שאלון נחמד

yoseflotz

New member
אוי זה מזכיר לי...../images/Emo112.gif

אשר, המורה שלנו לספורט, כעס עלינו יום אחד וצעק על כולם שיש לו פתיל קצר, ואז הסתכל על המקום ששם ככל הנראה שוכן הזין שלו. זה היה כזה מצחיקקקקקקקק הוא הביך את עצמו בפומבי... כולם התפקעו מצחוק והוא נהיה אדום ונכנס למשרד שלו וטרק את הדלת!! זה היה כזה מצחיק..!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני לא אוהבת את אשר../images/Emo11.gif

הוא תפס אותי ואת חברה שלי מתפלחות והוא שלח אונו למנהלת... הוא רע.

yoseflotz

New member
הוא השעה אותי מביצפר.בעיקרון../images/Emo112.gif

לשלושה ימים
מה כבר עשיתי? סה"כ חנקתי ילד אחד...! והוא פשוט אדום מטבעו! אז איזה מורה עברה וחשבה שאני עומד לחנוק אותו למוות
בקיצור הוא אמר לי להביא פתק שאומר שאני מושעה מביצפר למחנכת התימניה שלי. אז פשוט לא הלכתי למחנכת אז לא קרה כלום חחח

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifקרעת אותי!!! המחנכת התימניה..

אוי, דינה, דינה, דינה.... הח' שלה מטריפה אותי... והיא אכזרית אליי... כנראה בגלל שאח שלי עשה לה ת'מוות כשהוא היה שם...

תשובה לשאלון

שמך: ספיר גיל: 12 מיקום: רמת גן עיסוק: משתעממת תכונות טובות: אני יודעת לקחת את העניינים לידיים ואחר כך לשמיים תכונות רעות: אני יכולה להיות קרצייה מקצוע אהוב: בבית הספר? ספורט מאכל אהוב: עוגת מוס שוקולד לבן עם דובדבן מלמעלה חיה אהובה: נמרים הפ גם פראיים וחופשיים וגם מפונקים וחמודים סלנג אהוב: I love Billie Joe נחשב לסלנג? מילה אהובה: ח-ת-ו-ל-י-ם תוסיפו מבטא אמריקאי יש לזה צליל נחמד זמר אהוב: בילי ג'ו למרות שהוא חלק מלהקה זמרת אהובה: אבריל לאבין להקה אהובה: Green Day שחקנית אהובה: שרה מישל גלר (באפי) שחקן אהוב: בראד פיט (יש לי חולשה לבלונדינים) כיתה\עבודה: לא הבנתי את השאלה אבל אני בכתה ו' בדיחה שגרמה לך לצחוק: ילד מרוקאי קנה נחש הוא בא הביתה לאבא שלו ומראה לו את הנחש אבא שלו (המרוקאי) שואל אותו מה זה? אז הוא אומר לו זה נחש הוא לא נושך ולא עושה בעיות אני יכול להשאיר אותו בבית? האבא מרשה לו להשאיר את הנחש בבית ולמחרת הילד הולך לבית הספר. כשהוא חוזר הוא רואה את הנחש מפורק לחתיכות ואבא שלו עם הסכין ביד הוא שואל אותו למה הוא עשה את זה והאבא אומר לו בבית שלי אף אחד לא יגיד לי סססססססס.... איך אתה מרגיש: סליחה? הבנאדם הכי יפה שראית: דיוויד גלוס (אל תשאלו) ואולי בילי ג'ו תלוי איך הוא נראה בילי כל האיפור הזה חג מעודף: פורים ןל"ג בעומר יס או הוט: HOT ספורט מועדף: ריצת 60 מטר וקפיצה לגובה ערוץ מועדף: MTV אתה חושב שאתה יפה? אף אחד לא מושלם אבל כן אתה חושב שאתה צבוע? בגווני ורוד ירקרק אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן אבל זה תמיד נשאר בתוך עצמי ולא יוצא החוצה אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? מאוד מאוד אם יורשה לי ויורשה לי בזבזן או חסכן? חסכנית קמצנית שלא נראתה כמוהה איפה היית רוצה לגור בארץ? בגן עדן (זה לא מקום בארץ שקוראים לו ככה הייתי רוצה לגור בגן עדן) בחו''ל? הוואי איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מה זה נוסטלגי סילחה על הבורות? איזה דמות מצויירת אתה? אני בעצמי? בטי בופ למה? לא יודעת היא כזאת אמיצה ומושכת משהו כמוני יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני צתקשרת הכי הרבה לג'ני החברה הכי טובה שלי ועמית החברה הכי טובה שלי גם מתקשרת אליי הכי הרבה איזה צילצול יש לך? ROCKY ROAD הקול הכי יפה ששמעת? אני כשאני שרה הכי הכי יפה שאני יכולה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קולא'ז של גרין דיי שהדבקתי לעצמי בצייר ושומר מסך? של גרין דיי גם אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. נכון אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? "שרת ממש יפה ועשית את זה אבל לא בגדול כמו שכולנו ציפינו" אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? אם זאת לא טלנובלה מגעילה אז כן אבל על מי אני עובדת? בשביל כסף אפילו אופרת סבון שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי אבל אני לא משקרת פשוט יש אני אוהבת אותך בתור חבר או בתור חבר הכי טוב או בתור חברה הכי טובה או בתור אמא או אבא או אחות יש לך פירסינג? ה-ל-ו-ו-א-י איפה יש לך? במקום שבו ירשו לי וירשו לי! איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע קטן בגב התחתון ופירסינג באף אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מה שאני רוצה תורמת לקבצנים ברחוב ומזמינה את החברות שלי ומהמשפחה שלי למסעדת יוקרה אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? תלוי אני מכירה אותך? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? לא הייתי מזהה רוב הסיכויים ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? כן אבל אלוהים בבקשה תן לי עוד סיבה בגורל? אפשר לשנות אותו אבל כן בחייזרים? כן יש כאלה על כדור הארץ והם מתחפשים לילדים לא שפויים בגילי באהבה ממבט ראשון? ברור אההההה באיזה פורומים אתה כותב: גרין דיי יש לך חברים בפורומים? לא אני חדשה כמוך מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עוגי עם חלב מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי על השאלה הקודמת שלך מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? דיוויד גלוס (אל תשאלו) מי האדם האחרון שבכית בגללו? דיוויד גלוס (אל תשאלו) מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? איזה סקר? זה? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?אם לא בסקט קייס אז הולידיי מה אתה לובש? פיג'מה לבנה עם לבבות אדומים מה הסרט האחרון שראית? אלכסנדר מה התוכנית האחרונה שראית? אינויאשה איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? את הקליפ ולא את השיר אבל Wake Me Up When Septenber Ends מה השיר האחרון ששמעת? בסקט קייס מה החלום שלך? חלום אישי אני לא אגיד אבל לפגוש את בילי ג'ו יהיה לי לעונג

