YAYA15

New member
../images/Emo124.gif

לרגע נניח את הכפפות ונדבר שניה ברצינות. מסתובבת מישהי בשם av109 אשר מפיצה דברי הבל על פרמידה חדשה ואנשים שעושים הרבה כסף וכו'. מיותר לומר שהדבר לא חוקי ואסור. מעבר לכך הדבר כבר הפיל כלכלה של מדינה שלמה. אם תגיע לפה התולעת הזו אבקש למחוק הודעה זו מהפורום תודה

אתה הבנת את זה אודימותק?

זה הכפפות שהפריעו לו במלאכת היד. לכן זה הכל נשאר לו בשכל ולא יצא ברור.

יס באך

New member
הוא רק בא הנה כדי לגאול אותנו

והשיווק העצמי כמשיח קצת התפקשש לו, אבל את יהודה איתמר הוא שכנע שהוא אומלל ואני בן זונה. אחחחח חג שמייח

קפת

New member
הבשורה על פי קפת

אני מבקשת להבהיר ולחמצן כמה נקודות שנוגעות לשרשור המיותר הזה, כמו גם לשרשור המיותר של הבלקר. מדי כמה ימים/שבועות מגיע לפה מישהו חדש. לרוב, די במבט אחד כדי להבין שהאיש לא יודע לאן נקלע, לא טרח לעיין בפורום, לא קרא את הודעת מנהלת הפורום, ובאופן כללי, כל מטרתו בחיים היא לסמן את העץ החדש שגילה ביער, במעט שתן טרי, פרי מקלדתו. כל הנאמר נכתב בלשון זכר, מהסיבה הפשוטה שזה קרה בעת האחרונה רק עם זכרים. במקרה אחד, עם מר/גברת @הנה הנה@, הטמנתי את התגובה שלו/ה בשרשור אחר, על מנת למנוע ממנו/ה לקבל במה להתבטאויותיו/ה שנראו לי נלוזים ובלתי נסבלים. במקרים אחרים, בלקר ויאיא, השתדלתי להיות סבלנית ונחמדה. יאיא מצא חן בעיני בהתחלה וחשבתי שהוא שווה, עם בלקר היה לי ברור די מיידית שאין לו מה לעשות פה בפורום. ובכל זאת, לא מחקתי, ולא שירשרתי אותו הלאה. השתדלתי להיות הוגנת. אבל בלקר הסתבר כבעייתי - האיש לא טרח לקרוא את הודעת מנהלת הפורום, ולא היה לו שמץ מושג שאני אשה. הוא ממש לא הבין לאן נקלע, ולא טרח להסתכל קצת מסביב. מה שאני מצפה מכל חדש לעשות. מה שאני עושה בכל פורום חדש שנאי נקלעת אליו. זה חלק מנימוס אלמנטרי, לעניות דעתי, ומפתח להשתלבות חלקה. יאיא דווקא קרא את הודעת מנהלת הפורום, יאמר לזכותו, אם כי אני לא בטוחה שהבין אותה, או שאני לא הצלחתי לרדת לחקר ההומור שלו. אבל גם במקרה של ב. וגם במקרה של י. התגלו שני אנשים שמחפשים להעליב ולעקוץ. במוצהר. אני לא מתרגשת מכאלה, ובדרך כלל מפסיקה להתייחס אחרי שהבנתי עם מי יש לי עסק. אבל יש פה אנשים שמשיבים מלחמה - וזו זכותם המלאה!!! כשם שהיתה זכותה המלאה של קייטי לבוא, להטיח ביקורת מאוד נוקבת ולהיעלם בלי לחכות ולשמוע מה יש לאחרים לומר בעניין. עובדה, ואין במה שאמור כאן כדי להעיד מה אני חושבת על הביקורת של קייטי או על הדרך שנאמרה. את אלה אמרתי לקייטי באופן פרטי. כפי שאמרתי להנה הנה. עם יאיא ובלקר לא הטרחתי את עצמי. הם לא נראו לי כמו אנשים שאני מייחלת