THE F WORD

MissMaya

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifMcFly X Box../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

מקפליי בודקים את המשחק Rock Band.
הסרטון למי שרוצה הנה חלק מהכתבה: For anyone who has ever fantasised about being the next Led Zeppelin but couldn’t be bothered putting in the effort, a new computer game could make your dreams come true. Rock Band, now on sale in the UK, is for up to four chums — one on vocals, two on guitar and one on drums. The Sun got the lads from McFly to see if it was anywhere near as good as being in a real band. The lads dived straight into Hysteria by Muse and were pretty soon hooked. Guitarist and singer Danny Jones said: “I love it, I can see myself getting addicted. It isn’t the same as playing an instrument but it could definitely teach people a thing or two about rhythm. It’s really clever the way it works. Kids these days have got the best games. I got addicted to Guitar Hero and completed it so I’m going to do the same with this one. " Singer Tom Fletcher agreed. “I love this game. It’s as much fun as being in a real band. In fact, I reckon we’re going to do our gigs on this now, so just expect a giant screen from now on at our shows and us standing around an Xbox. They should make the guitars disposable so you can smash them at the end of the set.” Then they tried to crank the settings up to 11 on The Clash’s Should I Stay Or Should I Go and got booed off stage in seconds by the demanding virtual audience. Drummer Harry Judd said: “It’s hard, even for us. The temptation is to play the instruments as if they are real but they don’t work the same. It’s epic, amazing. I can only do it on easy. It could definitely get people into rock music.” And bassist Dougie Poynter added: “It’s a great introduction to music. They’ve put some real classic tracks on it.” והנה הכתבה המלאה ב The Sun

m o r 1 0 2

New member
יווו,איזה משחק אדיר../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כ"כ מגניב
כמו גיטר הירו,פה שזה רק לכל הלהקהXDD coolll
איזה שיער יפה יש לטום
דאגי ממש חמודXD דני
הארי מתוקי
תודה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה אחד המשחקים הטובים..

אח שלי סיפר לי על זה זה אפילו יותר טוב מגיטר הירו חחחחח ראיתי על זה תוכנית שהיה ת'ערוץ הזה של הגיימרים חח וזה נראה ממש טוב אח שלי חוסך ללקנות אקס בוקס הלוואי ויהיה לי את זה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif צריכות תרגום?

הם נראים ממש שונה בתמונה
אבל אני אוהבת
דאגלס והשיער ><" אבל הקפוצ'ון! סופסוף משהו חדש DDD: הארי
דני נראה טוב, והאם טום העלה קצת במשקל או שזאת רק אני?
נראה משחק מגניב ברמותת ויכול בהחלט לעזור בלמידה על הכלים ~אם רק היה לי כסף
~

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif טום באמת קצת השמין ../images/Emo12.gif

כנראה הוא לא רגיל להיות כלכך רזה
סתםסתם, טום, כולנו אוהבות אותך, ולא צוחקות על היותך שמן (בעבר)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא יודעת מה איתכן

אני התאהבתי בתמונה.

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gif|כ"כ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חח איך רואים שדאגי כ"כ מתאמץXD חמודי
תמונה מדהימה,אין מה להגיד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif טוב, תרגום אניווי ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