GD ROCKS

New member
../images/Emo117.gifל"ג בעומר שמח!!!../images/Emo117.gif

שמך: רותי. גיל: 14 מיקום: באר שבע עיסוק: תלמידה?!? תכונות טובות: נו יאללה אין לי כוח לחשוב עכשיו.. נקסט! תכונות רעות: נו כנה"ל לא יודעת ---> נקסטטטטטט! מקצוע אהוב: פיסיקה איס דה באסט! חחח סתם תירגעו.. נראה לי שספורט מאכל אהוב: המבורגר!!!!!!!!!!!! חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: חחח סלנג אהוב? וואט דה? לא יודעת יש מלא מילה אהובה: לא! חחחח אני אוהבת לבאס אנשים בטירוף.. זמר אהוב: יש מלאאאא היחידים שאני זוכרת בנתיים זה אמינם ובילי (חח) זמרת אהובה: יפה ירקוני השווההההה! חחח אין לי זמרת אהובה להקה אהובה: גרין דיי במיוחד אבל יש עוד מלא שחקנית אהובה: מממ... גוליה רוברטס שחקן אהוב: ג'וש הארטנט!!! ובן אפלק גם כיתה\עבודה: WTF? כיתה?!? (לא הבנתי את השאלה) בדיחה שגרמה לך לצחוק: רגע ננסה להיזכר..נזכרתי אבל היא ארוכה רצח אז זה לא לעניין שנרשום פה.. איך אתה מרגיש: סבבה מה איתך גבר/ת? חחחח הבנאדם הכי יפה שראית: בן (= חג מעודף: פורים יס או הוט: יס! הוט זה זבל! ספורט מועדף: טניס ערוץ מועדף: YTV אתה חושב שאתה יפה? אופקורס! אתה חושב שאתה צבוע? לא! אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן קצת.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? תלוי מי זה אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? ברור... אני מנשקת את עצמי אפילו איי איי בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? ארה"ב, איטליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? משפחת סימפסון נחשב? איזה דמות מצויירת אתה? דרדסית? פחחחחחחחחחחחח למה? כי היא הדמות המצויירת היחידה שאני זוכרת עכשיו יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מתקשרת- לאושרית. מתקשר- בן איזה צילצול יש לך? נראה לי של היהודים-אלה. שיר חרוש אני חייבת להחליף הקול הכי יפה ששמעת? פאק מזה השאלות האלה מאיפה אני יזכור עכשיו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם רגיל ומכוער.. ואללה הזכרת לי שאני חייבת להחליף אותו ושומר מסך? של כוכבים כאלה. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. שיקפוץ לי מה אני יעשה לו. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? הייתי אומרת לה מזל טוב וביי מה אני יעשה עוד ירקוד לה סמבה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? ברור שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא תמיד יש לך פירסינג? חחח באוזנים נחשב? איפה יש לך? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת לנזקקים. חחח סתם אני נזקקת! לא יודעת פול דברים.. הדבר הראשון אבל זה לעבור מהחור הזה ב"ש לת"א אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? נותנת לך שקל? ראית איזה נדיבה אני? כפרה עליי! ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? חחח מי זאת? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? זורקת עליו אבנים. זייפן. אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: מתפוז רק בגרין דיי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קוראסון מה הדבר האחרון שעשית היום? עונה על השאלה הזאת מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? בן מי האדם האחרון שבכית בגללו? ניסים מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי הקטנה מה עשית לפני שענית על הסקר? ניגנתי בגיטרה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? חצאית לבנה (אופס מה אני עושה איתה לא שמתי לב בכלל) וגופיה לבנה. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? גם לא זוכרת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? adema-let go חברה שלי אמרה לי לשמוע את זה ואני לא מצליחה להוריד והיא לא מצליחה לשלוח לי את זה! פאק מה השיר האחרון ששמעת? נראה לי של גרין דיי-WHEN I COME AROUND שיר מעצבן איך הוא תקוע לי בראש מה החלום שלך? להיות מאושרת

