היום הופעה בנוגה

shay keran21

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הפתיחהההההההההההה של נוצותת...אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אימאאאא איך שהתרגשתי ששמעתיי את זהההההה..למהה למההה היא לא שרה את השיר באופן מלאא!!!! אהבתי במה עשית,את העיבוד,ואת המנגנינה הזו..הארוכה..היה מדהים,הביצוע בירכת המלך היה מרגש..התגעגתתי לשיר הזה...הביצועים היו בנתיים מדהימיםםםםם(אני כרגע באל תשליכני) מת לשמוע את הוכחה...אמרו שמאיה לא הייתה..והקול בטח יחסר..אני פעור פה לאחר כל ביצוע וביצוע...אמןןן שהיא שרה באה אליכם...אני כ"כ מתגעגע לביצוע הזה שלה..

veredmp

New member
תגיד לי, אתה בחיים? היית אמור לסיים כבר לשמוע

את ההופעה, לא? השמע קול בבקשה שאדע שלא צריך לשלוח אחריך מד"א

shay keran21

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יש לי הודאה...

סיימתי להקשיב...דבר ראשון...והעיקר...לאחר ששמעתי שת הביצוע של מירי ל"אינתה עומרי" ממש התחלתי לבכות...וההודאה,שמירי שרה את השיר הרבה,אבל הרבה יותר מרגש ועצמתי מגברת חדד...אני יוצא מההופעה המוקלטת ה"מעפנה" הזו בלי דופק...ואני שואל אתכם חברים,מה יהיה שאהיה בהופעה? אני ממש ממש מפחד שאתמוטט..ואני רציני..תגידו שאני סתם מגזימן..אבל ההופעה הזו...שעתיים..פלוס פינוס,היה פשוט מדהים..כאילו...אין לי מילים...באמת ובתמים...אין לי שום הערה,אולי דוקא כן,אני חושב שגם מירי וגם קרן יכולות לפתוח מופי משותף להופעה סטנדאפ...שתיהין(יותר מירי) קורעות מצחוק..אני נחנקתי מצחוק,בכי,מההופעה שוב המוקלטת ה"מעפנה" הזו..אני ממש מפחד שברגע שאבוא להופעה,ולאחריה ארצה עוד ועוד ועוד...ואין לי כבר מקום לדבר כזה...כאילו וואלה..אני צריך כוח נפשי וכלכלי בשביל ללכת...ואני ממש מודאג..כי אני בטוח שברגע שאהיה בהופעה ארצה עוד ועוד...וזה לא ייגמר...אני הולך לחרוש על ההופעה הזו.. העיבודים מצוינים,הבדיחות,הסיפורים,(במיוחד על צרפת ונו יורק) אני פשוט ממוטט וזה אמיתי...וזוהי רק הקלטה.... כמו השדרן החמוד שאמר,מירי נמצאת איתנו "כולה" 5 שנים,אבל זה מרגיש,כאילו היא עברה הרבה במהלכן,הרבה תארים הרבה זכויות..ואני אומר אז נכון,מירי שונה מכולם,מכל יוצאי רימון,היא לא כותבת,לא מלחינה,לא יוצרת,רק אמנית מבצעת ושחקנית,שכמובן לא קשור..אבל עדיין..אבל היא הביאה משהו חדש..כמו ששרית למשל נכנסה בסערה ואף זמרת אחרת בעצם מהז'אנר שלה לא תפס כבר מעל עשור את מקומה..כנל מירי\קרן(למרות שקרן שונההההההה ממירי..ועכשיו רק הבנתי את זה) מירי הביאה משו חדש,רענן,דבר שלא היה מעולם...קרן היא גירסה חדשנית או משו כזה לנעמי שמר או אהוד מנור ז"ל מקווה שאף אחד לא יכעס..אני אומר שעל קרן,ואת קרן יהללו עוד 20 30 שנה,כמו שכיום אנחנו מהללים את שיריהם של נעמי ואהוד...לצערי הרב תמיד יחשבו את קרן ליוצרת ולאחר מכן למבצעת,מירי היא אחת ויחידה,אחת מסוגה..זה משהו בביצועים שלה,שהיא יכולה,שכאילו את השיירם שלה כתבו האנשים הכי אשכנזים שבעולם,כאילו כביכול שירים הכי הכי אשכנזים,ופתאום בא הקול הזה,והשבר הזה והעומק הזה...זה א'..ב' העיבודים המיוחדים והמופלאאים שעושה אורי זך המדהים,שהוא דבר בפני עצמו..אי אפשר להסביר אחרת..את הפתיחה המדהימה...ששרה 2 משפטים מ"נוצות" זה כאילו..וואו..אני מנסה לדמיין בראשי..הצחוק של הקהל,ההצטרפות שלהם בשירה,קול רגוע שליו,לא צרחני.היו אפילו קולות של גברים,ולא רק של נשים..שזה מדהים...אין לי מה להוסיף...אני באמת מאוד מאוד מרוגש...אני לא מתכון להתנצל על המגילה הזו...לא הערכתי מספיק את מירי...ועכשיו אני כן...

