YAYA15

New member
../images/Emo124.gif

קראתי בנחת את הפתיחה לפורום הזה ולא אהבתי את זה שלא ניתן להעלות נושאים ישנים. אני חושב שעוד יש לי כמה דברים להגיד ואף אחד לא יגיד לי מה להעלות ומה לא להעלות. זה סותר את כל המגלומניות המצויה בכולנו לא? בטח שכן אפילו לא צריך לשאול! אי לכך ובהתאם זאטת אני אפשפש בארכיון עד שאמצא משהו ששווה להתייחס אליו ואז נדבר.

קפת

New member
וואה!

זו התגובה הכי אינטליגנטית שאני יכולה להעלות בדעתי כרגע. זה לא אתה, זו לא אני, לוידעת מי זה, אבל תוקם ועדת חקירה. ראיתם? הגיח לפה מגלומן לא דיסלקט. זה מעורר תקוה, לא? אם תשאר פה עוד יומיומיים בלי לריב עם אפחד (חוץ מאשר עם יס באך. זה טקס חניכה שכל אחד חייב לעבור בפורום הזה. מריבה הגונה עם יס באך), אני עוד אמליץ לפתוח ערך מילוני על שמך. אגב, איפה בדיוק ראית שלא ניתן להעלות נושאים ישנים? לוזוכרת שכתבתי דבר כזה, אבל כאמור, זה לא אתה, זו לא אני...

YAYA15

New member
קודם כל

לוזוכרת=לא זוכרת חוצ'מזה יש דברים שחייבים לכתוב (בגד קפת) ובקשר ליס באך אני סבור שהוא יהפוך מהר מאוד ליס מן.

קפת

New member
קודמכל

לוזוכרת זה לוזוכרת. כשצריך לחבר - אז מחברים. מבינותי? אני אקדמיה של אשה אחת, ורק אלוהים יודעת מה האלטרנטיבה שלי.

YAYA15

New member
גם לחיבורים יש חוקים

ואלוהים יודע!!!!והאלטרנטיה שלך? יום שישי בערב את יושבת מול המחשב על איזה אלטרנטיבה את מדברת? את בטח תגיבי על זה אבל אני אצטרך לחזור אליך רק מחר. יש אנשים עם חיים מה לעשות

יס באך

New member
לכלכת, שעה 20:42 ואתה יוצא?

כנראה אתה מהפריפריה שעל ההר, נו ירושלים כזה... אנחנו מפריפרית השפלה לא יוצאים לפני 23:00 מהבית. הכל ענין של תזמון, הקשר, מקום, תרבות וחיבורים נכונים, בהחלט.

קפת

New member
אני מערערת על כל הנחות היסוד שלך

ואם אתה שווה חצי ממה שאני מוכנה ליחס לך, אתה תגיב, אחד לאחד: 1. מי קובע מהם החוקים? אתה תמיד חי לפי מה שקובעים לך אחרים או שלעתים אתה מספיק יצירתי, מקורי ונועז על מנת להגדיר מה נכון עבורך? 2. למה אני לא יכולה לחבר את החוקים שלי? 3. מי קובע ש"לחיות" זה לצאת ביום ששי? למה שזמן האיכות שלי לא יוקדש למה שאני באמת אוהבת לעשות? האם הידחסות בפאב הומה, צפוף ומעושן לאחר שהסתובבת חצי שעה למצוא חניה, ועמדת עוד חצי שעה בפקקי תנועה זה יותר איכותי, מאתגר ומלא חיים, מאשר להסתלבט בערב ביתי ונינוח? 4. על פי מה אתה קובע שאלוהים יודע? אתה ג'וזף הלר או סתם שמרן? אמנם אני אתאיסטית שכופרת בקיומו של אל, אבל אם כבר להשתמש בביטוי, מבחינתי אלוהים יכולה בהחלט להיות יישות נקבית.

YAYA15

New member
ובכן

על כל דבר שאני אגיד תוכלי להגיד משהו אחר. אל כל דבר ניתן להתווכח כל אחד קובע את החוקים שלו חוץ מאלה שהולכים אחרי אחרים שגם בזה לא תמיד יש פסול. לוזוכרת זה חיבור גרוע לדעתי ועל כן הערתי לך עליו ללא כל קשר לחוקים כאלו ואחרים. בקשר ליציאה שלי ביום שישי 2 דברים 1. לא נדחסתי בשום פאב ואף אחד לא איפר או עשה לי בופים של עשן בפנים 2. אני נוסע על אופנוע ולכן אין לי בעיה למצוא חניה ס"מ מהמקום אליו אני הולך. בקשר לאלוהים, את חושבת שהוא אישה אני חושב שהוא גבר למרות ששנינו יוצאים מאותה נקודת הנחה שאין אלוהים. ולכל המזדנבים שהשאירו הודעות סתמיות אחריך לאות סולידריות - נכנס מישהו חדש וכל אחד צריך להגיד משהו אין לי מה להתייחס שיתאמצו יותר בפעם הבאה. לילה טוב