שלייי באיחור חחח משעמם לי

שמך:רוני גיל:17 וחצי מיקום:חיפה עיסוק:חח תלמידה תכונות טובות:אממממ אמממ ועוד פעם אמממ מאיפו לי תכונות רעות:אני יותררר מיידי אופטימית מקצוע אהוב:פחחחח ביום שזה יקרה לא יקראו לי אממ רוני מאכל אהוב:פיצה חיה אהובה:כלב סלנג אהוב:לא יודעת חח מזה השאלה הזאת? מילה אהובה:דאמטט פאקין שיט זמר אהוב:יש מלאאאא זמרת אהובה:אבריל לאבין להקה אהובה:גרין דיי מארון 5 באסטד אוונס ועוד ועוד שחקנית אהובה:ממ אין שחקן אהוב:כנ"לוש כיתה\עבודה:אה?מה? בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת איך אתה מרגיש:אחלה בחלה הבנאדם הכי יפה שראית:אמממממממממממממממממממממ חג מעודף:כל חג שיש בו חופש יס או הוט:יס ספורט מועדף:טניס ערוץ מועדף:MTV 2 אתה חושב שאתה יפה?אממממ ניראאה לי אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לא מה פיתאום..קצת ..טיפה...נו טוב כןןן אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא..אממ בערך אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן?פייי לקחת תכרטיס של אמא ולבזבזזזזז אז ברור איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב(שנקין שנקין שנקין) בחו''ל?ארצות הברית ניו יורקקקקקקקקקקקקקקקקקק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?אה? איזה דמות מצויירת אתה?בובב ספוגג חחחחחחחחח למה?כייי הוא הדבר הכיי מושלם שיש ויש לי בובה שלו תיק ונעלי ביתתת יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן(ופה הטעות של אימוש) של איזה חברה?אורנג למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?לחבר שלי ולחברות לא משנה מי אותו דבר לגבי ליתקשר איזה צילצול יש לך?אמריקן אידיוט הקול הכי יפה ששמעת?אמממ לא זוכרת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של גרין דיי ושומר מסך?אין לי זה תוקע תמחשב אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..כן מאוד אני מזה בוכה על זה כל יום סתם חבל הוא חמודד אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?אממ טוב קודם כל הביאה כבוד לחיפה וכלל הכבוד שיחקה אותה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?רק לסוף הדרך שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?אמממ כן יש לך פירסינג?כן איפה יש לך?לשון איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?יש לי גם זה וגם זה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?אממ נותנת לאירגוני צדקה חלק למישפחה שלי ולעניים איזה חמודה אני נכון?סתם חח אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?מעיפה לך כפה ..סתם מי זה אותך? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?סוו וואט?רגע..מי זאת ביכלל? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?אה? אתה מאמין באלוהים?בטח בגורל?יאפ בחייזרים?חחח לא באהבה ממבט ראשון?כן באיזה פורומים אתה כותב:לא כותבת יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?עוגייה מה הדבר האחרון שעשית היום?נתתי נשיקת לילה טוב לחבר שלי? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?אממ אחותי שבארצות הברית מי האדם האחרון שבכית בגללו?אממממ אין מי האדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי מה עשית לפני שענית על הסקר?שמעתי מוזיקה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?עכשיו כבר לא מה אתה לובש?מזהה השאלה הזאת גופה שכתוב עלייה USAובוקסר מה הסרט האחרון שראית?סיפור סנידרלה מה התוכנית האחרונה שראית?מיגרש בייתי איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?אממ לא ידועת מה השיר האחרון ששמעת?HOLIDAY מה החלום שלך?להיות דיילת

