שאלון נחמד

../images/Emo126.gifשאלון נחמד ../images/Emo9.gif

ממ אני לא מכירה מכאן אף אחד, אשמח להכיר
-------- שמך: גיל: מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gifעונה

שמך:אלינה
עיסוק: תלמידה
תכונות טובות:מאיפה לי
תכונות רעות: כנ"ל
מקצוע אהוב: הישנו כזה
מאכל אהוב: מממ...קשה להחליט
חיה אהובה:
|חתול
סלנג אהוב:מזתומרת
מילה כאילו
מילה אהובה: Fuck And Suck
זמר אהוב: הסולנים של כול הלהקות שאני אוהבת
זמרת אהובה: הסולנית של נייטוויש וכריסטינה קברה
להקה אהובה: ממ..כול מיני
[קשה להחליט
] שחקנית אהובה: קירסטין דאנסט. שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר. כיתה\עבודה: אה
בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבדיחה עם האוטיסט
איך אתה מרגיש: רגיל
הבנאדם הכי יפה שראית: היו הרבה...[חצי מ-VF, קווין אולמן, זאק וכו'..] חג מעודף: קריסמס. ואני לא נוצריה
יס או הוט:
מה אכפת לי
בכול מקרה יס.. ספורט מועדף: סקייטבורדינג
ערוץ מועדף: YTV ו-MTV אתה חושב שאתה יפה? לא
אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים.. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? תולי מי זה..
אתה חושב שאתה עקשן? לא
אתה אוהב את עצמך? לא... בזבזן או חסכן? בזבזן.. איפה היית רוצה לגור בארץ? לא
[טוב, אולי רק בת"א..] בחו''ל? מאוד
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מומינים
איזה דמות מצויירת אתה? אה
למה? ... יש לך פלאפון? כן
קו פתוח? יאפ
של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? רימונה [BFF] מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אמא
איזה צילצול יש לך? של בלינק-אולוויז הקול הכי יפה ששמעת? קורי שר
או של טארייה/כריסטינה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל.. ושומר מסך? נימ
אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? אולי.. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא תמיד...
יש לך פירסינג? לא
איפה יש לך? נא לא להזכיר
איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? מאווווווווווד
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? Soo Many Things
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מי את/ה
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כלום. אתה מאמין באלוהים? נופ
בגורל? כן.. בחייזרים? לא
באהבה ממבט ראשון? כן. באיזה פורומים אתה כותב: -גוד שארלוט -גרין דיי -סימפל פלאן -פירסינג וקעקועים -שאלונים וסקרים. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? טוסט מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? מאי מי האדם האחרון שדיברת איתו? סבתא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? של Korn מה אתה לובש? גופיה שחורה ומכנס זרוק. מה הסרט האחרון שראית? ג'קאסס מה התוכנית האחרונה שראית? ג'קאסס איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? של KORN מה השיר האחרון ששמעת? ... מה החלום שלך? למצוא מה לעשות היום|מדורה|

