שאלונים

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

Mrs Johnny depp

New member
נמ. אני קוראת סמויה פה לעיתים

והחלטתי שבא לי לרשום פה מדי פעם
אני אוריין נעים להכיר[: המתמודדות שהכי אהבתי בעונה האחרונה היו רבקה וקיילן סתם לידע כללי. ועכשיו לשאלון האם את משתמשת ב: ליפסטיק: לא ליפגלוס: רק ליציאה מסקרה: לעיתים רחוקות ורק ליציאה איילנר: לא עיפרון עיניים: כן תמיד
עיפרון שפתיים: לא צלליות: לא מייקאפ: רק אם צומח לי חצ'קון נוראי שעדיף להסתיר:| פודרה: לא ברונזר[פודרה משזפת]: לא סומק: לא שיער- איזה סוג שיער יש לך? למעלה חלק למטה גלי ולפעמים תלתלים את אוהבת את השיער שלך? לפעמים... את משתמשת בקרם לשיער? לא אם כן איזה? - באיזה שמפו את חופפת? נטורל וקונדישנר? גם נטורל את משתמשת במוס לשיער? לא יש לך שיער ארוך? כן קצר? לא בינוני? לא לסיכום- את אוהבת לטפח את עצמך? כן, מאוד

SummerNightCity

New member
היי מזה אני צריכה להיות מרת דפ. ../images/Emo10.gif

חחחח סתם ברוכה הבאה בובה.

IkMfNiY

New member
הו, שאלון שטחי ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

האם את משתמשת ב [בכל הדברים שיוזכרו כאן, אני משתמשת רק ביציאות. ביומיום אני לא נוהגת להתאפר]? ליפסטיק:
ליפגלוס:
מסקרה:
איילנר:
עיפרון עיניים:
עיפרון שפתיים:
צלליות:
מייקאפ:
פודרה:
ברונזר[פודרה משזפת]: אה?
סומק:
שיער- איזה סוג שיער יש לך? גלי את אוהבת את השיער שלך? לפעמים כן ולפעמים לא [תלוי באיזה יום
] את משתמשת בקרם לשיער? כן אם כן איזה? קרם לחות באיזה שמפו את חופפת? קרמה וקונדישנר? קרמה את משתמשת במוס לשיער? לא, איכס יש לך שיער ארוך? בינוני, אני מניחה קצר? ^ בינוני? ^^ לסיכום- את אוהבת לטפח את עצמך? כן יעל

moomita

New member
../images/Emo3.gif

האם את משתמשת ב: ליפסטיק: כן ליפגלוס:כן מסקרה: בזמן האחרון רק בפורים. יש לי ריסים שחורים\= איילנר: לא עפרון עיניים: כן עיפרון שפתיים: לא אוהבת צלליות: לא מייקאפ: לא יפה בכלל פודרה: לא ברונזר[פודרה משזפת]:לא סומק:לא שיער- איזה סוג שיער יש לך?גלי-מתולתל(לא מקורזל), נפוח, דק ושביר, רגיש לשמש, בעל נפח רב (מידיי) את אוהבת את השיער שלך? רוב הזמן לא. את משתמשת בקרם לשיער?כן אם כן איזה?נטורל פורמולה~
באיזה שמפו את חופפת? וקונדישנר? שניהם של HEAD & sholders
את משתמשת במוס לשיער? לא. מי שמשתמשת ממליצה לה להפסיק. זה נראה לא טבעי. יש לך שיער ארוך? קצר? בינוני? היה ארוך, ועכשיו בינוני(קצת על החלק העליון של בית החזה - לא ארוך מיזה) לסיכום- את אוהבת לטפח את עצמך? כשיש לי מצב רוח טוב, אז מאוד מאוד
השאלון מנוסח בנקבה אך מיועד לשני המינים.

