חידון ג'נואה סיטי לסופשבוע

Charmed24

New member
../images/Emo128.gif חידון ג'נואה סיטי לסופשבוע ../images/Emo127.gif

יקיריי, חיברתי חידון טריוייה על עלילות צח"מ מכל השנים... 20 שאלות אמריקקיות, ומי שבא לו מוזמן לפתור כל אחד, יכול לתת תשובות משלו, גם אם אחרים כבר ענו ואת התשובות אני אפרסם מאוחר יותר, יאללה חבר'ה למלאכה
1. לסטיוארט וג'ניפר ברוקס 4 בנות. מי מהן היא ה'רעה': א. לסלי ב. לורי ג. כריס ד. פגי 2. מי מקרובי המשפחה של ג'יל הוא רופא: א. ביל ב. ליז ג. סנאפר ד. גרג 3. את מי שיחקה דידרה הול (מרלנה מימ"ח) בשנות ה-70 בצח"מ: א. ברברה אנדרסון ב. סאלי מקגווייר ג. מריאן רולנד ד. גוון שרמן 4. ג'יל הייתה נשואה לכל הגברים הנ"ל, אבל רק לאחד מהם באופן חוקי. למי: א. ברוק ריינולדס ב. דרק טורסטון ג. סטיוארט ברוקס ד. רקס סטרלינג 5. מי מהדמויות הבאה הרגה את אביה: א. ג'יל ב. ניקי ג. שילה ד. ליאנה 6. למי מהנשים הבאות, ויקטור היה נשוי באופן בלתי-חוקי: א. ג'וליה ב. ליאנה ג. הופ ד. דיאן 7. אחד מילדיו של ג'ון אבוט, איננו ילדו הביולוגי. מי: א. ג'ק ב. אשלי ג. טרייסי ד. בילי 8. מי מהצמדים הבאים, לא היו גיסים: א. ג'יל וניקי ב. פול וג'ק ג. קריקט ולורן ד. אשלי ודיאן 9. מי השתמשה בשם הבדוי 'קלי קרפנטר': א. אשלי ב. מרי ג'ו ג. ליאנה ד. נינה 10. מי ניהלה רומן עם ניל פנמור, אביה של לורן: א. ג'יל פוסטר ב. מרי וויליאמס ג. טרייסי אבוט ד. ג'ינה רומא 11. מי מהנשים הבאות לא כתבה ספר: א. טרייסי ב. ליאנה ג. גרייס ד. נינה 12. רק אחד מהגברים הבאים לא היה נשוי לחולת איידס. מי: א. ג'ון אבוט ב. ג'ים גריינג'ר ג. נייתן הייסטינגס ד. מלקולם ווינטרס 13. איזה מהמשרתים הוחלף ע"י שחקן אחר: א. מיימי ב. אסתר ג. מיגל ד. שרה/ורוניקה 14. מי מהבאים לא חטף את לורן פנמור: א. ריק דארוס ב. שון גארט ג. ליסה מנספילד ד. שילה קרטר 15. מה היה שמו של החבר של מייגן דניסון, לפני טוני: א. אלק ב. ברנדון ג. מאט ד. צ'ייס 16. מי היה עו"ד של ג'יל בגירושיה הראשונים מג'ון אבוט: א. מיטשל שרמן ב. מייקל קרופורד ג. ג'ון סילבה ד. מייקל בולדווין 17. מי מהגברים הבאים חטף את המאהב של אשתו, וכלא אותו במרתף: א. ג'ורג' רולינס ב. לאנס פרנטיס ג. ויקטור ניומן ד. ג'ק אבוט 18. מה שם המשפחה של מיגל: א. סנצ'ז ב. רודריגז ג. גטירז ד. פנייה 19. מה היה מקצועה של קסנדרה הול: א. מעצבת פנים ב. סוכנת נסיעות ג. מעצבת אופנה ד. סוכנת סמויה 20.מה שמו של בעלה הראשון של קתרין: א. פיליפ צ'נסלר הראשון ב. פיליפ צ'נסלר השני ג. דרק טורסטון ד. גארי ריינולדס |הדגשבהצלחה

