Mcוויקנד!!

LironPoynter

New member
^__^

מאוד אוהבת. תקראו לי פראיירית אבל קניתי אותה ב2000 שקל, אבל היא באה לי עם ה=כ=ל. וב'הכל' אני מתכוונת להכל. כרטיס זיכרון של ג'יגה, תיק, מטען ובטריות שלא מגיעים באריזה המקורית, אחריות ל4 שנים וכל מיני שטויות שהמוכר בחנות נתן. אני מרוצה בטרוףD:

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: TCFC , TG,ROTTF,IBO,BC,BR שיר השבוע לא של מקפליי: the Daiary of jane,Face Down , Creep,Ok time for plan B, I want you to want me,Teen ager, Cat and mose להקת / אלבום השבוע: mcfly!! ברור
קליפ השבוע: FACE DOWN תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מממ...יומני הנסיכה 1 , גברים בגאקטס. משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן= אמממ....כלום האמת
אני ילדה שמחה בזמן האחרון
שימח= חה חה חה אממ.....דברים מתחילים להסתדר בחיים שלי
ציטוט השבוע: אהה
אין חחח מתנגן בראש / פלייליסט: Crach של מאטי
תמונת השבוע:

D o u g i e

New member
אני../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: All About You שיר השבוע לא של מקפליי: ואו, כלכך הרבה: Rihanna Umbrella All Of Your Love - HelloGoodbye Here In Your Arms - HelloGoodbye From Yesterday - 30 Seconds To Mars Blink 182 - Feeling This
Busted - Loner In Love Cartel - Runaway Tired Of Being Sorry - Enrique Iglesias
Take You Home - Fightstar Amathyst - Fightstar Makes Me Wonder - Maroon 5 Misery Business - Paramore
Ocean Avenue - Yellowcard להקת / אלבום השבוע: +44/When Your Heart Stops Beating קליפ השבוע: Fall Out Boy - The Take Over, The Break's Over תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לתפוס את הרגע
לך תבין נשים
אדם
משהו שעיצבן / שימח השבוע: הייתי במוטור אקסטרים, וזה היה הדבר הכי טוב בארץ :]]] ציטוט השבוע: It's not the destenation that makes us happy, it's the journy מתנגן בראש / פלייליסט: Oh, you touch my tralala XDD תמונת השבוע >>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח זה השיר הכי קורע בעולם!

"אוו יו טאצ' מיי טרה לה לה מיי דינג דינג דונג"

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif יאו שמעתי תא השיר הזה בקליפ שעשו להארי

פוטר..וזה היה פשוט קורעעעעעעעע!!

sweet shir

New member
זהו!! גמני!! ../images/Emo6.gif

הזה עם השירים שכאילו הם שרים ושזה מתאים לקטעים? XDDDDDDD

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifamethyst!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אני כל כך אוהבת את השיר הזה!!!!!!
Keep all the lights off And I'll try to kill our past time Just to find your heart Please dont ignore me Or I'll just fall asleep And wake up when you're gone

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: TCFC
שיר השבוע לא של מקפליי: SOD - new sond
להקת / אלבום השבוע: Boys like girls
קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גיבורים
פיטר
(למרות שהוא בכלל לא היה בפרק
) משהו שעיצבן / שימח השבוע: ניסינו לגייס כסף בצופים אבל לא ממש הלך
/ ראיתי בני דודים שלי שלא ראיתי מלאאאא זמן
ציטוט השבוע: אחד מהבני דודה שלי לבש גופיית ערסים כזאת וכובע כזה ואני הייתי עם צמיד ניטים הוא: "אז מה? נהיית פריקית?" אני: "אז מה? נהיית ערס?" מתנגן בראש / פלייליסט: blink182 - over the rainbow תמונת השבוע:

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאת חייבת לשלוח לי את השיר החדש של SOD

ומיד!!!!!! בפקודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

McFly rullz

New member
נממ..אני....באיחור ענקי....../images/Emo9.gif

היה לי סופשבוע מטורףףףף....לא היתי בכלל בבית....אזז אני עונה עכשיו.... שיר השבוע של מקפליי: אמ...כל השירים שדאגי שר בהם
יש לו קול כ''כ!!!!!! שיר השבוע לא של מקפליי: jojo-baby it's you להקת / אלבום השבוע: מקפליי.כמובן! קליפ השבוע: אמ...לא נראה לי שראיתי...חח תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מסיבת פיג'מות!!סרט כזה קורע!! תוכנית-האלופה!! משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-היה שבוע משעמם ברמות.כל השבוע היתי מול המחשב עד שהתחרפן לי המוח! ומשו מטופש עם החברות שלי. שימח-היה ברית לבן דוד שלי בשישי!וישנתי אצל דוד שלי בשבת והיה כזה כיף!!! ציטוט השבוע: אמ...הפעם ישלי! הראיתי לחברה שלי מישו ממש חתיךך [[דאגלס סמית'..מי שמכירה..]] אני:נכון חתיךךך??? חברה:מיזה הכבש הזה? אולי זה לא נשמע מצחיק ככה...אבל שהיא אמרה את זה פרצתי בצחוק מטורףף!! מתנגן בראש / פלייליסט:אין:] מוזר לי...חחח תמונת השבוע:הנה דאגלס סמית'

McFly rullz

New member
נמ...הוא שיחק בביג לאב...ובעוד מלא מלא סרטים

כמו מסיבת פיג'מות ועוד כאלה שלא מכירה...חח

Lex 1

New member
מסיבת פיג'מות סרט חמוד במיוחד!

עם שון פאריס הכוסון מ"מה בנים רוצים" הוא (דאגלס סמית') שיחק שם את חבר שלו לא? אכן מהמם...
חחח

McFly rullz

New member
אוווו כןכן!!!!../images/Emo99.gif

חיפשתי אותו בקאסט שיש אחרי הסרט ולא מצאתי כנראה לא ראיתי טוב ואז חברה שלי מחפשת אותו שואלת אותי-זה זה? אמרתי כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כזה מהמםם!!!

butbut

New member
באיחור של החיים^^

שיר השבוע של מקפליי: הקאבר של השיר מגריז^^ אפילו אבא שלי שומע עכשיו מקפליי^^הוא התחיל don't stop me now שיר השבוע לא של מקפליי: אין![למען האמת..] להקת / אלבום השבוע: מקפלי! משהו שעיצבן / שימח השבוע:שאני לומדת עוד חודש! ציטוט השבוע:"אני לא פריקית אני רק אוהבת דם^^" מתנגן בראש / פלייליסט:אממ הכול!! תמונת השבוע:הזוג הרומנטי ביתור^^

למעלה