ADCMAN

New member
נרקו-טרוריזם

שמך: אורי (ori) גיל:19 מיקום: ראשל"צ עיסוק: נרקומן תכונות טובות: לא יודע תכונות רעות: לא יודע מקצוע אהוב: אני לא חושב שיש כזה מאכל אהוב: קציצות פרסה של אמא חיה אהובה: חתול\כלב סלנג אהוב: סלאנג בריטי פור לייף מילה אהובה: CUNT זמר אהוב: מיק ג'ונס,גרג גריפין, פאט מייק,ג'וני רוטן,פדריקו גומד(כבוד) זמרת אהובה: ננסי סינטרה להקה אהובה: Ramones,bad religion,Descendents,nofx,the clash שחקנית אהובה: לא יודע שחקן אהוב: אדוארד נורטון כיתה\עבודה: כיתה? הסוכה של סלאבה. שם אני לומד בדיחה שגרמה לך לצחוק: - איך אתה מרגיש: סבבה, מה איתך? הבנאדם הכי יפה שראית: טל חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: אין כזה אתה חושב שאתה יפה? בארור אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? כן אתה חושב שאתה עקשן? לא ממש אתה אוהב את עצמך? כן, אבל לא ברמה של נרקסיסט... בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? רמלה בחו''ל? לונדון,אי בודד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צבי הנינג'ה,האופנובערים ממאדים איזה דמות מצויירת אתה? מיכאלנג'לו מצבי הנינג'ה למה? ככה יש לך פלאפון? כן, אבל אני לא ממש אוהב אותו, או משתמש בו קו פתוח? כן של איזה חברה? ORANGE למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אפחד. הוא סגור 24 שעות, מלבד ארועים מיוחדים איזה צילצול יש לך? לא זוכר הקול הכי יפה ששמעת? הקול של פדריקו גומז איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרקע של האלבום SUFFER של בד רליג'ן ושומר מסך? של הווינדוז אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. סתם הומו שמן אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? היא לא זכתה, אני מניח שלא היה לי ממש אכפת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בשום מקום אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? המון דברים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? צורח, איזה שאלה מפגרת ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? הייתי נותן לה נשיקה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? הוא מזרחי? עם כן הייתי מנשק אותו בלחי ואומר לו "תגבר" אתה מאמין באלוהים? לא ממש בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? לא וכן באיזה פורומים אתה כותב: פאנק יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לחם עם שוקולד מה הדבר האחרון שעשית היום? שמעתי מוזיקה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? טל מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא יודע, זה היה לפני שנים מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי, יעני cut the crap מה עשית לפני שענית על הסקר? שמעתי מוזיקה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? Auswiess - mavet מה אתה לובש? מכנס וחולצה מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי(לא הדיסק של אנטי הירוז) מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? Weezer - Buddy holly מה השיר האחרון ששמעת? פאנקייק - העובדים הזרים מה החלום שלך? מה שהחלום שלך אל תעשו תסקר ההומו הזה

healing drug

New member
זה מעביר ת'זמן סימן שזה טוב...../images/Emo9.gif

שמך: שחר גיל: 14 וארבעה חודשים
מיקום: ככה במרכז _רחובות_ עיסוק: תלמידה- לא ממש...סוף שנה תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: אין כזה
מאכל אהוב: יאמי ארטיקים חיה אהובה: אממ כלבים גדולים מאוד חח
סלנג אהוב: מילה אבל? כל מיני... מילה אהובה: פאק, דמט סגנון כזה..
זמר אהוב: בילי ויש עוד אחד ששכחתי את שמו... זמרת אהובה: אין להקה אהובה:
גרין דיי
שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אשטון והקנטן החנון הזה... כיתה\עבודה: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבדיחה עם הבנאדם שנכנס לחנות עתיקות XD איך אתה מרגיש: עייפה נורא..אבל בסה"כ בסדר ואיתך? הבנאדם הכי יפה שראית: אויש יש כ"כ הרבה, אני פשוט לא החלטית כל שבוע זה מתחלף
חג מעודף: פורים כי אפשר להתפרע בלי שיזהו אותך יס או הוט: יס אבל יש לי הוט ספורט מועדף: שחיה ערוץ מועדף: MTV אתה חושב שאתה יפה? נמ למה לא? אתה חושב שאתה צבוע? לא... אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? תלוי למי זה
אתה חושב שאתה עקשן? תלוי למה אתה אוהב את עצמך? למה לא? בזבזן או חסכן? פוי בזבזנית נורא נורא... איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א יהיה נחמד בחו''ל? אוסטרליה וארה"ב
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? ... איזה דמות מצויירת אתה? ...? למה? - יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום ומירס
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לידיד שלי ג'ימי (חח שם חמוד
) מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מעיין איזה צילצול יש לך? Mustard Plug- too stupid הקול הכי יפה ששמעת? של בילי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אממ רגיל -שחור ושומר מסך? רגיל אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..יש לי יומן של פו
ועשיתי ממנו שטן חח אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אתם יודעים שהיה אורויזיון...
גיליתי היום אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא, ריאלטי זה דרעק שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא תמיד...
אבל הרוב כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? תרגוס
איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אממ כ"כ המון דברים... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ...לא יודעת ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מיזה? אתה מאמין באלוהים? כן
בגורל? קצת אבל ממש קצת בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? ברור- זה כבר קרה לי יותר מפעמיים
באיזה פורומים אתה כותב: נמ ג"ד, ג"ש, ג'קאס, מש"ה יש לך חברים בפורומים? כן אחת מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ארטיק אננס חח
מה הדבר האחרון שעשית היום? הצלחתי לקבל הפרעה בטכנולוגיה...
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אממ לא משנה..
מי האדם האחרון שבכית בגללו? חבר שלי לשעבר
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אממ חברה מה עשית לפני שענית על הסקר? הייתי במחשב ודיברתי בטלפון אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? Minor Threat- Sob Story מה אתה לובש? בוקסר של רולינג סטון וגופיה
מה הסרט האחרון שראית? גבר מי שמטפלת
מה התוכנית האחרונה שראית? ג'קאס איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין שיר כזה...
מה השיר האחרון ששמעת? לא שמתי לב של בד רליג'ן- אמריקן ג'יסוס נראה לי מה החלום שלך? יש כ"כ הרבה...אם אני יפרט יקח לי חצי דף ...פוי