שישארו בפורום. גם לגבי ביקורתו של יהודה - אני מתייחסת לביקורת מלפני כמה שבועות, בנוגע לשאלות טריוויה - לא מחקתי, אלא הגבתי באופן פרטי. גם זכותו של יהודה להטיח ביקורת. אלא שיהודה כבר לא מטיח ביקורת, אלא מנהל מלחמה פרטית נגד יס באך. וזו עמדתי הנחרצת ביחס למלחמות, מאז ומעולם: הן מיותרות. עלי הן מעיקות, משמימות, מטופשות, מבזבזות אנרגיה ומכניסות אותי למתח ואי שקט. ואלה מיותרים לי נורא, משום שממילא אני עוברת עכשיו תקופה של מתח ואי שקט. מבחינתי, לא כל מי שנקלע לפה, ו/או נמצא פה ובוחר להטיח ביקורת - ראוי לתגובה. מבחינתי, יש מצבים בהם עדיף להתעלם. (ע"ע גילרונן, ומי שמכיר את הסיפור שאינו שייך לכאן - מבין). עדיף להתעלם מאשר להנציח, לתת במה, ולעורר. מדי פעם נקלעים לפה אנשים מקסימים: גידי, למשל, ודיסונאנסנס. שני אנשים שהגיעו לפה והשתלבו מיידית, והתגובות שלהם גורמות לי הרבה שמחה. והיו עוד, שלא שרדו זמן רב: רצפו לי את גן עדן המקסימה, מסעודה ברזני המקסימה לא פחות. גם יהודה איתמר היה אחד החדשים החביבים עלי ביותר. אבל הוא כבר לא. ואם הוא מעוניין לדעת למה, אני מוכנה לומר לו את זה, אבל באופן פרטי. בנתיים אומר ליהודה רק זאת: יאיא זה, שאתה מגן עליו בחירוף שיניים, אינו קדוש. הבחור הזה, לא הפסיק לנסות להעליב אותי, מרגע שנכנס לפה, ובאמת שלא נתתי לו שום סיבה. אני מנחשת, שזה באופיו: להיות תחרותי, לומר את המלה האחרונה, ובעיקר - לשים את עצמו במרכזה של כל סיטואציה. ובהזדמנות, אולי אכתוב פעם משהו על ההבדלים המולדים והנירכשים שבין מגלומן לנרקיסיסט. בסיכומו של יום קרבות: הצעתי היא, שכדאי להימנע ככל האפשר ממלחמות, מבקורת אישית, מהשתלחויות. אבל זו עמדתי האישית, היא משקפת רק אותי ואת צרכי. אופיו של הפורום מכתיב את עצמו. ואם חבריו מעוניינים בפורום לוחמני, נושך, מעצבן - הם ימשיכו להחזיר, הם ימשיכו להיות לא סלחניים כלפי כל מיני תוופעות מעצבנות, ובלקר ויאיא בהחלט עונים על ההגדרה הזו. ומלה אישית לבוגונביליה: את באמת קדושה. יום אחד אני אביע את הערכתי כלפיך במלוא הכבוד לו את ראויה, ואת ראויה: אני אקנה לך תה טיבטי.

יס באך

New member
יקרה, מלחמותיי הפסקתי

אבל, תודה לך. אני מאוד מאוד מעריך את מה שכתבת. רק רציתי שתד'י חג שמח

קפת

New member
בבקשה, יס ב-אחי

כולנו יודעים עשד כמה אני רחוקה מהדימוי הצחור של יונת שלום הומיה, אבל אני באמת עושה מאמצים לשנות את דרכי, מהסיבה הפשוטה שהגעתי למסקנה שכל זה עושה לי לא טוב. חבל שיהודה איתמר לא טרח להגיב על הדברים שנכתבו פה, ושהופנו אליו. אני תקוה שימצא לנכון לעשות זאת בהמשך היום. חק או לא, כל הפורים הזה מכניס אותי לחרדות - אללה יוסטור.

