HowManyYearsToWalkThisPathAlone? ../images/Emo223.gif
הצלחתי להכניס משפט חכם בכותרת אחת קטנה.D:
שיר השבוע של MCR ?
לשם שינוי, שמעתי! Famous Last Words I Don't Love You I Never told you... I'm not okay Cemetery Drive הייתי די עצובה, והרגשתי צורך לשמוע אותם... אין, זה פשוט לא אמיתי ההרגשה הזו שאני כ''כ רוצה לשמוע אותם כשאני צריכה את זה, ולא סתם לא שמעתי אותם כבר הרבה זמן. זה פשוט צריך להגיע.
שיר השבוע בכללי ?
הו, פה זה יפה
A7X - Save me God hates us Buried alive !@~@#%@!
Nightmare Beast and the harlot 30STM - Kings and queens Search and destroy A Modern myth Closer to the edge
אמן/אלבום השבוע ?
לפי הלאסט.אף.אמ שלי: A7X - Nightmare [49] 30STM - This is war [41]
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
סרט- קילרים[אחלה סרט!!], אישה יפה
תוכנית- מועדון לילה
, צחוק מעבודה, שבת צחוק [אני פשוט מטורפת על סטאנדפ
].
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
סופסוף אחי נרשם איתי למכון כושרD:
סופסוף הגיע אלי הדרכון!~@#$
90% שאני טסה להופעה של אבנג'ד בלונדון באוקטובר!
[שששששש, בלי עין הרע, טפו טפו טפו, חמסה שום בצל.]
היה לסבתא שלי יומולדת יום שני [אל תשאלו בת כמה היא, היא לא יודעת, תימניה, בכל זאתXD] והלכתי עם אימי למרכז לקשישים- מועדון כזה שהיא הולכת אליו כל יום, וחגגו לה שם, ונוכחתי לגלות שיש שם נערים מתנדבים מאורגוואי!! והם כאלה חמודים^^ נראים כאילו הם יצאו מ'כמעט מלאכים' חחח. ורציתי לדבר איתם ספרדית והם הלכו ולא הספקתי;; ורציתי לשאול אותם אם הם מכירים את דייגו פורלאןXD [דה, מי לא מכיר?]
חם.
ציטוטי השבוע ?
יש הרבה
נעה: "מצאתי משפט יפה של אבנג'ד לקעקוע.. אבל הוא ארוך! מה אני אעשה, ראשי תיבות?!" XD נעה ממשיכה: "הרג אותי הראשי תיבות חחח אמא צחקתי בקול רם |חושש|" XDDD
נעה: "אני לא אומרת סתם לבנות שהם מהממות... אולי אמרתי פעם אבל צחקתי אחרי זה , זה נחשב?" אני: "אני לא בטוחה.." נעה: "אה, אז לא אמרתי אף פעם"
נעה: "אני מכירה 3 שחקנים משאלקה.. יש אחד מגה מכוער" היא הורגת אותי
אני: "לפני כמה ימים נעלם לי הסל מחזור ולקח לי מלא זמן למצוא אותו" שגיא: "יש סל מחזור של בקבוקים למטה, היית מביאה אותו" אני: "חהה, מצחיק. אבל באמת, עד שמצאתי אותו זה היה סיוט!" שגיא: "בשביל מה את צריכה סל מחזור?" אני: "כי לפעמים אני מוחקת דברים ואני רוצה להחזיר!" שגיא: "אבל הסל מחזור שואל אותך לפני שאת מוחקת האם את באמת רוצה למחוק, אז למה את סתם מוחקת?!"
אני צועקת על הכלבה שלי: "יא מעצבנת, שאלתי אותך בצהריים אם את רוצה לצאת ולא רצית! מה את בוכה עכשיו" < כי היא יללה שהיא רוצה לצאת לטייל > חגי: "מה את צועקת עליה, היא זקנה כבר היא לא זוכרת!"
אני: "איזה כיף לחסוך כסף להופעה!!" אמא: "יכולת כבר לחסוך כסף וללמוד נהיגה" אני: "מה את משווה בין הופעה, שאני ממש רוצה, לבין ללמוד נהיגה, מה שאני לא רוצה עכשיו?" שנהב [גיסתי]: "כמה כסף יש לך?" אני: "4000!" שנהב: "מהה, יכולת מזמן לקנות... גלגל" XDD
אני, אמא ושנהב עומדות למטה עם אנג'ל הכלבה אמא עם קרוקס ופתאום היא מרגישה שעולים עליה נמלים קטנות קטנות, ומלא אמא: "יוו!! מה זה?! כמה נמלים! נכנסו לי לתוך הנעל ~מורידה את הקרוקס ומנערת~ מה זה, מה הם עשו, עלייה לרגל?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מחזיקה את המחברת ספרדית שלי ומתחילה להסביר לכל הסובבים אותי בשולחן [אמא, אבא, שגיא, חגי ושנהב] על כללים בספרדית וכל מיני מילים. אני מדברת מהר והרבה, אמא: "מה היא אמרה?" חגי: "לא יודע, איבדתי אותה עוד בהתחלה" אני מעבירה דף: "הו, פה זה יפה! ~נזכרת באסי וגורי~ לפעמים כשאתה יורד לטייל עם הכלב אז אתה שוכח את הרצועה, אז אתה עולה בחזרה ואז אתה יורד ואתה לא זוכר אם אתה.. לקחת את ה.. לא, אין לי"
שגיא: "היה לי בהתחלה, וזה נאבד לי"
שגיא: "תדברי רגע ספרדית, ואני אתרגם מה שאת אומרת" אני: "que lo difrutes " (תהנה) שגיא: "רוצה פירות?!"
אני באמצע הארוחה מדברת ממש ממש מהר: "אני אהיה בהופעה של אבנג'ד סבנפולד ואתם לא!" ~סותמת~ שגיא: "לא נראה לי שיש פה עוד מישהו שרוצה ללכת..."
דודה שלי רחל: "מקסימום אנחנו נבוא איתך להופעה" אני: "אממ.. לא נראה לי שתאהבי כלכך את המוזיקה שלהם, זה ממש רעש חח" רחל: "טוב, אז תיכנסי לבד נו" XD אני: "אמא, רחל אמרה שאת והיא תיכנסו איתי יחד להופעה, אבל לא נראה לי שתאהבו את המוזיקה. ואת העובדה שהוא מקלל כל מילה שניה. ואת זה שיש חשפניות על הבמה." XD
אמא של קארין [אשדוד] שולחת לי הודעה בצ'אט בפייסבוק ב12 בלילה: "מה את עושה ערה בשעות כאלה? אל תשכחי שאני האמא השניה שלך" XD מתה עליה
וזהו נראה לי.
תכנונים לשבוע הבא ?
הו, הרבה! מחר ספינינג^^ יום שני בבוקר אני הולכת לגן לראות את העובדות ולעזור להן קצת בסידור הגן לפני שחוזרים^^, בצהריים יש לי תור לרופא עור~ אחר צהריים אני נוסעת לאשדוד להופעה של 'הקרקס של דולי' ואני אשן אצל קארין בפעם השלישית והאחרונה החופשD: , יום שלישי ת''א לפגוש את טל [חברה שפגשתי בהופעה של 30סטמ] וגם את נעה!!
וזהו, ים רביעי חוזרים לגן.D:
תמונת השבוע ?
אמ אמ, נגיד שזאת^^
הודגש וקומבן באמצעות באיירן מינכן השולטים שאמנם הפסידו אתמול אבל הם עדיין שולטים