יס באך

New member
אה, אז הפכנו למזדנבים עכשיו

אודיסאוס, שמעת? אתה ואני מזדנבים, שאינם ראויים ביחסו של יאיא, אופסס, YAYA15. בחור צעיר, כותב פרסומות, מומחה בעברית בת זמננו, נוהג על אופנוע, ממש מסוקס ישראלי טיפוסי המשוכנע ששיחק אותה - הוא כתב פרסומת, "וואווו", עם אבגי "וואווו". כוכב דרך ביעקב, חושו חושו לבית לחם ומצאו את כל התינוקות שנולדו, מי יידע, היתכן שיאיא הוא ה"דבר הבא"? כמה פאתטי וכמה נלעג, ובמה מתגאה אדם, וכמה צפויים כל עלובי הנפש הבאים לפרוש נוצות זנבם בכך שמנסים לתלוש את זנב האחרים. תצטרך להתאמץ רבות מר יאיא כדי שאני לפחות אתיחס לטקסטים שלך, אם יהיו כאן בעתיד. [ובטח נעלבתי]

YAYA15

New member
דרכתי על מישהו אופססס...

אם אתה רוצה לכתוב דברים עניינים בבקשה. על תלך ותחפש הקבלות לכל מיני אנשים מהעבר תתמודד עם המילה הכתובה. מה חשבת שאשווה אותך לבאך - ואעריך אותך על כך, ירית רחוק מדי. ואם היית מסתכל בתמונה המצורפת לכרטיס היית רואה שאני לא צריך נוצות. דרך אגב הפרסומת היא גם וואוו וגם שיגעון. אבל בטח לא תבין אז תשכח מזה

יס באך

New member
לא דרכת כלל

אתה פשוט צפוי, מובן מראש, לא מעניין במיוחד ואפילו לריב אתה לא ממש יודע, כך שכולם יהנו ממריבה טובה. על כל אלה אני מצר ומצטער, כי כבר חשבתי שהצטרף לפורום שלנו עוד מפלץ ראוי בהערכה, אבל אתה עוד "סתם" נרקסיסט מבוהל מהעיר הגדולה. המשך לבלות באקדמיה החלופית, נראה לי ששם יילך לך יותר. פרסומת כבסיס לגאווה, מי יגול עפר מעיניך?

יס באך

New member
ועכשיו בשביל ההנאה הפרטית שלי:

1. התמונה שצירפת מעוררת קבס בלשון המעטה, ואם זה הדימוי שלך את עצמך, אין לי אלא להצטער בעבורך. 2. מצא חן בעיניי שלא הצלחת לזהות את המקור התרבותי בו אני נעזר כדי ללעוג לך מעט - בכך גרמת לי להרגיש עליון עליך, ומייד. [כל מיני אנשים מהעבר..לא פחות!] 3. כל התגובה שלי היא התמודדות עם המילים הכתובות שלך שמשקלן אפס, שהרי לו היה משקל כלשהו למלים הכתובות שלך, כנראה היית משורר, סופר, תסריטאי בטלוויזיה ולא איזה תרנגול מרוט נוצות. 4. צפיתי שתשווה אותי ל-באך? מדוע ולמה? בגלל הניק שלי? אולי צפיתי שיהיה לך מעט חוש הומור, וצראה את האירוניה בבחירת ניק זה? אולי ציפיתי שתקרא את מילון הפורום ואת קיתונות הבוז על יס באך? אולי צפיתי שתערוך חיפוש כאן בפורום ותמצא משהו - אבל הציפיות שלי לא משיקות למעשים שלך, כי אתה-עוד נרקסיסט שעסוק רק בעצמו ואילו אני מגלומן. 5. הפרסומת שטרם צפיתי בה, וכנראה שגם לא אצפה בה [כי אינני צופה בפרסומות בעיקרון, בשל היותן נזק למוח, למחשבה, לתרבות ולעיכול בריא] יתכן והיא "וואוו", מה שאומר שאתה צופה ב"קומדי סטור" והם המקור התרבותי הבסיסי שלך, רק שאשתר כנראה עולה עליך בהשכלתו עשרות מונים. "וואוו". אני רגוע עכשיו.

YAYA15

New member
כנראה ש..

