היום ב-
אנשים

ToryMaster

New member
המ, לי?

זה נגיד השלב שהצדקנות שלי נכנסת לרמת קמרון, כשמדובר בפרטיות של אנשים.

Tal2012

New member
לא פלשתי לפרטיות, חלילה !

בחיים לא אעשה דבר כזה ! כמו שהם לא פלשו לפרטיות שלה. וג'ניפר יודעת שהיא רזה והיא לא מצפה שאנשים יבינו את זה

randomguy

New member
זה בסדר מה שהיא כתבה, כל הדברים

האלו, על יו בפרט, כבר פורסמו פחות או יותר.

ToryMaster

New member
אוקי, סומכת עליך

שאלתי את עצמי בנוגע לאישור על ג'סי וג'ניפר, אבל אני מאמינה שאת יודעת מה את עושה.

Tal2012

New member
אותו העמוד

אך צילמתי עוד פעם מפני שהגלויה באמצע הפריעה

ToryMaster

New member
אוי ליסה אוי ליסה

זו רק אני או ששיפ קאדי/צ'ייס זה ממש דורש?

Tal2012

New member
../images/Emo67.gifנראלי פורמן\קאדי

יותר מפחיד
לא יכולה לדמיין את זה .. צמרמורת !

Shadower

New member
דווקא ליסה חשבה על זה../images/Emo58.gif

בראיון קצרצר שהיא נתנה לפוקס היא אמרה שזה יהיה ממש מגניב אם התינוק של קאדי יצא שחור כי היא הייתה עם פורמן. היא גם חשבה שתינוק חצי שחור וחצי לבן כי היה איזה שילוב מוזר בין האוס לפורמן או פורמן וצ'ייס זה בכלל יהיה "מעניין". אישית, אני לא בעד אף אחד מהזיוגים האלה, בשום וריאציה, אבל מילא. מה שיעשה לה את זה

Tal2012

New member
אין לי מושג ../images/Emo6.gif

הרצתי סתם חיפוש באינטרנט בנוגע למשהו בטלוויזיה ואז מצאתי את הכתבה הזו מפורסמת באחד מהאתרים. אבל מלבד זה לא היה כתוב יותר על האוס.

randomguy

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ווואו!

תודה רבה על הדיווח טל! ותודה רבה במיוחד על המידע בקשר לג'ניפר!
את הקטע הראשון כבר ידענו, כולל הכסף שיו הולך להרוויח (ובצדק!). נקווה שיגיע לטקס האמי, אבל הכי הכי הכי חשוב שג'ניפר תגיע!!! ג'ניפר באמת יותר מדי רזה! כל המעריצים שלה כותבים לה לאכול, וביום ההולדת שלה כולם כתבו: תאכלו הרבה עוגת יומהולדת!
זה אחלה שג'ן וג'סי חברים! הם זוג כל כך יפה ונחמד!

Vitamin Chick

New member
אם אפשר תזכורת

מי זה דוד שלך?
*אגב אני קוראת סמוייה בפורום, האוס זאת הסדרה הכי גאונית שהיתה אי פעם והיא בעצם הסדרה היחידה שאני רואה בטלוויזיה. הידד*

Tal2012

New member
פשוט דוד..

שגר בארה"ב והבת שלו היא הארוסה של רוברט ( דר. וילסון בסידרה ). כביכול הוא כבר בן משפחה
הם יוצאים כבר יותר מ8\10 שנים ביחד.. אז משם אני מקבלת את כל המידע העסיסי

למעלה