THE F WORD

rox love BSM

New member
../images/Emo124.gifTHE F WORD

אז בגלל שהציעו שיפתחו הודגעה חדשה לעידוכנים,אז פתחתי מקווה שזה בסדר. אנייואיי,מקפליי היו אתמול ב תוכנית THE F WORD שזה בערך כמו ה"מטבח" שיש בערוץ 10 (אם ככה קוראים לזה)XDD אז הנה הלינק הראשון:http://youtube.com/watch?v=Syk6W9gTlK8

McGirl For Life

New member
אומג השיער של דני נראה כל כך מושלםם!!!!!!!

וגם דני עצמו כזה סקסי!!!!
-חוזרת לראות
-

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג זה עם השף רמזי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא בטח צוק עליהם כמו משוגע
ממתי הם יודעים לבשל
זה כמו מטבחי הגיהנום XDDDD למה למה אין לי התקן שמעעעע אני רוצה לשמוע אותםםם ודני נראה טווווווווו-אוווווווב
והשיער של טום!
טום נראה חתיך מתמידדדד דאגי נראה כמו איש הג'ונגל שחזר לזיוולציה או משהו כזה XDD

LosingMyself

New member
לא נכון ../images/Emo7.gif דאגי נראה ממש טוב!!!!!!!!!אחדאחד

חח גם בלי התקן שמע אפשר לראות ולהבין כמה פעמים שהוא התעצבן עליהם! אידיוט ><"

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifאני חייבת לציין...

שהם נראים שם ממש טוב. וחוץ מזה היה מצחיק XD

just orr

New member
חחחחחחחחח איזה חמודים ../images/Emo6.gif

זה היה ממש משעשע XDDDDD והם כאלהההההה יפים
דני
~הייתי חייבת~ תודה אמילי

גרבע

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo105.gif הייתה גם תמונה בראש1

מישהי כתבה לקוראים כותבים- "לראש1 שלום לפני הכל רציתי להגיד שאתם עיתון מדהים, אני מנויה כבר שנה או יותר ואפעם לא אכזבתם אותי:) רציתי להודות לכם על כל מה שאתם כותבים על מקפליי בזמן האחרון, כל תמונה הכי קטנה שלהם עושה לי את השבוע למקפליי ישהרבה מעריצים בארץ ואני חושבת שרובם הכירו אותם דרך העיתון שלכם, אז תודה. יש לנו גם פורום על מקפלי, אז כל מי שאוהב אות מוזמן להצטרף: http://mcfly.off.co.il/ibheb לסיום, תקדישו לי תמונה? תודה מראש, חליא:)" ושמו לה תמונה-זאת אם אני לא טועה- הם מתחילים לחפור עליה 0_0 כל כך קשה למצוא תמונות נורמאליות שלהם?

adiozery101

New member
ראש 1 הידרדרוו !

יש תמונות פי מיליוןן יותר ריפותת >< חחחחח כל פעם הם תוקעים אותה תמונהה נמאסס איתםם !!

white in Angel

New member
עד לא ראיתי את החלקים של התוכנית

ואני חייבת להגיד שיש לי תחושה ש.. א) דאגי ישרוף את המטבח.. [או את דני ~מושפעת מהטראומה שבוט עשתה לי ששרפה את דני~אבל לא משנה] ואת השאר אחרי החלקים!!!!!

McGirl For Life

New member
../images/Emo45.gif גם לי עדיין יש טראומה מהפיק של בוט XDD

זה היה ממש מזעזע לדמיין את דני נשרף... אחרי שקראתי את זה הלכתי בבית כמו זומבי איזה חצי יום 0_O

white in Angel

New member
שתביני שהתחביב שלי היה לבשל ואני רק בהיום

פעם ראשונה בשלתי שוב... אחרי שדני נשרף למוות... XDDD המוות מכה שנית...

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo26.gifגם היה משהו קטנטנצ'יק עליהם במעריב

לנוער- בחדשות הקצרות האלה במדור מוזיקה: "למרות שלהקת מקפליי נפרדה מחברת התקליטים שלה, המעריצים לא ייפגעו וזכו לטעום את האלבום החדש בסוף חודש יולי. חברי הלהקה בחרו לפנות לדרך חדשה בגלל שהם לא אהבו את התדמית שחברת התקליטים רצתה לקדם, ובמקום זה העדיפו לםתוח חברת תקליטים עצמאית שתפיץ את האלבום לחנויות.הנוסף הלהקה תרוויח הרבה יותר כסף. מה רע?" וגם מישהי(היתכן שמהפורום?) שלחה להם מכתב והם אמרו שכשהאלבום החדש יצא עוד חודשיים הם מתכננים לפרסם עליהם על בטוח! (שער?|גבה|)

למעלה