אני

שמך: טל גיל: 13 וחצי מיקום: נשר עיסוק: תלמידה?! תכונות טובות: אין לי כוח לפרט תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: פסטה חיה אהובה: כלבים גדולים וחתולים סלנג אהוב: לא יודעת מילה אהובה: חופש
זמר אהוב: הסולנים של כל הלהקות שאני אוהבת זמרת אהובה: אין להקה אהובה: גרין דיי שחקנית אהובה: שחקניות מכושפות שחקן אהוב: יותר מדי... כיתה\עבודה: ..... בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל דבר קטן גורם לי לצחוק איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת חג מעודף: חג החופש הגדול!
יס או הוט: יס..למרות שיש לי הוט ספורט מועדף: הליכה
ערוץ מועדף: הרבה אתה חושב שאתה יפה? לא
אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא יודעת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? אולי קצת בזבזן או חסכן? בזבזנית..יותר מדי איפה היית רוצה לגור בארץ? שומקום בחו''ל? קליפורניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אין סדרה..יש סרטים איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת למה? --- יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? ל-2 החברות הכי טובות שלי...והן גם איזה צילצול יש לך? אמ...לכל קבוצה יש צלצול אחר [למשפחה יש את באסקט קייס וכו'] הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של גרין דיי ושומר מסך? סתם כוכבים
אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? באמת?!
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא יודעת
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא..אני לא אוהבת ריאליטי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תמיד יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? באף איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? פירסינג בשפה וקעקוע בגב [אבל לא מרשים לי לעשות פירסינג בשפה וקעקוע בגב אני לא אעשה מכמה סיבות..אבל אולי קעקוע במקום אחר] אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לחול! יהיי אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא יודעת
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? חח ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כלום אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: הרבה מדי..אבל לרוב בשלושת הפרומים בחתימה שלי יש לך חברים בפורומים? כן.. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא יודעת מה הדבר האחרון שעשית היום? ישנתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אף אחד מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? סתם הסתובבתי בין בפרומים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? We Believe של גוד שארלוט מה אתה לובש? חולצה וג'ינס מה הסרט האחרון שראית? אממ..לא זוכרת איך קוראים לו..תני סטירה לצרפתיה או משהו בסגנון [הייתי מושעממת רצח
] מה התוכנית האחרונה שראית? לא יודעת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אף אחד מה השיר האחרון ששמעת? We Believe של גוד שארלוט [כרגע הוא נגמר] מה החלום שלך? לא מספרת

ואייי איזה כיף אני עונה :)

