ואנסי. זה מה שאת מקבלת ליומולדת הבא שלך
M McFlyRoni New member 17/3/08 #57 ../images/Emo109.gif XD כן ראינו את זה והתחרפנו ../images/Emo6.gif ואמרתי לה שזה לשנה הבאה
V Vansi McDorky New member 18/3/08 #106 ../images/Emo210.gifאכניישן... שנה הבאה../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif
V Vansi McDorky New member 18/3/08 #105 ../images/Emo210.gifהחוצפנים גנבו לי אותו מהארון!בושה וחרפה! אעאעאעאעאאעעאעאעאעאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוחחחחח הזיכרונות שהפיסת בד הזו מעלה בי..... כןכן כשדני היה חוזר כולו גמור מהקלטות.....
../images/Emo210.gifהחוצפנים גנבו לי אותו מהארון!בושה וחרפה! אעאעאעאעאאעעאעאעאעאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוחחחחח הזיכרונות שהפיסת בד הזו מעלה בי..... כןכן כשדני היה חוזר כולו גמור מהקלטות.....
A AlmA XP New member 16/3/08 #25 ../images/Emo41.gifXDDDDDDDDDDD אני רוצה מברשת שיניים כזאת והחוטיני מכוער נורא XDD ואני רואה שיש שם עוד דברים, כמו חולצות מגניבות וכו'...
../images/Emo41.gifXDDDDDDDDDDD אני רוצה מברשת שיניים כזאת והחוטיני מכוער נורא XDD ואני רואה שיש שם עוד דברים, כמו חולצות מגניבות וכו'...
י יעליקק New member 16/3/08 #27 ../images/Emo15.gifגאוניXDDDDDDDDDD אני רוצה את המברשת שיניייייייייייייייייייייייייייים וגם את החוטיני סתם|אייל|
../images/Emo15.gifגאוניXDDDDDDDDDD אני רוצה את המברשת שיניייייייייייייייייייייייייייים וגם את החוטיני סתם|אייל|
S sweet shir New member 16/3/08 #34 מברשת חח החוטיני פתלובי למדיי ../images/Emo6.gif כאילו לא קשור מקפליי, זה ממש מגניב הרעיון של מברשת שיניים מנגנת D:
מברשת חח החוטיני פתלובי למדיי ../images/Emo6.gif כאילו לא קשור מקפליי, זה ממש מגניב הרעיון של מברשת שיניים מנגנת D:
M michalie XD New member 16/3/08 #30 XDDDD יואו אני פה על הריצפה כאילו פאקינג לצחצח שיניים ומתנגן לך IBO? XD
ג גילולית New member 16/3/08 #37 ../images/Emo205.gifהמברשת דוקא מגניבה../images/Emo6.gif לא הייתי קונה אותה באינטרנט במיוחד אבל בסופר או חנות- ברור החוטיני- כמה נואשות בדבר אחד XDD
../images/Emo205.gifהמברשת דוקא מגניבה../images/Emo6.gif לא הייתי קונה אותה באינטרנט במיוחד אבל בסופר או חנות- ברור החוטיני- כמה נואשות בדבר אחד XDD
N NoNo xD New member 16/3/08 #38 ../images/Emo110.gif מגניייייייב [; מברשת שיניים ? זה ממש חמוד ! זה כמו לשיר במקלח רק עם זיופים יותר קשים כי המברשת תקועה בתוך הפה = אני וההומור הלא מצחיק שלי =
../images/Emo110.gif מגניייייייב [; מברשת שיניים ? זה ממש חמוד ! זה כמו לשיר במקלח רק עם זיופים יותר קשים כי המברשת תקועה בתוך הפה = אני וההומור הלא מצחיק שלי =
M m o r 1 0 2 New member 17/3/08 #69 מגניב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif
B butbut New member 17/3/08 #45 ../images/Emo26.gif../images/Emo141.gifעוד תמונות חדשות../images/Emo70.gif אמ...הארי ואייזי:]