היום הופעה בנוגה

איריס מ

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

תודה על השיתוף על גבי הפורום, זה אומר שנזכה לראות עוד תכתובות שלך כאן?

../images/Emo23.gif

איזו הופעה. הפעם הגעתי עם חברה טובה שזו הופעה ראשונה שלה. היא התפלאה מהתפאורה שבאמת מדהימה ואהבה את הביצוע של אף אחת, שזה השיר הכי טוב לדעתה. מירי היתה מצחיקה(מזכירות פרסומת של בנטון, נייר לחזיה , עם הסיפור של ארה"ב ו31 שבועות בהקשר של ההריון ועוד סיפורים), מרגשת (היא בעצמה בכתה ). היא פשוט היתה היא. לא הרגשתי איך עברו להם השעתיים ורק רציתי שימשך עוד. גם הנגנים ובמיוחד מיקי היו מצחיקים (הצביעו על יניב דדון שהיה קצת אסטרונאוט ולא הבין מה מצחיק). גם מירי קצת צחקה עליו. אין טעם להרחיב כל הסיפורים כי שמעתם אותם בעצמכם. אני אשמח אם מישהו יש לו הקלטה של ההופעה כי ד' שלי לא הקליט לי בסוף מסיבות השמורות במערכת
בשתי מילים: מירי התגעגעתי. בשלוש מילים: תודה על החיבוק. ואף אוסיף אייקון
אני ארחיב- זה מוסיף המון. שנפגשתי איתה יחד עם כל האנשים שחיכו לה אני חייבת לציין שהעליתי בפניה סוגיה והיא עזרה לי במעין אותה התלבטות (שעדיין יש לי). אני מחכה כבר לחודש מאי להמשך הופעות. תמונת (מעלפות ) יהיו בהמשך. ליל"ט

כמו תמיד,הופעה מדהימה!:)

הבדיחות של מירי יהיו מצחיקות תמיד גם בפעם המאה שאני אשמע אותם:) ... אני כל הזמן מתלהבת מחדש מגירסת הבלוז ל"טיפה טיפה", בכלל אני מאוד מאוד אוהבת את השיר הזה,והגירסא המחודשת,עושה את השיר הרבה יותר מרגשת וקצבית,שהגירסה הישנה מרגשת אבל פחות קצבית:) אני מאוד מאוד מאוד שמחה שאת השירים שאני אוהבת היא לא הורידה מההופעה
(כמו שהיא הורידה את נטלי).. ודבר האחרון שכבר אמרתי לורד,אני ממש ממש ממש מרחמת על האנשים שישבו לידי:/ נראה לי צרחתי להם יותר מידי באוזן מההתלהבות:) פעם הבאה צריך לסדר משהו שאני אשב עם הפורום:p לפחות אתם לא תסבלו,כי בטח אתם צורחים יותר ממני
אני חושבת על לעשות קצת הפסקה עם ההופעות ולהגיע לזאפה ביוני ולא להמשך ההופעות שיהיו במאי, כי כבר יש חור בכיס ותמיד איך שהוא אביב גפן מחליט להופיע יום אחרי מירי!!! (בשביל מה?!) עוד יותר לעשות לי חור בכיס, שיחכו שאני אקבל משכורת:p חחח... תמונות יהיו בהמשך,אבל אני שמה רק בפייסבוק כי אני לא יודעת להעלות לפה תמונות... מי שיש לו את הפייסבוק שלי מוזמן להסתכל יותר מאוחר... עפתי לעבודה:( יום טוב לכולם..

איריס מ

New member
מעלה חיוך לקרוא את החוויות של כולם

שמחה שנהנתם זה רק אומר שמירי משתבחת מרגע לרגע ומהופעה להופעה וכיף שכך, תודה על השיתוף

Rony 05

New member
נהנתי לשמוע את ההופעה ברדיו

למרות שאין על להיות בהופעה באמת האמת שגם לא שמעתי מההתחלה... אהבתי את ההקדשה לורד, את זה שהיא שרה חדשות טובות (זה בטח גם בשבילך ורד) ואת אהובי ובמיוחד אהבתי שאחרי ההופעה היתה כמעט שעה שלמה הופעה נוספת של שירים של מירי מכל הזמנים וסוף סוף זכינו לשמוע את מגדלור!

veredmp

New member
חמודה ../images/Emo13.gif לדעתי זה היה יותר בשביל הרדיו מאשר

בשבילי, אבל אין לי בעיה לקחת קרדיט

נעהירחק

New member
שמחה שנהנתם

תורי שבוע הבא. החויות שלכם נותנים מבט נוסף ומקסים על הנאה שהיתה לי בשמיעה ברדיו, תודה.

I מ י ר ב I

New member
תודה לכולם על הסיכומים

כמו שציפיתי,היתה הופעה מהממת. תודה גם על כל התמונות.

