THE F WORD

N e r d y

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפשוט לבכות...לראות ולבכות

כמו שעשיתי אתמול בלילה... [בלי קשר לדני
] בוהו :< XD

Maddie

New member
הייתי רוצה להזמין חתיכת עוגת דני!../images/Emo185.gif

דני כ"כ ארררר
|זמיע| שיבשל גם לי ככה
הארי מת להתפקע מצחוק
ודאגי לא מבין מה הוא עושה שם בכלל
טום ממש אבל ממש מרוכז בזה
לפחות הם יודעים לבשל עכשיו
הבנות בטח יהיו מרוצות
McShit!
דנייייייייייייייייי תעשה לי פנקייייייק
הוא מעולה! הארי אשכרה מבעיר את המטבח באש
איזה עקוםם
McFuck outta here
הם נראים מעולה

Little McMickey

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo125.gifONE FOR THE RADIO../images/Emo18.gif../images/Emo220.gif

[
לא לסקול אותי אם כבר אמרו על זה, אוקי? XD] נתחיל: ב-30.5 מקפליי יקליטו וידאו קליפ לשיר החדש מן האלבום שכמובן צפוי להיות סינגל "One For The Radio". עדיין אין הרבה מידע על כך, הדבר היחיד שיודעים הוא שיהיו כמה דברים נוספים יעני אקסטרס וגם אתן זוכרות כשהיה את הקטע באוסטרליה שבו הלהקה ביקשה ממעריציה האוסטרלים לצעוק "We Don't Care" בזמן ההופעה? גם זה יהיה משולב בתוך הקליפ. הוידאו צריך להיות משוחרר ב-13 ליוני. פה מתחת אתן יכולות לראות איזה עוד סינגלים ישוחררו יחד עם הוצאת הסינגל של מקפליי Avenged Sevenfold – Dear God Bob Sinclar presents Fireball – What I Want CSS - Left Behind The Cure – tba [Sun 13th] Cut Copy – Hearts On Fire Def Leppard –C’mon C’mon Echo & The Bunnymen - Think I Need It Too Ed Zealous – Pretty Face Hot Chip – Touch Too Much Ironik – Stay With Me Jack McManus - You Think I Don't Care Jordin Sparks feat Chris Brown – No Air McFly – One For The Radio Phil Campbell – Cold Engines Primal Scream – Can’t Go Back Rifles – I Could Never Lie Sam Beeton – What You Look For Sergeant – Sunshine

rox love BSM

New member
ואני אוסיף לזה ביום ראשון

משמיעים אותו בפעם הראשונה ברדיו 1. ומי שיש לה קוויק פלייר יכולה לשמוע אותו באתר של רדיו 1(תכתבו את זה בגוגל) בשעה 9

LosingMyself

New member
ישל י קוויק פלייר, אבל את יכולה בבקשה להסביר

מה בדיוק צריך לעשות? ולא הבנתי, הם ייתראינו וישמיעו את הסינגל ביום ראשון? ובשעה תשע אצלנו? יואו, כמה שאלות :O

rox love BSM

New member
זה לא קוויק פלייר התבלבלתי

זה real player וכן הם מתראיינים ומשמיעים את הסניגל בפעם הראשונה ביום ראשון 1 ביוני בשע 9 שעון ישראל,שם זה יהיה 7 בערב. ותכתבי בגוגל radio 1 ובאתר יהיה כתוב לך listen live תלחצי על זה וזהו. ומקיסמום אם לא תסתדרי אני בטוחה שלמחרת כבר יהיה את זה ביוטיוב

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif וואלה? ../images/Emo12.gif

יספיקו לערוך והכל ב14 ימים? בכל זאת, תודה על המידע

m o r 1 0 2

New member
Def Leppard../images/Emo99.gif מתה עליהם../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אוו מחכה כ"כ לסינגל של מק

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif [עוד לא פרסמו :>] ווהו זה עוד

שבועיים! DDD: |מתרגש| תנקס מיק

just orr

New member
יאאא איזה מגניב ../images/Emo3.gif

אני מתה לשמוע את השיר חח ולראות את הקליפ וזה. עוד מעטטטטטטט [יום לפני מועד ב' במתמטיקה ><] DDDDDDD: תנקס מיקי

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifרגע אני לא מבינה../images/Emo122.gif

הם רק משמיעים אותו עכשיו? או שגם יש קליפ והכל...?

למעלה