ה-סיכומ"ש

חח כן, לשם שינוי הייתה לאמא שלי יציאה ../images/Emo223.gif

די טובה! דווקא לפני כמה ימים אמרתי לה "לי ולשלושת אחיי הגאונים יש חוש הומור ענקי! אנחנו יכולים להיות חבורת סטאנד-אפ. אבל לך ולאבא ממש אין חוש הומור, אז ממי לעזאזל ירשנו את זה?!"

TicketToRide

New member
הווו סופ"ש אחרון לפני ביה"ס .. ../images/Emo129.gif

אני קצת מתרגשת
שיר השבוע של MCR ? ואוווו ...מאיפה להתחיל ?! באמת ששמעתי אותם מלא השבוע .. זה השכיר לי כמה אני אוהבת אותם ! אבל הכי הכי - סמטרי דרייב
אין השיר הזה כ"כ טוב !!1 שיר השבוע בכללי ? אין ספק ש- Welcome to the family - Avenged sevenfold .. Danger line - Avenged sevenfold שני המהממים האלללה
אמן/אלבום השבוע ? Nightmare - Avengdale ! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - לא רק בלונדינית , לא רק בלונדינית 2
ספר - קניתי את 'הסוד' והתחלתי טיפטיפה .. תוכנית - מאחורי הקלעים של 'זוהי סדום' .. וידאו - שאני חייבת לראות פעם בשבוע לפחות .. הוידאו הזה של סיניסטר וזאקי כשהם מנגנים ביחד חלקים מהשירים של אוונג'ד .. אני יכולה לראות את זה שעות . ואת הראיון שדיד שלחה לי .. של ה40 דקות הזה אח"כ שדה רב פאס אווי . דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
אח שלי הביא לי את האייפוד שלו !!
אין לי מושג איך להעביר לו שירים
ציטוטי השבוע ?
דיד ואני באחת מהשיחות שלנו השבוע - דיד - יאו תגידי מה עם החתול ? אני - איזה ? חסר האוזניים ? דיד - כן ! אני - הוא אחד החמודים ! גיליתי שהוא לא שחור לגמרי ! דיד - אז הוא לא תימני משלנו ?
קועות השיחות איתך דיד !
הסתכלתי על תמונות של אוונג'ד כי אין לי הרבה חיים .. אז שלחתי לדיד אתמול נראלי את התמונה שיש מישהו תלוי כזה מעל הבמה
אז אני חשבתי שזה בנדם ודיד אמרה בובה קיצור זאת בובה
אז דיד אומרת לי תארי לך הם קוראים למתמודד בקהל ותולים אותו אני - תאכלס בכיף (יש מצב אמרתי משהו אחר כי אני לא ממש זוכרת
) אבל רגע לא בא לי למות לפני שאני רואה את אוונג'ד בלייב דיד - אחרי ההופעה אני - אה אז בסדר .. ~ ואז דיברנו עוד קצת ~ אני - שישירו לי אפטר לייף ואז יתלו אותי
חפרתי ;; תכנונים לשבוע הבא ? שחברה תבוא אליי ואני אבשל טיפה
לסדר את החדר ממש אבל .. ללכת עם נוייק לתל אביב , לקנות משקפיי שמש של רייבן
לקנות את נייטמר .. וחולצה של אוונג'ד ולראות את דיד העטלף הכפרי שלי !! 3> תמונת השבוע ? בחור שמנמן כזהה
אחד המהממיםםםםםםםםםם שיהיה לכולם שבוע מהמם כמוני תאכלס הלוואי !

NoAmItA ChAn

New member
איזה מהמם! איזה עיניים יש לו ../images/Emo99.gif

אבל למה הוא מעשן למה >: איזה ראיון של 40 דקות אחרי שדה רב נפטר? O: ויאא, תתחדשי על האייפוד! איזה סוג הוא, כמה מקום ואיזה צבע? D; וכדי להעביר שירים לאייפוד את צריכה את התוכנה iTunes

TicketToRide

New member
דה מונלייט !../images/Emo129.gif

חש דרקולה
וג'וני עדיין קצת קול
נו ודיד זה לא היה שם ?

TicketToRide

New member
הוא מדהים !../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

דיד הביאה לך כבר
ותודה
הוא של אפל .. כסוף עם שחור כזה . הורדתי אייטונז אבל ידיד שלי אמר לי שאני צריכה להוריד עוד משהו בכלל ההאייפוד הספציפי הזה ;;

../images/Emo6.gif החתול לא משלנו! ../images/Emo223.gif

הייתי בטוחה שהוא תימני שלם. בסוף גילית בו כתם לבן.. אין, הוא אשכנזי! ;; חח אחרי אפטרלייף.. זה כזה "איי דונט בילונג היר.." ביי ~נתלית~

TicketToRide

New member
חחחחחחח הרגת דיד ../images/Emo6.gif ../images/Emo129.gif

אה ועוד משהו טוב - קיבלתי צו ראשון
צעירה שכמוני !

Wrath Within

New member
I don't care nothing about it../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR ? אאאאין.
שיר השבוע בכללי ? Debonaire - Dope Deep Enough - Live Bandoleros - Santana The Whistle Song המיסטיקנים הסינים - שלמה ארצי ו-whatsherface
אמן/אלבום השבוע ? הסאונד-טראקים של מהיר ועצבני D:
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? מהיר ועצבני 1+3+4
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
שינוי, התקדמות. או לפחות ככה זה נראה.
לא קל לגלות שאולי יש לך קראש, לא לא.
ציטוטי השבוע ? אוףף לאדעת.
תכנונים לשבוע הבא ? לפגוש את נעם! ולשרוד עד לסופ"ש הבא D:
תמונת השבוע ? וואע.איןליכח.

NoAmItA ChAn

New member
הצעה לציטוט:

"יואוווו, נעםםםם, את פשוט מושלמתתתת, דיייייי, אני חולה עלייךךךךךךךך, תעשי לי ג'ארד פאגטו קטןןןןןןןןןןןןןן" <: סי יה טומורור! ♥

Wrath Within

New member
יש לי ציטוט! ../images/Emo11.gif

נעם: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה *סניף* בין סניף לסניף *סניף*"

NoAmItA ChAn

New member
הייתי במסעדת גלידות, ואז חזרתי והייתי כל הזמן

במסן, משעה שמונה בערך!!!

למעלה