טוב שאלון ענק וברור שקפטן קאריזמה יענה עליו. :) שם: תומר אגמון. גיל: 17. מיקום: תל אביב רוק סיטי. עיסוק:מאונן...סתם...,אהה גיטריסט וקוטל ערפדים בזמני הפנוי. תכונות טובות:מצחיק ,ועוזר. תכונות רעות:אין. מקצוע אהוב:היסטוריה. מאכל אהוב: מקרוני וגבינה. חיה אהובה:סוס. סלנג אהוב: "בא לי מקולקל". מילה אהובה:ג'ילדה. זמר אהוב:ריצ'ארד ריצ'ארדסון מפיונר פור א פרינד. זמרת אהובה:מישל בראנץ'. להקה אהובה: funeral for a friend. שחקנית אהובה:שרה מישל גלר. שחקן אהוב: יש שלושה סת' גרין,טום הנקס ושון ויליאם סקוט. כיתה:מה ז'תומרת?!?!. בדיחה שגרמה לי לצחוק: לך תדגמן ללחם פרוס. איך אני מרגיש:מסטול עכשיו אחרי אתמול דפקתי 4 בקבורי וודקה הקאתי 6 פעמים. הבן אדם הכי יפה שראיתי:טוב יש 3! אחת שאני לא יודע איך קוראים לה אני רק יודע שהיא מקיבוץ רביבים בדרום הארץ ראיתי אותה בכפר סבא לפני חצי שנה ואני לא זוכר כלום מאותו יום כי ההייתי שיכור!,השנייה זאת נטע מהבצפר שלי godamn איזה פצצה!,והשלישית גם אחת מהבצפר שלי!. חג מועדף:פסח. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף:טניס. ערוץ מועדף:ביפ. אתה חשב שאתה יפה:כן. אתה חושב שאתה צבוע:לא. אתה חושב שאתה קנאי:לא. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג:לא. אתה חושב שאתה עקשן:כן,מאוד. אתה אוהב את עצמך:כן. בזבזן או חסכן:חסכן. איפה היית רוצה לגור בארץ:קיבוץ בצפון לא משנה איזה.... בחו"ל:וולנדהאום הולנד. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב: באפי ציידת הערפדים. איזה דמות מצויירת אתה:שרק. למה?:כי ככה חברים שלי קוראים לי. יש לך פלאפון: כן. קו פתוח:כן. של איזה חברה:פלאפון. למי אתה מתקשר הכי הרבה:כל מיני בנות ולחברים שלי. מי מתקשר אליי הכי הרבה:מאשה השווה מהבצפר שלי! איזה צילצול יש לי:לא קל של היהודים. הקול הכי יפה ששמעתי:של נטע הפצצה מהבצפר שלי. איזה רקע יש לי בשולחן עבודה: מתוך השיר escape artists never die של פיונרל. שומר מסך:רגיל. אתה יודע שפו הדוב לא באמת קיים:באמת. אילו פגשתי את שירי מיימון ברחוב :כן הייתי מברך אותה. אם הייתה סדרת ריאליטי והיו מזמינים אותך ,היית משתתף: כן. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון:כן אני מאוד כנה. יש לך פירסינג:לא. איפה יש לך? אין. אעםה אתה רוצה פירסינג קעקוע:קעקוד ביד. אם הייתי מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו: כונה האמר H2. אם היית פוגש אותך ברחוב מה הייתי עושה:אהה אני לא מכיר אותך אבל אם הייתי יודע שאת מעריצה גרין דיי אז קרוב לוודאי שהיית נשבת בקסמו של קפטן קריזמה. ואם הייתי פוגש ברחוב את שושנה דמארי:פחחח בורח. ואם הייתי פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב:ואיי הוא היה ענק באודישנים של כוכב נולד 2 חבל שהוא לא עלה ביזיון הכי אהבתי אותו. אתה מאמין בה':כן ולא במקרים מסויימים. בגורל:כן בחייזרים:כן. באהבה ממבט ראשון:כן. מה הדבר האחרון שעשיתי היום:יוצא לפאב עם חברים. מה האדם האחרון שהתגעגעת אליו:אל אותה ילדה שאמרתי אז שאני לא מכיר אותה רק ראיתי אותה אפשר לכתוב על זה שיר emo/ מי האדם האחרון שבכי בכללו:אותה ילדה! :) גוד דאמן עד היום אני חושב על זה. מי האדם האחרון שדיברת איתו:כפיר חבר שלי. מי עשית לפני שעניתי לסקר :ניגנתי קצת בגיטרה. אתה שומע מוסיקה עכשיו:כן. איזה שיר: ohio is for lovers של hawthorne hights. מה אני לובש:זרוק, בעיקר שחור פאנק כזה. מה הסרט האחרון שראיתי: TEAM AMERICA. מה התוכנית האחרונה שראיתי:TNA WRESTLING. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא:be yourself של אודיוסליב. מה השיר האחרון ששמעת: Ohio is for lover של hawthorne higets :) מה החלום שלי:להיום עם אותה ילדה גוד דאמן. טוב היה כיף היה נעים קפטן קריזמה שולט

