שאלון נחמד

אוקע.../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

אני לא יודעת הרבה. שמך: דנע. גיל: 14. מיקום: הרצליה. עיסוק: אני... לומדת. תכונות טובות: לוידעת. תכונות רעות: גם לוידעת. מקצוע אהוב: הממ.. לשון. מאכל אהוב: פיצה. חיה אהובה: חתולים. סלנג אהוב: אין לי מושג. מילה אהובה: פיזי-וויזל זמר אהוב: לוידעת. יש הרבה.
זמרת אהובה: גם לוידעת. להקה אהובה: גרין דיי. שחקנית אהובה: לוידעת. שחקן אהוב: ג'וני דפ. כיתה\עבודה: ט'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "למה על פולנים יש רק בדיחה אחת?" "למה?" "כי כל השאר זה אמת." (זה לא ממש מצחיק, אבל צחקתי.) איך אתה מרגיש: לא רע. הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו מפורום GSB.
חג מעודף: פורים ויום העצמאות. (זה נקרא חג?) יס או הוט: יס. ספורט מועדף: אין כזה. ערוץ מועדף: ערוץ שלוש. אתה חושב שאתה יפה? לא יותר מידי. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אין לי מושג.
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? גם אין לי מושג. אתה חושב שאתה עקשן? כע. אתה אוהב את עצמך? אני מניחה שכן. בזבזן או חסכן? אני יורת בזבזנית מחסכנית. איפה היית רוצה לגור בארץ? הממ... ת"א..? לא.. לוידעת. בחו''ל? קליפורניה, עם חברה שלי. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צבי הנינג'ה נחמד. איזה דמות מצויירת אתה? בנג'י, המסוק המכוער הזה. למה? ככה. oO יש לך פלאפון? כע. קו פתוח? כע. של איזה חברה? פלאפון. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אבא. איזה צילצול יש לך? כרגע את always של מיצמוץ 182, אבל בדרך כלל של גרין דיי. הקול הכי יפה ששמעת? לוידעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו עם בילי באיזו הופעה. ושומר מסך? אין לי שומר מסך, המסך פשוט נכבה כשאני עוזבת אותו יותר מידי זמן. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. לא זה לא. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? זכיתה במה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזו. אבל כן, למה לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? האמת, לוידעת. יש לך פירסינג? לא. איפה יש לך? אין לי. |B איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא החלטתי עוד. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את כל טאוור רקורדס, את כל ביג-טום, נוסעת לכל העולם ורואה את כל ההופעות שאני רוצה. T_T אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? זורקת עליך פינגווין. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? לא. בגורל? אולי. בחייזרים? כע, זה הגיוני. באהבה ממבט ראשון? לא בטוחה. באיזה פורומים אתה כותב: זה, השיר שלנו. ובGSB. יש לך חברים בפורומים? כע. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קוראסון מהמכונה בבצפר. מה הדבר האחרון שעשית היום? היום עוד לא נגמר. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מיקע. חברה שלי בח"ול. מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת, לא בכיתי הרבה זמן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא. מה עשית לפני שענית על הסקר? שמתי מוזיקה. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? helena- my chemical romance מה אתה לובש? שרוול וגופייה. כי אני בבית. מה הסרט האחרון שראית? המדריך לטרמפיסט בגלקסיה. סרט גדול. מה התוכנית האחרונה שראית? שידור חוזר של "אבא חורג אימא חורגת" בערוץ 2. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין ממש. מה השיר האחרון ששמעת? I'm not okay (I promise)-my chemical romance (היה לפני הלנה XD) מה החלום שלך? לראות את גרין דיי לייב.

