Three Cheers for Sweet Week

Because Of May

New member
אני יותר../images/Emo99.gif. ../images/Emo109.gif

ועוד לראות אותו כל פעם שאני פותחת את המחשב, ולראות אותו כל פעם שמישהו מתקשר (כן, זו התמונה ששמתי בפלאפון לכל מי שמתקשר, חוץ מכמה אחדים XD)
. הפאק היחידי בו זה שהוא בן 32. הוא, ג'רארד, גל תורן, אדוארד קאלן, מת'יו בלאמי, למה אני תמיד נדלקת על זקנים?
.

A Kiss To Kill

New member
הלוואי על כל בני ה32 להראות ככה!!../images/Emo230.gif

שיהיו בני 100 אם בא להם.. כל עוד הם נראים ככה אבל!!

Because Of May

New member
בואי נפתח קבוצה, ../images/Emo109.gif

"קבוצת התמיכה לבנות שנדלקות על קשישים בדיוניים"
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ווהוווו חזרת לראות על טבעי!! ../images/Emo152.gif

איך מחר בגרות בספורט זה לא אמור להיות אחרי פסח כל הבגרויות?
בהצלחה3>

Because Of May

New member
כן, אבל את חנ"ג תקעו עכשיו../images/Emo69.gif. ../images/Emo109.gif

אבל יותר טוב, אני מעדיפה לסיים עם זה כמה שיותר מוקדם... ותודה רבה, גם לעדי!

NoAmItA ChAn

New member
לי יש בגרות בספורט בראשון הבא

אעאע, זה כל כך מתסכל שיש לנו בגרות בספורט, ובבתי ספר אחרים פשוט משכללים להם את הציונים משנים קודמות! בכל אופן, שיהיה לך מלא בהצלחה 3>

Because Of May

New member
חח סופסוף עברתי את זה!!!../images/Emo109.gif

זהו, רק עוד שלושה שיעורי ספורט עד פסח- וחסל ספורט במסגרת בצפר אבררררר XD. ודווקא הלך לי טוב, עשיתי את כל המסלול ב- 8:05 דק', ובשביל 100 צריך לעשות הכל ב-7:00 דק'. נוטוב, יש לי איזה 85 ככה, אני מרוצה D: ובהצלחה גם לך בשבוע הבא, קטן עלייך
.

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבודדדד!

אני כנראה אקבל משהו בסביבות ה-70 >: כיף לך שזה מאחורייך T_T

STEMINEM

New member
What do I think of suc-cess? It sucks ../images/Emo184.gif

שיר השבוע של MCR? The Sharpest Lives שיר השבוע בכללי? שלמה ארצי - שינויי מזג האוויר Lil Wayne Feat. Eminem - Drop The World אמן/אלבום השבוע? X סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? האח הגדול ! - שקוף וטוב בנג'מין באטן.. למה הילד לא זכר כלום בסוף? =\ איףףף קליפ חדש - Lil Wayne Ft. Eminem דבר טוב/רע שקרה השבוע? סופסוף כדורגל.. שנים לא נגעתי בכדור ! חמישי בבלאג'יווו !.. מינימום אלף איש אלירז !!!! איזה אלוף תודה לאל שיהיה בריא.. מחר הוא בבסיס שלי עושה מילואים חח
ציטוטי השבוע? Cause if I ever stuck it to any singer in showbiz ! it'd be Jennifer Lopez, and Puffy you know this I'm sorry Puff, but I don't give a fuck if this chick was my own mother I still fuck her with no rubber and cum inside her and have a son and a new brother at the same time ?and just say that it ain't mine, what's my name -_- תכנונים לשבוע הבא? להתקין יס בחדר בבסיס חח חמישי חוזר.. ואז סופש ! תמונת השבוע?
I gotta blue pill

PUMPKIN juice

New member
אני עייפפההההה! ../images/Emo69.gif

שיר השבוע של MCR? אין. שיר השבוע בכללי? The Greatest Gig In The Sky-Pink Floyd שמעתי רק את זה ביומיים האחרונים. פשוט מדהים. ועוד שירים רנדומליים של רדיוהד.
אמן/אלבום השבוע? רדיוהד. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-ראיתי סרט אתמול עם אן הת'אווי שנקרא-'רייצ'ל מתחתנת' סרט מקסים, בכיתי מלא. ספר-אשתו של הנוסע בזמן תוכנית-תוכניות בישול למיניהן ותוכניות בערוץ E
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ביום שישי הביאו לנו ת'חדרים בבלוקונים!! אני כ"כ מתרגשת.. עכשיו זה לצבוע, להעביר דברים ולעבור לגור שם!
ביום שישי היה לידיד טוב בית ריק והיינו כל הכיתה מהקיבוץ והיה ממש ממש נחמד :)
לא היה בסוף בייביסיטר בשישי וזה היה הקלה.
הרגשה חרא מאתמול בערב ונמשכת עד רגע זה.
אני קורסת תחת הלחץ.
וכמובן, בוב ;; ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? לשרוד מחר ת'מבחן האזנה, לישון יותר, לסיים לצבוע ת'בלוקון ולחייך יותר. תמונת השבוע? סתם תמונה יפה.. :)

NotFamous

New member
סופשבוע רגועעעעעעע ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של MCR? Heaven Help Us שיר השבוע בכללי? הרבה סקילט. אמן/אלבום השבוע? Skillet TDG Atreyu סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - על טבעי 5!! סופסוף. :) דבר טוב/רע שקרה השבוע?
תעודות, ממוצע 95.5
מירוץ כפרסבא..אינלי כוח לנמק חח.
כאבי בטן מטורפים...היום נלך לרופא אבל לדעת מה זה.
ציטוטי השבוע? I don't remember
תכנונים לשבוע הבא? דואתלון פתח תקווה, נקווה שאני ארגיש טוב! תמונת השבוע? מהמחנה באילת שבוע שעבר, רועי [הגבוה ביותר] אני הצוציקית, ורון
[בסווצ'ר הלבן]

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבוד על הממוצע!!! 33333333333>

חוצן חכם שלי 333333333333333333> ובהצלחה בדואתלון! D:

NotFamous

New member
תודה אבקוש ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

בסוף אני לא הולכת לפתח תקווה..בגלל הפציעה וזה

Hadar way

New member
The best week ever

טוב כמעט (-; שיר השבוע של MCR? kill all your friends Demolition lovers Early sunsets.... מלא בנסיעה מהמלון לשדה תעופה אני ואחותי חרשנו שיר השבוע בכללי? לא יודעת מלא כל יום אני חורשת על משו אחר אמן/אלבום השבוע? נהממ... סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
פרחים בעליית הגג, לוקח לי שנים לקרוא כי הכתב קטן ומעצבן וזה ספר קשה.
הקליפ של ספייס אודיטי דבר טוב/רע שקרה השבוע?
שבוע בחו"ל
שבוע סקי, שזה בערך הספורט הכי כיף בעולם
בוב :(
חזרתי לארץ
הכרתי מלא אנשים חמודים ציטוטי השבוע? לא יודעת אבל באלי חתולה
תכנונים לשבוע הבא? מלא מבחנים ולחץ ושטויות לעשות משו כיף, יומולדת לידיד
תמונת השבוע? בלוהו פעם ראשונה שאני שמה תמונה שלי ממש אהבתי אותה LOL

למעלה