שאלונים

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שאלות כלליות:
שם: יעל גיל: 18 וחודש מזל: דגים המילה הראשונה שעולה לך בראש: בלה
מחשבות:
1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "מה יקרה אם אני אשן עוד 10 דקות?" 2. ולפני שאתה הולך לישון: זה משתנה... 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? המון מחשבות חולפות 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כמובן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא
צבעים:
6. מה דעתך על ורוד?
7. מה הצבע האהוב עלייך? כתום צומי
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כל חדר בצבע אחר, אני מניחה :X 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן
אוכל:
11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שוקולד :X 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? במבה וקולה זה ארוחת בוקר?
13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? יש הרבה כאלו... 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אני מניחה... 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל P: 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא
18. למה? לא נראה לי מפתה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? הכי? איטלקי/סיני 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? אולי
פנאי:
21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? אולי
[האם אני רואה טוב טלויזיה? :X] 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? יש הרבה כאלו 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק פופ ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? לכל אחד יש את היתרונות שלו 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? קומדיות טיפשיות, אני לא רואה הרבה טלויזיה P:
מי ה....
31. חבר/ה הכי טוב/ה? יש 5 כאלו 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? יש כ"כ הרבה... 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אממממ 34. הכי חסר אחריות? . 35. הכי נודניק? ---- 36. הכי תינוקי...? % 37. הכי יפה/חתיך? שאלה טובה ^^ 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ^
משפחה:
39. אתה קרוב להורים שלך? אפשר להגיד 40 למי יותר, אמא או אבא? לכל אחד מהם בתכונות אחרות 41. יש לך אחים או אחיות? כן 43. מה אתה אומר על אימוץ? רעיון מצויין 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי? 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן
סתם שאלות קיטבג:
47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: תן לשים ת'ראש על דיונה 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: תום 49. בושם אהוב: זה עם הפרח האדום P: קנזו 50. תכשיט אהוב: עגילים 51. התמכרות כלשהיא: הופעות 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אמממ... 54. חלום שחלמת והתגשם: יש כל מיני כאלו... 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן... יעל

randu

New member
תשובות../images/Emo70.gif

שאלות כלליות: שם:רן גיל:13 וחצי מזל:קשת המילה הראשונה שעולה לך בראש:מסטיק!
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:יואו..עכשיו להניח תפילין
2. ולפני שאתה הולך לישון:יואו...מחר להניח תפילין
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?אני רוצה את שירה,הילדה החמודה הזאת קורעת אותי מצחוק
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?להיות שחקן וזמר,וגיטריסטי
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לרוב ממש לא!!
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אני חולה על חולצות ורודות כשיש להן סמל של לקוסא בצד! 7. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת! 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כחול כהה אחושקשוקה! 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?וניל.. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כה
למדנו על זה במדעים!
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? טיימעוף שניצל
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כשיש בצפר-
,בחופש
13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? פולים!
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?
15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לרוב זה הפוך
16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הכל
17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
נראה לכם..!? 18. למה?^^^ 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ג'אנק פוד
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כשהייתי חולה
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?ללמוג שירים מסויימים בפסנתר
,מחשב
,טלוייזיה
! 22. אתה מבצע אותם טוב?יאפפ
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לשיר ממש טוב,כאילו אני שר נחמד,אבל לא כמו מירי מהכיתה שלי,לכלבה יש קול
24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?
25. אתה עובד?
26. מוסיקה אהובה:הרבה מדיי! 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית
28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים! 29. ריקוד עושה לכם את זה?
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ריאליטי,ילדות רעות,האלופה! חרא מסוג הזה... מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?
32. החבר הכי מנותק מהמציאות? חחח ארז!
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? דור. 34. הכי חסר אחריות? שלום! 35. הכי נודניק? שלום! 36. הכי תינוקי...? שלום! 37. הכי יפה/חתיך? מה אני גיי
..סתם..לא'דע! 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? בנצ'וק! משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?
40 למי יותר, אמא או אבא? שניהם! 41. יש לך אחים או אחיות?
42. ואם אין לך, היית רוצה?^^ 43. מה אתה אומר על אימוץ? נחמד לאמץ.. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי אחת כזאת
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? כולם! 46. יש לך משפחה בחו"ל? ברור
סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:יונתן הקטן.. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:ארז... 49. בושם אהוב:ארמאני קוד! 50. תכשיט אהוב:
51. התמכרות כלשהיא:כסיסת ציפורניים! קינדר בואני
52. יש חבר/ה?
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):
54. חלום שחלמת והתגשם:
55. ושאלה אחרונה....נהנת?
מילוי נעים

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif../images/Emo55.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

