../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יש לי הודאה...
סיימתי להקשיב...דבר ראשון...והעיקר...לאחר ששמעתי שת הביצוע של מירי ל"אינתה עומרי" ממש התחלתי לבכות...וההודאה,שמירי שרה את השיר הרבה,אבל הרבה יותר מרגש ועצמתי מגברת חדד...אני יוצא מההופעה המוקלטת ה"מעפנה" הזו בלי דופק...ואני שואל אתכם חברים,מה יהיה שאהיה בהופעה? אני ממש ממש מפחד שאתמוטט..ואני רציני..תגידו שאני סתם מגזימן..אבל ההופעה הזו...שעתיים..פלוס פינוס,היה פשוט מדהים..כאילו...אין לי מילים...באמת ובתמים...אין לי שום הערה,אולי דוקא כן,אני חושב שגם מירי וגם קרן יכולות לפתוח מופי משותף להופעה סטנדאפ...שתיהין(יותר מירי) קורעות מצחוק..אני נחנקתי מצחוק,בכי,מההופעה שוב המוקלטת ה"מעפנה" הזו..אני ממש מפחד שברגע שאבוא להופעה,ולאחריה ארצה עוד ועוד ועוד...ואין לי כבר מקום לדבר כזה...כאילו וואלה..אני צריך כוח נפשי וכלכלי בשביל ללכת...ואני ממש מודאג..כי אני בטוח שברגע שאהיה בהופעה ארצה עוד ועוד...וזה לא ייגמר...אני הולך לחרוש על ההופעה הזו.. העיבודים מצוינים,הבדיחות,הסיפורים,(במיוחד על צרפת ונו יורק) אני פשוט ממוטט וזה אמיתי...וזוהי רק הקלטה.... כמו השדרן החמוד שאמר,מירי נמצאת איתנו "כולה" 5 שנים,אבל זה מרגיש,כאילו היא עברה הרבה במהלכן,הרבה תארים הרבה זכויות..ואני אומר אז נכון,מירי שונה מכולם,מכל יוצאי רימון,היא לא כותבת,לא מלחינה,לא יוצרת,רק אמנית מבצעת ושחקנית,שכמובן לא קשור..אבל עדיין..אבל היא הביאה משהו חדש..כמו ששרית למשל נכנסה בסערה ואף זמרת אחרת בעצם מהז'אנר שלה לא תפס כבר מעל עשור את מקומה..כנל מירי\קרן(למרות שקרן שונההההההה ממירי..ועכשיו רק הבנתי את זה) מירי הביאה משו חדש,רענן,דבר שלא היה מעולם...קרן היא גירסה חדשנית או משו כזה לנעמי שמר או אהוד מנור ז"ל מקווה שאף אחד לא יכעס..אני אומר שעל קרן,ואת קרן יהללו עוד 20 30 שנה,כמו שכיום אנחנו מהללים את שיריהם של נעמי ואהוד...לצערי הרב תמיד יחשבו את קרן ליוצרת ולאחר מכן למבצעת,מירי היא אחת ויחידה,אחת מסוגה..זה משהו בביצועים שלה,שהיא יכולה,שכאילו את השיירם שלה כתבו האנשים הכי אשכנזים שבעולם,כאילו כביכול שירים הכי הכי אשכנזים,ופתאום בא הקול הזה,והשבר הזה והעומק הזה...זה א'..ב' העיבודים המיוחדים והמופלאאים שעושה אורי זך המדהים,שהוא דבר בפני עצמו..אי אפשר להסביר אחרת..את הפתיחה המדהימה...ששרה 2 משפטים מ"נוצות" זה כאילו..וואו..אני מנסה לדמיין בראשי..הצחוק של הקהל,ההצטרפות שלהם בשירה,קול רגוע שליו,לא צרחני.היו אפילו קולות של גברים,ולא רק של נשים..שזה מדהים...אין לי מה להוסיף...אני באמת מאוד מאוד מרוגש...אני לא מתכון להתנצל על המגילה הזו...לא הערכתי מספיק את מירי...ועכשיו אני כן...