veredmp

New member
יחסית אליך זו ממש לא מגילה ../images/Emo8.gif

שמחה שנהנית! באמת אני לא רוצה לשבת לידך כשסוף סוף תלך להופעה. נראה לי אני אזעיק מד"א מראש......

shay keran21

New member
חח..אני גם לא רוצה שישבו לידי.כי אתפדח

בטוח אצא עם אף אדום ועיינים מנופחות...למרות שככה אמרתי גם כשאהיה בהופעה ראשונה של קרן..ובסופה הייתי כמו קרח,כמו פסל...לא זכרתי כלום מאותו הערב..שכחתי הכל...כאילו לא הייתי...נכנסתי לבלק...כניראה זו מגננה..אין מצב שאמרר בבכי בפנים אנשים,חחחחח רק לבד אני ירשה לעצמי..אבל יש מצב שאנס למצב כזה בהופעה של מירי...אין אין..באמת שאין דברים כאלו...היא חייבת לשיר תמיד,לפי דעתי את אינטה עמרי..חייבת חייבת..שרית לא מגיעה בכלל לאוקטבות של מירי..קבלו סקופ ממני..(כאילו שזה יעניין אתכם) כידוע לכם הייתי בהופעה אמש של שרית..והופתעתי לגלות..הגברת פשוט זייפה בכמה וכמה שירים...נכנסתי להחם..שרית זייפה ולא יכלה להחזיק שיר עד הסוף...אני מאוד מקווה שהיא הייתה חולה...אבל נו טוב...לא צריך לסלסל בשביל לרגש וקרן ומירי הן ההוכחה...למרות שמירי כן מסלסלת,אבל זה סלסול מיוחד...ללא סלסול ים תיכוני..

חחח בכיף אין לי בעיה לשבת לידך בהופעה!../images/Emo42.gif

רק קח בחשבון שאני לא מפסיקה לשיר, אז אם אתה רוצה לשמוע את מירי (רק את מירי חחח) זה לא מקום טוב לידי

veredmp

New member
אוקיי. הופעה הבאה את ותום יושבות יחד

רחוק רחוק מאיתנו, אלו שאוהבים לשמוע את מירי בקול רם וברור

ככה???../images/Emo42.gif

ואת עוד ישבת לידי באחת ההופעות ולא אמרת אז כלום!! אין בעיה ורד... אין בעיה....

veredmp

New member
כי לא צעקת! אם את שקטה את מוזמנת

לשבת לידי בכיף גדול

shay keran21

New member
אחרי כמה הופעות אין בעיה,אבל בהופעות הראשונות

ארצה להיות בדממה..לשמוע רק את מירי או מקסימום את הבכי שלי..כן הפנימי כן החיצוני..חחח

veredmp

New member
ספציפית אצל קרן, ההופעות שהיא חולה הן

לדעתי ההופעות הכי טובות שלה! בגלל שהיא חולה היא נותנת פי 2 מעצמה, וזה יוצא מהמם.

shay keran21

New member
יש לזה הסבר פשוט-לקרן יש קול נמוך..ושהיא מגיע

מגיעה לגבהים,והיא מסולגת כמובן,אז יוצא ממנה משו מדהים,הדבר שיקראו לזה "צעקה" הלוואי ועל כל הזמרות לשיר ב"צעקות" כאלו..זה נדיר ששרית מזייפת..לכן אני בטוח שהייתה חולה...מעולם לא שמעתי אותה מזייפת..ראיתי אותה גם שותה הרבה מים..ושרית לא שותה אפעם...אני מניח שהייתה חולה..היא נשמעת כמו קרפדה גוססת אמש

BRANGELINA

New member
נכון!!!

בגלל זה ההופעה מהסיבוב של אא"ה שהיתה ברדיו היא אחת הטובות...