כן, כי משעמם לי :]] תהנו לכל מי שאי פעם פנטז להיות ה'לד זפלין' [להקת רוק-בריטית מצליחה בשנות ה-70] הבא אבל לא היה לו כוח לטרוח, משחק מחשב חדש יכול להגשים את חלומותייך. "להקת רוק", עכשיו למכירה באנגליה, היא עד לארבעה חברים - אחד בשירה, שניים בגיטרה ואחד בתופים. "הסאן" הביאו את ארבעת הבחורים של מקפליי לראות אם זה אכן מותאם למציאות של להקה אמיתית. הבחורים צללו ישר אל ההיסטריה של מיוז [להקת רוק-בריטית נוספת] והתמכרו במהרה. הגיטריסט והזמר דני ג'ונס אמר: "אני אוהב את זה, אני רואה את עצמי מתמכר לזה. זה לא ביודק אותו דבר כמו לנגן בכלים אמיתיים אבל זה בהחלט יכול ללמד אנשים דבר או שניים לגבי קצב. מאוד חכמה הדרך בה זה עובד. לילדים בימנו יש את המשחקים הכי טובים. אני התמכרתי ל"גיטר הירו" והשלמתי את זנ אז אני הולך לעשות את אותו הדבר עם זה". הזמר והגיטריסט טום פלטצ'ר מסכים: " אני אוהב את המשחק הזה. זה כייף כמו להיות בלהקה אמיתית. למעשה, אני מעריך שאנחנו הולכים לעשות את ההופעות שלנו על זה עכשיו, אז רק תצפו לראות מסך גדול מעכשיו במופעים שלנו ואותנו עומדים מסביב לאקסבוקס. הם צריכים לעשות את הגיטרות חד-פעמיות כדי שתוכל לשבור אותן בסוף הסט". אח"כ הם ניסו לשבור את המסגרת עד ל-11 בשיר של The Clash [להקת פאנק-בריטית שפעלה בשנים 70-80] "Should I Stay Or Should I Go" וזכו לקריאות בוז על הבמה בשניות ספורות מצד הקהל הוירטואלי התובעני. המתופף הארי ג'אד אמר: "זה קשה, אפילו בשבילנו. הפיתוי הוא לנגן בכלים כאילו הם אמיתיים אבל הם לא פועלים באותה דרך. זה אפי, מדהים. אני יכול רק לעשות את זה בדרך הקלה. זה בהחלט יכול לגרום לאנשים להיכנס למוזיקת רוק". והבסיסט דאגי פוינטר מוסיף: "זאת הצגה מעולה למוזיקה. הם שמו כמה קלאסיקות בזה".

LosingMyself

New member
"היי, איימ טום אנד איימ אנ אקסבוקס אדיקט" ../images/Emo6.gif

אוח טומי כפרע על הראש שלך!!! *מושפעת מהערסיות בכיתה
* חח יואו איך דאגי נראה עם השיער ככה, כמו .. לא'דעת הוא מזכיר לי את רונאלדיניו. והארי וטום כאלה סקסי מאדר פאקר עם השיער ככה 3> אחד מהסרטונים המצחיקים :]

LosingMyself

New member
השף הזה ממש מרגיז אותי ><"

כל מילה שנייה שלו פאק. אמא'שך מקשיט! ראיתן איזה פרצוף הראו של כולם שהוא התעצבן? מקפאק אאוט אוף היר.. בא לי להרוג אותו O_x אמאאמאאמאאמא איזה סקסיים כולם עם השיער שלהם ככה... דאמעט!
וכשהארי מנגב לדאגי את הזיעה מהשיער.. ובהתחלה, שהוא נוטף מזיעה*מזיל ריר* יואו.. כמה צפוי זה היה אבל שהוא יישרוף שם משהו <!!!> ממש כמוני P: [משמידת מטבחים מנוסה] ואיך לעזאזל דני הצליח עם פהנקייק להפוך אותו ככה??? אני אנסה מחר:]

rox love BSM

New member
XDD דווקא הוא היה די נחמד אליהם

הוא לא באמת התכוון כן? זה היה בצחוק XDDD

LosingMyself

New member
חח כן אבל ראית איך כולם ניהיו רציניים כשהוא ה

+תעצבן?? מי הוא בכלל, כמו הגרסה הבריטית כאילו למטבח? אוח, כמה שאני שונאת גרסאות ישראליות לתוכניות מחו"ל ><

rox love BSM

New member
כן משהו כזה

וכאילו הוא לא רע או משהו פשוט זו כאילו סביבה מלחיצה אני דווקא לא חושבת שהוא התנהג אליהם לא יפה. כאילו בסדר הוא קילל אבל תאמיני לי שמקפליי לא בדיוק תמימיםXDDD לא יודעת כאילו נראה לי שהוא דווקא התנהג בסדר

LosingMyself

New member
כן, יש בזה משהו../images/Emo122.gifחח טו ודני הורגים אותי..

כל פעם שהוא פונה אליהם "יס שף!" XDD נאממ.. למה החלפת את מה שהיה כתוב לך בחתימה ?[זוכרת שחיפשת את זה מאיזה סרט? ד"א, זה מסרט כולשהו על הקארטינג, נזכרתי P:]

rox love BSM

New member
החלפתי סתם כי בא לי לגוון D:

אממ מאיזה סרט? היה לי לפני זה ציטוטים של מקפלי XDD

למעלה