יס באך

New member
גם 'ני אוהב 'תך דרקונית

לא ראיתי שזה עזר לי במשהו או קידם את האג'נדה שלי במשו.. אבל את דרקונית והוא, הוא אפילו לא זבוב...

אם אתה אוהב אותי, יס באך

אז אל תריב עם יהודה איתמר - כי הוא בסדר ואל תריב עם יאיא - כי זה בזבוז מקלדת. מה אני לא אעשה כדי לקבל פרס נובל לשלום בשביל שיהיה לי כסף לבגדי מעצבים, לבזבוזים ולבוטוקס בבוא היום.

יס באך

New member
החבר יודה לא בסדר

הוא מזכיר לי את החברה פזטוקס קצת, וזה לא לזכותו. וד"ל אגב, לא אמרת שאם אהיה נחמד אליו אצליח לקדם האג'נדה שלי במשהו.

זה היה ממש בוגר מה שאמרת עכשיו

ועוד יש אנשים בפורום הזה שמחבבים אותך? נשגב מבינתי.

יס באך

New member
אני צריך להיות בוגר?

אתה מגנה אותי על היותי "לא בוגר"? במקום לשמוח שאני "לא בוגר" וכך לפתור עצמך מלהגיב לי. חשבתי פולניות היא ענין מגדרי, הוכחת לי ההיפך חשבתי שמורים מהסוג שהקימו ת'מדינה - פסו מן העולם, וטעיתי יודה, אז לא סובלים אותי, לא אוהבים אותי - זו צריכה להיות בעיה מבחינתך או מבחינתי? ואם זו איננה בעיה מבחינתי, אז מדוע אתה מנסה לגרום לי לחשוב שיש לי בעיה? אתה לא מתבייש? בקיצור יודה- תפסיק לזיין את השכל.

יס באך

New member
עצוב איתמר

אתה לא קורא בזהירות. לא כתבתי שתפסיק לזיין לי את השכל, אלא שתפסיק לזיין את השכל, ועל כן תגובתך לא ראויה אפילו להיכתב בשום שירותים ציבוריים. אם אתה מעוניין להטיף לי מוסר כדאי שתמצא דרך חיננית יותר לעשות זאת, כך שלא תתבזה או תהפוך לעוד דמות מגוחכת, מאלה שצועקות באוטובוס על בני נוער מרעישים. עד כאן מכאן החלטה שלך אם אתה ממשיך בדיאלוג המופרך הזה.

נו באמת,

זה שהקפט היא אתאיסטית לא אומר שאין לה אלוהים. שכן בשפה המדוברת ועל-פי השכל הישר, הביטוי "אנשים שאין להם אלוהים" מורה על היעדר סטנדרטים והיעדר תחושת אחריות. והקפט, ממה שהספקתי להכיר היא אמנם מניאקית - אולם מניאקית בעלת סטנדרטים ותחושת אחריות. לגבי היות האל זכר ולא נקבה זה כבר עניין היסטורי גרידא, זה משום שבעבר החברות היו פטריארכליות והיום לא.

מועמר

New member
בקשר לאלוהים

זה שהוא זכר זה כי עוד לא היו נשים כשהוא נולד. הבחורות התפתחו אחורי זה במהלך האבולוציה בגלל שהאדם הראשון לא אכל את כל אבות המזון, וכתוצאה מכך נהייתה לו מוטציה. הרי אי אפשר לחיות רק על תפוחים. בקיצור, אחורי שהנשים הופיעו עלתה דרישה מקרב מגזרים מסויימים שאלוהים צבאות יהיה בחורה, אבל לא יעלה על הדעת שבגילו המתקדם יעשו לו ניתוח לשינוי מין, אז נסגר שמשאירים אותו גבר גבר.

יס באך

New member
לא נסגר כלום

כי לפני שהיהווה הזה הגיע לכאן בספינת החלל שלו, והפעיל את הטכנולוגיה העילית שלו, כולל לקיחת דנ"א-זבל שלו והחדרתו בתוך יצורים חדתאיים שהצליחו להתפתח כאן, שאח"כ הפכו ל"אנחנו" [ כאילו מה, לא ידעתם שמיתוס העפר והבוץ והים כולם מנסים לתאר את המקור הראשוני לקיומנו] היתה כאן האם/המאהבת/האשה/האחות/הבת של יהווה, והוא גירש אותה, כי הצליח לפתח כלי נשק מיוחד שעוד לא היה לה. אז אלוהימה, אם ממש מתעקשים, אולי גאיה אם לא מתעקשים, בטח "הרה" - הכי דומה ליהווה מהתנ"ך, שני אגומניאקים. רק לידיעת המתענינים בספרות פנטזיה המבוססת ישירות על מיתוסי בריאת עולם: דוריס לסינג - שיקסטה. כל הספר הוא גרסת "קאבר" של בראשית+מיתוס המשיח היהודי, נוצרי אדון האור - זילאזני - עיבוד מבריק של המהאבהאראטאה ההודי.

YAYA15

New member
רק לידע כללי

אני כתבתי את הפרסומת של איבגי "הכי טוב..."

יס באך

New member
לא שמעתי על פרסומת זו בחיי

וןאני יס מן אבל לא שלך, אלא של הקפת. שמת לב מלכתי שכל זכר חדש הבא בשערייך חייב לגרש אותי? זה טרנד חדש שלא שמעתי עליו? את מציעה להם פרסים מאחורי גבי?

יס באך

New member
הורדת את הכפפות, כאילו?

בהתחלה החלטת שאני בן 50 ומתיילד, עכשיו החלטת משהו לגבי "צורתי". מדוע יש לי תחושה שהאינטרס שלך זה לא לפגוע בי אלא למשוך אליך את יאיא? יש משהו שאנחנו כאן לא יודעים?

לא איש מדון אני

אבל דמי רותח כשאנשים מנבלים את הפה ומטיחים עלבונות וקללות ומנסים להיות חוכמולוגים. אם חשבת שאתה יכול להשתלח כאן בכל מצטרף חדש - טעות בידך. אז זו החלטה שלך חביבי.

יס באך

New member
אני יכול בהחלט

מדוע אתה חושב שלא? אבל כאן חדלים שידוריי אליך. איש מצחיק שכמוך.

יס באך

New member
בינתיים לא אריב עם יאיא

זה לא היה איזה שם של איזה אלוף מהצבא, ג'ינג'י ושמנמן שכזה? אחר כך ראיתי ש-יאיא בן 26, אז כנראה כבר אין לו חצ'קונעס, וראיתי הוא בפורום אק' חלופית, כלומר הוא בעד סקס אלטרנטיבי עם הלשון לפחות. ראיתי גם שבפורום הזה יש אחד/ת שקוראים אותו מלפפון עם כוח רצון, והוא בן 17 מחוצ'קן ומעריץ את מאיר עוזיאל, לא פחות.אז לא רב אבל גם לא שופט ראשי

למעלה