Three Cheers for Sweet Week

NoAmItA ChAn

New member
שבוע טוב לכולם

שיר השבוע של MCR? To The End, Sleep, It's Not A Fashion Statment ועוד כמה שאני לא זוכרת. שיר השבוע בכללי? Avalanche - David Cook Permanent - David Cook Firth Of Fifth - Genesis Lithium - Nirvana אמן/אלבום השבוע? This War Is Ours - Escape The Fate The Wall - Pink Floyd
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "פינק פלויד - החומה". זה סרט כל כך.. אע. מוזר, מצמרר, מקסים, שונה, קשה. קשה לי לתאר. אני חייבת לראות שוב, ללא ספק. ספר - "המוזיקה של המספרים הראשוניים". תוכנית - לא יודעת.. אמריקן איידול? דבר טוב/רע שקרה השבוע?
סופסוף סיימנו והגשנו את העבודה באזרחות.
היה כנס של מודיעין ערבית, היה נחמד.
בתחילת השבוע היה כנס, והיה ממש כיף 3>
היה לי סופ"ש ממש כיפי עם אבי ועם אחי כי אמא שלי נסעה לסיני :)
אני מתקדמת עם התיאוריה D:
אע.
לא דיברתי עם חברים (ועם אליס) כבר הרבה זמן. ציטוטי השבוע? חברה שלי שבד"כ כשהיא באה אליי (פעם בהרבה) היא ישנה אצלי: "תקשיבי, אין כל כך זמן שאני אבוא לישון אצלך בפורים, אז מה דעתך שאני אבוא בצהריים ונישן שנ"צ?" פקאצה: "רגע, הנושא הזה קשור לנושא הקודם?" המורה לאזרחות: "לא. זה לא דומה. אין קשר. כל דמיון הוא מקרי בהחלט." תכנונים לשבוע הבא? היום חברות באו אליי ותיכננו את הביוטופ, מתישהו השבוע יש לי יום הורים, מחר צריך להגיש את הביוטופ, מחר אולי פותחת חשבון בנק, אולי חברה שלי באה בשלישי, ברביעי אולי משחקת בביה"ס פריזבי עם חברות שלי :)

NoAmItA ChAn

New member
אויש, ושכחתי שגם ראיתי את "אשתו של הנוסע בזמן

". את האמת? הסרט מאכזב. אני אוהבת את רייצ'ל מקאדמס, אבל זה היה הרבהההה פחות טוב מהספר. הם היו יכולים להוריד פחות פרטים.

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif. ../images/Emo109.gif

אין לי כוח לחפור, את פשוט צודקת. אכזבה. וגם אני חולה על רייצ'ל מקאדמס, אחת השחקניות המועדפות עליי
.

למעלה