יש חידון איZה כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

חחח אני זוכר שהייתי קטן הייתי עושה לאחותי חידונים על "צעירים" ולחברה שלה על "בוורלי הילס". שלא נדע... אוקיי, ננסה לפתור: 1. לסטיוארט וג'ניפר ברוקס 4 בנות. מי מהן היא ה'רעה': א. לסלי ב. לורי
אני שמעתי רק על לורי ברוקס, שהיתה נשואה לויקטור ומ יררה לו את החיים, לכן אלך על האפשרות הזאת. ג. כריס ד. פגי 2. מי מקרובי המשפחה של ג'יל הוא רופא: א. ביל ב. ליז ג. סנאפר ד. גרג
התלבטות קשה בין סנאפר לגרג, אבל גרג נשמע שם יותר מכובד לרופא
3. את מי שיחקה דידרה הול (מרלנה מימ"ח) בשנות ה-70 בצח"מ: א. ברברה אנדרסון ב. סאלי מקגווייר ג. מריאן רולנד ד. גוון שרמן
לא מכיר שמות משפחה כאן חוץ משרמן, השאלה היא האם מיטשל שרמן כבר אז לקח חלק בתפקיד ותרזה... אה סליחה... גוון, שיחקה את אשתו
4. ג'יל הייתה נשואה לכל הגברים הנ"ל, אבל רק לאחד מהם באופן חוקי. למי: א. ברוק ריינולדס ב. דרק טורסטון
אחרי לבטים קשים בחרתי בדרק. ברוק זה בטוח לא - זה היה לא חוקי, עם רקס אני כבר לא זוכר אבל נדמה לי שזה היה בתקופה שרקס התגש מקתרין בזמן שהיא בכלל היתה חטופה והיתה מתחזה, אז גם לא. ברוקס... זה לא אמור להיות בכלל אחד מהקרובים שלה? אני הולך על דרק! ג. סטיוארט ברוקס ד. רקס סטרלינג 5. מי מהדמויות הבאה הרגה את אביה: א. ג'יל ב. ניקי
בזה אני בטוח ב-100% (הבנתי שזה היה רקס ששיחק בתור האבא) ג. שילה ד. ליאנה 6. למי מהנשים הבאות, ויקטור היה נשוי באופן בלתי-חוקי: א. ג'וליה ב. ליאנה ג. הופ ד. דיאן
על ג'וליה לא שמעתי, הופ בטוח לא, דיאן בטוח כן, יכול להיות שיש פה קאטש וגם ליאנה...? 7. אחד מילדיו של ג'ון אבוט, איננו ילדו הביולוגי. מי: א. ג'ק ב. אשלי
נו בטח שאני אדע את זה, הרי פייטון הוא אשלי, אני יודע הכל עליו
ג. טרייסי ד. בילי 8. מי מהצמדים הבאים, לא היו גיסים: א. ג'יל וניקי ב. פול וג'ק ג. קריקט ולורן
הן היו גיסות ולא גיסים לא?
ד. אשלי ודיאן 9. מי השתמשה בשם הבדוי 'קלי קרפנטר': א. אשלי ב. מרי ג'ו ג. ליאנה
נראה לי, וכנראה ש"לחיות" גנבו מליאנה...
ד. נינה 10. מי ניהלה רומן עם ניל פנמור, אביה של לורן: א. ג'יל פוסטר ב. מרי וויליאמס ג. טרייסי אבוט
יש שנאה רבה בין טרייסי ללורן, בעיקר בגלל בראד אבל אולי יש עוד כמה פנים לאיבה? ד. ג'ינה רומא 11. מי מהנשים הבאות לא כתבה ספר: א. טרייסי ב. ליאנה ג. גרייס
היא לא בקטע של כתיבה, ובכנות, עדיף שכך. ד. נינה 12. רק אחד מהגברים הבאים לא היה נשוי לחולת איידס. מי: א. ג'ון אבוט ב. ג'ים גריינג'ר ג. נייתן הייסטינגס
נייתן קיבל איידס, אבל לא יה נשוי לחולת איידס. אגב נייתן, אצלנו תמיד תרגמו את השם לנתן, ז"א שהוא יהודי, כי לא זכור לי שזה הוזכר? אם כך, נייט צריך להיקרא נתי
ד. מלקולם ווינטרס 13. איזה מהמשרתים הוחלף ע"י שחקן אחר: א. מיימי
נדמה לי שהיה שלב שמיימי הוחלפה, אבל אל תתפסו אותי במילה. ב. אסתר ג. מיגל ד. שרה/ורוניקה 14. מי מהבאים לא חטף את לורן פנמור: א. ריק דארוס
א' או ב'? ליסה חטפה את בראד אבל גם את לורן כשבאה לעזור לו, לא? ושילה, בושה למי שבכלל מתלבט... ב. שון גארט ג. ליסה מנספילד ד. שילה קרטר 15. מה היה שמו של החבר של מייגן דניסון, לפני טוני: א. אלק
עאלק חתיך! (האמת שדווקא אהבתי אותו) ב. ברנדון ג. מאט ד. צ'ייס 16. מי היה עו"ד של ג'יל בגירושיה הראשונים מג'ון אבוט: א. מיטשל שרמן ב. מייקל קרופורד
נשמע עתיק, נלך עליו... (או שאולי בכל זאת זה היה ג'ון?) ג. ג'ון סילבה ד. מייקל בולדווין 17. מי מהגברים הבאים חטף את המאהב של אשתו, וכלא אותו במרתף: א. ג'ורג' רולינס
יש מצב שהוא חטף את המאהב של קסנדרה? ב. לאנס פרנטיס ג. ויקטור ניומן ד. ג'ק אבוט 18. מה שם המשפחה של מיגל: א. סנצ'ז
הוא לא רודריגו, בואו נודה, בגיטרה הוא לא מנגן, והוא לא פונה לשום מקום, הוא תמיד באותו המקום - בחוות ניומן. התשובה היא כמובן סנצ'ז. ב. רודריגז ג. גטירז ד. פנייה 19. מה היה מקצועה של קסנדרה הול: א. מעצבת פנים
קשה, קשה... אבל נלך על זה. ב.