riotgirl28

New member
[:

שמך:שירה
תכונות טובות: אין תכונות רעות: אין מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: ממתקים חיה אהובה: דג סלנג אהוב: בע מילה אהובה: בע זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: אין להקה אהובה: גרין דיי שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: קיאנו ריבס כיתה\עבודה: ח'5 בדיחה שגרמה לך לצחוק:בלע איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית:בילי מרטין \ ג'ו חג מעודף: פורים יס או הוט: יס ספורט מועדף: סקייטבורד ערוץ מועדף: yes Y אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?כן אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? אמריקה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?בובספוג נחשב? איזה דמות מצויירת אתה? גארי למה? ככה יש לך פלאפון?כע קו פתוח? לא של איזה חברה?פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אמא ואבא איזה צילצול יש לך? how we do-the game הקול הכי יפה ששמעת?ממממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?גרין דיי ושומר מסך? ג"ש אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..ממש לא עצוב אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?כל הכבוד? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?תלוי איזה שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מע יש לך פירסינג? הלווואי איפה יש לך? ? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? שפה\לשון\גבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מבזבזת אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מדברת איתך? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? אולי בגורל? אולי בחייזרים? בטח ישלי אחד בכיתה באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב:גרין דיי סימפל ג"ש סאם גותיק ארט הגהנום הצהוב יש לך חברים בפורומים? ממ כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עוגיה מה הדבר האחרון שעשית היום? כתבתי את זה. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? סקייטר נוז מי האדם האחרון שבכית בגללו? מממממ ...ג'יג'י מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? חיפשתי שיר אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? green day-longview מה אתה לובש? מכנסיים של אחי מכיתה ג'..[הוא בי'] וחולצת בלינד שחורה מה הסרט האחרון שראית? נערות לוח שנה מה התוכנית האחרונה שראית? עיצובים איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? i am מה השיר האחרון ששמעת? b.y.o.b-system מה החלום שלך?ממממ

