123 נסיון!
1. לסטיוארט וג'ניפר ברוקס 4 בנות. מי מהן היא ה'רעה': א. לסלי ב. לורי ג. כריס
אין לי מושג מי אלה, אבל איך כריס יכולה להיות רעה? אז זה יכול להיות רק זה.. ד. פגי 2. מי מקרובי המשפחה של ג'יל הוא רופא: א. ביל
ביל הורטון היה קרוב של ג'יל? נו טוב. ב. ליז ג. סנאפר ד. גרג 3. את מי שיחקה דידרה הול (מרלנה מימ"ח) בשנות ה-70 בצח"מ: א. ברברה אנדרסון
אין לי מושג, אבל למרלנה מתאים להיות ברברה ב. סאלי מקגווייר ג. מריאן רולנד ד. גוון שרמן 4. ג'יל הייתה נשואה לכל הגברים הנ"ל, אבל רק לאחד מהם באופן חוקי. למי: א. ברוק ריינולדס ב. דרק טורסטון ג. סטיוארט ברוקס ד. רקס סטרלינג
אני לא בטוח... זה היה כשקיי נחטפה ורקס התגרש מהכפילה שלה? 5. מי מהדמויות הבאה הרגה את אביה: א. ג'יל ב. ניקי
לא סתם יש לה רגשות עזים לגברים מבוגרים ממנה (קרי - שפם) ג. שילה ד. ליאנה 6. למי מהנשים הבאות, ויקטור היה נשוי באופן בלתי-חוקי: א. ג'וליה
לדעתי לכל האחרות הוא היה נשוי חוקית.. ב. ליאנה ג. הופ ד. דיאן 7. אחד מילדיו של ג'ון אבוט, איננו ילדו הביולוגי. מי: א. ג'ק ב. אשלי
כמובן, התשובה היחידה שאני יודע בבטחון עד עכשיו. ג. טרייסי ד. בילי 8. מי מהצמדים הבאים, לא היו גיסים: א. ג'יל וניקי ב. פול וג'ק ג. קריקט ולורן ד. אשלי ודיאן
ניקי התחתנה עם אח של ג'יל, ג'ק עם אחות של פול ולורן עם סקוט. מה שמשאיר את אשלי ודיאן שהיו נשואות לאותו אדם. זה לא נחשב? 9. מי השתמשה בשם הבדוי 'קלי קרפנטר': א. אשלי ב. מרי ג'ו
אין לי מושג. ג. ליאנה ד. נינה 10. מי ניהלה רומן עם ניל פנמור, אביה של לורן: א. ג'יל פוסטר
ביטס מי. אבל היא ניהלה רומן כמעט עם כולם, אז למה לא. ב. מרי וויליאמס ג. טרייסי אבוט ד. ג'ינה רומא 11. מי מהנשים הבאות לא כתבה ספר: א. טרייסי ב. ליאנה ג. גרייס
למרות שגם נינה לא בדיוק כתבה ספר.. ד. נינה 12. רק אחד מהגברים הבאים לא היה נשוי לחולת איידס. מי: א. ג'ון אבוט ב. ג'ים גריינג'ר ג. נייתן הייסטינגס
היה לו רומן תוך כדי הנישואים עם ליבי, לא?? ד. מלקולם ווינטרס 13. איזה מהמשרתים הוחלף ע"י שחקן אחר: א. מיימי
רק בגלל שאת אסתר ומיגל אני זוכר מאז שהתחלתי לראות ת'סדרה ואת מיימי לא. ב. אסתר ג. מיגל ד. שרה/ורוניקה 14. מי מהבאים לא חטף את לורן פנמור: א. ריק דארוס
אין לי מושג. ב. שון גארט ג. ליסה מנספילד ד. שילה קרטר 15. מה היה שמו של החבר של מייגן דניסון, לפני טוני: א. אלק ב. ברנדון ג. מאט ד. צ'ייס
אין לי מושג, כל פרט שקשור להיסטוריה של מייגן הודחק מתודעתי מיד כשהוא קרה. 16. מי היה עו"ד של ג'יל בגירושיה הראשונים מג'ון אבוט: א. מיטשל שרמן ב. מייקל קרופורד
מייקל בולד היה אז בחיתוליו, לא? ג'ון היה בגירושים השניים, ומיטשל היה העו"ד של ויקטור, לא? ג. ג'ון סילבה ד. מייקל בולדווין 17. מי מהגברים הבאים חטף את המאהב של אשתו, וכלא אותו במרתף: א. ג'ורג' רולינס ב. לאנס פרנטיס ג. ויקטור ניומן
הוא כלא מישהו במרתף, אבל מי זה היה? ד. ג'ק אבוט 18. מה שם המשפחה של מיגל: א. סנצ'ז ב. רודריגז
יש לו משפחה בכלל שהוא צריך שם משפחה? ג. גטירז ד. פנייה 19. מה היה מקצועה של קסנדרה הול: א. מעצבת פנים
אולי? לא? ב. סוכנת נסיעות ג. מעצבת אופנה ד. סוכנת סמויה 20.מה שמו של בעלה הראשון של קתרין: א. פיליפ צ'נסלר הראשון ב. פיליפ צ'נסלר השני
השלישי של ג'יל, הרביעי של נינה.. החמישי לא יגיע בעשרים שנה הקרובות. ג. דרק טורסטון ד. גארי ריינולדס נו איך הייתי?