סינגלס 06

ט ל י 9 9 9

New member
נכון?

מי יודע, אולי ישמיעו את סקעת בסינגלס ותוכלי להתחיל ליישם אותו מ-ע-כ-ש-י-ו.

ori239

New member
פרשתי בצהריים

לקריאת ספר נחמד שכתב עו"ד כלשהו.. הרבה יותר נחמד מדיונים על סקעת.. קראתי הודעותיך לאורך כל השרשור, ורק דבר אחד אני רוצה לומר לך.. בעמוד הקודם דעותיי היו חלוקות עם רוב חברי הפורום (כי גמני לא חובב גלגלצ), אבל אני סבור שסיימנו את הויכוח בטעם טוב, גם אם הדעות חלוקות, עובדה שאני עדיין כותב כאן בהרגשה טובה.. כתבת מעלה שאני פוסל כל מה שלא לרוחי - היום קיבלתי 4 סינגלים חדשים ואלבום.. שני סינגלים לא אהבתי בכלל, אבל למרות זאת אתן במה לאמנים בתכנית שלי ברדיו (האם יש בסיס להיותי 'איש תקשורת'? האם היותי סורס לכתבי חינוך ותרבות בכל הארץ, וכן למבקרי מוזיקה, תהפוך אותי לאיש תקשורת? או שאני עדיין חושב את עצמי?), וזאת מפאת העובדה שאת החומרים הם יצרו בעצמם (מה שלא עשה סקעת ידידנו), ואולי אנשים אחרים (שהם לא אני) עשויים לאהוב אותם יותר.. עד כאן עניין הפסילות.. כתבת שאני מקשקש שטויות לא מבוססות - צטטי אחת מה'שטויות' הלא מבוססות, ואבלום פי לאורך כל השרשור.. את מדברת עלי ועל כך שאני 'מטיף' לאנשים אחרים בדבר סגנון - לא עשיתי זאת, וגם אם עשיתי לא לכך התכוונתי.. אבל את כן מנסה להטיף (כתבת פה על ה'טעם הגלגלצי').. הפוסל - במומו פוסל? התחלת לזרוק פה הערות לכולם, כאילו שכולנו נחותים ממך (ואני המתנשא).. אז כאן אני אסיים איתך - תישארי עם הסקעת שלך, אני אשאר עם כל השאר, וכל אחד ישמע מה שטוב לו ומה שעושה לו טוב.. בקשר לכל הפילוסופיות - חפשי מישהו שיאהב את כל הסיסמאות שלך, שמלבד ציניות ריקה אין בהן כלום..

ט ל י 9 9 9

New member
כל הכבוד לך פוליצר.

קורא ספר שכתב עו"ד כלשהו. גרישם במקרה? אתה אכן בחור מבריק. ואחרי שתסיים את הספר שכתב עו"ד כלשהו תקרא שוב את השרשור הזה. מאיש תקשורת מובהק כמוך אני מצפה שיאתר את כל אותן הנקודות עליהן דיברתי. ואם לא, גם לא מאוד חשוב. נסיים בזה שמכל הקשקשת שלך אני מוכנה לאמץ את המשפט שלפני האחרון.

ori239

New member
לא גרישם

עו"ד ישראלי בשם אמנון בן דרור הספר הוא לא העיקר.. הוא שולח את הספר, על חשבונו, ומגייס באמצעותו תרומות לקולגה שלו, שחולה במחלה סופנית וטס לארה"ב לסדרה של טיפולים נסיוניים.. מבקש ממי שאהב את הספר לקנות אותו ב-69 ש"ח, שיועברו במלואם כתרומה לבחור ההוא.. חוצמזה שהספר נחמד לדעתי, הרעיון שמאחוריו ראוי להוקרה.. אני אישית מעדיף לתרום 69 ש"ח ולא להוציא עשירית מזה על אלבום התמונות של סקעת..