coullette

New member
mine..read it u bitches

שמך: דפנה גיל: 21 עוד מעט מיקום: ראשון לציון עיסוק: סטודנטית לקרימינולוגיה תכונות טובות: אין תכונות רעות: יש הרבה מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: פסטה חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: אין במיוחד מילה אהובה: פאנק זמר אהוב: ג'וני רוטן לא סתם..אהממ..אין ממש.. זמרת אהובה: אין להקה אהובה: גרין דיי/נירוונה שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין כיתה\עבודה: לא עובדת אבל אני שנה ב באוניברסיטה בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית: הילה חג מעודף: פורים יס או הוט: הוט כנראה ספורט מועדף: אין ערוץ מועדף: אין אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אולי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? ככה ככה בזבזן או חסכן? לפעמים בזבזנית לפעמים חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב בחו''ל? לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? דגראסי איזה דמות מצויירת אתה? בת הים הקטנה למה? ככה סתמי ת'פה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברות איזה צילצול יש לך? כרגע - אולווייז של בלינק אבל זה משתנה לעיתים תכופות.לפני זה היה לי:הולידיי של גרין דיי,אמריקן אדיוט. הקול הכי יפה ששמעת? מאיפה לי?? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע סטנדרטי של ווינדוס ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. יופי. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מה?? למה מי זאת הכונפה הזאת שאני אברך אותה? עלק אירווזיון סתם שטויות. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה גיטרה חשמלית,מגבר,אוטו נורמלי. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מתעלמת ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? חחחח ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה לעזאזל?? אתה מאמין באלוהים? לפעמים בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: גרין דיי,כלי נגינה ונגנים,פירסינג וקעקועים,וקוראת הודעות בפורום פאנק. יש לך חברים בפורומים? לא..אני בודדה בעולם. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קוואקר מה הדבר האחרון שעשית היום? הגעתי הבייתה משיעור גיטרה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? חשבתי על חבר שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? חבר שלי... מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא המעצבנת מה עשית לפני שענית על הסקר? פיפי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? פאנקייק-ברווז. מה אתה לובש? גלביה. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? אמממ...ד"ר פיל לפני שיצאתי לשיעור וזה היה משעמםםםםםםם... איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? יוסלס איידי..פשוט שוכחת להוריד מקאזה.. מה השיר האחרון ששמעת? פאנקייק-ברווז מה החלום שלך?להיות סולנית בלהקת פאנק-רוק.

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo170.gif

שמך: גל מאת'רס בנינגטון בלום ווד שינודה
גיל: היום 15! מיקום: איזור ירושלים עיסוק: תלמידת כיתה ט' תכונות טובות: חברותית תכונות רעות: רכושנית מקצוע אהוב: מחשבים מאכל אהוב: צ'יפס חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: רולזזזזזז
מילה אהובה: סבבה זמר אהוב: אמינם
וצ'סטר בנינגטון זמרת אהובה: אבריל להקה אהובה: לינקין פארק וגרין דיי שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אורלנדו בלום כיתה\עבודה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא בדיוק בדיחה.. אמממ פעם בשיעור פילוסופיה דיברו על השואה ואיפה אלוהים היה בשואה ואיזה ילדה אחת שאלה את המורה ואיפה האבולוציה הייתה בשואה??? חחחחחחחחחחחח זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי איך אתה מרגיש: עייפה... הבנאדם הכי יפה שראית: צ'סטר בנינגטון חג מעודף: פסח יס או הוט: יס יס יס ספורט מועדף: לא סובלת ספורט ערוץ מועדף: MTV אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא... אבל לזמרים ולהקות אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? תלוי... עכשיו בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים איזה דמות מצויירת אתה? פטריק מספונג'בוב למה? כי הוא טיפש חמוד
יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לאבא ולעינת וגם הם אליי איזה צילצול יש לך? של בולוורד... והאינטרנט בפלאפון ניחסם ואני לא יכולה להוריד יותר צילצולים הקול הכי יפה ששמעת? של צ'סטר בנינגטון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של נמר ושומר מסך? סתם כזה שהיה במחשב אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כל הכבוד!! שרת והופעה ממש יפה והבאת הרבה כבוד למדינה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא לא לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? עדיין לא אמרתי למישהו שבאמת התכוונתי לזה יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? ^^ איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע למעלה קטן בגב אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה להופעה של אמינם ולינקין פארק אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מביאה לחך כאפה
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זאת?! ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?? אתה מאמין באלוהים? לא החלטתי בגורל? לא בחייזרים? כן וזה מאוד מפחיד באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: אבריל, אמינם, גוד שארלוט, גרין דיי, לינקין פארק ושנות ה-70 יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עוגה שהביאו לי מה הדבר האחרון שעשית היום? כבתי את התשובה לפני זאת מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מעיין מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זכור לי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? קראתי הודעות בפורום אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן... הלנה של מיי כמיכל רומנס!!1 זה שיר כל כך יפה מה אתה לובש? טרנינג כחול וחולצה ירוקה מה הסרט האחרון שראית? נמו מה התוכנית האחרונה שראית? ג'ואן מארקדיה איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא זוכרת איך קוראים לו מה השיר האחרון ששמעת? הלנה חחחחחחחח הרגע הוא ניגמר מה החלום שלך? לטוב להופעה של אמינם

