Three Cheers for Sweet Week

Fake Reflection

New member
../images/Emo124.gif Three Cheers for Sweet Week ../images/Emo124.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע? מדגישומטיק שבוע מעולה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifStop banging my head, my eyes gone red!

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? אותו דבר כמו בחודשים האחרונים נו>>;
אמן/אלבום השבוע? בדיוק אותם אמנים משבוע שעבר>>; פפט.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- נערה בהפרעה, ואני בטוחה שהיה עוד משהו אבל לא זוכרת כבר~ ספר- אליס בארץ המראה~
תוכנית-בובספוגגגגגגגגגגג$#%^&&%$# ואממ, שטויות אחרות~ לא זוכרת כבר~ אה כן, הלו בייבי של SNSD~ ופרק אחד של שייני3: זו פשוט תוכנית כלכך פדופילית
וידאו- אעה הרבהX_X אני חצי מהחיים שלי חורשת על יוטיוב~
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יפנית... זה פשוט כלכך כיף! DD:
נחשו... >>; בוב):
ציטוטי השבוע? לא זוכרת~
תכנונים לשבוע הבא? אממ... מבחנים... ועבודות... ויפנית... ודברים... X_X ובשישישבת אני נוסעת לחברה שלי בחיפה ייאי~ לחרוש על סופר ג'וניור~ XD וביום שישי זה בדיוק יהיה החצי שנה שלי מאז שהכרתי אותם
תמונת השבוע? רנדומאלית מהתיקייה של סופר ג'וניורXD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

A Kiss To Kill

New member
יפפפפפפפפפפפה שלי!!! ../images/Emo230.gif

שיר השבוע של MCR? כ-ו-ל-ם!!!
כןכן, שמעתי במשך השבוע [יומיים ליתר דיוק] ר-ק MCR ונזכרתי כמה מדהימים הם
שיר השבוע בכללי? יסמין-הפיל הכחול [כן.. נדוש מצידי]
אמן/אלבום השבוע? כל האלבומים של MCR ומוקי ואמינם!
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר-למה גברים אוהבים ביצ'יות
ומלאכים ג'! סרט-שתיקת הכבשים!!
תוכנית-כלכך האווווווווווווווס!!!
דבר טוב/רע שקרה השבוע? חח הרבה.. לא זוכרת ספציפים
ציטוטי השבוע? אני:"נופר, אם את חולה אנחנו יכולים לקרוא לד"ר האוס!!" אור שבתאי:"אמי את חיה על פי סדרות.. מישהו חולה? נקרא להאוס! מישהו בסכנה? קלייר קלארק מגיבורים תבוא אלייך!" חחחחחחחחחח זה היה ממש מצחיק האמת
תכנונים לשבוע הבא? מבחנים בשפע חזרות מפגשים לקראת פולין!!!! [עוד עשרה ימייםםםםםםםםםם!!!] ערב בגרויות במחול
תמונת השבוע? תגידו שאתן לא מאוהבים!! רק תנסו!!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Wrath Within

New member
"תגידו שאתן לא מאוהבים!!"../images/Emo11.gif

זה כלכך צרם לי שהייתי מוכרחה להעתיק את זה שוב
בכל מקרה, כן. ככה זה עם האוס. מהרגע שאת מודעת אליו הוא כבר בכל מקום. תמיד שיש את הרעש של המעלית כשהיא מגיעה לקומה כלשהי בקופ"ח אני מסתכלת וממש מצפה לראות אותו צועד מהמעלית עםהסניקרס שלו והמקל הליכה

A Kiss To Kill

New member
חחחחחחחחחחחחח אופססס!!!../images/Emo230.gif

לא ראיתי שכתבתי אתזה >: וכן.. אני מקווה להיתקל בו כשאני הולכת לרופא >: כזה זקן סקסי ומרושע.. אאאאאאאאמאאא!!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה בכל מילה

"האוס" זו אחת הסדרות המדהימות שיש, והאוס הוא אחד הדמויות המגניבות והגאוניות שיש.

שכחתי באמת לכתוב את יסמין ../images/Emo223.gif

איזה שיר יפה
נדבק אליי.. למרות שהוא די אדיש כזה.

Wrath Within

New member
איך כבר נגמר כבר עוד שבוע?!../images/Emo11.gif

בלאט!
שיר השבוע של MCR?
פחפחפחפח.
שיר השבוע בכללי?
Take Me on the Floor - The Veronicas Crazy Bitch - Buckcherry שיר עננננננק!
אמן/אלבום השבוע?
לאדעת.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
סרט: "הרכות שלפני החשיכה"\ tenderness. סרט מדהים.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
לא יודעת.
חולה on\off, מרגיז.
בקושי דיברתי עם נעם כל השבוע. וזה מבאס אותי ממש.
ציטוטי השבוע?
בטוח היה משו. אבל אני סנילית.
תכנונים לשבוע הבא?
IDK, LIVE?
תמונת השבוע?
אהובתי

NoAmItA ChAn

New member
וואי, בחיי שלא הסתכלתי על התגובה שלך

לפני שכתבתי את שלי, וגם אני כתבתי שבקושי דיברתי איתך!! אוף, אני מתגעגעת אלייך 3333333333333333333>.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif וואי איזו חפירה יש לי..