WiseL

New member
לא עונה על הכל

שם: מור ויזל מיקום: קרית ביאליק תכונות טובות: כניראה שאני יודעת להקשיב תכונות אעות: רגישה מאכל אהוב: אין לי ממש אבל אפשר להגיד שבמבה חיה אהובה: כלב (יש לי כלבה) סלנג אהוב: אין לי מילה אהובה: גם אין להקה אהוב: גרין דיי כיתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך את מרגישה: מוזר. באסה הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרת אבל אפשר להגיד שאיזה מישהו בכיתה יא חג מועדף: פורים ספורט מועדף: התעמלות אומנותית (מתגעגעת) ערוץ מועדף: אולי ערוץ 3 אתה חושב שאתה יפה: כניראה צבוע: הרבה פעמים יכול להיות קנאי: ניראה לי שכן עקשן: לא ממש אתה אוהב את עצמך: רוב הזמן לא ממש בזבזן או חסכן: יותר חסכנית איפה הייתה רוצה לגור בארץ: לא ממש חשוב לי בחול: מאיפה לי?! לא הייתי שם איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב: צבי הנינג'ה יש לך פלאפון: כן קו פתוח: כן של איזה חברה: פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה: משתנה מי מתקשר אליך הכי הרבה: לא יודעת איזה צלצול יש לך: יש לי את הגלינ גלינ המצחיק ויש לי אמריקן אידיוט והלילה לא איזה רקע יש לך בשולחן עבודה: נוף של מדבר שאח שלי צילם אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה: לא הייתי אם היו מזמינים אותך לסדרת ראליטי היית משתתף: אולי אבל לא ניראה לי שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה: כן בדרך כלל יש לך פירניסג: לא היית רוצה פירסינג\קעקוע: כן קעקוע.אם היית פוגשת אותי ברחוב מה היית עושה: הייתי אומרת וואו וממשיכה. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמרי: הייתי אומרת "הנה שושנה דמרי" וממשיכה אתה מאמין באלוהים: לא כל כך ובגורל: קצת בחייזרים: דיי ובאהבה ממבט ראשון: אין לי על זה דעה יש לך חברים בפורמים: לא הבנתי את השאלה אבל כניראה שלא. מה הדבר האחרון שעשית היום: ראיתי טלויזיה כניראה האדם האחרון שהתגעגת חשבת: דניאל שבכית בגללו: אני שדיברת איתו: אמא שלי אתה שומע מוזיקה עכשיו: לא מה אתה לושב: מכנס טייץ אפור וחולצת בית ספר התוכנית האחרונה שראית: דוקטור פיל איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא: איזה שיר ישן כזה שאני נורא אוהבת ולא זוכרת את השם וזה עצוב השיר האחרון ששמעת: גרין דיי דריי אייס

Billy4

New member
../images/Emo178.gif

שמך:הגר גיל:14 מיקום:ירושלים עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: אנגלית מאכל אהוב: חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: גרין דיי שחקנית אהובה: שחקן אהוב: ג'וני דפ כיתה\עבודה: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: מעולה הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וני דפ חג מעודף: ל"ג בעומר יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: MTV וערוץ 3 אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? כן אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? מי רוצה לגור בארץ בחו''ל? קנדה או אירלנד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? ניצן מי מתקשר אלייך הכי הרבה? גל איזה צילצול יש לך? בולברד הקול הכי יפה ששמעת? של שי אהרוני.הוא היה אצלנו היום בבצפר ויש לו קול יפה... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בן דוד שלי ושומר מסך? התמונות שלי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? חבל. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? סביר להניח שלא הייתי אורמת לה כלום אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לפעמים יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דיסקים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא מזהה ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זאת? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כלום אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קורנפלקס מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? שון מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו?כן איזה שיר? Coldplay-Speed Of Sound מה אתה לובש?בגדים מה הסרט האחרון שראית? זהות במלכודת מה התוכנית האחרונה שראית? אמריקן איידול איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? Coldplay-Speed Of Sound מה החלום שלך? לישון