JULI4561

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האם את משתמשת ב: ליפסטיק:
ליפגלוס:
מסקרה:
לפעמים איילנר: כ"נל עיפרון עיניים:
עיפרון שפתיים:
צלליות:
לפעמים מייקאפ:
פודרה:
ברונזר[פודרה משזפת]:
סומק:
לפעמים שיער- איזה סוג שיער יש לך?
לפעמים את אוהבת את השיער שלך? לא תמיד את משתמשת בקרם לשיער?
אם כן איזה?"FUN" זה סיליקוטן של מספרות משהו טוב! באיזה שמפו את חופפת? פנטיין וקונדישנר?פנטיין את משתמשת במוס לשיער?לפעמים יש לך שיער ארוך? אממ מדורג כזה קצר?כ"נל בינוני?
לסיכום- את אוהבת לטפח את עצמך? ברור מי לא

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo210.gif../images/Emo199.gif../images/Emo192.gifשאלוןן../images/Emo70.gif

גנוב מקומונת סיוון שביט
השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין החזק:) שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? 25. אתה עובד? 26. מוסיקה אהובה: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת? מילוי נעים

SummerNightCity

New member
אני רוצה קפה. ]:

אבל הבטחתי לעצמי שארוחת ערב זה חומות.
שאלות כלליות: שם: סאמר.
גיל: 17. מזל: גדי? המילה הראשונה שעולה לך בראש: קפה. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: יש מים חמים נכון? 2. ולפני שאתה הולך לישון: שיגיע כבר מחר. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? בטח המון מחשבות. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן.
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? מה, אם הייתי אומרת בקול זו לא הייתה מחשבה. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? שהוא צבע חמוד ביותר. 7. מה הצבע האהוב עלייך? בד"כ אדום. נכון לרגע זה- ירוק. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? רק אחד? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לכל הבית? קרם. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, אמרו לי פעם משהו כזה וניסו להוכיח לי אבל לא היה לי כח. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? סנדביץ'. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? קפה עם שתי קוביות שוקולד. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? רק אחד?
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? המון דברים. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? נראלי שצמחונית וטבעונית.
17. טעמת פעם אוכל של כלבים? חחחחחח לא. 18. למה? למה כן? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? סנדביצ'י. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן.
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן. 22. אתה מבצע אותם טוב? אני מקווה. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הכישרון להוציא ציונים גבוהים.
24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? בערך. 25. אתה עובד? לא. ]: 26. מוסיקה אהובה: פופ, מוזיקה שחורה, דאנס, האוס. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? שאלה מכשילה.
28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים, ברור. 29. ריקוד עושה לכם את זה? יאס. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סרטים. הטופ מודל הבאה. [בנתיים אין.
] מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? לא הבנתי. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אני לא כזאת שרבה. 34. הכי חסר אחריות? אחותי. 35. הכי נודניק? גם כן היא. 36. הכי תינוקי...? גם. 37. הכי יפה/חתיך? בני.
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? כמעט כולם. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לאמא כפרעליה. 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? כן. 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? שאני בהחלט אעשה את זה בעוד כמה שנים. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא חשבתי על זה. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא. 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן, אבל אני לא בקשר איתם. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Summer Night City?
48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בני. 49. בושם אהוב: אינטואישן. 50. תכשיט אהוב: אחד?
51. התמכרות כלשהיא: אחת? 52. יש חבר/ה? לא. :( 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): המסוף. 54. חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? לא, כי רוב השאלות כל כך דומות לשאלון אחר. [זה לא אותו שאלון בדיוק, אבל דומה מדי. :\]

SummerNightCity

New member
אני אוהבת אותה. ../images/Emo9.gif

אבל היא מעצבנת רצח! קטנה. גדולים יכולים להיות מעצבנים?

Sahar 11

New member
תתפלאי

אח שלי
חושבים שהוא חבר שלי מרוב שהוא דואג. או תמיד שמתקשרים ממציא שאני לא בבית\ לא יכולה לענות. מעצבן!! אבל באמת, הקטנים יותר מעצבנים

SummerNightCity

New member
תגידו לו שבשביל זה יש לך את אמא. ]:

טוב יש ויש, אני בחיים לא אעשה את זה לאחים שלי. אם הם יצאו מהבית, הרי זה מבורך!

