גרין דיי המעתיקנים האלה

gp53

New member
זה גרין דיי

הם לא לוקחים את עצמם ברצינות, אז מין הסתם אנחנו גם לא צריכים לקחת אותם ברצינות ואת כל מה שהם אומרים. וזהו, תירגעו אנשים

BlueBeIl

New member
גם בהתחלה היא הייתה פרחה שלובשת

בגדים של פאנקס עכשיו פשוט קצת נמאס לה לעשות פוזות 24\7 או משהו גרין דיי עושים הופעת חימום לאבריל לאבין
ברור שהיא אוהבת אותם אבל הם שונאים אותה ובצדק

yoseflotz

New member
אם כבר היא עושה הופעת חימום../images/Emo112.gif

להם. וגם זה לא. הם שונאים אותה. היא עושה להם קאברים דוחים והיא מעתיקה מהם. וזהו

Satla ruleS

New member
צריך להיזהר מהמשפט הזה...

"והיא מעתיקה מהם" אנשים פה יחשבו שזה ציני

yoseflotz

New member
כנראה..../images/Emo112.gif

ממוצע האיי קיו פה לא עולה על 3 ספרות... 80% מהאנשים פה לא הבינו את המשפט שמעל זה. 60% מהאנשים פה לא הבינו את המשפט שמעל זה. ... הנתונים אינם מדויקים במלוא האחוזים. את התלונות ניתן להפנות אלינו באימייל: [email protected] או במספר: 666-666666 בתודה, לשכת הסקרים המרכזית. (WTF?)

silly rabbit

New member
סתם לידע כללי..לא נראה לי שיש IQ

של יותר משלוש ספרות... ז", 150 נחשב גבוה אז זה לא מפתיע שאין פה אנשים שהIQ שלהם יותר גבוהה משלוש ספרות...

DoDaDa

New member
כה..באמת חבל

איזה אנשים חסרי קליטהה... מיוחדים .. (מיוחדים זה אצלי מילה יפה ומנומסת ל"מאותגרים שכלית" חחח...אל תיקחו את זה קשהה)

רונוש3

New member
אוקיי אנשים!!

שלי כתבה את זה סתם בצחוק... זה בעצם הפוך... הם העתיקו מגרין דיי... אז אל תקחו את זה קשה מידי כי אני רואה כאן ת'תגובות וזה פשוט משעשע!!...

BlueBeIl

New member
לא בדיוק

הדבר היחיד שבאמת ברור שהעתיקו מהם זה הקליפ של אבריל, השאר די נתון לוויכוח או פשוט לא קשור בשיט (כמו השמות של השירים למשל...) אבל בכל מקרה כן, זה לא היה ברצינות וברור שאני לא חושבת שכל דבר שהם עושים הם העתיקו ממישהו שעשה את זה קודם...

whatascene

New member
והחליפות?

בעיקרון התמונה היא מ200 בערך וההייבז באו אחרי זה לא? אפילו הנשיקה, הרי היו מקרים גם הרבה הרבה לפני בילי ודומיניק P: כנ"ל לגבי MCR, וTBS (לא שבכלל הבנתי מה הקשר שלהם אבל ניחא =/ )

whatascene

New member
*2000 בעע

זה רק אני או שהסולן של ההייבז ממש דומה לאשטון קוטצ'ר? חח

למעלה