Mcוויקנד!!

Decay Dance

New member
עונה בדיליי כי אתמול לא הייתי בבית

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Youre The One That I Want McFly - Too Close For Comfort McFly - Transylvania (Acoustic) McFly - Silence In The City
שיר השבוע לא של מקפליי: Chamillionaire - Riding Dirty Fall Out Boy- Thanks For The Memories Fergie - Big Girls Don't Cry Hello Goodbye - Here (In Your Arms) Hilary Duff - With Love Son of Dork - We're Not Alone.mp3
להקת / אלבום השבוע: Son Of Dork
קליפ השבוע: אין לי קליפ הפעם
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גיבורים, על טבעי, סמוולויל, איך פגשתי את אמא, הלוחשת לרוחות, עד המוות, טירוף בבית וסדרה חדשה שהתחלתי לצפות בה השבוע... הכי גאים שיש ג'ס ואם = סקס הומואים מתחרמנים זה אחד הדברים השקסיים!! חחח
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- שיש מצב שנצטרך לבטל את הטיסה ללונדון עם המצב שם ימשיך להיות קשה שימח- לא יודעת לא היה משהו משמעותי סתם שובע שמח חחח
ציטוט השבוע: אין לי חחח
מתנגן בראש / פלייליסט: McFly - Youre The One That I Want
תמונת השבוע:

sweet shir

New member
BJ (בריאן ג'סטין) שליייייייי 33>

אנלי מושג מי זה ג'ס... כי אני רק בעונה ה-2
אבל אני מניחה שהתכוונת לאמט? באיזה עונה את? -ואל תתני לי ספויילרים!-

Decay Dance

New member
חחחח חופשי

ג'ס זה ג'סטין ואם זה אמט זה פשוט קיצורים
והאמת שהתחלתי לראות השבוע בכלל את הסידרה וראיתי אותה ביס וביס זה עונה חמישית אז יש מצב שאני יעשה משהו שאסור לדבר עליו בפורום ויראה את כל שאר העונות חחח
אמט שווההההההה חבל שהיום כבר לא כל כך

sweet shir

New member
אהההה חחחחחחח כה.

אמט כזה הומו XDDDDD יו איך הרסת לעצמך שראית ת'עונה ה-5 חחחח ולא יהיה לך כזה קל לראות ת'סדרה.
אני שולחת לך מסר~

Decay Dance

New member
חחחחחח

לא רק התחלתי לראות כאילו זה איזה פרק 2 ככה שזה ממש ממש לא רציני... למה לא יהיה קל? קיבלתי את המסר... תודה

sweet shir

New member
אני כבר יותר מחצי שנה מנסה לראות. XD

עכשיו אני בפרק 9 של העונה ה-2. לא קל. חחחחחחחחחח רק עכשיו בחודש-חודשיים האחרונים הגיעה הישואה והתחלתי באמת לראות.

LironPoynter

New member
אע, אני, אחרי שבועיים../images/Emo69.gif

שיר השבוע של מקפליי: Easy Way Out Lola Friday Night Silence Of The City שיר השבוע לא של מקפליי: When Your Gone/Avril lavigne Through The Monsoon/ Tokio Hotel Way Away/ Yellowcard להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: לא ראיתי MTV. הו, הבושה. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האלופה, דרייק וג'ושD: מליון דולר בייבי. איזה עצוב>: משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- אממ הכאבי בטן המזדיינים האלה. שימח- קניתי מצלמממממממה
ציטוט השבוע: בלע, לא זוכרת. מתנגן בראש / פלייליסט: חח אני שומעת כרגע את ROTTF. תמונת השבוע: והרי רייבי, הקנון הכוסיט שלי

למעלה