Lee G1

New member
אני =]

שמך:לי גיל: 15 וחצי מיקום: ירושלים עיסוק: תלמדה תכונות טובות:אמ... לא יודעת תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: ספרות!!! מאכל אהוב: פסטה חיה אהובה: כרישים מעניינים אותי. סלנג אהוב: dude מילה אהובה: משעשע זמר אהוב: יוני בלוך זמרת אהובה: אין להקה אהובה: כרגע OASIS שחקנית אהובה: ליב טיילור שחקן אהוב: ג'ק גולינהול כיתה\עבודה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחה שאי אפשר לכתוב... איך אתה מרגיש: טוב תודה הבנאדם הכי יפה שראית: לא רוצה לומאר חג מעודף: פורים =] יס או הוט: יס ספורט מועדף: התעמלות קרקע וסקייטבורד ערוץ מועדף: קרטון נט וורק אתה חושב שאתה יפה? לפעמים... אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא! אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אולי רק קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אמ.. לא ממש אתה חושב שאתה עקשן? מאוד! אתה אוהב את עצמך? קצת.. בזבזן או חסכן? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים!!! בחו''ל? לא רוצה בחיים לחיות בחו"ל! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים! אהבתי את זה נוראה... איזה דמות מצויירת אתה? בוב ספוג למה? כי הוא תמיד מנסה לעשות טוב ויוצא לורע..והוא גם ערמומי! יש לך פלאפון? כה קו פתוח? כה של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לסתיו דלונג !! איזה צילצול יש לך? של בלינק אחד הקול הכי יפה ששמעת? אמ... לא דעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל אחים שלי זה מחשב של אמא ... ושומר מסך?" המחשב של אריאלה!!!"
אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא הייתי מדברת איתה ניראה לי... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? מממש ממש לא!!! שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן! יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא יהיה איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אני לא רוצה... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מנסה להחזיר למי שעיבד- בדיוק למדנו אל זה בתושב"ע.... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כנ"ל ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? לא! בגורל? אני שולטת בחיים שלי ולא אףאחד אחר! בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: כל מני יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? אפרשזיפ מה הדבר האחרון שעשית היום? התכוננתי למבחן משווה במטמטיקה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אחד מהתנועה מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא מגידה מי האדם האחרון שדיברת איתו? פנים מול פנים?! אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? הסתכלתי על הפורום =\ אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא לא עכשיו מה אתה לובש? ג'ינס וחולצת בצפר אדומה מה הסרט האחרון שראית? ללכת על המים ניראה לי מה התוכנית האחרונה שראית? בוב ספוג איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אמ..שיר של יוסלס לא היה אותו באייפוד של חברה שלי... מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת תשם של הלקה משהו 22 מה החלום שלך? אין לי חלום אחד יש לי שאיפות להגשים וזה גדול מדיי לכתוב פה!!!

