../images/Emo79.gif וואי איזו חפירה יש לי..
שיר השבוע של MCR?
די זה מצב מזעזע, אני חייבת לשמוע אותם כבר.
שיר השבוע בכללי? אני רוצה לחפווווווווווווווור!! Agnes - Release Me 3OH!3 & Katy Perry - Starstrukk 3OH!3 - Don't Trust Me DJ Tiesto & Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone חרישות מטורפות! אחלה שיר
Iyaz - Replay חרוווווש אני יודעת
Jay Sean & Lil' Wayne - Down Pitbull - Hotel Room Service
Pitbull - Move Shake Drop Rihanna - Rude boy Savage - Swing גם עליו חרשתי רצח! XD Spankers - Sex On The Beach Tinchy Stryder & Dappy - Number One Michael Jackson - Bad Michael Jackson - Dirty Diana
Bullet For My Valentine - Begging For Mercy Bullet For My Valentine - Your Betryal מממממממש אהבתי את ההתחלה של השיר!
Dead By April - Sorry For Everything
Dead By April - In My Arms
Sonic Syndicate - Denied
אמן/אלבום השבוע? Dead By April - Dead By April
Pantera - Cowboys From Hell Pantera - Reinventing The Steel There For Tomorrow - A Little Faster
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - קצת צחוק מעבודה, והגמר של האח הגדול.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 79 במבחן משווה בהיסטוריה, האמת שלא הכי למדתי ברצינות. המורה אמרה שזה יחסית בסדר כי זה היה מבחן קשה אבל כוסאימאשלה היה לה קשה להביא לי 80?! ארג.
קיבלתי 83 במנהל@!#!@# שווה להקשיב בשיעורים!
איזה כיף לשמוע את המורה אומרת כל הכבוד ושהיא גאה בי XD
טוב טוב טוב לי על הלב. טוב, בערך. אבל זה עדיף ממה שהיה לפני כמה זמן.
ציטוטי השבוע?
שיעורי אקולוגיה זה כרגיל הכי סטלה שבעולם.. זה לא ציטוט אבל המורה הכתיבה משו והיה ממש שקט ואז מישהו תקע נוד וזה היה כלכך מצחיק
ושבוע שעבר הוא ועוד איזה אחד הוציאו מהתיק מלא פרוסות מלאות בעובש, ירוק צהוב כזה מגעיל
וואי שמעו שווה היה לקחת את המקצוע הזה רק בגלל המורה והצחוקים שיש בשיעורים XD
מתמטיקה - מורה שלום: "טוב תעשו את 69 (תרגיל).. אני יודע שזה לא נשמע טוב, אבל.." - "שלום אתה יכול לזוז אתה מסתיר" שלום: "מה האף מסתיר? רק שתדעו יש הרבה יתרונות באף גדול.. אפשר לחטט עם כל היד, אפשר להתקלח עם סיגריה, אפשר לעצור טרמפים עם ידיים בכיסים.."
אנגלית - מורה יבגניה: "(באנגלית) איזה יתרונות לדעתך יש לספרים אלקטרוניים?" דור: "אה.. Its fun" יבגניה: "מה? לא שמעתי" דור: "fun fun!! יבגניה: " אה.. fine.. I understand" דור:" F-U-NNNNNN!!" עד שהיא הבינה
אני: "וואי כשאני אסיים עם לשון אני לא יודעת אם אני אשמח יותר מזה שסיימתי עם המקצוע או מזה שנפטרתי מהמורה השטן הזו" מאור: "כשנסיים נבוא למורות ללשון – 'אני אתמול ללכת קניות' גזרת נחוי!"
ענבל: "כולם מצביעים 2 ל2020 כי בני אדם הולכים על שתיים ובהמות הולכות על ארבע"
לירן (מצלם): "ולריה תעשי פוזה.. רגע אני הולך אחורה זה לא תופס אותך"
תנ"ך - אנה: "מזה לא תחמוד?" אילן: "לא תהיי חמודה" - אריאל: "אם מאשימים אותי שגנבתי משו ואני נשבע שלא גנבתי זה נחשב?" מורה תהילה: "לא" אריאל: "למה לא?! אמרת שמותר להישבע רק אם יש תועלת ויש פה תועלת" מארק: "אריאל עזוב, במילא יודעים שגנבת"
קיבלנו מכתבים על זה שלא הגשנו חלק מהפרויקט באנגלית בזמן אסף: "תאמינו לי, אין לי מושג איך היא הצליחה לכתוב בעברית כזו טובה, היא בקושי יודעת לדבר" מארק: "היא בטח השתמשה בגוגל טרנסלייט" אסף: "נראלי אצלה זה בכלל גוגל טרנסבלאט"
תכנונים לשבוע הבא? נמ.. להוציא ת.ז חחחחחח.. בוחן במתמטיקה, מבחן בכלכלה ואנגלית, להתחיל את הפרויקט באנגלית
תמונת השבוע? אם היה לי מורה כזה לספורט הייתי עושה כל מאמץ אפשרי בשיעורים