גרין דיי המעתיקנים האלה

healing drug

New member
למה שגרין דיי יעתיקו מאבריל?

עד לאיזה שפל... זה הרי ברור שהיא העתיקה מהם בקליפ כי א"א יצא לפני הקליפ המעפן עם השפריץ הורוד!

Satla ruleS

New member
זה רק אני או ש..אמ..

כולם פה יעאנו חשבו שהתכוונת במת שהם העתיקו?
חחחע
אנשים תהיו בריאים למה אני נקרעתי עכשיו..
גרין דיי האלה..אין להם בושה
כמה אפשר להעתיק? צריך לתבוע על גניבת זכויות יוצרים!!!

BlueBeIl

New member
כן כן

ובטח יש עוד דברים שפספסתי. אתם כולכם צריכים לעזור ונחשוף אותם לגמרי! כל פרט ופרט שקשור אליהם בטח גנוב ממישהו אחר... רק לאף אחד לא היה את האומץ להגיד את זה קודם.

Satla ruleS

New member
אאעה הגיע הרגע!

ידיעה אחרונה, פקד מיוחד לענייני זכויות יוצרים מדווח מהשטח: "כרגע מקיפים את בית בילי ג'ו בערך 500 מטוסים, כן כן, אנחנו קוראים לו לצאת בידיים מורמות, כל דבר שהוא יגיד יכול לשמש נגדו בבית המשפט
ואנחנו מודים כמובן לאישה [נערה?
ילדה?] - שלי. בזכותה הצלחנו ללכוד את הפושע המסוכן הזה!!! מגיע לה אות גבורה! יהי שלי!! היי היי"
זה המדורה משפיעה עליי

whatascene

New member
אוי שלי.. איזה בזבוז, איזה בזבוז..

חבל על כל ההשקעה שלך, באמת, בזבוז של ממש =/

GREEN GAY GIRL

New member
סליחה?!

+הלוק האיפור הבגדים והצבעים הם לא העתיקו!!! זה הסגנון שהלם <ואני מכירה כמה שגם מתלבשים ככה אז מה הם גם העתיקו?! לא!!!> +שמות השירים?! נו באמת אז גם ללינקין פארק יש כמה שירים עם אותם שמות SO <וכולנו יודעים שגרין דיי נוסדו לפני לינקין פארק SO...> +הקליפים?! זה באמת מוגזם!!! עם לא שמת לב אמריקן אידיוט<הקליפ> יצא לפני הקליפ של אבריל<בעעעע-סליחה פשוט אני לא סובלת אותה>אז פליז... +גם את שם הלהקה הם לא העתיקו!!! הם עישנו גרס!!!<מי שמעשן גרס היום שבו הוא מעשן "עשב" נקרא יום ירוק אז.... +אז הם מתנשקים בהופעות מה אסור להם גם זה?! זה לא נקרא להעתיק!!! +לגבי המסכות אני לא יודעת אבל לפני התמונה המסכות שונות רצח <גם מסכות כבר אסור להם לשים?! >SO פליז...

למעלה