שאלונים

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

randu

New member
כן,כן,בשעה כזאת!

אז עכשיו 5:00 בבוקר,ואני ער,מחכה לראות ת'זריחה.. ואין כמו שאלון טוב לפתוח את שבת בבוקר!! **השאלון נוסח בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים!
וכשרשום "חבר" הכוונה לחבר ידיד לא לחבר חבר
בנים עונים על בנים ובנות על בנות! קפיש..
אז יאללה!! יש לך חבר הכי טוב..? מי זה...? גם אתה החבר הכי טוב שלו..? חשבת לפעמים שהוא מניאק..? אתה אומר לו כל מה שאתה חושב עליו...? שיקרת לו פעם..? הוא שיקר לך פעם..? כמה פעמים רבתם..? הוא התחלף לך פעם (כאילו הפסיק להיות החבר הכי טוב שלך ואז המשיך)..? קינאת שמישהו אחר היה איתו הרבה זמן ואתה פחות...?(בטוח לא הבנתם ת'שאלה הזאת!) חשבת שהוא מנצל אותך..? יש לך הרבה חברים אחרים..? הוא מקנא בך בהרבה דברים..? ואתה מקנא בו..? מה יש לך שאין לו...? מה יש לו שאין לך..? איך החברות שלכם באה ליידי ביטוי...?(שאלה סטייל במורה שלי ללשון!) אתה נהנה להיות איתו..? והוא איתך..? הוא מתנהג אלייך כמו שצריך..? ואתה אליו..? ושאלת סיכום:
מה זה בשבילך חבר טוב
השאלון נכתב במהלך ריב עם חבר
ולכן הוא קצר!! **מה קשור..!??!**

randu

New member
עונה, בשיא העייפות!../images/Emo199.gif

**השאלון נוסח בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים! וכשרשום "חבר" הכוונה לחבר ידיד לא לחבר חבר! בנים עונים על בנים ובנות על בנות! קפיש..? אז יאללה!! יש לך חבר הכי טוב..? ברור! מי זה...?
גם אתה החבר הכי טוב שלו..? מקווה לטובתו שכה!
חשבת לפעמים שהוא מניאק..? ברור
אתה אומר לו כל מה שאתה חושב עליו...? מ'פתאום
אני לא מסוגל להגיד הכל בפנים...
שיקרת לו פעם..? אני
מ'פתאום..? *אהמ** כן,בטח! **אהמ**
הוא שיקר לך פעם..? מקווה לטובתו שלא
כמה פעמים רבתם..? הרבה..
הוא התחלף לך פעם (כאילו הפסיק להיות החבר הכי טוב שלך ואז המשיך)..? כה...זה היה מסובך...עזבו,לא תבינו
קינאת שמישהו אחר היה איתו הרבה זמן ואתה פחות...?(בטוח לא הבנתם ת'שאלה הזאת!) ברורר
חשבת שהוא מנצל אותך..? לא נראה לי!
יש לך הרבה חברים אחרים..? מה נראה לכם..?! רק אותו..!?
הוא מקנא בך בהרבה דברים..? מאיפה לי
ואתה מקנא בו..? בחלק..זה שהוא טוב בספורט
מה יש לך שאין לו...? שכל
**מצטנע** מה יש לו שאין לך..? כוח לרוץ 5 סיבובים לפני כל שיעור ספורט
איך החברות שלכם באה ליידי ביטוי...?(שאלה סטייל במורה שלי ללשון!) רן,לך תזדיין
**אני כתבתי ת'שאלון ואין לי כוח לעצמי!** אתה נהנה להיות איתו..? רוב הזמן..
והוא איתך..? לטובתו **פעם שלישית שאני משתמש במילה הזאת!** שכן
הוא מתנהג אלייך כמו שצריך..? לא תמיד...
ואתה אליו..? רוב הזמן..גם לא תמיד
ושאלת סיכום: מה זה בשבילך חבר טוב
רן
סתום!!

