אופס...אנסה תמונה אחרת
NLO New member 17/10/07 #41 ../images/Emo122.gifהתמונה הממוזערת יותר גדולה מהרגילה... אין לך תמונות ברזולוציה\איכות גבוהה?
B Black Fiary New member 17/10/07 #46 ווי:/ מקווה שיראו אפילו עם זה בסוף השרשור יש לי כמה בקשות כלליות: 1.תעיפו לי ת'שיער הזה מהמצח 2.ריטוש כללי כזה אממ ועם יש לכם רעיונות לעיצובים יפים, מי אני שאתנגדD: תתפרעו, התמונה באיכות טובה
ווי:/ מקווה שיראו אפילו עם זה בסוף השרשור יש לי כמה בקשות כלליות: 1.תעיפו לי ת'שיער הזה מהמצח 2.ריטוש כללי כזה אממ ועם יש לכם רעיונות לעיצובים יפים, מי אני שאתנגדD: תתפרעו, התמונה באיכות טובה
ל לוקה מור New member 18/10/07 #47 רואים רואים תגידי סתם שאלה, בת כמה את ? 8? למה את צריכה ריטוש??? שלא תביני לא נכון את ממש יפה אבל יופי טבעייי! למרות הכול עשיתי לך משהו ...2 דברים בעצם : )
רואים רואים תגידי סתם שאלה, בת כמה את ? 8? למה את צריכה ריטוש??? שלא תביני לא נכון את ממש יפה אבל יופי טבעייי! למרות הכול עשיתי לך משהו ...2 דברים בעצם : )
B Black Fiary New member 18/10/07 #64 חחחXD אני בת 14 כמעטD: פשוט יצאה לי תמונה טובה וכמה דברים הרסו אותה ויש לה פוטנציאל לא?
מ מ א י ל ה New member 18/10/07 #50 הנה: את ממש יפה, אבל את בטח פה גם די קטנה =] ממ טוב חתכתי את התמונה כי השיער בצד לא קשור לטעמי.. וזהו =]
הנה: את ממש יפה, אבל את בטח פה גם די קטנה =] ממ טוב חתכתי את התמונה כי השיער בצד לא קשור לטעמי.. וזהו =]
א אבירן1988 New member 18/10/07 #52 תמונת גב חדשה מיזהו יכול לעזו ר.. אני רוצה שיעשו לי את התמונה עם הכנפיים אהבתי איך שעשיתם את זה.. תנקס אבירן מיכאלי
תמונת גב חדשה מיזהו יכול לעזו ר.. אני רוצה שיעשו לי את התמונה עם הכנפיים אהבתי איך שעשיתם את זה.. תנקס אבירן מיכאלי
א אבירן1988 New member 18/10/07 #53 תמונת גוף שלי ..עם מישהו יכול שירטש לי אותה או שיעשה עיצוב כלשהו..