Mcוויקנד!!

sweet shir

New member
את לא היחידה חחחחחחח

הוא כזה כוסית XD דאגי השרמוטה חחחחחח

T h a t G i r l

New member
השבוע הכי חרא שהיה לי.

שיר השבוע של מקפליי: נוט אלון. שיר השבוע לא של מקפליי: מלנכוליה אהובתי,סטריינג'ר של הילרי דאף. להקת / אלבום השבוע: הילרי דאף החדש. קליפ השבוע: סטריינג'ר של הילרי דאף.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בקושי ראיתי טלוויזיה.. משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן-אמא שלי.שמח-סיימתי תיכון. ציטוט השבוע:אין.. מתנגן בראש / פלייליסט:נוט אלון בראש.. תמונת השבוע:תגובה מהירה=\

Charley XD

New member
אני..!

שיר השבוע של מקפליי: טרנסי... שיר השבוע לא של מקפליי: הוקי פוקי באנגלית...! ( אל תשאלו... ) להקת / אלבום השבוע: מקפלי ... קליפ השבוע: אממ ... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: XX משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח - טורקיה טורקיה טורקיה ..!!!! וכל האנשים שפגשנו שם עיצבן - לחזור משם... ציטוט השבוע: " איכס פודינג... " היינו באוכל ובת דודה שלי באה ביציאה אחרי שהיא נגע בפודינג והיא דיי צעקה את זה.. ואז המלצר הסתכל עלינו כמו לא יודעת מה זה היה כל כך מצחיק....!!! וגם " מה הוא אמר מה הוא אמר?? " מתנגן בראש / פלייליסט: איזה שיר אחד בטורקית שאין לי מושג איך קוראים לו ... תמונת השבוע:

יאא גמאני אוהבת אואזיס

שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

אופס.. חח

שיר השבוע של מקפליי: Obviously שיר השבוע לא של מקפליי: My Alien של סימפל פלאן להקת / אלבום השבוע: SP ומקפליי 3> קליפ השבוע: Please Please תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "ג'ון טאקר חייב למות(/מה זה גמור)" משהו שעיצבן / שימח השבוע: נועה שימחה : ] ציטוט השבוע: "four legs to warp around me" חח מהשיר מיי אליאן מתנגן בראש / פלייליסט: All About You תמונת השבוע: תפוז שונא אותי ואין לי כוח להעלות את התמונה אז אלה היו אמורים להיות פייר ודיויד מסימפל פלאן P:

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifכמה זמן לא הייתי פה ._.

שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: your guardian angle להקת / אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים משהו שעיצבן / שימח השבוע: אני עוקרת לארה''ב, אני לא יודעת עדיין אם זה טוב או רע ציטוט השבוע: במסנ - אני:*ריר* ; חברהשלי - 'שוב אלכס או שאת אוכלת שניצל?' מתנגן בראש / פלייליסט: נה תמונת השבוע: לצלם ים זה בנאלי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיור גוארדיאן אנג'ל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחד השירים המרגשים והיפים

ועכשיו אני D:

* יותר מדי שירים
* שיר השבוע של מקפליי: Don't Know Why Friday Night Hypnotise Lonely Rockin' Robin Silence Of The City Sorry's Not Good Enough The Ballad Of Paul K Ultraviolet
You're The One That I Want Sofa Hyundai Administration חחחח השיר מהטופ גיר
שיר השבוע לא של מקפליי: FOB - Dance Dance FOB - The Take Over, The Break's Over Kelly Clarkson - Never Again MCR - Teenagers Paramore - Misery Business Rihanna feat. Jay Z - Umbrella The Fray - Over My Head The Hoosiers - Worried About Ray שיר חמוד
Useless ID - Turn Up The Stereo להקת / אלבום השבוע: ברור שמקפליי
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=vzTH5EgYgrY חחחח כמה דני צוחק שםםם XD איזה חמודים ^^ דאגי נעלם
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הסדרה "בית ספר לרוק" בערוץ יס דוקו! ראיתי היום אצל חברה וליל כריס כזה חמווווווווווד שם!
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- היום דפקתי חליק במדרגות ועד עכשיו כואבת לי הרגל :| שימח- עכשיו אני יודעת שMCR בטוח באים לארץ (כן?), ואני רוצה ללכת להופעה שלהם! ציטוט השבוע: ^ מתנגן בראש / פלייליסט: MCR - Teenagers בראש כל השבועעעע
תמונת השבוע: כי זאת התמונה (כןכן זאת בדיוק!) שתהיה בפוסטרמאניה של ראש1
הם כאלה יפים.
~סוף חפירה.~ סופשבוע נעים לכולן!

kelly7i

New member
אנטרנט בבית אל עובד, אצל חברה:

