חידון ג'נואה סיטי לסופשבוע

Charmed24

New member
הערעור נדחה ../images/Emo8.gif

יקירי, חלק מהשאלות שנראה לך שטעית בהן, הן דווקא נכונות, אבל סה"כ יש לך 7 טעויות

junny

New member
התשובות שלי..

מראש מתנצלת- לא זוכרת כמעט כלום אז עם הרבה אלימנציה וקצת העתקות אלו התשובות שלי:... 1. לסטיוארט וג'ניפר ברוקס 4 בנות. מי מהן היא ה'רעה': ב. לורי 2. מי מקרובי המשפחה של ג'יל הוא רופא: ג. סנאפר 3. את מי שיחקה דידרה הול (מרלנה מימ"ח) בשנות ה-70 בצח"מ: ד. גוון שרמן 4. ג'יל הייתה נשואה לכל הגברים הנ"ל, אבל רק לאחד מהם באופן חוקי. למי: ב. דרק טורסטון 5. מי מהדמויות הבאה הרגה את אביה: ב. ניקי 6. למי מהנשים הבאות, ויקטור היה נשוי באופן בלתי-חוקי: ב. ליאנה 7. אחד מילדיו של ג'ון אבוט, איננו ילדו הביולוגי. מי: ב. אשלי 8. מי מהצמדים הבאים, לא היו גיסים: ג. קריקט ולורן 9. מי השתמשה בשם הבדוי 'קלי קרפנטר': ג. ליאנה 10. מי ניהלה רומן עם ניל פנמור, אביה של לורן: א. ג'יל פוסטר 11. מי מהנשים הבאות לא כתבה ספר: ג. גרייס 12. רק אחד מהגברים הבאים לא היה נשוי לחולת איידס. מי: ג. נייתן הייסטינגס 13. איזה מהמשרתים הוחלף ע"י שחקן אחר: א. מיימי 14. מי מהבאים לא חטף את לורן פנמור: א. ריק דארוס 15. מה היה שמו של החבר של מייגן דניסון, לפני טוני: א. אלק 16. מי היה עו"ד של ג'יל בגירושיה הראשונים מג'ון אבוט: א. מיטשל שרמן 17. מי מהגברים הבאים חטף את המאהב של אשתו, וכלא אותו במרתף: ג. ויקטור ניומן 18. מה שם המשפחה של מיגל: א. סנצ'ז 19. מה היה מקצועה של קסנדרה הול: ב. סוכנת נסיעות 20.מה שמו של בעלה הראשון של קתרין: ב. פיליפ צ'נסלר השני מה הציון שלי?

junny

New member
...

ועל 60 אני מקבלת פרח??? אומנם באוניברסיטה זה עובר... אבל חבר שלי יזרוק אותי מהבית אם הוא יידע שאני משקיעה כל כך הרבה בצח"מ וקיבלתי רק 60!!

python 4

New member
123 נסיון!