נשארת תקוע בדלת אמותיך, מטיף מוסר ממקדש שן רקובה שבנית סביב עצמך. בניגוד לאנשים המשווים לעצמם חיים לא להם ונהנים לפתח את הפנטזיה האישית שלהם בפורום אני הולך ועושה דברים ומגיע להידגים כאלה ואחרים. התרנגולת שראית אינה מרוטת נוצות היא בקעה כך מהביצה ללא פלומה וללא נוצות כלל. זהו אחד מהפרוקטים שאני גאה להיות אחד מהם. אולי ביום מן הימים תשב בבית ותתענג על טעם ומרקם מדהימים מעוף שפותח בארץ ותחשוב היה פעם מישהו בפורום שהבטיח לי שזה יקרה ואכן זה יקרה. בקשר לפרסומות - שתעשה אחת תבין את הגדולה שבעשייה הזו ( ובעשייה בכלל ) וישנם אנשים מוכשרים במערכת הזו. " קומדי סטור " - אני מבין שבגילך אתה כבר לא קשור לעשייה העכשווית והוצאת מהנפטלין את הקומדי סטור - מה קשור. שאל את בניך/בנותיך לגבי הוואוו והשיגעון אולי הם יוכלו להוציא את הדוק העוטף את עיניך.

שיו יס באך

אני רק מזדנב, אבל אצלך מסתבר, ישנו גם דוק כלשהו העוטף את עיניך. והעולם? כהרגלו שותק.

יא יא ויו יו

בוקר טוב לך. לא ממש ברור לי למה כשאני מתעוררת אחרי משמרת לילה אינטנסיבית במיוחד אני צריכה לראות דווקא את הגיגיך הפזורים פה בחוסר חן משווע, אם יותר לי. אתה לא רב בחינניות מספקת, אם יותר לי. תשתדל יותר, זה לא יוצא לך כמו שהתכוונת וסביר להניח שאצלך בראש הדברים נשמעים אחרת. פרט לכך, התרנגולת שלך מכוערת, ואנחנו לא יכולים לסבול אוכל שאינו אסתטי. לכן אנחנו ניזונים בעיקר אחד מהשני. גילו של יוהאן סבסטיאן אינו עומד פה לדיון כרגע אבל הכשרון שלך דווקא כן ולא בהצלחה יתרה, אם יותר לי. כל ענייני הפרסומות/סטנדאפ/עסקי הבידור לא מרשימים אותנו כהוא זה משום שפועלנו אוכל אותך בלי מלח וכך גם נסיון החיים שלנו. של חלוקך.

YAYA15

New member
נחמה נחמה

אפילו נחמה לא ניתן להשיג מדבריך נחמה. אולי כדאי להתנחם בעובדה שרובכם ככולכם לא ממש מבינים מה טוב לכם. בדבר אחד צדקת אצלי בראש הכל נראה אחרת, אבל מה לעשות מהירות השידור גדולה בהרבה ממהירות ההדפסה שלי ולכן לפעמים נכתב הרעיון בלבד והתוכן המוסף נסתר וצריך לחפשו בין השורות. כן, את כפולה ממני בגיל - מה שלא נראה לי מטיב עם חדות המחשבה שלך בכל מקרה. נסי להפנות משאבים לביקורת עצמית ופחות ביקורת לאנשים אחרים. ואולי אז נחמה, תמצאינחמה בפועלך.

אפרוח, לך חפש לך בית אחר

אתה יכול לריב בלי לרדת לפסים אישיים, או שהקסדה לוחצת לך? למה באת בעצם? קשה לך בחיים, או שגם זה משהו שלא נבין? (אוי אלי, עד שיש פה מישהו בלי שגיאות, הוא סתם אהבל שלא יודע את מקומו).

ההתקפה החזיתית שלך על יהיה

מגעילה וממש לא אינטליגנטית. הסיבה היחידה שמישהי כאן צידדה בדעתך נובעת בשל היותך ותיק בפורום. אין זו חוכמה לקלל ולהטיח עלבונות בכותב חדש. זה אפילו ילדותי, ואופי ילדותי יכול להיות גם לאדם בן 50. תתבגר חביבי. אפשר להתנגד למישהו ובה בעת להתייחס אליו ואל דבריו בכבוד.

יס באך

New member
איתמר../images/Emo26.gif

מצאת את יהודה והחלטת לחזור אלינו? ככה אתה נוהג? מגיע, משחרר איזו חבילה מריחה והולך עד הפעם הבאה? ונניח שאני בכלל בן 12, או בן 19? אתה מאמין ל-מה שמופיע בכרטיס האישי? בא מ ת ?? לא מקרה ששמך יהודה אי -תמר, שם זה בעצמו ראוי לבדיקה מעמיקה מבחינת ההבטים הפסיכו-תרבותיים שלו.

יס באך,

סוף סוף החבר יהודה איתמר שב אלינו מהכפור ואתה, מה עושה - מקבל את פניו בצוננים. לא יפה. עכשיו תחזיקו יפה ידיים, תזרימו חום, אהבה ואנרגיות חיוביות אחד אל השני. תעצמו עיניים, תנשמו עמוק ותתחברו אל האני הטהור שלכם. מ צ ו י ן ככה אני אוהבת אותכם.

למעלה