מרתון פינק פלויד בגל"צ (ב)

RoieL

New member
מי זה המעשן עם הזקן? אני שומע מאחורה את

STCFTHOTS?

RoieL

New member
גולש פה בפורום, לא?

(הוא החפרפרת?
) ואגב, את האלבומים הגדולים של הפלויד שמעתי עד היום רק בדיסקים במהדורות הראשונות שלהם (חוץ מהצד האפל וכמובן הדיסקים המוקדמים כמו AHM שאותם היה לי העונג לשמוע בפטיפון), המאסטרינג בתקליט עד כדי כך מחורבן?

LEATHER REBEL

New member
אין שום דבר "מחורבן"

טכנולוגיית המאסטר הדיגיטלי בשנות ה 80 היתה פחות טובה מזו שעכשיו... ויש כאלה שיושבים ומשווים וההוצאות הראשונות על CD מביאות להם את החלסטרה. אני אישית לא הייתי מתעצבן בגלל דבר כזה, אבל בשנות ה 80 לא ניתן היה להוציא משהו טוב יותר ממה שהיה אז, וזה ברור לגמרי שמהדורת רימאסטר חדשה של כל אלבום רוק קלאסי, א-מ-ו-ר-ה להישמע טוב יותר מהמהדורה הראשונה. בכוונה אמרתי "אמורה" כי יש כמה דיסקים שזה לא ככה... אבל לא של פינק פלויד. הצליל של תקליטי ויניל אינו זהה לזה של CD, וגם לא אמור להיות זהה.

ozitex

New member
שאול גרוסברג

הוא אולי ראוי להיחשב "מר רוק מתקדם" מתקופת שנות השבעים. עיתונאי,אמרגן ואיש אשכולות בכל הנוגע לז'אנר ולפינק פלויד במיוחד. מחזיק באחד מאוספי הממורביליה המרשימים ביותר בארץ ואולי גם בעולם ואת מה שיש לו בהקשר של פינק פלויד-מי ישורנו..

RoieL

New member
היי יו- חחחחחחחח

ווטרס שבטובו נתן גם לשאר פינק פלויד לנגן ווטרס שעשה טובה והרשה גם לגילמור לשיר!!!
עוד מהאירוח שלו מהרצועה זכרתי כמה רון לוונטל שנון

RoieL

New member
ISAOT ועכשיו קאוור שלא שמעתי בחיים

של דייויד בואי לסי אמילי פליי. אני מעדיף את המקור, בעיקר בגלל הפזמון והמעבר בין הפזמון הראשון לבית השני.

Paranoid Eyes

New member
אף פעם לא שמעת?? :O

גם אני מעדיפה את המקור האמת.. יותר נעים כזה..

המטרה היא לקיים את הדיון כאן, ולא בצ'אט

יש לכך סיבות, שתבינו במהלך השידור. אני מבקשת, לכן, לקיים את הדיון רק כאן.

Silvernaor

New member
נו יא יבשים כנסו כבר

אורי, ציף, שנים שהפורום לא היה פעיל...

למעלה