lucky gc

New member
עונה

שמך: דנה גיל: 13 מיקום:נתניה עיסוק: תלמידה בלי חיים תכונות טובות: אין תכונות רעות: מלא מקצוע אהוב: אנגלית מאכל אהוב: פיצה, חיה אהובה: עכביש סלנג אהוב: חח, אין מילה אהובה: made זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: שונאת את כולם להקה אהובה: גוד שארלוט שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: - כיתה\עבודה: ? בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני כפית, אני צוחקת מהכל איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית: לא ראיתי חג מעודף: פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שחיה ערוץ מועדף: MTV אתה חושב שאתה יפה?כה, למה לא? אתה חושב שאתה צבוע? כה אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לפעמים אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כה אתה אוהב את עצמך? כה בזבזן או חסכן? תביאו לי כסף!! איפה היית רוצה לגור בארץ? לא רוצה לגור פה, בחו''ל? קליפורניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? אני לא למה? ככה יש לך פלאפון? כה קו פתוח? כה של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? נטלי ובר איזה צילצול יש לך? ויי ג'אסט וואנה ליב- בצורה מעפנה הקול הכי יפה ששמעת? ג'ואל מאדן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג:"ש ושומר מסך? ג"ש אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. לא עצוב. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? שרת חרא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? ברור שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא יש לך פירסינג? אוזן נחשב? אם כן אז 5 איפה יש לך? באוזן איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא ידעת אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? נותנת לך מכות בגלל השאלון ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? גם לה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? גם אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים?כה באהבה ממבט ראשון?לא באיזה פורומים אתה כותב: ג"ש, אם טי וי, רוק ופה יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? חרא מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי חרא מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? לאקי מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? בר מה עשית לפני שענית על הסקר? מתתי, אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? לוידעת מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? שיר החרא מה החלום שלך? שאני אחלום

HANSAMA

New member
אז ככה!

שמך:אופירה גיל:16 מיקום:נתניה עיסוק:תלמידה תכונות טובות:אופטימית תכונות רעות:אופטימית יותר מידי מקצוע אהוב:פיזיקה מאכל אהוב:פיצה חיה אהובה:לא אוהבת חיות סלנג אהוב:סבבה מילה אהובה:? זמר אהוב:שי גבסו זמרת אהובה:אין להקה אהובה:גרין דיי לוינקין פארק שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:ג'וני דפ הנשמה! כיתה\עבודה:י בדיחה שגרמה לך לצחוק: הרבה.. איך אתה מרגיש:כרגע- לא משהו הבנאדם הכי יפה שראית:בילי ג'ו חג מעודף:פורים יס או הוט:הוט ספורט מועדף:שחייה ערוץ מועדף:3 אתה חושב שאתה יפה?נחמד אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?אן לי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?אן לי אתה חושב שאתה עקשן?ממש לא אתה אוהב את עצמך?מחבבת בזבזן או חסכן?בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?בירושלים! בחו''ל?ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?? איזה דמות מצויירת אתה?? למה?? יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברות מי מתקשר אלייך הכי הרבה?חברות איזה צילצול יש לך?של הולידי הקול הכי יפה ששמעת?של בילי ג'ו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אין ושומר מסך?רגיל אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..?מה באמת? לא מאמינה וזה עצוב..די.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?כול הכבוד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?תלוי איזה שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?לא יצא לאחרונה... יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אין לי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?אסור אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?חתי תורמת וחצי קונה בגדים.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?? אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?? בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?... באיזה פורומים אתה כותב:רק זה יש לך חברים בפורומים?לא ממש מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?שוקולד מה הדבר האחרון שעשית היום?למדתי למגן בחשבון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?אף אחד מי האדם האחרון שבכית בגללו?המורה שלי לחשבון מי האדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי שתסביר לי משהו בחשבון מה עשית לפני שענית על הסקר?למדתי למגן בחשבון אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא איזה שיר? מה אתה לובש?בגדים מה הסרט האחרון שראית?המספריים של אדוארד- רואה כול יום מה התוכנית האחרונה שראית?גאי פינס איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?שיר חדש של גריין דיי מה השיר האחרון ששמעת?הולידיי מה החלום שלך?לפגוש את גריין דיי.. ולקבל 100 במגן בחשבון..

V I F

New member
עונה.

