מרתון פינק פלויד בגל"צ (ב)

../images/Emo125.gif מרתון פינק פלויד בגל"צ (ב) ../images/Emo177.gif

חפרפרתי בגל"צ מוסרת שהמרתון ייערך בצורה הבאה: בשעה הראשונה ישודרו אוסף שירים מכל התקופות. בתחילה יושמעו שירים מהתקופות המאוחרות ובסוף, שירים מתחילת הלהקה. בשעה השניה ישודרו בוטלגים משנות השבעים, הכוללים גרסאות אלטרנטיביות לשירים מהאלבומים Dark Side of the Moon, Wish You Were Here ו-Animals. השעה השלישית תוקדש לסיד בארט ופייפר. מלבד שירי האלבום, יושמעו גם סינגלים ודמואים, כולל אלו שלא יצאו רשמית מעולם - אתם יודעים אלו. השעה הרביעית תוקדש לתקופה השניה המרתקת של הפלויד, השנים 68-72. בשעה החמישית ישודרו להקות שהושפעו מהפלויד הפסיכודליים, ומבארט, וכן קאברים של שירי הפלויד ושיריו של סיד. השעה האחרונה תוקדש לעבודות סולו של חברי הלהקה, כולל הקטעים היותר הזויים מאומהגומה, the body, ושאר ירקות. נשמע מגניב!

עוד כמה דקות, לאחר החדשות

אתם מוזמנים לכתוב בשרשור תגובות, שאלות, הגיגים - כל מה שבא לכם.

MilkShack

New member
הפרומו מזמין =]

נכון לעכשיו יש חדשות. "השעה 11 משהו זוהר עם החדשות" הם מודים שהשעה 11 ובכל זאת התוכנית לא התחילה.. אחלה אנשים יושבים שם Oם" יאללה פלויד!@#

FunkyMonk

New member
ציף בקשה לי אליך =)

אני יודע שבטח יש לך קשרים (אל תבלפי!).. יש מצב להשיג הקלטה של התוכנית? ניתן לשמוע את התוכנית בזמן אחר? לא נראה לי שאוכל לשמוע את התכנית, ולא הצלחתי לסדר הקלטה בזמן... (בעיות חומרה) אשמח אם מישהו יוכל להקליט... =) תודה

אתה לא יכול לשמוע את התוכנית?

אין לי מושג אם יהיה אפשר לשמוע את זה אח"כ. לגל"ץ אין ארכיון כמו שיש ב-BBC, וממילא מדובר במשדר ארוך מאוד. אם מישהו מקליט - בהקלטה ביתית - אולי יוכלו לעזור לך.

FunkyMonk

New member
כרגע אני שומע...

אבל אח"כ אני בוודאי לא אוכל.. גם כי אני עייף, וגם כי אני אמור להתעורר בבוקר P:

microbe15

New member
אני מקליט

אומנם לא באיכות טובה מדי, כי הממיר שבדרך כלל מחובר למחשב מושבת כרגע, אבל באיכות סבירה מהשידור של גלצ באינטרנט. אם מישהו צריך משהו ממהקלטה, דברו איתי.

DICKPARRY

New member
מרתון גל"צ

אני צריך את ההקלטה .פיספסתי את כל תחילת השידור .כלומר את כל השלוש השעות הראשונות. אשמח לקבל ממך את כל ההקלטה.אם יש לך?

RoieL

New member
רון לוונטל מנחה?

הוא סגן יו"ר עריית ת"T וגם יו"ר שינוי
Bike! והוא אומר שיהיו ההקלטות עם פראנק זאפה.

RoieL

New member
אגב, זו גרסת המונו. והנה אקלייפס../images/Emo13.gif

rozgil

New member
יש אפשרות לצפות - LIVE - באולפן (בזמן אמת) :

כנסו לאתר באינטרנט ולחצו על : "צפו באולפן גלי צה"ל" (בצד ימין למעלה)

למעלה