Fergie7

New member
../images/Emo204.gifעונה.../images/Emo65.gif

שאלות כלליות: בכיף. שם: נחשו. גיל: עוד חודשיים-14 מזל: סרטן
המילה הראשונה שעולה לך בראש: ג'ינס. מחשבות: וואלה? 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: כריות.
2. ולפני שאתה הולך לישון: לא יודעת. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אני מתקשרת למישהו.
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? חבר.
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לצערי כן. צבעים: יעעי. 6. מה דעתך על ורוד? יפה. 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?אדום. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אה הא. אוכל: לא תודה, אני מפוצצת. 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? סיני. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כריות. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? קוקוס, טחינה וחציל. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? טחינה. בעעע!!!! 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? ממ לא שאני יודעת. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אכולת מה שאני אוהבת
17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא תודה. 18. למה? כי זה של הכלב שלי. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? סיני. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? מממ..בערך. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? חברים\ות. 22. אתה מבצע אותם טוב? בטח
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא. 25. אתה עובד? לא
26. מוסיקה אהובה: רוק. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים. 29. ריקוד עושה לכם את זה? בטח. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? טופ מודל, פרויקט מסלול, משחק מכור וארץ נהדרת. וגם לפעמים השיר שלנו, האלופה ילדות רעות...כשיוצא. מי ה....
31. חבר/ה הכי טוב/ה? שירוווש חיים שלי! 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? הכלב שלי.
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? ממ..אין כזה נראלי. 34. הכי חסר אחריות? ממ...גם אין נראלי. 35. הכי נודניק? עזבו, לא נעים שמות. 36. הכי תינוקי...? כנ"ל. אותה אחת, אבל לא ממש חברות. 37. הכי יפה/חתיך? שירוווווושע! 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? כנ"ל. משפחה:
39. אתה קרוב להורים שלך? לא, החדר שלהם רחוק. לא סתם..ממ..כן. 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא. 41. יש לך אחים או אחיות? אחות. 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? מה יש לי להגיד על זה? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן, הוא אח שלי. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? הכלב שלי. 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן. סתם שאלות קיטבג: שיהיה. 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: boyfriend. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: תום. 49. בושם אהוב: אין ספציפי. 50. תכשיט אהוב: עגילים. 51. התמכרות כלשהיא: --- 52. יש חבר/ה? לא
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): ממ.. 54. חלום שחלמת והתגשם: שתיהיה לי אחות, לפני 5 חודשים הייתי בת יחידה. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן

Fergie7

New member
מה איזה?!

אין לי עגיל ספציפי, אני מואהבת בכל העגילים שלי.

נקודונת

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo196.gif../images/Emo197.gif

שאלות כלליות: שם: שיר גיל: 14 מזל: סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש: תות
מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אח, בוקר
ולפני שאתה הולך לישון: טוב, לילה
מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? תלוי מה עובר עליי באותו יום. בדרך כלל שיר מסוים. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? יש חלומות. כמו לעבוד בתחום התיאטרון (משחק, בימוי או תפאורה)(או הכל ביחד) כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא. פחות מחצי ממה שאני חושבת אני אומרת בקול.
צבעים: מה דעתך על ורוד? בסדר. לא להגזים, אבל בסדר. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק! איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק עם נצנצים. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? בהרבה צבעים, לא באחד. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. וזה תירוץ גרוע לאהוב את הצבע לבן ("כי יש בו את כל הצבעים..")(הא-הא, לא מצחיק
)
אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? כמה פעמים אני אכתוב את זה? פסטה, תותים ושוקולד מריר
אתה אוכל ארוחת בוקר? לא תמיד. מה הדבר שבחיים לא תאכל? בשר (צמחונות או נמות)(אכן). האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? בוטנים. ומנגו. (זוג האלרגיות החביבות שלי, שאחרי ניסיון אחד שלהם מסתבר שכדאי לי להימנע מהם). האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית גאה. טעמת פעם אוכל של כלבים? איכס, לא. למה? למה כן?
איזה סוג של אוכל אתה אוהב? איטלקי. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? בוודאי. על כל החלק שהיה פה ענינו כבר (לא?), אז אני מוותרת עליו.
מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? איילת. החבר הכי מנותק מהמציאות? הילה? החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין כרגע. הכי חסר אחריות? אלינה? הכי נודניק? לא יודעת. הכי תינוקי...? כנ"ל. הכי יפה/חתיך? הו, יש כל כך הרבה. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? איילת.
משפחה: אתה קרוב להורים שלך? מאוד. למי יותר, אמא או אבא? באותה מידה. יש לך אחים או אחיות? לא. בת יחידה. ואם אין לך, היית רוצה? כן! מה אתה אומר על אימוץ? אני בעד. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? בוודאי
מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא מצד אבא. יש לך משפחה בחו"ל? או-הו.. הרבה.
סתם שאלות קיטבג: (גם פה ביו כמה שאלות שענינו עליהן כבר, אז שוב - סיננתי) חלום שחלמת והתגשם: ללמוד תיאטרון. ושאלה אחרונה....נהנת? כן, למה לא?

למעלה