אגב, קראתי פעם ופעמיים את השרשור
וכל מה שכתבת בהתחלה, התנצלת על כך בהמשך, או שסתרת את עצמך בהמשך.. זה התחיל בקריאה שלך אלי להפסיק הטפות מוסר על טעם וסגנון, והסתיים בשיפוט שלך טעם מוזיקלי של אנשים אחרים ('טעם קלוקל' כדבריך).. כל זאת אגב עלבונות והשמצות כלפי כולם, שהסתיימו באמירה סטייל 'אם פגעתי במישהו, מתנצלת' ועם זאת אמירה שחלק מהעלבונות היו צודקים.. אז אני אולי אנגב את החלב מהשפתיים, ואמשיך בחיי.. האמיני לי, אני לא מצטער על הרבה מאוד צעדים שעשיתי, שבסופם הפכתי מי שאני.. מגיל 15 אני משדר ברדיו עם פוטנציאל של עשרת אלפים מאזינים בממוצע בכל רגע נתון.. התארחתי בתחנות אחרות, ניגנתי בכל מיני מועדונים כבר מגיל 14, תפסתי מקום 3 בארץ בתחרות דיג'ייז בינ"ל, וכיום אני קשור עם לייבל אמריקאי שיודע להעריך פסנתר וגיטרה ויצירה עצמאית, ולא פסלו אותי למרות שאני לא כזה דוגמן.. מלבד זה, אני גם עובד בבית חולים, כשעל כל 8 שעות שאני עובד אני מתנדב עוד 4, אני עוזר במתמטיקה לאנשים על חשבון הזמן הפנוי שלי, ובמקביל לומד משפטים עצמאית.. בנוגע ליצירה שלי קיבלתי פידבקים לא רעים מאמנים ומכותבים שלא מביישים אפילו את אלה של סקעת, ביניהם אחד שלימד ב'רימון' את פלס ומסיקה.. ואת כל זאת הספקתי לפני גיל 18.. אז את מוזמנת לחשוב כרצונך, אם היית מדברת לעניין, אולי היה אפשר לפתח דיון.. גמני לא חלק מהמסחרה הגלגלצית, והעברתי על כך ביקורת בשרשור בעמוד הקודם, אך למרות הכל אני נוטה לחבב חלק מהאנשים פה, דבר שלא בטוח שאפשר להגיד עליך.. שיהיה לך יומטוב (אני יוצא, נמשיך מחר)