למה זה נקטע? ../images/Emo12.gif

בכל מקרה השאלה האחרונה - אני הולך על גארי. זהו, המבחן נגמר! עברתי? נכשלתי? כמה קיבלתי?

רגע רגע... רוצה לחדד משהו...

קריקט ולורן אכן לא היו גיסים, כך שלא טעיתי אבל התשובה הרצויה היא דיאן ואשלי, שהרי היא היתה חברתו של ג'ק אבל מעולם לא נישאה לו. לגבי משרתת שהוחלפה - השחקנית ששיחקה את ורוניקה הוחלפה לאחר התאונה הקטלנית, אבל בזמן ששירתה את הלנדרסים זאת היתה אותה אחת. אני נשאר עם המיימיה שלי.

Dawn12

New member
התשובות שלי

1. לסטיוארט וג'ניפר ברוקס 4 בנות. מי מהן היא ה'רעה': א. לסלי ב. לורי
- כי גם מבחינתי היא היחידה ששמעתי עליה ג. כריס ד. פגי 2. מי מקרובי המשפחה של ג'יל הוא רופא: א. ביל ב. ליז ג. סנאפר ד. גרג
בזה אני די בטוח... 3. את מי שיחקה דידרה הול (מרלנה מימ"ח) בשנות ה-70 בצח"מ: א. ברברה אנדרסון
אין כל ספק. ב. סאלי מקגווייר ג. מריאן רולנד ד. גוון שרמן 4. ג'יל הייתה נשואה לכל הגברים הנ"ל, אבל רק לאחד מהם באופן חוקי. למי: א. ברוק ריינולדס ב. דרק טורסטון
אני תמיד מתבלבל בעניין, אבל שיהיה. ג. סטיוארט ברוקס ד. רקס סטרלינג 5. מי מהדמויות הבאה הרגה את אביה: א. ג'יל ב. ניקי
כן, כן - זוהי ניקי. ג. שילה ד. ליאנה 6. למי מהנשים הבאות, ויקטור היה נשוי באופן בלתי-חוקי: א. ג'וליה ב. ליאנה
לא זוכר את פרטי האירוע, אבל היא האישה. ג. הופ ד. דיאן 7. אחד מילדיו של ג'ון אבוט, איננו ילדו הביולוגי. מי: א. ג'ק ב. אשלי
מישהו חוץ מג'ון עצמו עדיין לא יודע את זה? ג. טרייסי ד. בילי 8. מי מהצמדים הבאים, לא היו גיסים: א. ג'יל וניקי ב. פול וג'ק ג. קריקט ולורן
לפי שיטת האילימינציה.
ד. אשלי ודיאן 9. מי השתמשה בשם הבדוי 'קלי קרפנטר': א. אשלי ב. מרי ג'ו ג. ליאנה
רק בגלל שלא נראה לי שהאחרות השתמשו בשמות בדויים... ד. נינה 10. מי ניהלה רומן עם ניל פנמור, אביה של לורן: א. ג'יל פוסטר ב. מרי וויליאמס ג. טרייסי אבוט ד. ג'ינה רומא
נלך על ג'ינה'לה, אולי היה לה פעם רומן? 11. מי מהנשים הבאות לא כתבה ספר: א. טרייסי ב. ליאנה ג. גרייס
הספר היחיד בו נגעה גרייס הוא הקמה סוטרא (ככה כותבים?) ד. נינה 12. רק אחד מהגברים הבאים לא היה נשוי לחולת איידס. מי: א. ג'ון אבוט ב. ג'ים גריינג'ר ג. נייתן הייסטינגס
הוא בטוח לא היה נשוי לחולת איידס, אבל את ג'ים אני ממש לא מכיר... ד. מלקולם ווינטרס 13. איזה מהמשרתים הוחלף ע"י שחקן אחר: א. מיימי
כמובן שמיימי! לא זכורה לי השנה המדוייקת בה אירעה ההחלפה אך מיימי שמוכרת לנו היום איננה מיימי המקורית. ב. אסתר ג. מיגל ד. שרה/ורוניקה 14. מי מהבאים לא חטף את לורן פנמור: א. ריק דארוס
הוא חטף את ניקי. ב. שון גארט ג. ליסה מנספילד ד. שילה קרטר 15. מה היה שמו של החבר של מייגן דניסון, לפני טוני: א. אלק
נעלם באותה המהירות בה הגיח. ב. ברנדון ג. מאט ד. צ'ייס 16. מי היה עו"ד של ג'יל בגירושיה הראשונים מג'ון אבוט: א. מיטשל שרמן ב. מייקל קרופורד
בולדווין לא היה באזור אז, מיטשל נראה לי ידיד של קת'רין אז זה לא הוא, וגם סילבה לא נראה לי. ג. ג'ון סילבה ד. מייקל בולדווין 17. מי מהגברים הבאים חטף את המאהב של אשתו, וכלא אותו במרתף: א. ג'ורג' רולינס ב. לאנס פרנטיס ג. ויקטור ניומן
כמובן שויקטור! יש לי אפילו סרטון של רגע הכליאה! ד. ג'ק אבוט 18. מה שם המשפחה של מיגל: א. סנצ'ז ב. רודריגז
רק בגלל שצהובון בחר כבר בסנצ'ז...
ג. גטירז ד. פנייה 19. מה היה מקצועה של קסנדרה הול: א. מעצבת פנים
וואלה לא יודע... ב. סוכנת נסיעות ג. מעצבת אופנה ד. סוכנת סמויה 20.מה שמו של בעלה הראשון של קתרין: א. פיליפ צ'נסלר הראשון ב. פיליפ צ'נסלר השני ג. דרק טורסטון ד. גארי ריינולדס
מתלבט עם ב', אבל שיהיה.