Doronn10

New member
../images/Emo47.gif מלכה! ../images/Emo47.gif

איזו הופעה מדהימה.. מירי פשוט גדולה מהחיים.. איך היא מקשרת בין השירים כמו סיפור אחד גדול ומובילה אותך במה שנראה כמו סיפור חייה בשעה וחצי.. הסיפורים שלה מאוד משעשעים.. נהנתי לשמוע אותה מספרת דברים על קרנונה ככה גילינו עוד קצת על קרן ועל הקשר בינהם.. שהוא הקשר הכי קסום ויפה שראיתי.. ההופעה שילבה סיפורים מרתקים יחד עם מוזיקה טובה ושירים אהובים.. יש פה דימיון עצום להופעות של קרן.. אבל כמו שזה דומה זה כל כך שונה.. זה כאילו אותו העיקרון אבל שונה לגמרי... בגלל זה אי אפשר אפילו להשוות או להגיד מה טוב יותר כי זה כאילו 2 קטגוריות שונות.. מה שאתה מרגיש בפנים אחרי ההופעה כל כך שונה ואת שניהם אני אוהב מאוד.. זה מעורר אצלי רגשות שונים ואני אוהב את זה.. בייחוד שאני אוהב בעיקר את השירים של מירי שקרן כתבה.. היו כמה ביוצעים ממש טובים.. כל ביצוע התבאסתי יותר שאני לא שם.. מאמי ריגש אותי מאוד מאוד.. פתאום גיליתי את המילים המדהימות שאני יודע בעל פה.. ברכת המלך הייה כל כך יפה.. מירי שרה מדהים בערבית זה מוציא ממנה גווני קול אחרים לגמרי.. אהבתי את הביצוע ל"מה עשית" השיר הזה פשוט יפיפה.. ואת הסיפור של "שתי גדות" אבל הוא עדיין הרבה יותר מתאים לקרן.. אהבתי מאוד את החידוש של "טיפה טיפה" ושיר לשירה תמיד תמיד מרגש אותי נורא.. אבל מכל זה מה שהכי ריגש אותי זה זה שהיא זכרה את היום הולדת של ורד ואפילו הקדישה לה שיר.. איזה מהממת.. איך היא אוהבת אותה.. ואם כבר בורד עסקינן.. את פשוט צלמת דגולה חח.. איזה יפה צילמת את ההופעה יש שם תמונות ממש מעולות.כל הכבוד! אגב.. היא אהבה את המתנה? חחחח.. הייתי אמור לכתוב ביקורת על ההופעה.. ולא יכולתי ללכת.. אני מקווה שמי שהלך במקומי נהנה.. אני בכל מקרה כתבתי ביקורת כי אני חופר..

veredmp

New member
זה ראוי להערכה. למרות שלא לקחת את הכרטיס

אתה עדיין כותב. זה עוד לא היה לנו
מירי לא פתחה את המתנה בנוכחותנו, כך שאין לי מושג מה היא חושבת עליה. מקווה שאהבה. אולי היא אפילו תכנס לכתוב לנו תודה, מי יודע.... אם לא, אז מי שיהיה בצפון בהופעה יוכל לשאול אותה

../images/Emo26.gif האזנתי להכל

מעולה, מעולה, מעולה! שמאזינים אז יש יותר תצומת לב לאכויות הווקליות והיא היתה פשוט מדהימה. כל כך צלול ונקי ומרגש, קול מעלף. בכלל הקלטה מאוד איכותית והיה תענוג לשמוע. איזה יופי שסיימה ב"חדשות טובות"- זה הבחירה הכי טובה, אינתא עומרי אני גם חושבת שצריך להחליף לשיר מהאלבום. שאר הפלייליסט מעולה. הקישורים והסיפורים- כל כך מוסיף!! פשוט חובה, מצחיק באמת כמו סטנד אפ ומעשיר לגמרי את ההופעה. יש לה יציאות שמפילות הצחוק!! באמת היה מדהים. לא ידעתי מעולם על הביצוע של "מגדלור" אז היתה הפתעה טובה. אם למישהו יש הקלטה של ההופעה- אני ממש אשמח לקבל :))) !!

ERonny

New member
../images/Emo26.gif הקלטה

אני מקווה שזה בסדר שאני שמה פה. צריך מדיה פלייר על מנת לשמוע.

תודה רבה רבה!!!../images/Emo140.gif

איזה יפה מגדלור !!! שמתי לב שמירי מבצעת בחסד במיוחד שירים של שושנה דמארי, איזה תענוג!!! השיר "צריך לצלצל פעמיים" לדעתי אחד הביצועים המוצלחים ביותר של מירי איי פעם.

pRimaVeriTaVIV

New member
אני אלך על הטריק הקבוע

אין לי מה להוסיף אני חושב
ההופעה הייתה מדהימה, אולי יותר מבד"כ אפילו, הדבר היחיד הוא שהחיסרון של מאיה הורגש ובעיקר בהוכחה אבל הייתה הופעה מעולה ואני מת לשמוע את ההקלטה

למעלה