אני נמס מרוב נחת

מבקש רשות מורתיקפת להעלות נושא חדש: הדת היהודית* ואתאיזם. זה למה ראיתי יש כאן בפורום הרבה אתאיסטים מוצהרים אני דווקא ממש לא. כלומר גם לא אתאיסט וודאי שלא מוצהר. רק חסר לי שפקיד-חצ'קון ממס הכנסה יכניס לי. *רציתי להיות יותר ממוקד ולא להתפרש על יותרמדי דתות. נ.ב. נזכרתי בהערה שכתב יס על ז'ילאז'ני ועל המקור ההודי שלו (של ז', לא של יס). אז יס, דע לך (ואולי אתה כבר יודע, אבל בכלופן) שהברהמנים טוענים שהם צאצאי היהודים ושהרבה מהתורה שלהם מבוסס על הקבלה היהודית. שמעתי ממקור ראשון.

יס באך

New member
דיסו

רציתי שתדע שיש ספר שכתב מרטין בובר בשם "פרדס החסידות" בו הוא מוכיח את ההיפך בדיוק. ויאללה פתח הודעה - נראה לי שנוכל לחגוג, לשמוח, להעשיר ולהתעשר בדיון מסוג כזה. אני לא אתאיסט, אני אגנוסטיקן

קפת

New member
אמרו* לי שגמני

אגנוסטיקונית, אבל אני לא זוכרת מה בדיוק פירוש ההגדרה ואין לי זמן עכשיו לחפש בציקלופדיה. דיסו, מותק, אתה לא צריך לבקש רשות לפתוח נושא חדש. מבחינתי, אתה "אחד משלנו", עד כמה שההגדרה נשמעת פטריוטית על גבול מיליטנטית. אין לי ראש לחפש עכשיו דימוי אחר. ובעניין אחר: אחרי שקראתי שוב את מה שכתבתי (הבשורה על פי קפת) גיליתי שהתפלק לי ביוט חמוד ולא מכוון: חירוף שיניים. אז נכון שזו פליטת מקלדת, אבל אני חורפת שיניים ומאמצת אותה בחום. ודמעות חונקות את עיני! (וזה כבר ביוט מוצהר) *תופין, מהפורום ההוא.

הוי קפת קפת

אם תקני לי תה טיבטי אני אפסיק לשרשר ואתחיל לשלשל ותהיה לי בעיה קשה מאוד (או שמא רכה?) בטקס הענקת פרס נובל לשלום. יותר עדיף תקני לי בננות.

קפת

New member
נגיעה אחת רכה

בננות הן לפעמים געגועים לקוף. או לאתגר קרת.

קופים

הם לפעמים געגועים לבוטן ראיתי פעם קוף, בננה בידו והקליפה היתה בבטן ... ועוד לא דיברנו על קוף של מחט בערימת שחת

קראתי בעיון רב את דברייך

ניכר בדברייך שמקום זה יקר לך ושאת מתנהלת בחוכמה ע"מ לנתב את הפורום לכיוונים חיוביים. אודה על האמת, לא עקבתי אחר הודעותיו הקודמות של YAYA אבל ההתקפה עליו היתה אישית, לא קשורה כלל לנושא שהעלה ולבעיה שהטרידה אותו וזה חרה לי. משהגבתי, ענה לי באך בדברי בלע שמטרתם היחידה היתה להעליב ולפגוע ללא שום קשר לנושא. האם היית מצפה ממני שאשתוק ולא אגיב? אני בטוח שלא. אני מעריך את תשובתך המכובדת.