שיר השבוע של מקפליי: walk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: כל כך, אבל כל כך 30 second to mars- the kill !! להקת / אלבום השבוע: 30 second to mars
והוא כל כך כוסוןןן וחמוד הסולן אוף אני רוצה לעלות תמונה של הבטן שלו פה לתמונה אבל אני לא בבית- אין אנטרנט
קליפ השבוע: from yesterday- 30 second to mars- כל כך התמכרתי אליהם, ויש בקליפ את הבטן שלו, והוא ממש חתיך שם
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמ לא עולה משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- הורים ציטוט השבוע: לא עולה לי מתנגן בראש / פלייליסט: שומעת- מקרנה בערבית תמונת השבוע: לא בבית=[
מפגש פורום, הוא השבוע הזה שבא או זה שאחריו

Lex 1

New member
עונה../images/Emo98.gif

שיר השבוע של מקפליי:
אממ האמת בקושי שמעתי..
רק השירים שיש לי בMP: BW טרני באקוסטי (דני, דאגי וטום) Fight For Your Right (Beastie Boys Cover) SFA I'll Be OK (Dougie Version) Danny - Silence Of The City Danny - Forget All You Know Danny - You Should Know By Now
שיר השבוע לא של מקפליי:
Matt Willis - Don't Let It Go To Waste Matt - Me And Your Mother Matt - From Myself Baby Matt - Can I Come Too Matt - Who Are You Gonna Run To Blink 182 & Silverchair - ...Baby One More Time (Punk Cover) Busted - Last Summer Busted - Sleeping With The Light On Busted - When Day Turns Into Night Busted - Let It Go MCR - Teenagers MCR - You Know What They Do To Guys Like Us In Prison Natasha Bedingfield - Soulmate System Of a Down - Lonley Day SOD - Holly... I'm The One אוקיי ובזה אני אסיים...
חחח
להקת / אלבום השבוע:
McFly MCR FOB האלבום של מאטי Don't Let It Go To Waste
קליפ השבוע:
FOB - The Take Over, The Break's Over Justin Timberlake - LoveStoned/I Think She Knows
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
תוכניות -
חברים ברור
יריחו
מה קשור?
גיא פינס סרטים - שרק 1 ו-2 מעודדות צמודות (הפעם העשירית אם לא יותר שאני רואה את הסרט הזה)
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
שימח -
סיימתי עם הבגרות בספרות (מקווה שאני לא יצטרך מועד ב'..
) הייתי בים וסיימתי עם הראיון למודיעין נחכה עכשיו לתשובה.. עיצבן - אחותי..
ומחר צריך ללמוד לבגרות בלשון
ציטוט השבוע:
"תודה רבה לך אדון איציק!" חחח מה קשור הורגים אותי..
מתנגן בראש / פלייליסט:
Sixpence Non the Richer - Kiss Me בזכותך מיכל חחח וגם ראיתי אותו היום בVH1
תמונת השבוע:
טחחחחחח המשולש שלנו
דווקא אני יצאתי הכי מכוער

אני -זהירות חפירה../images/Emo196.gif

שיר השבוע של מקפליי: I've Got You,Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי: The Smiths -LONDON YELLOWCARD-When We're Old Men 3 DOORS DOWN -Be Like That Find A Way,Hospita -lTHE USED - MUSE-Sunburn HELLOGOODBYE-Shimmy Shimmy Quarter Turn להקת / אלבום השבוע: The Smiths קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=FZuKdtwBzCs דה יוזד מכינים עוגיות חחח תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע:מסיבת הסיום הייתה כל כך טובה!!! היא הייתה מ12 עד 4 וחצי ..בחיים שלי לא נהנתי כל כך (או שתיתי כל כך הרבה) אני חושבת שהתחלתי עם כולם שם חחחח כמה רקדתי!!!! היה ממש שווה!!!! קניתי פוסטר ענק של בלינק 183...ונעליים ממש יפות !!!! קניתי את הדיסק של דה סמיטס ושל 3DD ציטוט השבוע: חברה:"למה היא תמיד לובשת בגדים שלא מחמיאים לה" אני:"נכון,היא ניראת כמו בת הים הקטנה" חברה:"טוב,קטנה היא לא" בטקס הסיום כמה בנות פדחניות שרו מזה גרוע והן לבשו כובעים..אז אמרתי לחברה שלי שאם בסוף הן זורקות את הכובעים לקהל אני אמצא עבודה...אז כשהן זרקו אותם בסוף פיתאום כל הקהל שומע אותי צורחת "אההה אני אמצא עבודה!!!!" אני לחברה כשהייתי ממש שיכורה "את יודעת אם אי פעם אני אחליט שאני לסבית את תיהיה הראשונה" חברה"אוווו באמת? איזה מתוקה" ... מתנגן בראש / פלייליסט:HELLOGOODBYE-Bonnie Taylor Shakedown... 2K1 תמונת השבוע:ההפוסטר של בלינק

Lex 1

New member
אוייי איזה מהממות! ../images/Emo99.gifתתחדשי ../images/Emo13.gif

למעלה