Sum41xGiRL

New member
קליפורניה אבר לס

שמך: גדעון גיל: 19 מיקום: ראשון לזיון עיסוק: אני עובד בפיצריה תכונות טובות: מצחיק תכונות רעות: כוסון שובר לבבות מקצוע אהוב: להכין פיצות(?) מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: חתולה סלנג אהוב: בריטי כמובן מילה אהובה: FOOK YOU זמר אהוב: ג'ואי רמון זמרת אהובה: בריטני ספירז להקה אהובה: יעני CIRCLE JERKS,GORILLA BISCUITS,ANAL CUNT שחקנית אהובה: סמנתה פוקס שחקן אהוב: בראד פיט(ה) כיתה\עבודה: אמרתי, אני עובד בפיצריה בדיחה שגרמה לך לצחוק: שני דרקונים עפים באוויר, אחד אדום השני עף שמאלה - אבל מה אכפת לקוף? יש לו מילקי במקרר איך אתה מרגיש: סבבה לגמרי הבנאדם הכי יפה שראית: אמממ, חברה שלי חג מעודף: ט' באב יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורסל, כדורגל ערוץ מועדף: אין לי מושג נשמות אתה חושב שאתה יפה? מאוד אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? להה אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? כמובן אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן לנצח חסכן לרצח! איפה היית רוצה לגור בארץ? בהתנחלות בחו''ל? בהארלם איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צבי הנינג'ה איזה דמות מצויירת אתה? ויני מהאופנובערים ממאדים למה? סוקה בלאט יש לך פלאפון? בארור קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברה שלי איזה צילצול יש לך? הסימפוניה התשיעית של בטהובן הקול הכי יפה ששמעת? נינט טייב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הווינדוז ושומר מסך? גם אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. זה לא עצוב. אני שמח שהקוקסינל הזה לא קיים אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כן בארור, הייתי מציעה לה במין בנוסף לברכה :) אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? בכל הלב! יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? באוזן איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לאאאאא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא הייתי עושה איתו, יותר נכון לשאול אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אומר לך שלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? הייתי נותן לה חיבוק דוב גדול ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? נותן לו כיף, חברה שלי מהשיכון. איש טוב.. אתה מאמין באלוהים? אני מאמין בי בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? בטח באיזה פורומים אתה כותב: רוק אלטרנטיבי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? פיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ מה הדבר האחרון שעשית היום? עישנתי באנג מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? חברה שלי :) מי האדם האחרון שבכית בגללו? הנמלה שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? סבתא מה עשית לפני שענית על הסקר? דיברתי עם סבתא שלי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? בארור, MC HAMMER - U CANT TOUCH IT מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? אמירקה איקס מה התוכנית האחרונה שראית? האופנובערים ממאדים איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא זוכר מה השיר האחרון ששמעת? Lagwagon - may16 מה החלום שלך?להיות בלהקת בנים מצליחה!!

O L g i T

New member
וואללה?

גרתי שם פעם גם חחחח אנחנו גרים בשכירות אז אנחנו עוברים מלא דירות.. כבר גרתי בכל חור בעיר הזאת...

whatascene

New member
ממ..

שמך: scarlet גיל: 17 וחצי מיקום: רחובות רוק סיטי (?) עיסוק: שינה ודרכים שונות לעשות כלום תכונות טובות: לא ברור תכונות רעות: אוהו... מקצוע אהוב: מוזיקה, אפילו שהמורים קקה.. מאכל אהוב: דברים עם שוקולד חיה אהובה: חתולים סלנג אהוב: סנלג של תקאצות מילה אהובה: זה ממש out of da פלנטה! זמר אהוב: ארקשה דכדוכין (ממ..) זמרת אהובה: הציצים של שירי מיימון!! להקה אהובה: גרין דיי של פעם, the used, קאונטינג קרואוז, פינק פלויד שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי בליבוש מינימלי שחקן אהוב: ג'ארד ליטו כיתה\עבודה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת.. איך אתה מרגיש: למה, אכפת לך? הבנאדם הכי יפה שראית: ביטלג'וס.. ראר! חג מעודף: חנוכה\פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף: 3 כנראה, לא שיש זמן לטלוויזיה.. אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? כמובן אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך אתה אוהב את עצמך? לא במיוחד בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו"ל בחו''ל? לונדון והסביבה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? ביטלג'וס!!! איזה דמות מצויירת אתה? לידיה למה? כי היא כוסית יש לך פלאפון? דה קו פתוח? דהה של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אנשים איזה צילצול יש לך? good riddance הקול הכי יפה ששמעת? אקסל רוז איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרים סגולים ושומר מסך? חור שחור אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. למי אכפת ממנו, איור שולט! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? הייתי לוחצת ידיים לציצים שלה ואומרת להם כל הכבוד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? אוזן איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? נא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מבזבז? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? חוצה לצד השני ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? רארר ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מרססת בK500 אתה מאמין באלוהים? לפעמים בגורל? לפעמים בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? כן.. באיזה פורומים אתה כותב: מזדמנים יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קורנפלקס מה הדבר האחרון שעשית היום? ביוטופ בביולוגיה.. בעע מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? איש טיפש.. מי האדם האחרון שבכית בגללו? כנ"ל מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? נכנסתי לפורום אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?green day - coming clean מה אתה לובש? ג'ינס וחולצה מה הסרט האחרון שראית? סרט מוזר, אבל אני לא זוכרת מה היה בו.. מה התוכנית האחרונה שראית? טלנובלה בע"מ כפרע איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אם הייתי יודעת איך קוראים לו הייתי שומעת מה השיר האחרון ששמעת? שיר הפתיחה של ביטלג'וס מה החלום שלך? לעוף

