../images/Emo221.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif../images/Emo55.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif
שאלות כלליות שם: אסיה
המילה הראשונה שעולה לך בראש:בננה
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה אני עושה היום?? 2. ולפני שאתה הולך לישון: אומרת תפילה קטנה ל-ה' 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? איזה משעמם לבד.... 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? או-הו בטח
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא ממש
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע יפה אבל לפעמים יש בנות שמגזימות איתו
7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול ואדום ושחור
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור ולבן 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? חום?
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אין מאכל אחד ספציפי
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חציל
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? חציל
15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?
16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? ניסיתי לטעום
18. למה? התחרטתי ולא עשיתי את זה
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן כשהייתי חולה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? בטח לשחק כדורסל לראות טלויזיה להיות במחשב לעשות גרפיקה להתאמן על אופניים 22. אתה מבצע אותם טוב?גרפיקה אני כבר מתחילה לרדת בזה אני צריכה להאתמן בזה יותר 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לרוץ יותר מהר:-\ 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לפעמים 26. מוסיקה אהובה: פופ היפ הופ פאנק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? לפעמים בבית ולפעמים בקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? לפעמים 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הטופ מודל הבאה
קומדיות באנגלית סרטים מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? מישהי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? מישהי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? מישהי 34. הכי חסר אחריות? מישהי 35. הכי נודניק? אחותי
36. הכי תינוקי...? מישהו 37. הכי יפה/חתיך? יותם
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? מישהי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?
40 למי יותר, אמא או אבא? לשניהם באותה מידה 41. יש לך אחים או אחיות? כן אחות אחת גדולה 42. ואם אין לך, היית רוצה? הייתי רוצה אח גדול 43. מה אתה אומר על אימוץ? יכול להיות אכזרי לא לספר לילד אם הוא מאומץ 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לפעמים כשהוא לא מעצבן אותי
אם מישהו מתעניין יש לי כלב רוטווילר וקוראים לו ריי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא 46. יש לך משפחה בחו"ל?
סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:scandalous 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:מייקל
או בעברית מיכאל חח 49. בושם אהוב:asteria 50. תכשיט אהוב:אממ.. שרשרת 51. התמכרות כלשהיא: לאימונים 52. יש חבר/ה? היה 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא יודעת 54. חלום שחלמת והתגשם: לא היה כזה 55. ושאלה אחרונה....נהנת?