1. לסטיוארט וג'ניפר ברוקס 4 בנות. מי מהן היא ה'רעה': א. לסלי ב. לורי ג. כריס
אין לי מושג מי אלה, אבל איך כריס יכולה להיות רעה? אז זה יכול להיות רק זה.. ד. פגי 2. מי מקרובי המשפחה של ג'יל הוא רופא: א. ביל
ביל הורטון היה קרוב של ג'יל? נו טוב. ב. ליז ג. סנאפר ד. גרג 3. את מי שיחקה דידרה הול (מרלנה מימ"ח) בשנות ה-70 בצח"מ: א. ברברה אנדרסון
אין לי מושג, אבל למרלנה מתאים להיות ברברה ב. סאלי מקגווייר ג. מריאן רולנד ד. גוון שרמן 4. ג'יל הייתה נשואה לכל הגברים הנ"ל, אבל רק לאחד מהם באופן חוקי. למי: א. ברוק ריינולדס ב. דרק טורסטון ג. סטיוארט ברוקס ד. רקס סטרלינג
אני לא בטוח... זה היה כשקיי נחטפה ורקס התגרש מהכפילה שלה? 5. מי מהדמויות הבאה הרגה את אביה: א. ג'יל ב. ניקי
לא סתם יש לה רגשות עזים לגברים מבוגרים ממנה (קרי - שפם) ג. שילה ד. ליאנה 6. למי מהנשים הבאות, ויקטור היה נשוי באופן בלתי-חוקי: א. ג'וליה
לדעתי לכל האחרות הוא היה נשוי חוקית.. ב. ליאנה ג. הופ ד. דיאן 7. אחד מילדיו של ג'ון אבוט, איננו ילדו הביולוגי. מי: א. ג'ק ב. אשלי
כמובן, התשובה היחידה שאני יודע בבטחון עד עכשיו. ג. טרייסי ד. בילי 8. מי מהצמדים הבאים, לא היו גיסים: א. ג'יל וניקי ב. פול וג'ק ג. קריקט ולורן ד. אשלי ודיאן
ניקי התחתנה עם אח של ג'יל, ג'ק עם אחות של פול ולורן עם סקוט. מה שמשאיר את אשלי ודיאן שהיו נשואות לאותו אדם. זה לא נחשב? 9. מי השתמשה בשם הבדוי 'קלי קרפנטר': א. אשלי ב. מרי ג'ו
אין לי מושג. ג. ליאנה ד. נינה 10. מי ניהלה רומן עם ניל פנמור, אביה של לורן: א. ג'יל פוסטר
ביטס מי. אבל היא ניהלה רומן כמעט עם כולם, אז למה לא. ב. מרי וויליאמס ג. טרייסי אבוט ד. ג'ינה רומא 11. מי מהנשים הבאות לא כתבה ספר: א. טרייסי ב. ליאנה ג. גרייס
למרות שגם נינה לא בדיוק כתבה ספר.. ד. נינה 12. רק אחד מהגברים הבאים לא היה נשוי לחולת איידס. מי: א. ג'ון אבוט ב. ג'ים גריינג'ר ג. נייתן הייסטינגס
היה לו רומן תוך כדי הנישואים עם ליבי, לא?? ד. מלקולם ווינטרס 13. איזה מהמשרתים הוחלף ע"י שחקן אחר: א. מיימי
רק בגלל שאת אסתר ומיגל אני זוכר מאז שהתחלתי לראות ת'סדרה ואת מיימי לא. ב. אסתר ג. מיגל ד. שרה/ורוניקה 14. מי מהבאים לא חטף את לורן פנמור: א. ריק דארוס
אין לי מושג. ב. שון גארט ג. ליסה מנספילד ד. שילה קרטר 15. מה היה שמו של החבר של מייגן דניסון, לפני טוני: א. אלק ב. ברנדון ג. מאט ד. צ'ייס
אין לי מושג, כל פרט שקשור להיסטוריה של מייגן הודחק מתודעתי מיד כשהוא קרה. 16. מי היה עו"ד של ג'יל בגירושיה הראשונים מג'ון אבוט: א. מיטשל שרמן ב. מייקל קרופורד
מייקל בולד היה אז בחיתוליו, לא? ג'ון היה בגירושים השניים, ומיטשל היה העו"ד של ויקטור, לא? ג. ג'ון סילבה ד. מייקל בולדווין 17. מי מהגברים הבאים חטף את המאהב של אשתו, וכלא אותו במרתף: א. ג'ורג' רולינס ב. לאנס פרנטיס ג. ויקטור ניומן
הוא כלא מישהו במרתף, אבל מי זה היה? ד. ג'ק אבוט 18. מה שם המשפחה של מיגל: א. סנצ'ז ב. רודריגז
יש לו משפחה בכלל שהוא צריך שם משפחה? ג. גטירז ד. פנייה 19. מה היה מקצועה של קסנדרה הול: א. מעצבת פנים
אולי? לא? ב. סוכנת נסיעות ג. מעצבת אופנה ד. סוכנת סמויה 20.מה שמו של בעלה הראשון של קתרין: א. פיליפ צ'נסלר הראשון ב. פיליפ צ'נסלר השני
השלישי של ג'יל, הרביעי של נינה.. החמישי לא יגיע בעשרים שנה הקרובות. ג. דרק טורסטון ד. גארי ריינולדס נו איך הייתי?

python 4

New member
../images/Emo7.gif

אז ביל הורטון הוא לא קרוב של ג'יל, אני מניח.