BlueBeIl

New member
כואב לי הראש

שמך: שלי גיל: 18 מיקום: עומר סיטי (מהמסוכנות בארץ) עיסוק: ממ... רחמים עצמיים? כרגע לפחות תכונות טובות: אממ.. קשה לי לחשוב על משהו עכשיו תכונות רעות: אני לא אתחיל. אני ממילא במצב רוח רע מקצוע אהוב: זה מבחינת בית ספר? אין. אני אוהבת ללמוד גיטרה בכל מקרה. מאכל אהוב: שוקולד לבן חיה אהובה: החתולה שלי סנופקין סלנג אהוב: בריטי! אוי אוי אוי מילה אהובה: אימוקור. חחח זה כיף להגיד את זה:) זמר אהוב: קונור אוברסט (AKA ברייט אייז) זמרת אהובה: קורטני לאב/m\ כן, היא פסיכית, אבל נו... קורה להקה אהובה: מממ... בזמן האחרון הדיסטילרז, אבל זה משתנה כל הזמן. שחקנית אהובה: קשה לי לחשוב על אחת.. שחקן אהוב: ג'ייק ג'ילנהול כי הוא דוני דארקו, ג'וני דפ כי הוא מעולה כיתה\עבודה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא בדיוק בדיחה, שחברה שלי הייתה בת 18 וכתבנו לה בכרטיס "תזדקני בכבוד" איך אתה מרגיש: רע. כואב לי הראש ואני מתוסכלת:| הבנאדם הכי יפה שראית: איזה אחד במוזיאון בלונדון... אח
חג מעודף: פעם היה חנוכה, היום אני כבר לא יודעת. יס או הוט: שניהם מסריחים ספורט מועדף: חה. להתחמק מספורט ערוץ מועדף: E! חח סתם לא. אני מניחה שM2 כי לפעמים יש שם דברים טובים. אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא, אני שונאת צבועים אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אמממ קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אה? אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? משתדלים איפה היית רוצה לגור בארץ? במרכז קצת (כמה אפשר להיות תקועים בחור בדרום?) ויותר בעתיד נראה לי שבגליל בחו''ל? לונדון וקאאאאאליפורניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? ג'יין למה? כי חברה שלי דומה לדריה וביחד אנחנו לפעמים ממש מזכירות אותן יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה? של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? ממ אבא? טרמפ זה תמיד טוב.. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה אחד נודניק.:| איזה צילצול יש לך? Basket Case ולפעמים אני מחליפה לבויז דונט קריי של הקיור הקול הכי יפה ששמעת? של איזה אחד שאני בערך מכירה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? התמונה הזאת מגרין דיי אוטורוטי שבילי ג'ו כאילו צולב את עצמו ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? הוא כן קיים, הוא במוזיאון איפשהו בבריטניה... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? יורקת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אולי יש לך פירסינג? לא איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? רציתי טראגוס אבל אחרי כמה זמן וויתרתי (מחסור בתקציב) אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? עושה איזה טיול פסטיבלים\הופעות באירופה\ארצות הברית וקונה דברים שרציתי אבל היו נורא יקרים. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מן הסתם כלום כי לא הייתי יודעת שזה אתה וגם אם כן... ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ארר? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? ? אתה מאמין באלוהים? אממ בגורל? לא בדיוק בחייזרים? לא ממש באהבה ממבט ראשון? אממ... נראה לי שכן באיזה פורומים אתה כותב: זה כעקרון. אני גם קוראת בפורום פאנק יש לך חברים בפורומים? כן אפשר להגיד מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ארטיק? למרות שנראה לי שסה כבר נחשב צהריים. ממ שוקו מה הדבר האחרון שעשית היום? הייתי ברופא שיניים, חיכיתי מלא זמן לחברה שלי שתבוא לאסוף אותי לל"ג בעומר ובסוך נמאס לי וחזרתי הבייתה. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? איזה ידיד שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? זה לא סקר אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא כי כואב לי הראש אבל אם הייתי.. איזה שיר? אחד מהקאברי פאנק שהורדתי
מה אתה לובש? גופיה אפורה עם מספר ורוד זוהר כזה, מכנסי 3\4 וואנס מה הסרט האחרון שראית? אממ... ראיתי אתמול קצת מאיך להפטר מבחור בעשרה ימים או איך שלא קוראים לזה. זה גרוע מה התוכנית האחרונה שראית? גילמור גירלז איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אה? למה שלא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? נראה לי... שפיל גוד אינק של הגורילאז מה החלום שלך? שהכל יהיה אחרת:| הא נגמר

