חידון ג'נואה סיטי לסופשבוע

Charmed24

New member
../images/Emo127.gif ת ש ו ב ו ת ../images/Emo128.gif

ובמקום הראשון... אור שתי הטעויות היחידות, היו שם המשפחה של מיגל, שאח"כ תיקנת, זה אכן רודריגז, וקלי קרפנטר היא ליאנה. היא השתמשה בשם הזה, כשויקטור פגש אותה לראשונה, וביקש ממנה לכתוב עבורו את האוטוביוגרפיה הרישמית שלו, בזמן שלמעשה היא גם התחזתה לנורה רנדל, וכתבה עליו את הביוגרפיה הלא-רישמית "חסר רחמים". מצחיק שנפלת דווקא על דברים שקשורים לויקטור
1. לורי היא הרעה (היא תחזור להופעת אורח ב-2002) 2. סנאפר הוא הרופא (אחיה הגדול של ג'יל) 3. דידרה שיחקה את ברברה אנדרסון (כל האחרות גם היו דמויות בשנות ה-70) 4. ג'יל הייתה נשואה חוקית לסטיוארט ברוקס (החבר של אמא שלה!) 5. ניקי הרגה את אביה (הגנה עצמית כשניסה לאנוס אותה) 6. ויקטור לא היה נשוי חוקית לליאנה (הם התחתנו מיד אחרי הגט מניקי) 7. אשלי אינה ביתו הביולוגית של ג'ון (אלא של ברנט דייויס) 8. אשלי ודיאן לא היו גיסות (ג'ק התחתן עם פאטי אחותו של פול, ניקי התחתנה עם גרג אחיה של ג'יל, לורן התחתן עם סקוט אחיה של קריקט) 9. קלי קרפנטר היא ליאנה (כך הציגה את עצמה לויקטור לראשונה) 10. ג'ינה ניהלה רומן עם ניל פנמור (ולכן לורן וג'ינה הן אויבות מושבעות) 11. גרייס לא כתבה ספר 12. נייתן לא היה נשוי לחולת איידס (ג'ון וג'ים היו נשואים לג'סיקה, מלקולם לקישה) 13. מיימי הוחלפה ע"י שחקנית אחרת (מרגריטה ריי היא השחקנית המקורית) 14. ריק דארוס לא חטף את לורן (אלא את ניקי) 15. מייגן יצאה עם אלק 16. מייקל קרופורד ייצג את ג'יל בגט הראשון מג'ון 17. ויקטור חטף את אדוארד סקוט, המאהב של אשתו ג'וליה 18. מיגל רודריגז (פנייה הוא שם המשפחה של השחקן, גיטרז הוא שם המשפחה של ראול) 19. קסנדרה הייתה מעצבת פנים 20. בעלה הראשון של קתרין היה גארי ריינולדס (אביו של ברוק)

אור2221

New member
יההה... איזו מטומטמת שאני

נו, ידעתי את זה... למען האמת, העובדה שליאנה הלכה כקלי זו עובדה יחסית חדשה שלמדתי, אחרי שחברה שלחה לי פרקים מהתקופה הזאת, שלחו לי פרק בו ליאנה מגיעה לראיין את ויקטור, ניקי וויקטוריה (בשביל הביוגרפיה הרשמית), וניקי - בהריון מתקדם - כבר דיברה איתה פעם לגבי ruthless למרות שהיא לא ידעה למה, וויקטור מנסה להבין למה ויקטוריה (בת כ-5) מכירה אותה כליאנה בעוד שהוא מכיר אותה כקלי. פרק קלאסי, ניקי מנסה לצאת מהבוץ, ליאנה תכמנית, ויקטוריה גורמת צרות וויקטור עוד פעם לא מבין מה קורה לנשים בחייו. איך שכחתי.

למעלה