אור2221

New member
תשובות שלי

1. לסטיוארט וג'ניפר ברוקס 4 בנות. מי מהן היא ה'רעה': ב. לורי - גרמה להתמוטטות העצבים של אחותה (בזמן קונצרט, לא פחות, כתבה ספר עליה in my sister's shadow, נטשה את ויקטור בחופה והיתה mean לניקי שלי 2. מי מקרובי המשפחה של ג'יל הוא רופא: ג. סנאפר כמובן 3. את מי שיחקה דידרה הול (מרלנה מימ"ח) בשנות ה-70 בצח"מ: א. ברברה אנדרסון - אחות בממוריאל 4. ג'יל הייתה נשואה לכל הגברים הנ"ל, אבל רק לאחד מהם באופן חוקי. למי: א. ברוק ריינולדס - לעולם לא שכבו ב. דרק טורסטון - ג. סטיוארט ברוקס - ד. רקס סטרלינג - הוא לא התגרש חוקי מקיי כנראה שסטיוארט. 5. מי מהדמויות הבאה הרגה את אביה: ב. ניקי - מנורה לראש אחרי נסיון אונס 6. למי מהנשים הבאות, ויקטור היה נשוי באופן בלתי-חוקי: ב. ליאנה - לא חיכה את ה6 חודשי המתנה 7. אחד מילדיו של ג'ון אבוט, איננו ילדו הביולוגי. מי: ב. אשלי 8. מי מהצמדים הבאים, לא היו גיסים: ד. אשלי ודיאן 9. מי השתמשה בשם הבדוי 'קלי קרפנטר': ד. נינה, למיטב זכרוני. 10. מי ניהלה רומן עם ניל פנמור, אביה של לורן: ד. ג'ינה רומא 11. מי מהנשים הבאות לא כתבה ספר: ג. גרייס למרות שגם נינה לא בדיוק כתבה ספר.. 12. רק אחד מהגברים הבאים לא היה נשוי לחולת איידס. מי: נייתן. 13. איזה מהמשרתים הוחלף ע"י שחקן אחר: יש כאן טעות קטנה, אתה מתכוון למיימי, אבל גם את ורוניקה שיחקה בפעמים הראשונות שחקנית אחרת. 14. מי מהבאים לא חטף את לורן פנמור: א. ריק דארוס - הוא חטף את ניקי. 15. מה היה שמו של החבר של מייגן דניסון, לפני טוני: א. אלק 16. מי היה עו"ד של ג'יל בגירושיה הראשונים מג'ון אבוט: ב. מייקל קרופורד 17. מי מהגברים הבאים חטף את המאהב של אשתו, וכלא אותו במרתף: ג. ויקטור ניומן - הוא גם האכיל אותו בחולדה :) 18. מה שם המשפחה של מיגל: ג. גטירז 19. מה היה מקצועה של קסנדרה הול: א. מעצבת פנים 20.מה שמו של בעלה הראשון של קתרין: ד. גארי ריינולדס - אבא של ברוק

אור2221

New member
אוי!

זה השפה! אני אף פעם לא רואה את השמות כתובים בעברית :) רוגריגז. פנייה זה השם של השחקן, אם אני לא טועה.

dviridit

New member
תשובות- נראה מה אני כן יודעת...

אפילו על דרך השלילה. למרות שכמעט כלום איני עיודעת בבטחון מלא. רציתי להודות לצ'ארמי מחבר החידון שילמד אותי על עברה של הסבונייה. 1. זו בטוח לא ג-כריס. 5. נראה שד-ליאנה. 6. נראה שב-ליאנה. 7. אם אני לא טועה זו ג-טרייסי. 8. נראה ש ב-פול וג'ק. 11. ג-גרייס. 13. בטוח שלא ד-שרה/ורוניקה 14. בטוח שלא ד-שילה 15. אני יודעת בבטחון גמור שזה א-אלק 16. נראה שזה א0מיטשל שרמן (עורך דינם המשפחתי) ובטוח שלא ד-מייקח בולדוין.

dviridit

New member
תסלחו לי מה אתם בוכים.? לא נורא,

אני אני גאה ב-15 נקודות שצברתי. כל הכבוד לי! לא. ? זה בסדר אני יודעת שנכשלתי. בפעם הבאה אשתפר. עידית

אהמ.....ניראה לי שיש דברים

שאני זוכרת, אבל לא כ"כ רחוק...אבל אנסה בכל זאת 1. ניחוש פרוע- פגי. 2- גם ניחוש- גרג. 3. ניחוש נו- סאלי מקגייוור. 4. הפעם נדמה לי ש- ברוק ריינולדס.
5. נכון שהכי טבעי לחשוב ששילה עשתה את זה אבל אני הולכת על ליאנה לאב- וזה בגלל שהיא הייתה מאושפזת בבי"ח לחולי נפש...אולי בגלל שהיא רצחה את אבא שלה?
ואת ההיסטוריה של ניקי אני לא יודעת כ"כ רחוק. 6. דיאן. 7. אשלי. 8. ג'יל וניקי. 9. ליאנה. 10.אהמ..ג'יל פוסטר. 11. גרייס. 12. נייתן הייסטינגס. (הוא רק יצא עם ההיא- לא היה נשוי לה נכון?). 13. מיימי על בטוח. 14. שון גארט?!? 15. אלק. 16. מיטשל שרמן. 17. ויקטור ניומן. 18. אמרו פעם את שם המשפחה של מיגל?!?! אז ננסה סנצ'ז. 19. מעצבת פנים. 20. זה כאילו טבעי ללכת על פיליפ צ'נסלור הראשון לא? אבל לא יודעת כך שאני חושבת שזה היה מממממ גארי ריינולדס?? ווהווווו ואני בכלל חשבתי שאני מכירה את הסידרה. נניח והמבחן הזה הוא מבחן פתע...ואני לא התכוננתי...זה תירוץ או שאפשר להתחשב בי?...
בכל מקרה...אני מחכה לתוצאות ובינתיים כוססת ציפורניים. (תתחשב בי ותעשה את זה מהר כי הציפורניים שלי קצרות).

זה אפילו לא מגרד

את ה"עולה" בהצלחה לכיתה א'!
בטוח שהגננת הייתה מבקשת להשאיר אותי עוד שנה כדי להמשיך ולשחק בחצר.

למעלה