mogili

New member
השאלון

שמך:גילי גיל: 13 מיקום: חדר כביסה/מחשב עיסוק: תלמידה תכונות טובות: חכמה, נחמדה, מוזיקלית תכונות רעות:עצלנית מקצוע אהוב:אין מאכל אהוב:אין חיה אהובה:חתול סלנג אהוב: או מיי גוד מילה אהובה: צ'יפס זמר אהוב:בי ג'יי זמרת אהובה:מאריה קארי להקה אהובה:גרין דיי שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:אורלנדו בלום כיתה\עבודה: ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין הרבה, אני צוחקת בלב על הרבה אנשים איך אתה מרגיש: טוב, תודה הבנאדם הכי יפה שראית:תומר חג מעודף: אין יס או הוט:יס, זה מה יש ספורט מועדף: קפיצה לגובה? ערוץ מועדף:47 אתה חושב שאתה יפה?ככה ככה אתה חושב שאתה צבוע? אה...לא.... אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת אולי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? ברור בזבזן או חסכן?באמצע, מבזבזת הרבה אבל מנסה לחסוך איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני כרגע בחו''ל? הוליווד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?הגומונים איזה דמות מצויירת אתה? סנדי למה? כי היא מגניבה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לפעמים של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לא מתקשרת המון וגם לא מתקשרים אליי.. איזה צילצול יש לך? basket case הקול הכי יפה ששמעת? של בילי ג'ו, הוא שר ממש יפה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אי נידח ושומר מסך? חלונות אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..לא נכון? באמת? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? במה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזה.. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי... יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא ברור אבל אני רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חלק בבנק, חלק בארנק אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? שאלון נחמד עשית ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ?! ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? - אתה מאמין באלוהים? קצת בגורל? כן בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון?כן באיזה פורומים אתה כותב: רק בזה יש לך חברים בפורומים? לא, אני חדשה פה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שתיתי תה מה הדבר האחרון שעשית היום?ראיתי טלויזיה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? החתול שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? פרטי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? סתם גלשתי באינטרנט אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? גרין דיי,היטצ'ין אה רייד מה אתה לובש? גופייה ומכנסיים מה הסרט האחרון שראית? קיל ביל-1 מה התוכנית האחרונה שראית? ג'אקסס(ואני מתביישת בזה, כי זאת תוכנית דפוקה!) איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? כל שיר גרין דיי שאני לא מכירה מה השיר האחרון ששמעת? היטצ'ין אה רייד מה החלום שלך? להופיע, לנגן, לשיר משהו על במה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo69.gif