ori239

New member
עולה יותר, לדעתי לא שווה יותר מזה

קראת נכון, לדעתי (יש חיה כזאת)

ori239

New member
אגב, קראתי פעם ופעמיים את השרשור

וכל מה שכתבת בהתחלה, התנצלת על כך בהמשך, או שסתרת את עצמך בהמשך.. זה התחיל בקריאה שלך אלי להפסיק הטפות מוסר על טעם וסגנון, והסתיים בשיפוט שלך טעם מוזיקלי של אנשים אחרים ('טעם קלוקל' כדבריך).. כל זאת אגב עלבונות והשמצות כלפי כולם, שהסתיימו באמירה סטייל 'אם פגעתי במישהו, מתנצלת' ועם זאת אמירה שחלק מהעלבונות היו צודקים.. אז אני אולי אנגב את החלב מהשפתיים, ואמשיך בחיי.. האמיני לי, אני לא מצטער על הרבה מאוד צעדים שעשיתי, שבסופם הפכתי מי שאני.. מגיל 15 אני משדר ברדיו עם פוטנציאל של עשרת אלפים מאזינים בממוצע בכל רגע נתון.. התארחתי בתחנות אחרות, ניגנתי בכל מיני מועדונים כבר מגיל 14, תפסתי מקום 3 בארץ בתחרות דיג'ייז בינ"ל, וכיום אני קשור עם לייבל אמריקאי שיודע להעריך פסנתר וגיטרה ויצירה עצמאית, ולא פסלו אותי למרות שאני לא כזה דוגמן.. מלבד זה, אני גם עובד בבית חולים, כשעל כל 8 שעות שאני עובד אני מתנדב עוד 4, אני עוזר במתמטיקה לאנשים על חשבון הזמן הפנוי שלי, ובמקביל לומד משפטים עצמאית.. בנוגע ליצירה שלי קיבלתי פידבקים לא רעים מאמנים ומכותבים שלא מביישים אפילו את אלה של סקעת, ביניהם אחד שלימד ב'רימון' את פלס ומסיקה.. ואת כל זאת הספקתי לפני גיל 18.. אז את מוזמנת לחשוב כרצונך, אם היית מדברת לעניין, אולי היה אפשר לפתח דיון.. גמני לא חלק מהמסחרה הגלגלצית, והעברתי על כך ביקורת בשרשור בעמוד הקודם, אך למרות הכל אני נוטה לחבב חלק מהאנשים פה, דבר שלא בטוח שאפשר להגיד עליך.. שיהיה לך יומטוב (אני יוצא, נמשיך מחר)

ori239

New member
אגב, חוש ההומור שלך מאוד מפותח

נערת שעשועים שכמוך..

ט ל י 9 9 9

New member
נו, נקבל את זה כמחמאה

איכשהו יש לי תחושה שאתה לא בדיוק מבין מה זו "נערת שעשועים".

ori239

New member
איכשהו יש לי תחושה שאת כן הבנת

אם את מוכנה להתפשט טיפה ולשחק אותה מלאכית, אולי גם לך יהיה אלבום.. כי מכל הירידות על כולם, זה כנראה הכישרון היחיד שיש לך, אם בכלל

limors2

Active member
תסיימו תדיון הזה בבקשה.../images/Emo54.gif

אם אתם רוצים לרדת אחד על השני תעשו את זה במסרים

RJlake

New member
את יודעת שיש ביום שבת נראה לי, עם

אספי אספי תוכנית של שעתיים(!!) על הדיסק החדש של אביתר בנאי עם כל להיטיו!(או משו כזה
)

RJlake

New member
לא לא,נו זה היה אביתר לא?../images/Emo122.gif

אני לא יודעת מה יש לי היום...בבוקר הייתי בטוחה שזה יום ראשון, עכשיו הייתי בטוחה שהיום יום שלישי ועכשיו אני אומרת שזה אביתר בנאי שזה בכלל ארקדי דוכין כי לאביתר בנאי אין בכלל דיסק חדש..

למעלה