כל מיני....

אירוח רופא היום בתפוז ../images/Emo101.gif

היום, יום שלישי, ה 27 לאוגוסט, החל משעה 21.30 עד 23.00 יתארח בפורום קיצורי קיבה דר´ אליעזר אבינוח מהמרכז הרפואי סורוקה. דר´ אבינוח הוא מנתח בכיר בתחום ניתוחי השמנת יתר. הנכם מוזמנים להשתתף. ניתן להכניס שאלותיכם כבר עכשיו.

gaia20

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo127.gifתוצאות הסקר../images/Emo127.gif../images/Emo79.gif

שאלת הסקר:כיצד אתם מטפלים בלופוס מלבד הטיפולים הקבועים במרפאות המעקב? תוצאות: *טיפולים פסיכולוגיים\פסיכיאטריים- 26%\4 *טיפולים אלטרנטיביים- 0%\0 *תזונה מיוחדת- 6%\1 *ריפוי בעיסוק- 0%\0 *קבוצת תמיכה- 0%\0 *רק בטיפולים קונבנציונליים- 53%\8 *אחר שלא מצוין כאן- 13%\2 סה"כ:15 מצביעים *הצעות לסקר חדש יתקבלו בברכה.

../images/Emo42.gif ../images/Emo86.gif שוער בית"ר ירושלים

היום בשעה 21:00 יתארח איציק קורנפיין, שוער בית"ר ירושלים, ויענה על שאלות הגולשים בפורום. על פוליטיקה וספורט, על מצבה הכלכלי של הקבוצה, על אליפות 2002-2003, וגם (ובעיקר) על האוהדים הנאמנים. הגולשים מוזמנים להעלות את שאלותיהם כבר עכשיו צוות תפוז מבקש לשמור על שפת דיבור נאותה.

../images/Emo166.gif../images/Emo55.gif יעל דיין בפורום חופש

חברת הכנסת יעל דיין תשתתף היום בפורום חופש ותענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע לעניינים על סדר היום. חברת הכנסת דיין מוכרת בציבור בותקשורת כלוחמת למען זכויות אוכלוסיות מיעוט ונגד כפייה דתית. הגולשים מוזמנים להעלות שאלות בפורום מעכשיו. האירוח יתחיל בשעה 19:00 צוות תפוז מבקש לשמור על שפת דיבור נאותה

ל3

New member
גיאוש´ יש לי הצעה לסקר

עד כמה אתם מודעים למחלה שלכם. כלומר: הולך לכל הבדיקות באופן מסודר וקבוע, לפעמים, די מזלזל וכו´. סתם הצעה....

gaia20

New member
הצעה התקבלה ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מה דעתכם על הניסוח הבא, אם למישהו יש משהו להוסיף\לתקן- מוזמן לכתוב. עד כמה אתם מודעים ללופוס שלכם? *אני הולך באופן קבוע לבדיקות, מתייעץ מברר ובודק אפשרויות טיפול חדשות כל הזמן, נוטל תרופות בזמן, שומר על גופי מפני גורמים להתפרצויות. *אני הולך לבדיקות באופן קבוע ונוטל תרופות בזמן שומר על גופי מפני גורמים להתפרצויות. *הולך מידי פעם לבדיקות ולוקח תרופות בזמן *אני הולך לבדיקות באופן קבוע *אני די מזלזל בגופי אם לא יתקבלו תגובות לשינויים בנוסח הסקר יעלה מחר.

gaia20

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifכל מיני....../images/Emo121.gif

lupland

New member
חולה "חדש" מבקש להצטרף לפורום.

טוב.יקח לי קצת זמן להכיר את "המערכת" הזאת.הצ´אטים האחרונים שניהלתי היו לפני שנתיים לפחות כשהורידו לי את האודיגו. גאיה נכנסתי כביכול "בתגובה שלך" אצלך כי את היית בכותרת וגם משום שיצא לי להכיר אותך בכנס. שמי אסף.בן 30 ואני מאבן יהודה."זכיתי" בלופוס לפני 4 שנים בזמן שטיילתי בארה"ב.עבדתי עד לא מזמן בעסק משפחתי בתחום החקלאות ובצער שמהול בלא מעט שמחה החלטתי להתחיל "לטפל" בעצמי ולכן אני בהליכי התפטרות מוחלטת מהעסק וב 20 לאוקטובר אמור להתחיל לימודים. מלבד הלופוס שחבר/חברה לחיים שלי ב-4 שנים האחרונות יש לי גם שותף בשר ודם בשם...לופ.זכר על 4 מסוג אלסקין מלאמוט(ממש מפתיע-זאב). הראשונה שהכירו לי שחולה אף היא הייתה (ועדיין.ותהייה) הגדולה מכולם שאני בטוח שיש הסכמה מלאה מכולכם-כוכי. ואם עוד לא יצא לי להודות לך כוכי על "הנחיתה הרכה" שהענקת לי.על הזמן ועל האוזן הקשובה אז הינה כאן לפני כולם אני אומר תודה.תודה.תודה הצטרפתי כחבר כבר לפני 4 שנים אבל רק השנה הופעתי לראשונה בכנס הקיץ שהיה שלשום.ושוב לכוכי ולכל מי שהיה שותף לארגון וניהול היום הזה המון המון תודה.ההרצאות היו באמת מענינות למרות שאני חייב להודות שבחלקןנגרמה לי מבוכה לא מעטה כשהבנתי עד כמה הלטינית שלי חלשה.לכנס חורף אני מקווה ללמוד כמה משמות התרופות בעל פה או להביא מילון עברי לועזי או אולי רפואי.יש אפשרות שלישית והיא לחלות במצב כזה שיגרום לי להכיר את התרופות השונות אבל על זה אני מוותר (אני צוחק). קראתי אחורה את המכתבים שבפורום הזה ויש לא מעט נושאים שהייתי רוצה להתייחס אליהם (כישראלי מצוי שתמיד יודע יותר טוב מה טוב לאחרים חוץ מאשר לעצמו.אני שוב צוחק.) אבל אני חושב שזה מספיק להפעם. אז ערב טוב שיהיה לכולם. אסף.