Dawn12

New member
פרטים על האירוע

זה היה בשנת 1981. האישה היתה ג'וליה כמובן, והגבר מייקל סקוט. ויקטור עקב אחר השניים במשך תקופה מסויימת וכשביסס את חשדותיו כלא את מייקל בתוך מקלט שנמצא מתחת לאדמת הניומן ראנץ'.
הקישור לקטע נמצא כאן, וכרגע רק תוכל לצפות בו מהרשת. כשהאתר החדש של "צעירים חסרי מנוח" יעלה לאוויר (26/3, סמנו את התאריך) תוכל גם להוריד אותו יחד עם עוד הרבה דברים טובים.

הקטע עם ויקטור וג'ק

באמת היה אחד הרגעים החזקים שאני מכיר מכל שנותיי כצופה הסדרה. לגבי קתרין וג'יל, העכבר פשוט עשה את העבודה, נכון? קטע שווה. החתונה של ויקטור וניקי לא ממש עשתה לי את זה, ניקי אומרת את הנדרים... צריך לראות את כל החתונה בשביל האווירה והכל, אחרת זה לא ממש שווה.

dviridit

New member
איך שויקטור התעלף בסרטון.

זה זכור לי מהטלויזיה. ידעתי ששיקרה משהו. הוא ממש רתח מעצבים.

אור2221

New member
פרטי אירוע ליאנה

התחתנו ממש מעט זמן לאחר הגירושין מניקי, ויקטור לא ידע שצריך 6 חודשי המתנה, ניקי עלתה על הקאטש וסיפרה לו. אוף, איך הפסדתי את החידון.

ממש נורא ואיום ../images/Emo6.gif

תגידי אור, קודם עברתי בפורום האמריקאי החדש של צח"מ וראיתי אותך שם! איך את רואה את הפרקים היומיים של ארה"ב? דרך סופ סיטי בתשלום?

אור2221

New member
איזה פורום אמריקאי חדש?

אני פעילה בשניים, מדיהדומיין וה soap opera central שחידש את מראהו אבל זה אותו פורום - אני שם כבר 8(!!!) שנים. שולחים לי קלטות. אור.

אה אז התכוונתי לסופ-סנטראל

אני לא ממש מבקר שם בפורומים, קודם במקרה הצצתי. איזה כיף לך [אזהרת ספוילר] ויקטור או-טו-טו עומד לגלות על אבי ילדתו מאשלי, ויהיה שמח... מעניין איך הוא יגיב. הייתי מת לראות את זה...

אור2221

New member
אהבתי את הפורמט

הישן שלו יותר, אני שם מגיל 13, התרגלתי אליו! בקשר לאזהרת הספוילר - אל תזכיר לי!!!

Charmed24

New member
נו חבר'ה../images/Emo35.gif

איפה כולם
בנתיים צהובון עם 65, ושחר עם 85, נו יאללה מי עוקף את שחר

65? ../images/Emo7.gif

נראה לי ש"המורה" טעה
כל שאלה 5 נקודות לא? נראה לי שטעיתי בשאלות 3, 6, 10, (אולי 14?) 16, 17. אני צריך לקבל 70! אני דורש עוד 5 נקודות!

למעלה