שאלות כלליות שם: אסיה
המילה הראשונה שעולה לך בראש:בננה
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה אני עושה היום?? 2. ולפני שאתה הולך לישון: אומרת תפילה קטנה ל-ה' 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? איזה משעמם לבד.... 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? או-הו בטח
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא ממש
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע יפה אבל לפעמים יש בנות שמגזימות איתו
7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול ואדום ושחור
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור ולבן 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? חום?
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אין מאכל אחד ספציפי
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חציל
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? חציל
15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?
16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? ניסיתי לטעום
18. למה? התחרטתי ולא עשיתי את זה
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן כשהייתי חולה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? בטח לשחק כדורסל לראות טלויזיה להיות במחשב לעשות גרפיקה להתאמן על אופניים 22. אתה מבצע אותם טוב?גרפיקה אני כבר מתחילה לרדת בזה אני צריכה להאתמן בזה יותר 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לרוץ יותר מהר:-\ 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לפעמים 26. מוסיקה אהובה: פופ היפ הופ פאנק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? לפעמים בבית ולפעמים בקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? לפעמים 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הטופ מודל הבאה
קומדיות באנגלית סרטים מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? מישהי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? מישהי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? מישהי 34. הכי חסר אחריות? מישהי 35. הכי נודניק? אחותי
36. הכי תינוקי...? מישהו 37. הכי יפה/חתיך? יותם
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? מישהי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?
40 למי יותר, אמא או אבא? לשניהם באותה מידה 41. יש לך אחים או אחיות? כן אחות אחת גדולה 42. ואם אין לך, היית רוצה? הייתי רוצה אח גדול 43. מה אתה אומר על אימוץ? יכול להיות אכזרי לא לספר לילד אם הוא מאומץ 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לפעמים כשהוא לא מעצבן אותי
אם מישהו מתעניין יש לי כלב רוטווילר וקוראים לו ריי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא 46. יש לך משפחה בחו"ל?
סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:scandalous 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:מייקל
או בעברית מיכאל חח 49. בושם אהוב:asteria 50. תכשיט אהוב:אממ.. שרשרת 51. התמכרות כלשהיא: לאימונים 52. יש חבר/ה? היה 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא יודעת 54. חלום שחלמת והתגשם: לא היה כזה 55. ושאלה אחרונה....נהנת?

Fergie7

New member
אם כבר מדברים על איפור...

קניתי עיפרון חדש לעיניים, כחול מי שמתעניין, קיצר אני פשוט לא מצליחה להוריד אותו!
ונגמר לי המסיר איפור, וניסיתי עם צמר גפן והכל, זה רק נמרח. אחרי הרבה שטיפות, כבר יש עכשיו הרבה הרבה פחות עיפרון. אחח...פרקתי קצת עצבים. זהו. רגועה. וואי אני מרגישה ממש כמו פורום קוסמטיקה.

katie me

New member
עצה קטנהB -)

כשנגמר מסיר איפור,תקחי קרם רגיל (ידיים/גוף) על צמר גפן וזה מסיר איפור נהדר! אני למשל בכלל לא קונה מסיר איפור (חבל על הכסף) כשיש לי טונות של קרמים בבית וזה עושה את אותה העבודה.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo210.gifעונה ../images/Emo4.gif

יש לך חבר הכי טוב..? בערך... מי זה...? מישהי שיכולה להיות כלבה גם אתה החבר הכי טוב שלו..? אולי חשבת לפעמים שהוא מניאק..? או-הו בטח אתה אומר לו כל מה שאתה חושב עליו...?לפעמים שיקרת לו פעם..?כה הוא שיקר לך פעם..?בהחלט כמה פעמים רבתם..? הרבה הוא התחלף לך פעם (כאילו הפסיק להיות החבר הכי טוב שלך ואז המשיך)..? כן (בקיצור ניצול) קינאת שמישהו אחר היה איתו הרבה זמן ואתה פחות...?(בטוח לא הבנתם ת'שאלה הזאת!)כן חשבת שהוא מנצל אותך..?בהחלט יש לך הרבה חברים אחרים..?כה הוא מקנא בך בהרבה דברים..?לא נראה לי ואתה מקנא בו..?אולי מה יש לך שאין לו...?אומץ ובגרות מה יש לו שאין לך..?טיפשות איך החברות שלכם באה ליידי ביטוי...?(שאלה סטייל במורה שלי ללשון!)פעם ב הולכים לטיול אתה נהנה להיות איתו..?לפעמים והוא איתך..? לא יודעת הוא מתנהג אלייך כמו שצריך..? לפעמים , היא יכולה להיות כזאת כלבה
ואתה אליו..? כן ושאלת סיכום: מה זה בשבילך חבר טוב
חבר שאוהב אותך
אם תאה מקנא ממנו במשהו אז הוא לא מתעצבן עליך ולא ממציא תירוצים כדי לא לדבר איתך
מישהו שלא מנצל אותך
מעריך אותך ולא מעצבן אותך!!!!

Fergie7

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo11.gif

יש לך חבר הכי טוב..? כן.
מי זה...? שירווושע חיים שלי.
גם אתה החבר הכי טוב שלו..? כן!!!! חשבת לפעמים שהוא מניאק..? לא!!! אתה אומר לו כל מה שאתה חושב עליו...? בטח
שיקרת לו פעם..? ממ..אולי בקטנה. הוא שיקר לך פעם..? ממ..מקווה שלא.
כמה פעמים רבתם..? לא הרבה דווקא. הוא התחלף לך פעם (כאילו הפסיק להיות החבר הכי טוב שלך ואז המשיך)..? לא. קינאת שמישהו אחר היה איתו הרבה זמן ואתה פחות...?(בטוח לא הבנתם ת'שאלה הזאת!) ממ...טיפה. חשבת שהוא מנצל אותך..? ממש לא. יש לך הרבה חברים אחרים..? בטח. הוא מקנא בך בהרבה דברים..? לא חושבת. ואתה מקנא בו..? ממ..לא יודעת. מה יש לך שאין לו...? מממ...עט אחד עם המון המון צבעים? מה יש לו שאין לך..? ממ..מוח? איך החברות שלכם באה ליידי ביטוי...?(שאלה סטייל במורה שלי ללשון!) מממ..לא יודעת. אתה נהנה להיות איתו..? כן. והוא איתך..? מקווה בשבילה שכן.
הוא מתנהג אלייך כמו שצריך..?
ואתה אליו..? כנ"ל. ושאלת סיכום: מה זה בשבילך חבר טוב? 1. דבר ראשון- שיהיה מצחיק. 2. שיהיה תמיד כיף איתו. 3. שיהיה אפשר לסמוך עליו, ושהוא תמיד יהיה בשבילך.

למעלה