מדהים!!!!
א אוקיקי New member 16/10/07 #26 נראה לי שלא הבהרתי את עצמי../images/Emo8.gif../images/Emo182.gif עיצוב מדהים. נקודה. ותודה רבה
א אוקיקי New member 17/10/07 #34 תודה רבה!../images/Emo182.gif נראה מעולה שמרתי את שניהם (כתבתי את השמות משתמש שלכם )
ר רעותי המתוקה New member 16/10/07 #18 גם לי בא שתרטשו לי כמה תמונות../images/Emo9.gif אם אפשר כמובן... אה וחוץ מיטוש תעצבו אותה באמת איך שבא לכם תמונה ראשונה...
גם לי בא שתרטשו לי כמה תמונות../images/Emo9.gif אם אפשר כמובן... אה וחוץ מיטוש תעצבו אותה באמת איך שבא לכם תמונה ראשונה...
B bug a boo New member 16/10/07 #21 תמונות באיכות נמוכה.מאד.(לא את!התמונות).לכן לי אישית אין רצון ו/או אפילו יכולת להתעסק איתן. אל תיפגעי אך אם היו תמונות באיכות שונה,אני בטוחה שהיתה היענות לבקשה שלך..
תמונות באיכות נמוכה.מאד.(לא את!התמונות).לכן לי אישית אין רצון ו/או אפילו יכולת להתעסק איתן. אל תיפגעי אך אם היו תמונות באיכות שונה,אני בטוחה שהיתה היענות לבקשה שלך..
O o0 מוגמוג 0o New member 16/10/07 #22 ../images/Emo45.gif איכות מאוד נמוכה. חוץ מזה היית צריכה להעלות אותן לשרשוריטוש מרוכז.
O o0 מוגמוג 0o New member 16/10/07 #23 ../images/Emo208.gif נטלי תנעצי זה כל הזמן נדחף למטה ואנשים מעלים תמונות בשירשור נפרד
נ נסיכה2007 New member 16/10/07 #25 היי ריטוש בבקשה לחברה גבות, כתמים בפנים, סומק(לא מוגזם) ואולי להדגיש את השפתיים (גם לא מוגזם). תודה
N noki222 New member 16/10/07 #29 ../images/Emo9.gif נאמ אמ, הייתי רוצה שני סוגי עיצוב: 1.עיצוב כביכול רומנטי (משו עם שקיעה או לא יודעת....) 2. ועיצוב/ריטוש אחר קצת משוגע... נגיד אולי לעשות לי גוונים בשיער... תודה.
../images/Emo9.gif נאמ אמ, הייתי רוצה שני סוגי עיצוב: 1.עיצוב כביכול רומנטי (משו עם שקיעה או לא יודעת....) 2. ועיצוב/ריטוש אחר קצת משוגע... נגיד אולי לעשות לי גוונים בשיער... תודה.
I innocence New member 17/10/07 #40 זה קטן נורא... אני בספק אם אפשר לרטש את זה בלי שזה יקרה מעוך ומטושטש...:/