אסי היקר - כל הכבוד- מאושרת שאתה פה

אסי כמה שמחה לראות שעברת את המחסום ואתה איתנו היום כאן בפורום, ואתמול בכנס, ומי יודע היכן מחר..... אתה ממש מביך אותי בסופרלטיבים שאתה נותן לי, קיבלתי את תודתך, וזהו. בבקשה. עכשיו קצת הוראות טכניות: כשאתה רוצה להכניס הודעה חדשה, אתה לוחץ על הוספת הודעה, כשאתה רוצה להגיב על הודעה קיימת, אתה נכנס להודעה, ואחר כך לוחץ על הוספת תגובה. כך, אתהיכול להתייחס לכל נושא שנמצא בדיון, או לפתוח דיון בנושא חדש. מצפה ל"שמוע" ממך הרבה והמון הצלחה בשינויים שאתה נמצא בעיצומם

lupland

New member
כוכי

הרווחת ותמשיכי להרויח את כל הסופרלטיבים שיש לי או לכל אדם אחר לתת לך. ושוב.אני שמח שאת התגובה הראשונה אני מקבל ממך.אני אשאר פה עד סוף המסחר במניות שזה עד 23:00 ואח"כ יש עוד ועוד חומר לקרוא.בכל אופן שוב תודה.

זאבית

New member
הי אסף, ברוך הבא../images/Emo39.gif

איזה כייף שנכנסת לכאן, נשמח לשמוע ממך יותר, על הלופוס "האישי" שלך (רק אם אתה רוצה לספר כמובן) ובכלל......כל מה שבא........ שתהיה לך שנה טובה, המון בריאות
עדית

lupland

New member
עדית

היי עדית(אם את עדיין שם).הייתי אצל ההורים והיה שם האח הצעיר שלי עם החברה שלו וישבנו בחוץ על הדשא. על הלופוס ה"אישי" שלי אשמח תמיד לספר אני לא יודע אם זה כל כך יעניין. כמו ששמת לב אני לא משתמש במסכות.אין לי ממי להתבייש או להסתתר מפני.כבר מהימים הראשונים שנודע לי שיתפתי את החברים והחברות השונות ולשמחתי כולם נשארו בסביבתי עד שהזמן עשה את שלו. שתהייה גם לך שנה טובה וכמובן שאי אפשר בלי לאחל המון המון בריאות.

ilush

New member
!!!! Welcome

הי אסף, ברוכה הבאה ! אשמח להיות לעזר בכל צורה שהיא ומקווה שתהנה להיות חלק מהפורום- יש פה באמת חבר´ה נהדרים.. אז שיהיה לילה טוב ויום טוב מחר, אילנית.

lupland

New member
ברוכה הבאה? שיהיה

תודה תודה לך אילנית.ויום טוב כמובן.

ilush

New member
לא בטעות..

אני משתמשת בביטוי הזה והוא מועדף מבחינתי על "ברוכים הבאים". מעין- שכניסתך תהיה ברוכה. אז זהו בינתיים, אילנית.

gaia20

New member
הי אסף, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

קויתי שתכנס אלינו, שמחה לראות שבאמת נכנסת.... רק תדע, שכתבת למטה שאתה לא יודע אם הלופוס שלך מעניין מישהו, או משהו כזה אז רק תדע שאותי מאוד מעניין לשמוע.... בכל מקרה כמה הסברים קטנים: בכל עמוד נכנסות רק 15 הודעות ראשיות (הודעות שמסומנות בעיגול כתום),כל הודעה חדשה דוחקת לעמוד הקודם הודעה אחרת. השאיפה היא שההודעות בפורום ישארו כמה שיותר זמן ולכן נהוג לשרשר הודעות כלומר ליצור את האשכול שההודעה הזאת נמצאת בו עכשיו. איך משרשרים כוכי הסבירה, לפתוח הודעה כתגובה להודעה קיימת. רצוי לשרשר כמה שיותר כדי שהודעות ישארו בפורום מה שיותר זמן... חוץ מזה- אתה מוזמן להסתכל בכל מה שיש בשורה האפורה למעלה, יש שם קישורים מעניינים וגם את החלק הכי טוב- מאמרים שם יש שירים מ-ד-ה-י-מ-י-ם של חברי הפורום וגם סיפורים אישיים (אתה מוזמן לכתוב לי את שלך בהרחבה ואני אכניס אותו לשם, אפשר לכתוב לי כאן או לאימייל (עדיף) שהוא [email protected]) דף קהילות- דף הקהילות יעזור לך להתמצא יותר טוב בפורום והקישור אליו נמצא בצד ימין למעלה (שער תפוז > קהילות > *לופוס* > פורום) יש שם קישורים נבחרים מכל חלק בפורום וזה יעזור לך לראות הכל בתוך הפורום ולהתעדכן כמו שצריך בנעשה כאן... טוב, אני לא ילעיט אותך בעוד הסברים...לפחות לא הפעם... חוץ מכל מה שכתבתי, תרגיש חופשי להצטרף למשפחה הקטנה (שעוד תתרחב) שיצרנו כאן ולכתוב כל מה שבא לך.... אז זהו לבנתיים,

למעלה