JULI4561

New member
עונה../images/Emo70.gif

מקווה שאני אספיק הכול כי עוד חצי שעה אני צריכה לנסוע
יש לך חבר הכי טוב..?
היתה לי שהיתי קטנה גם אתה החבר הכי טוב שלו..?
כ"נל חשבת לפעמים שהוא מניאק..?
אתה אומר לו כל מה שאתה חושב עליו...?
את הרוב ואלו היו דברים טובים שיקרת לו פעם..?
הוא שיקר לך פעם..?
בטוחח חחחחח קינאת שמישהו אחר היה איתו הרבה זמן ואתה פחות...?(בטוח לא הבנתם ת'שאלה הזאת!)
חשבת שהוא מנצל אותך..?
יש לך הרבה חברים אחרים..?
הוא מקנא בך בהרבה דברים..?
אין לי מושג ואתה מקנא בו..?
איך החברות שלכם באה ליידי ביטוי...?(שאלה סטייל במורה שלי ללשון!)
זה היה לפני שנה,שנה וחצי .. אני לא זוכרתת אתה נהנה להיות איתו..?
והוא איתך..?
נראה ליי הוא מתנהג אלייך כמו שצריך..?
ואתה אליו..?
ושאלת סיכום: מה זה בשבילך חבר טוב
"חבר הוא זה שיהיה אתך תמיד, עם האמת, למרות האמת" וזה ציטוט מאיזה בלוג אני חושבת שזה נכון :]

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifלהלהלההלהללהלה

יש לך חבר הכי טוב..?כן
מי זה...?חח מה יעזור לכם אם אני אגיד לכם ת'שם?
גם אתה החבר הכי טוב שלו..?אני חושבת:))
חשבת לפעמים שהוא מניאק..?לא
אתה אומר לו כל מה שאתה חושב עליו...?כן, זה לא שאני חושבת עליה משהו רע
שיקרת לו פעם..?לא שזכור לי
הוא שיקר לך פעם..?לא יודעת נו...
כמה פעמים רבתם..?2 עוד לפני שנהיינו חברות טובות, וכל השאר זה סתם ויכוחים..
הוא התחלף לך פעם (כאילו הפסיק להיות החבר הכי טוב שלך ואז המשיך)..?לא
קינאת שמישהו אחר היה איתו הרבה זמן ואתה פחות...?(בטוח לא הבנתם ת'שאלה הזאת!)לא זוכרת שזה קרה
חשבת שהוא מנצל אותך..?לא:))
יש לך הרבה חברים אחרים..?כן, אבל לא טובים:/
הוא מקנא בך בהרבה דברים..?לא ניראה לי
ואתה מקנא בו..?ממ לא
מה יש לך שאין לו...?מממ אח קטן?
מה יש לו שאין לך..?צציםD:
איך החברות שלכם באה ליידי ביטוי...?(שאלה סטייל במורה שלי ללשון!)עושות דברים ביחד, משתפות צערים ביחד, מרכלות ביחד, עוזרות אחת לשנייה בדברים, ונסיון להפתעות[עזבו לא תבינו
] אתה נהנה להיות איתו..?ברוררD:: והוא איתך..?כן, אני חושבת הוא מתנהג אלייך כמו שצריך..?כן^^ ואתה אליו..?כן ושאלת סיכום: מה זה בשבילך חבר טוב? חבר שאממ אפשר לסמוך עליו כשמספרים לו משהו הוא לא רץ לספר לכולם וגם אחד שיעזור לך כשאתה צריך אותו וגם שהוא לא צבוע כי זו התכונה הכי מרתיחה ושהוא לא יעשה לך בושות ליד כולם וזהו נידמה לי

SummerNightCity

New member
זה אחד הרציניים.

אבל אני לא רוצה להגדיר את החברים שלי. יש לי כמה שבאמת מאוד מאוד קרובים, ואני פשוט לא הולכת לקטלג אותם מי הכי ומי פחות. אמנם יש לי חברה טובה שהמון זמן היינו ממש חברות הכי טובות, אבל לפחות לבנתיים, אני מעדיפה שלא יהיה לי. אבל על שאלת הסיכום אני אענה.
מה זה בשבילך חבר טוב? חבר טוב זה אחד שתמיד יהיה שם בשבילך. שאתה יכול לסמוך עליו והוא עליך. שאם אתה מתקשר אליו ב 4 לפנות בוקר לבכות לו, הוא יתעורר במיוחד להקשיב לך. או לחלופין שתתקשר אליו ב 4 לפנות בוקר שאתה תקוע בקצה העולם, הוא יקום וירוץ במיוחד לחלץ אותך. חבר טוב זה אחד שטוב לך וכיף לך איתו. חבר טוב זה מישהו שלעולם לא יעזוב אותך. חבר טוב זה מישהו חשוב לך, ואתה חשוב לו באותה מידה. חבר טוב זה מישהו, שיודע להעריך אותך, ולאהוב אותך כמו שאתה. אוקיי, כתבתי יותר מדי, עכשיו אני אשתוק. :)

