היום ב-
אנשים

Benjamin Turner

New member
רן יקירי, השם ג'סי מאוית באנגלית

כך: jesse. היתכן שזה מקור הבלבול? ומה לעשות, לחתולים אני בחרתי את השם, לכלבות-אחרים (אמא שלי בחרה את השם לוסי, והבעלים הקודם של ג'סי בחר את השם ג'סי. ואז זרק אותה לרחוב, אבל לא ניכנס לזה). אגב, למיטב זכרוני יש מלבד יוּ וג'סי עוד שחקן בהאוס שאחד ההורים שלו הוא/היה רופא (אני מניחה שלא ג'ניפר
).

Benjamin Turner

New member
אה, אז זו היא? סבביישן (לא היה לי

מושג מי זה, יוּ פשוט אמר באיזו הזדמנות שיש שלישיית שחקנים עם הורים-רופאים בסדרה).

randomguy

New member
כתבת את השם שלה בעברית, ולא

הבנתי שהשם שלה באנגלית זהה לשמו של ג'ס השחקן
לוסי זה שם ממש מדליק לכלבה כי בסדרה על הכלב המצוייר הכי נחמד, סנופי, יש ילדה שקוראים לה לוסי. (ויש גם צ'ארלי בראון כמובן! וגם וודסטוק...אם את צריכה שמות מדליקים נוספים)

Benjamin Turner

New member
לא, לאחר רצף שמות רולינגיים (הארי,

פוטר, מינרווה (מיני), ג'יני, פרינס), החייעס הבאים שאאסוף ייקראו האוס, וילסון, קמרון, גרג, ג'ימי (כפול), יו, קאלום, לורי וכו' וגו', בתקווה שיהיה להם מזל לא פחות טוב במציאת בתים חמים. אבל תודה בכל אופן
נראה לי שעדיין לא הבנת. התכוונתי שלג'סי ספנסר קוראים ג'סי, לא ג'ס. האיות באנגלית של השם ג'סי (ג'סי ספנסר או ג'סי שלי, לא משנה כרגע) הוא jesse, כך שהקישור שהבאת רק מוכיח ששמו הרשמי של ג'סי ספנסר הנו ג'סי.

randomguy

New member
ג'יזס, רק עכשיו הבנתי! ../images/Emo122.gif

אז איך כותבים באנגלית את השם ג'ס? בלי E בסוף? וכמובן שעדיף לקרוא על שמות החבר'ה מהאוס

../images/Emo6.gif

לי היו שני חתולים שקראו להם מנדנגוס (דנג) ופלצ'ר. וקאלום זה ע"ש הקאלום האחד והיחיד?

Benjamin Turner

New member
קאלום זה על שם ג'יימס יו קאלום לורי

האם זה הקאלום האחד והיחיד?
מקסים... דנג ופלצ'ר

לא!

קאלום זה קאלום בלו כמובן, עליו כבר דיברנו בפורום הזה פעם. הם היו כאלה מתוקים, וגם ג'ינג'יים, אז זה התאים. לחתולים שיש לי בחמש שנים האחרונות קוראים לארס (אולריך) וג'ק (איירונס) על שם מתופפים בלהקות שאני אוהבת.

randomguy

New member
תמונה של השחקנים בסרט של ג'ן וג'סי

בדיוק האחת שמקס מצאה רק באיכות יותר טובה, מהאתר הרשמי של הסרט.

Word Up

New member
אוי ויי זמיר../images/Emo2.gif

היא נריאת כמו חנונית ששכחה להכין שיעורי בית

למעלה