"בד"כ אני רואה אותך בדרום..." ../images/Emo42.gif

חח כן, זאת הייתה הפתעה לכולנו! אולי באמת אני אתחיל בתודה ענקיתת!! תודה להפקה, לענבל, למירי, לורד ולכל מי שבזכותו קיבלתי את הכרטיס!! ממש נהניתי! היה כל כך כיף!! אני פשוט מתה על הסיבוב הזה!!! אה.. והיכונו לחפירה!! נתחיל מזה שכשהגעתי לנוגה בערך ב-8 וחצי, אז התקשרתי לורד לראות איפה היא... ואז ענה לי איזה מטריד אחד שנשמע כמו הודעה אלקטרונית מעצבנת! ולא הבנתי מה זה, עד שורד והמטריד הזה (שהסתפר!!!) התחילו לצחוק ואז הבנתי שזה אביב! חחח כשהם הגיעו, לקחנו את הכרטיסים ומהר מאוד כבר נכנסו ממש לתוך האולם. ת'אמת שלא הופתעתי לגלות שאני רחוקה מהם... מאוד! חחח ישבתי בשורה לפני האחרונה, אבל די באמצע, וזאת הייתה חוויה! חח פתאום לראות הכל מלמעלה זה שונה, וממש מיוחד! קודם כל התאורה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה!! חבל על הזמן, זה מוסיף המון להופעה! דבר שני, פתאום לשבת ליד אנשים זרים כשמכל צד שלי יש כיסא אחד ריק זה מוזר חח בד"כ אני באה עם חברות להופעות או עם החברים מפה, ופתאום ישבתי לבד ובהתחלה לא ידעתי כל כך מה לעשות עם עצמי חחח. אבל מהר מאוד (אני חושבת אחרי שהצלחתי לסדר את המצלמה שלי - וזה לא היה כל כך קל) ממש שקעתי בהופעה והיה פשוט סוף הדרך! אני מתה מתה מתה מתה על נוצות בפתיחה!!! אני בכלל אוהבת את השיר הזה וההתחלה הזאת פשוט קסומה!! כל צליל, כל תו הכל במקום, אפילו שזה מוקלט (אני חושבת
) זה היה מהמםםם!! גם בהופעה הקודמת אני זוכרת שממש התלהבתי מזה! השיר השני, היה כמובן "היי אחותי" שבו אני בוכה כל פעם מחדש! התמלאו לי העיניים בדמעות, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי חחח ואחר כך ב"אל תשליכני" בכיתי ממש, והאנשים הזרים והכסאות הריקים שמסביבי לא ידעו מה קורה איתי חחחחח נראה לי קצת הבהלתי אותם
אחרי הבכי ב"היי אחותי" הבנתי שבאתי בשביל להנות, ולא בשביל להתעסק במה האנשים האלה חושבים עליי ואז באמת השתחררתי וממש נכנסתי להופעה, והתחלתי לשיר ולרקוד בכיסא, ממש עשיתי שם חיים! לא זכרתי שהעיבוד של "מאמי" הוא כזה מהמם ומממש אהבתי אותו ככה! הוא ריגש אותי כל כך!! מ"טיפה טיפה" אני נפעמת כל פעם מחדש! פשוט חולה על העיבוד ברודווי הזה!! כל כך מתאים למירי. היא עושה את זה כל כך טוב!! פעם ראשונה שאני שומעת את "אהובי" בהופעה חיה וזה היה מרגש!! גם ההקדשה של מירי לורד הפכה את זה למיוחד יותר. "שיר לשירה" מקסים בטירוף! "הוכחה" ו"אם זאת האהבה שלך" שני שירים שאני ממש אוהבת, ובהופעה הם כל כך הרבה יותר טובים! אמנם עוד לא שמעתי את "הוכחה" עם מאיה אבל בעינייי הוא ממש טוב!! "מה עשית" אין ספק שאני לא יכולה בלי השיר הזה!! וואי מירי ביצעה אותו בצורה פשוט יוצאת מן הכלל!! וכל הסולואים של יניב, ואמיר וגיל וואוו!! אין ספק שזה אחד השירים החזקים בהופעה, אם לא הכי!! הוא כזה כיפי ורק נותן לך חשק לרקוד!! ואני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש אוהבת את "אינתא עומרי", שמחה שהיא ביצעה אותו! אם אני מסכמת, הייתה הופעה חלומית!! אני כל כך שמחה שבאתי!!! בסוף, באמת כמו שכבר אמרו לפניי, כמעט נעלו אותנו בתאטרון, זה היה מצחיק! אבל מצאנו את הדרך החוצה, ופגשנו את מירי, ואחרי סבב חיבוקים, היא הייתה צריכה ללכת וגם אני ברחתי משם מאוד מהר, לפני שההורים שלי היו יוצאים מהאוטו!!
צילמתי מלאאא תמונות, אבל לא כולן יצאו טובות, אחרי שאני אמיין אותן, ואקטין אני אעלה כמה לכאן ואולי גם לפייסבוק..

veredmp

New member
באמת אחד הכסאות שהיה לידך

בא אלי בסיום ההופעה ואמר שהוא לא מבין מי זו הג'ינג'ית המוזרה שישבה לידו
שמחה שנהנית

טוב, הגיע הזמן לתמונות!../images/Emo42.gif

אני מתלבטת אם לעלות את כל ה-40 הטובות, או רק קצת ואת השאר באלבום
אולי אני גם אעלה כמה לפייסבוק חחח תסלחו לי שהתמונות שלי לא יהיו מדהימות כמו של ורד ועדי...

למעלה