שיר השבוע של MCR?
די זה מצב מזעזע, אני חייבת לשמוע אותם כבר.
שיר השבוע בכללי? אני רוצה לחפווווווווווווווור!! Agnes - Release Me 3OH!3 & Katy Perry - Starstrukk 3OH!3 - Don't Trust Me DJ Tiesto & Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone חרישות מטורפות! אחלה שיר :)
Iyaz - Replay חרוווווש אני יודעת
Jay Sean & Lil' Wayne - Down Pitbull - Hotel Room Service
Pitbull - Move Shake Drop Rihanna - Rude boy Savage - Swing גם עליו חרשתי רצח! XD Spankers - Sex On The Beach Tinchy Stryder & Dappy - Number One Michael Jackson - Bad Michael Jackson - Dirty Diana
Bullet For My Valentine - Begging For Mercy Bullet For My Valentine - Your Betryal מממממממש אהבתי את ההתחלה של השיר!
Dead By April - Sorry For Everything
Dead By April - In My Arms
Sonic Syndicate - Denied
אמן/אלבום השבוע? Dead By April - Dead By April
Pantera - Cowboys From Hell Pantera - Reinventing The Steel There For Tomorrow - A Little Faster
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - קצת צחוק מעבודה, והגמר של האח הגדול.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 79 במבחן משווה בהיסטוריה, האמת שלא הכי למדתי ברצינות. המורה אמרה שזה יחסית בסדר כי זה היה מבחן קשה אבל כוסאימאשלה היה לה קשה להביא לי 80?! ארג.
קיבלתי 83 במנהל@!#!@# שווה להקשיב בשיעורים!
איזה כיף לשמוע את המורה אומרת כל הכבוד ושהיא גאה בי XD
טוב טוב טוב לי על הלב. טוב, בערך. אבל זה עדיף ממה שהיה לפני כמה זמן.
ציטוטי השבוע?
שיעורי אקולוגיה זה כרגיל הכי סטלה שבעולם.. זה לא ציטוט אבל המורה הכתיבה משו והיה ממש שקט ואז מישהו תקע נוד וזה היה כלכך מצחיק
ושבוע שעבר הוא ועוד איזה אחד הוציאו מהתיק מלא פרוסות מלאות בעובש, ירוק צהוב כזה מגעיל
וואי שמעו שווה היה לקחת את המקצוע הזה רק בגלל המורה והצחוקים שיש בשיעורים XD
מתמטיקה - מורה שלום: "טוב תעשו את 69 (תרגיל).. אני יודע שזה לא נשמע טוב, אבל.." - "שלום אתה יכול לזוז אתה מסתיר" שלום: "מה האף מסתיר? רק שתדעו יש הרבה יתרונות באף גדול.. אפשר לחטט עם כל היד, אפשר להתקלח עם סיגריה, אפשר לעצור טרמפים עם ידיים בכיסים.."
אנגלית - מורה יבגניה: "(באנגלית) איזה יתרונות לדעתך יש לספרים אלקטרוניים?" דור: "אה.. Its fun" יבגניה: "מה? לא שמעתי" דור: "fun fun!! יבגניה: " אה.. fine.. I understand" דור:" F-U-NNNNNN!!" עד שהיא הבינה
אני: "וואי כשאני אסיים עם לשון אני לא יודעת אם אני אשמח יותר מזה שסיימתי עם המקצוע או מזה שנפטרתי מהמורה השטן הזו" מאור: "כשנסיים נבוא למורות ללשון – 'אני אתמול ללכת קניות' גזרת נחוי!"
ענבל: "כולם מצביעים 2 ל2020 כי בני אדם הולכים על שתיים ובהמות הולכות על ארבע"
לירן (מצלם): "ולריה תעשי פוזה.. רגע אני הולך אחורה זה לא תופס אותך"
תנ"ך - אנה: "מזה לא תחמוד?" אילן: "לא תהיי חמודה" - אריאל: "אם מאשימים אותי שגנבתי משו ואני נשבע שלא גנבתי זה נחשב?" מורה תהילה: "לא" אריאל: "למה לא?! אמרת שמותר להישבע רק אם יש תועלת ויש פה תועלת" מארק: "אריאל עזוב, במילא יודעים שגנבת"
קיבלנו מכתבים על זה שלא הגשנו חלק מהפרויקט באנגלית בזמן אסף: "תאמינו לי, אין לי מושג איך היא הצליחה לכתוב בעברית כזו טובה, היא בקושי יודעת לדבר" מארק: "היא בטח השתמשה בגוגל טרנסלייט" אסף: "נראלי אצלה זה בכלל גוגל טרנסבלאט"
תכנונים לשבוע הבא? נמ.. להוציא ת.ז חחחחחח.. בוחן במתמטיקה, מבחן בכלכלה ואנגלית, להתחיל את הפרויקט באנגלית
תמונת השבוע? אם היה לי מורה כזה לספורט הייתי עושה כל מאמץ אפשרי בשיעורים

חחחחח יש לי הרבה על מה להגיב ../images/Emo223.gif

1- הציטוטים
במיוחד של ענבל 2- אני שמחה שטוב לך
3- אמג, הוא המורה להתעלמות הכי סקסי שקיים
4- בהצלחה במבחנים ובכל השאר
וזהוXD

Because Of May

New member
אומייפאקינגאד הוא כזהההה חתיך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.

+
. לא איכפת לי שאני נשמעת כמו פאנקגירל, אני פשוט מאוהבת בו. והאובססיה אליו גדלה משמעותית בשבועות האחרונים!
. נאד באמצע השיעור? XDDDDDDDDDDD. חחח והציטוטים, "אפשר להתקלח עם סיגריה", גאוני!!!
. ואל תמהמהי עם הפרוייקט כי אח"כ זה זיון שכל אדיר
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אכןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

זה במילא יהיה זיון שכל אדיר עם המורה הזו
שונאת אותה כלכך
נראלי מצאו אותה ברחוב והביאו אותה

למעלה