new MCpics

butbut

New member
../images/Emo112.gifתמונה אחרונה-כול מקפליי../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

איזה יפים=]

../images/Emo58.gif אני שונאת את המשקפיי שמש שלהם DX

דיי! זה כבר לא באופנה XDDDDDDD חחח אבל בכל זאת

אני עוד שניה בוכה...

גאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדד הארררררררייייייייייייייייייייי סקסססססססססססססססססססס ודאגי כזה חמוד ותראו את דני
איך הוא גדל! וטוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם3>>>>>>>>>>>>>>>>>> עאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא |מתה|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif~מתה~

הארי@$@!%#@$^
וטום הכאפות החמוד הזה3333> מה הקטע של דאגי? הוא שוב מגדל שיער?;;;; ודני קפראליו333> אבל עאעאעאעא הארייייי

rox love BSM

New member
זה לא מהיומולדת שלו

כי אוליביה חזרה לאנגליה יום או יומיים לפני היומולדת שלו. -התמונה מלפני אחרונה היא מהחתונה של אמא של דאגי :)

butbut

New member
../images/Emo126.gifסבבה:]

אבל איך את יודעת שהיא חזרה לאנגליה?

rox love BSM

New member
כי...אני יודעת

שמעתי מכמה מקורות,היו לה הצעות עבודה באנגליה והיא חזרה...

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifיותר פטאתי ממברשת שיניים מקפלאית?

אזהו שלא! לא מזמן הסתובבתי לי באתר הזה שאפשר להזמין ממנו דברים...וכתבתי בחיפוק "MCFLY". ולמרבה הפתעתי-דיליתי דבר שגרם לי להרים גבה ולצחוק במשך 2 דקות שלמות...[טוב פחות 20 שניות]. מברשת-שיניים של מקפליי
השיר שמתנגן הוא "I'II BE OK". אז מי רוצה לצחצח שיניים ולשמוע את השיר הזה ברקע?
לאתר: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=140214207644&ssPageName=STRK:MESE:IT&ih=004 אע-פאטתי. ועוד משהו-חוטיני אדום וסקסי, שעליו רשום "MRS DANNY JONES ". XDDDDDDDDDDDDDDDDD
האתר: http://cgi.ebay.co.uk/New-Red-MRS-DANNY-JONES-thong-MCFLY-8-16-3-99_W0QQitemZ110129258734QQihZ001QQcategoryZ29889QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem אני צחקתי-לא יודעת מה איתכן=] >>>תמונות

butbut

New member
../images/Emo126.gifהתמונה שוב כי אני רואה שלא רואים אותה../images/Emo9.gif

LMAO

TomiSh XD

New member
יש לי את החוטיני הזההה !!

סתםם XD חחח איזה דברים מפגרים אנשים ממציאים זה משהו ...

lovemcfly2

New member
XDDDDD שיואוו נחנקתי מצחוקק..

מעניין איזה ילדה הזויה תקנה את זהה... XDDDDD

sweet shir

New member
זה ממש מכוער. XD

המאחורה עוד חמוד, אבל המקדימה ממש מזעזע כאילו.

למעלה