סינגלס 06

limors2

Active member
אין לך מושג כמה אני אוהבת ../images/Emo54.gif

תשיר הזה
ומעולם לא אהבתי שיר כמו שאני אוהבת אותו

lama האחד

New member
ואני כן רואה בעיה שהוא

התפרסם מכוכב נולד.כי לפי דעתי אמן צריך להשקיע ולהתאמץ. גם הוא התאמץ? כן? לשיר כל שבוע זה נורא קשה.. אני ממש מרחם עליו..אבל קחי למשל את שי גבסו הוא אמן באמת, שבאמת היה צריך את הדחיפה של כוכב נולד. הוא, ישר כתב והלחין הכל בעצמו והוציא אלבום, ואחרי שנה גם כן הוציא אלבום מחומרים שלו.

ט ל י 9 9 9

New member
אה, אמן חייב להתאמץ

כדי להצליח באופן לגיטימי. אוקיי. טוב לדעת. ובקשר לעניין השני - נצטרך להשאר חלוקים בדעתנו. קורה.

ט ל י 9 9 9

New member
ואני אסביר שוב.

זו לא שאלה של טעם במוזיקה (ממילא אנשים שנמצאים 24/7 בפורום של גלגלצ לא יפתחו טעם טוב בקרוב מאוד. אופס. עוד עלבון). לא באתי לחנך אף אחד לטעם טוב במוזיקה. אותי הרגיזו ההתנסחויות של איך קוראים לה (נועם?) והדעות המתנשאות של הפוליצר ממגמת תקשורת שהחלב טרם יבש על שפתיו. ובאמת ש"אין לאף אחד זכות להגיד דברים פוגעים לאנשים אחרים". עם זה אני מסכימה. אם הגזמתי וכנראה שהגזמתי - אני מתנצלת. תהנו פה.

lama האחד

New member
וגמני אסביר לך.

"ממילא אנשים שנמצאים 24/7 בפורום של גלגלצ לא יפתחו טעם טוב בקרוב מאוד.""טעם טוב במוזיקה" - תלוי את מי את שואלת. לכל אחד יש את הטעם שלו. יכול להיות שלדעתי למישו מסוים יש טעם טוב במוזיקה ומישו אחר יחשוב שלא.כמו שאת לא יכולה לבוא למישו ולהגיד לו שמאכל מסוים טעים והוא יגיד לך שזה לא טעים, ואת תתווכחי איתו כי לטעמך זה טעים. אותו דבר במוזיקה, את לא יכולה לבוא למישו ולהגיד לו שאופרה זה מוזיקה מעצבנת ולא יפה, אבל את כן יכולה לבוא למישו ולהגיד לו שלדעתך אופרה זה מעצבן. לכן "טעם טוב במוזיקה" תלוי את מי שואלים. ומה הקשר לזה שאנחנו נמצאים בפורום?!

ט ל י 9 9 9

New member
בפעם האחרונה.

אין לי ויכוח עם מי שלא אוהב את הזמרים שאני אוהבת. בניגוד לפוליצר, אני לא מכתיבה לאף אחד מה לאהוב ולא שופטת אנשים על סמך המוזיקה שהם מקשיבים לה. אבל, יש לי ויכוח עם מי שיש לו פה מטונף כמו לנופר(?). זו כבר לא זכותו. ההערה על הפורום הייתה מיותרת וסליחה. גם אצלי הרדיו פתוח על גלגלצ כל הזמן.

ט ל י 9 9 9

New member
אז ככה:

נופר - RJlake (היה נדמה לי שככה קראת לה, ולא היה לי ממש כח לבדוק) ןפוליצר זה אורי עם כמה ספרות ליד השם. שוב, לא היה לי כח לבדוק. הוא בדיוק ידע להסביר לך מי היה פוליצר. אבל זה בסדר, זו מחמאה.

RJlake

New member
לפני חצי שעה קראת לי נועם בהודעה

שלך ועכשיו אני נופר פתאום? מענין.... ופה מטונף? סלחי לי והרשי לי לתקן את דבריי כדי שתוכלי לישון הלילה- "עייפתי מסקעת ששירו צורמים באוזניי וגורמים לי לפתוח את פי המטונף ולהצליח לקומם מעריצה נלהבת" מרוצה?

ט ל י 9 9 9

New member
אמרתי שלא היה לי כח לבדוק :)

נועם, נופר. נשמע דומה. והסגנון השני שלך באמת הרבה יותר מוצלח. עכשיו נשאר לעבוד על עניין הטעם הקלוקל, אבל את זה נשאיר לפעם הבאה, כי זו כבר עבודה יותר קשה. יום טוב :)

S m e l l y Cat

New member
מה זה טעם טוב בעיניך?

זתומרת איזה מוזיקה את שומעת
סתם כי מעניין אותי..באמת

ט ל י 9 9 9

New member
אממ.

אם שאלת ברצינות - אני כמעט ולא שומעת מוזיקה לועזית עכשוית. מהתקופה האחרונה קניתי את הדיסקים של עמיר בניון, פורטיסרוף, אפרת גוש. היחיד שאני מוותרת לו על פקטור גלגלצ זה סקעת - כי הוא כל כך טוב בעיני.

למעלה