קפת

New member
ואני מעריכה את תשובתך

אבל תרשה לי להעיר לך: אם אתה מתערב בויכוח לא לך, מן הראוי להתעמק גם בו, ואתה מעיד שלא עשית זאת. עדים דיירי הפורום, שיס באך אינו זקוק לסניגורים, ולא זו מטרתי, אבל מי שהחל בדברי בלע, היה יאיא, שקרא ליס באך ולאודיסאוס "מזדנבים", והוסיף שכל מטרתם היא סולידריות איתי, ועל כן הם אינם ראויים לתגובה. לבוא למקום חדש, ולהתייחס לשוהים בו כאל גרופיס של מנהל/ת הפורום, זו טיפשות לשמה. וגם מרגיז. פורומים קיימים על מנת שלחברים בהם יהיה מקום להתבטא. מנהלי פורומים קיימים על מנת להכניס סדר, לשמור על כללים, להיות בקשר עם הנהלת האתר ועוד מיני דברים. בניגוד לפורום באתר ההוא, שהיה אתר פרטי, ועל כן קיבלתי הרשאה מבעל האתר לעשות ככל העולה על רוחי, פה אני רק פקידה של תפוז. זה לא הפורום הפרטי שלי, ואני לא מנהלת פה מקהלת מעריצים, כפי שיאיא בחר להתייחס לתגובות אנשי הפורום. הבזיון הראשוני היה של יאיא. ומרגע שכתב את הדברים האלה בחרתי להתעלם ממנו. יס באך בחר להגיב, ואף הודה שנעלב מן התגובה הזו של יאיא. ואגב: אם הפריע לך כ"כ היחס של יס באך אל יאיא, יכולת לפנות אליו במסר פרטי, בצורה מכובדת ולומר לו את דעתך. אבל אתה בחרת לנהל איתו מלחמות כבל עם ופורום. אם כך, מדוע המלחמה שלך ביס באך לגיטימית, בעוד שזו של יס באך ביאיא אינה כזו? תמהתני.

יש לי הערכה רבה למנהלי פורומים

שעושים את עבודתם נאמנה וללא תמורה הולמת ולפעמים חשים עצמם כשק חבטות של חברי הפורום המתגוששים.

רק רציתי לשתף אתכם

קיבלתי מסר מאדם יקר שנפח כאן נפיחה לא מזמן. עשיתי COPY עשיתי PASTE וזה מה שיצא: מאת: YAYA15 אל: טום כרוב נושא: שלום לך טמבל לפני שאתה אוסף לומים וברזלים, ולפני שאתה צופה ב"קונדון" תעטוף את עצמך בקונדום ותסגור חזק. דיבורים ושירבוטים הם דבר אחד ירידה מבפסים הם דבר אחר לגמרי.אל תלך לשם. זה לא איום חס וחלילה רחוק אני מכך. רק מסר לחיים. מה אתם אומרים? אם לא הייתי תחת פיקוח הדוק מצד הקפת ולא הייתי תחת סמי הרגעה באדיבות הנחמה ואם לא הייתי תחת באופן כללי הייתי מסביר לילד מה ההבדל בין איום להבטחה ואת העובדה שיש מי שבשיחת טלפון אחת יכול לסדר חיפושים חודרניים בנתב"ג לכל מי שמפליץ מהפה בתדירות גבוהה מידי. PEACE ON EARTH PEACE ON YOU PISS ON YAYA

הרי קרישנה הרי רמה

רק שתדע יס באך - אני כבר יומיים הייתי בהתארגנויות בשכונה לאסוף חברה עם לומים וברזלים ועלים של נענע כדי להכנס ביויו הזה אבל קפת שפכה עלי דלי של מים קרים. אז צפיתי בקונדון שלוש פעמים, שבע שנים בטיבט פעמיים ושיננתי 'או מה ני פה מה או' עשר פעמים לכיוון מזרח. עכשיו אני רגוע ושלו ויודע שאין תוחלת במלחמה. עד שיעבור לי.

למעלה