 2

New member
נכון איזה באסה גמאני רציתי ללכת../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

ראיתי שהיה הופעה ממש שווה...חבל שפיספתי
ואיפו את בתמונה?

DoLi it is Me

New member
אבל לי היה יותר גרוע

חברה שלי לא אמרה לי שהיא הולכת ולא ידעתי והיא הלכה ואני לא !!!! ויכולתי ללכת אבל לא היה לי מי וחבר שלי לא אמרה לי והיא יודעת שאני חולה עליהם!!! ואני הימינית

sweet shir

New member
אל תהיי עצובה, חברה שלי אמרה לי שזאת הייתה

הופעה ממממממש גרועה... הזמרת הייתה צרודה והם עשו ממש מעט שירים.

0 דיש 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוק עידוד לאנורא אל תתעצבני :)

or karady

New member
עונה..

שיר השבוע של מקפליי: מיסטר בריידסייט, טרנסי BCB מלא... שיר השבוע לא של מקפליי: פרפקט של סימפל פלאן להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: ריקוד התרנגולות של מקפליי זה קורע.... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ראיתי בכלל טלויזיה השבוע לפחות לא משהו ששווה שאני אכתוב אותו משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח:חזרתי מהים שזופה בטירוף/עיצבן:חזרתי מהים שרופה בטירוף (לפחות אני יותר שזופה) ציטוט השבוע:"אני תפוח ,אתה תפוח,כולנו תפוחים" זה סטיקר שאני וחברה שלי ראינו ברחובות ירושלים... התפקענו. מתנגן בראש / פלייליסט:פול אווט בוי. תמונת השבוע: נוסטלגית למדיי..

m o r 1 0 2

New member
עונההה../images/Emo9.gif..מיק'וש תהני../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: טרנסי...BBC סוי נוט גוד אינף.... שיר השבוע לא של מקפליי: Gwen Stefani - In The Morning
my chemica romance-teenagers My Chemical Romance- famous last words Aerosmit- Crasy Aerosmith - Amazing Bon Jovi - Runaway Bon Jovi - Make a Memory Bon Jovi - Silent Night להקת / אלבום השבוע: בונג'
ומקפלי
קליפ השבוע: Gwen Stefani - In The Morning תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:חברית
הלידה של ריצ'ייל
זואי 101.. משהו שעיצבן / שימח השבוע:אממ...אני נוסעת לשבועע לדודה שליי
..אני יתגעגע
ציטוט השבוע:אינלי
מתנגן בראש / פלייליסט:McFly - She Loves You תמונת השבוע:
אחח איזה סקסי דוגע

למעלה