../images/Emo125.gif

שמך: שי גיל: 17 וחצי מיקום: כיסא שעל יד המחשב =P עיסוק: תלמידה? תכונות טובות: לאדעת תכונות רעות: פסימית מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: אין ממש חיה אהובה: סוס סלנג אהוב: יש יותר מידי =P מילה אהובה: נישנושים :D זמר אהוב: -- זמרת אהובה: -- להקה אהובה: Green Day, Lifehouse, Coldplay, The Beatles, Keane, Queen, Evanescence, Three Doors Down, A- ha שחקנית אהובה: קייט ווינסלט, רייס ווית'רספון שחקן אהוב: אלייז'ה ווד, ג'וני דפ, ויגו מורטנסן כיתה\עבודה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לוזוכרת איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית: אמממ.. חג מעודף: אין יס או הוט: יס ספורט מועדף: רכיבה על סוסים ערוץ מועדף: יס וויקאנד אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? תזכירו לי מה זה זוגיות?
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? כנ"ל אתה חושב שאתה עקשן? כן, אבל הכל יחסי אתה אוהב את עצמך? לא ממש בזבזן או חסכן? גם וגם איפה היית רוצה לגור בארץ? לא הייתי רוצה לגור בארץ בחו''ל? אנגליה/נ"ז איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מומינים איזה דמות מצויירת אתה? מאי הקטנה למה? כי ככה כולם אומרים
יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? שחר, אבא, נעם. איזה צילצול יש לך? Green Day - Time of Your Life הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של גיל =[
ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? הוא במילא ממש מעצבן אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? תזכירו לי מי זאת? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? -- איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע על הגב אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? עפה מפה אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זאת?
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? בורחת ממש רחוק אתה מאמין באלוהים?
בגורל?
בחייזרים?
באהבה ממבט ראשון?
באיזה פורומים אתה כותב: רוכבים צעירים, סוסים, אלייז'ה ווד, שר הטבעות - הסרטים, אמנות הצילום, זיהוי שירים.... יש לך חברים בפורומים? תלוי מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי היום כלום, הרגע קמתי מה הדבר האחרון שעשית היום? לקום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? לא אדם...
מי האדם האחרון שבכית בגללו? כנ"ל... גיל
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? ישנתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? Lifehouse - Everybody is Someone
מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? אושן 12 נראה לי מה התוכנית האחרונה שראית? The O.C איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לוידעת מה השיר האחרון ששמעת? Alphaville- Forever Young מה החלום שלך? לעשות מה שאני אוהבת....

clam

New member
אחח...למה אני ער בשעה כזאת בשבת?

שמך: ארבל גיל: 18 וחצי מיקום: רחובות עיסוק: חייל בחיל התותחנים ! ! ! כבוד! גדוד דרקון עוד יותר כבוד! תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: כדורי שוקולד חיה אהובה: השועלים האלה שמסתובבים בלילה בשבטה כשאני שומר. סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: אווריל לאבין להקה אהובה: בויזון שחקנית אהובה: אווריל לאבין. שחקן אהוב: כיתה\עבודה: תותחן. נהג אלפא לעתיד בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: חרא. אני חוזר היום בערב לצבא כדי לאבטח איזה משהו בתל אביב. הבנאדם הכי יפה שראית: אני. חג מעודף: איד אל פיטר יס או הוט: יס ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? חיובי אתה חושב שאתה צבוע? חיובי אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? כן איפה היית רוצה לגור בארץ? רמת גן בחו''ל? ניקרגואה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? החתולים הסמוראים. מוש השור. איזה דמות מצויירת אתה? ללא ספק גברת פלפלת למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מתקשר הכי הרבה לאמא מהצבא. איזה צילצול יש לך? סתם מעפן. זה המקום לשאול מאיפה אני משיג צלצולים של גרין דיי? הקול הכי יפה ששמעת? אווריל לאבין איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אבריל לאבין ושומר מסך? נחשו לבד... אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה הרבה כדורי שוקולד. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כן ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? משתחווה. האישה הזאת גאונה. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? ברור. באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? כדורי שוקולד. לא...בעצם פיתה. מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי. מה לא ברור? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? useless id - suffer for the fame מה אתה לובש? חולצה...ואפילו מכנסיים. מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? שלישיה

למעלה