שמך:
רוני גיל:
14 ושלוש רבעים
תלמידה
תכונות טובות:
לא יודעת.. תכונות רעות:
אומרים שיש לי פתיל קצר.. מקצוע אהוב:
אוו.. קשה.. *חושבת*.. וואו באמת קשה.. לא יודעת.. אנגלית כיף כי זה שיעור שכונה.. לא עושים כלום.. טוב, לא יודעת מאכל אהוב:
לא יודעת חיה אהובה:
כלבים, ונמריםםם סלנג אהוב:
זה לא אהוב, אבל אני כל הזמן אומרת סבבה, וחבל על הזמן מילה אהובה:
לויודעת זמר אהוב:
אביתר בנאי!! זמרת אהובה:
אין להקה אהובה:
גרין דיי, נירוונה, פו פייטרס וקולדפליי שחקנית אהובה:
אין שחקן אהוב:
אלייז'ה ווד, קיאנו ריבס ואמ.. לא יודעת.. אדריאן ברודי? כיתה\עבודה:
ח'? בדיחה שגרמה לך לצחוק:
ילד אחד עמד ברחוב ובכה, ובכה, באה אליו אישה ושאלה "ילד למה אתה בוכה?" אז הילד אמר, "אני לא ילד אני תות"
כן, כן, אני יודעת, לא מצחיק, אבל זה מהבדיחות המוזרות שהן כל כך לא מצחיקות, שזה עושה אותן מצחיקות... עזבו..
איך אתה מרגיש:
טוב+ הבנאדם הכי יפה שראית:
אמ.. יש כל מיני... חג מעודף:
אמ.. חנוכה? ל"ג בעומר.. יס או הוט:
יס ספורט מועדף:
טניס, כדורעף, אבל טניס הכי... ערוץ מועדף:
אמ... 3 או MTV לא יודעת.. אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע?
לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?
נראה לי.. אבל לא בהגזמה.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?
לא אתה חושב שאתה עקשן?
נראה לי.. אתה אוהב את עצמך?
אמ.. נראה לי.. בזבזן או חסכן?
באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ?
איפושהו בצפון.. בחו''ל?
לא יודעת.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?
חברים זה לא נוסטלגי נכון? איזה דמות מצויירת אתה?
לא יודעת למה?
יש לך פלאפון?
כן קו פתוח?
כן של איזה חברה?
אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?
אני לא סופרת
איזה צילצול יש לך?
באסקט קייס הקול הכי יפה ששמעת?
בילי ג'ו, אביתר בנאי, קורט.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
רגיל, כי זה לא המחשב רק שלי.. ושומר מסך?
כנ"ל אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
מה? אני לא מאמינה, זה באמת עצוב..
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?
לא הייתי... כל הכבוד לה, נתנה ביצוע טוב.. אבל לא כול כך אכפת לי.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?
לא..! שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
אני לא אמרתי... יש לך פירסינג?
אני מתה לעשות באוזן למעלה, אבל אני פחדנית, ואמרו לי שזה כואב רצח... אז יש לי סתם 3 חורים באוזניים... איפה יש לך?
רשמתי למעלה איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?
בלמעלה של האוזן, או בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
אהה הרבהה.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?
מבקשת חתימה..! לא יודעת איך את נראה אפילו.. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?
הייתי מתחילה לצרוח?? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?
אה.. ניסו.. בטח... אתה מאמין באלוהים?
בגורל?
כבר לא בחייזרים?
כן...
הם בטוח קיימים, אבל הם רחוקים אנחנו בחיים לא נראה אותם... באהבה ממבט ראשון?
גם.. באיזה פורומים אתה כותב:
כל מיני יש לך חברים בפורומים?
שאני מכירה אישית? כן-1 מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?
מים
למרות שזה לא אוכל.. מה הדבר האחרון שעשית היום?
כתבתי במקלדת הזאת מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?
לא יודעת מי האדם האחרון שבכית בגללו?
לא בכיתי מי האדם האחרון שדיברת איתו?
רוני (לא, לא דיברתי עם עצמי, דיברתי בטלפון, עם עוד אחת שקוראים לה רוני...) מה עשית לפני שענית על הסקר?
פתחתי מחשב אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?
כן, Smashing Pumpkins - 1979 מה אתה לובש?
חולצה ומככנס
טוב נו.. חולצה אדומה וג'ינס! מה הסרט האחרון שראית?
לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית?
לא יודעת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?
שיר של קולדפליי, שחיכיתי לקליפ שלו כי עדיין אין לי ת'דיסק מה השיר האחרון ששמעת?
מה שאני שומעת עכשיו... אה,, הוא נגמר.. הינה מתחיל עכשיוRadiohead - Carma Police
מה החלום שלך?
לעוף? סתם, לא יודעת..
זה היה ארוך...

למעלה