בד"כ אני רק קוראת בפורום הזה. זה נראה לי זמן מצויין להתחיל להגיב. שמך: מעדיפה שלא לטובת העולם. גיל: - מיקום: אזור ירושלים. עיסוק: - תכונות טובות: אמינה, נמצאת תמיד בשביל חברים/חברות בכל צרה. תכונות רעות: דרמטית, מתקשה לסמוך על אנשים, חשדנית. מקצוע אהוב: אנגלית. מאכל אהוב: פיצה? חיה אהובה: חתולה. 2. סלנג אהוב: טילים. מילה אהובה: באסה. זמר אהוב: יותר מדי. זמרת אהובה: שריל קרואו, אלאניס מוריסט. להקה אהובה: סאם 41, גרין דיי, נו דאוט, יו 2, איירון מיידן, בלינק 182 ועוד המון אז לא נפרט יותר מזה. שחקנית אהובה: שרליז ת'רון. שחקן אהוב: - כיתה\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: כמה זמן לא שמעתי בדיחות =/ איך אתה מרגיש: מנסה לצאת מהבוץ. הבנאדם הכי יפה שראית: בטלויזיה נחשב? חג מעודף: פסח. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: שונאת ספורט. ערוץ מועדף: HOT3 אתה חושב שאתה יפה? לא. אתה חושב שאתה צבוע? רק כשזה הכרחי, והאמת עלולה לפגוע במישהו. לפעמים אין ברירה. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? תלוי במצב ובבן הזוג. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? ממש לא. אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך. אתה אוהב את עצמך? תלוי במצב רוח. בזבזן או חסכן? באמצע. איפה היית רוצה לגור בארץ? מקום לא שקט ולא רועש ליד ים. כשתמצאו מקום כזה-תודיעו. בחו''ל? מונטריאול-קנדה. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? בוורלי הילס 90210 איזה דמות מצויירת אתה? טוויטי? למה? גם אני מקור לרדיפה אובססיבית של בנאדם מסויים. הוא לא רוצה לאכול אותי, אבל מיילא. יש לך פלאפון? כן. קו פתוח? כן. של איזה חברה? אורנג'. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? ידיד הכי טוב/אהבה. עדיין לא סגורה על מה הוא בדיוק. איזה צילצול יש לך? מיי אימורטל של אוונסנס. הוא הלחין. הקול הכי יפה ששמעת? של דיבור או שירה? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שקיעה. ושומר מסך? שקיעות. מטורפת על זה. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. בשבילי הוא תמיד קיים! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? היתי מברכת אותה על הייצוג של המדינה. לא על הזכיה. לא ברור לי למה היא זכתה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? בחיים לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שתה הבנאדם שאני הכי מעריכה והכי סומכת עליו בעולם, ואני צריכה שתהיה לצידי. יש לך פירסינג? לא. איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע, ברגל. אבל נראה. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מממנת לימודי צילום לשנים הבאות. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? היתי מזהה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מצטערת, היא לא כל כך חשובה לי. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?! אתה מאמין באלוהים? לא. בגורל? כן. בחייזרים? אולי. באהבה ממבט ראשון? ממש לא. באיזה פורומים אתה כותב: עכשיו, גריין דיי, הרשמי של נו דאוט, מכתב שלא נשלח, ימי חיינו ועוד כמה מוזרים למיניהם. יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עוגיה שעשתה לי כאב בטן לשארית היום. מה הדבר האחרון שעשית היום? קראתי ספר. מעניין דווקא. "הסיפורים המוזרים ביותר בעולם". מומלץ. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? הידיד/אהבה מלמעלה. מי האדם האחרון שבכית בגללו? הבנאדם שאני הכי שונאת ביקום, הכי צבוע ביקום, והבנאדם שהעולם היה מקום כל כך טוב בלעדיו. וכמובן, איך אפשר בלי תוספת אירוניה- הבנאדם שכל החברים שלי מעריצים ולא יכולים בלעדיו. יש. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא. מה עשית לפני שענית על הסקר? קראתי ספר. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? סאם 41- אובר מיי האד. מה אתה לובש? גופיה ושרוול. מה הסרט האחרון שראית? נערה בהפרעה. מה התוכנית האחרונה שראית? ימי חיינו. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? הים כבר לא-רמי קליינשטין. לא מוכר, אל תרגישו בושה אם אתם לא מכירים, אף אחד לא מכיר. מה השיר האחרון ששמעת? ניקלבק-וואר דה גוד טיימס גון. מומלץ. מה החלום שלך? לדעת מה קורה אחרי המוות בלי למות. לקרוא מחשבות. להיות צלמת. רק נופים אבל. יום טוב לכולם. VIF