randu

New member
קמתי עכשיו! איזו שפה גבוהה יש לך../images/Emo3.gif

randu

New member
אוו מיי גאד,הזלתי דמעה../images/Emo7.gif,באמת../images/Emo70.gif

so samy

New member
עונה../images/Emo210.gif

יש לך חבר הכי טוב..? יש לי שתיים מי זה...?
גם אתה החבר הכי טוב שלו..? כן חשבת לפעמים שהוא מניאק..? אממ כן אתה אומר לו כל מה שאתה חושב עליו...? כן שיקרת לו פעם..? אממ יכול להיות
הוא שיקר לך פעם..? כן
כמה פעמים רבתם..? לא ממש הרבה
הוא התחלף לך פעם (כאילו הפסיק להיות החבר הכי טוב שלך ואז המשיך)..? לא קינאת שמישהו אחר היה איתו הרבה זמן ואתה פחות...? לא חשבת שהוא מנצל אותך..? לא!!! יש לך הרבה חברים אחרים..? כן, אבל הכי שווה זה חברות הכי טובות
הוא מקנא בך בהרבה דברים..? לא נראה לי... ואתה מקנא בו..? לא נראה לי... מה יש לך שאין לו...?
מה יש לו שאין לך..? כנ"ל איך החברות שלכם באה ליידי ביטוי...? הא?? אממ, אנחנו כמעט כל הזמן ביחד..
אתה נהנה להיות איתו..? ברור והוא איתך..? אני מאוד מקווה... הוא מתנהג אלייך כמו שצריך..? כן ואתה אליו..? כן (נראה לי...) ושאלת סיכום: מה זה בשבילך חבר טוב? מישהו שכיף להיות איתו, שמבין אותי, שחשוב לי ואני חשובה לו, שאומר לי תמיד את האמת ושדומה לי

SummerNightCity

New member
../images/Emo100.gif שאלון איפור\שיער ../images/Emo68.gif

האם את משתמשת ב: ליפסטיק: ליפגלוס: מסקרה: איילנר: עיפרון עיניים: עיפרון שפתיים: צלליות: מייקאפ: פודרה: ברונזר[פודרה משזפת]: סומק: שיער- איזה סוג שיער יש לך? את אוהבת את השיער שלך? את משתמשת בקרם לשיער? אם כן איזה? באיזה שמפו את חופפת? וקונדישנר? את משתמשת במוס לשיער? יש לך שיער ארוך? קצר? בינוני? לסיכום- את אוהבת לטפח את עצמך? השאלון מנוסח בנקבה אך מיועד לשני המינים.

katie me

New member
עונה../images/Emo68.gif

האם את משתמשת ב-
ליפסטיק- לא
ליפגלוס- לא
מסקרה- כן
איילנר- לא (לא מצליח לי
)
עיפרון עיניים- לפעמים
עיפרון שפתיים- לא
צלליות- כן
מייקאפ- לפעמים כשאני מתחצ'קנת פתאום...(לקראת המחזור בדר"כ)
פודרה/ברונזר- לא
סומק- לפעמים כשאני ממש אנמית בבוקר
איזה סוג שער יש לך? גלי, דק ופגיע מאד.
את אוהבת את השער שלך? הייתי רוצה שיהיה יותר מלא ועבה.
משתמשת בקרם לשער? לא
באיזה שמפו את חופפת? PREGAIN (שמפו טיפולי מיוחד לשערי המסכן)
קונדישיונר-לפעמים
את משתמשת במוס לשער? לא
יש לך שער-בינוני (עד בית השחי)
לסיכום-את אוהבת לטפח את עצמך? ברור

למעלה