sk8er girl 26

New member
שלי

שמך:יוליה גיל: 13 מיקום: החדר השני שלי עיסוק: תלמידה תכונות טובות: מצחיקה,חכמה תכונות רעות: עקשנית,שקרנית,סנובית מקצוע אהוב: ספורט מאכל אהוב: שניצל חיה אהובה: חתוליים סלנג אהוב: "סבבה" "אופקורס" "לייק" מילה אהובה: "אני" זמר אהוב: ג'סי מקרטני <בגלל המראה> ככה אין זמרת אהובה: אבריל להקה אהובה: גרין דיי, סימפל פלאן שחקנית אהובה: מממ, לינדזי, הילארי דאף. שחקן אהוב: אמממ...אורלנדו בלום, ג'וני דפ... כיתה\עבודה: ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: היו הרבה... איך אתה מרגיש: כאב בטן בעעע הבנאדם הכי יפה שראית: מממ...אני עצמי, בילי ג'ו... חג מעודף: פסח, החופש ארוך יס או הוט: סיי יס סיי יס סיי יס ספורט מועדף:כדורגל, מחניים חחח ערוץ מועדף: E! MTV FTV ערוצי הפקאצות בכללית אתה חושב שאתה יפה? כע אתה חושב שאתה צבוע? לאפ אויל קצת אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כעעע אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אמממ אני בת... אתה חושב שאתה עקשן? כעע אתה אוהב את עצמך? כעע בזבזן או חסכן? בזבזנית תחת איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב בחו''ל? ניו יורק, יפן, לוס אנג'לס איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מממממ.... איזה דמות מצויירת אתה? הכנסתי את עצמי בתור דמות של סאוס פארק, זה נחשב? למה? כי זה מגניב. יש לך פלאפון? כע קו פתוח? כע של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברות, משפחה איזה צילצול יש לך? Boulevard of Broken Dreams הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שלי שרה פשוט מהמם!!! 99% תהיה זמרת, גם בילי שר יפה, אבריל, מריה קארי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של גרין דיי ואבריל! <הכנתי בעצמי> ושומר מסך? של הוינדואוס אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כעע הוא סתם דפוק אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? רת אחלה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כעעע שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אתה חשוב לי יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? באוזניים איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע מתחת לכתף, פירסטינג בטבור. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שופינג אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מה המצב ___? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זו? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? כעע בגורל? בערך בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? בערך באיזה פורומים אתה כותב: אבריל, גרין דיי, כריסטינה, סתם כאלה הודעה פה ושם. יש לך חברים בפורומים? כע מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עוגיה מה הדבר האחרון שעשית היום? שמעתי שיר. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? חברה שלי... מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמ...פרטי מי האדם האחרון שדיברת איתו? הדר חברה שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? שמעתי מוסיקה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? נובדיז הום של אבריל בדיוק נגמר Minority מה אתה לובש? ג'ינס עם קרעים, חולצת בצפר, כפכפים מה הסרט האחרון שראית? מממ סתם חרא מה התוכנית האחרונה שראית? אממ משו בערוץ E איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? משו של סימפל פלאן מה השיר האחרון ששמעת? Minority מה החלום שלך? להיות עשירה ומפורסמת

yoseflotz

New member
רואים גם בלי שתגידי..../images/Emo112.gif

אני מתערב שאת אפילו לא יודעת מה הפירוש של זה...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלינדזי להון? הילארי דאף?

אבריל? סימפל פלאן? ג'סי מקארטני? להיות עשירה ומפורסמת.. שיהיה לך בהצלחה...ואפילו לא קראתי הכל... אני מפחדת

למעלה