הווו סופ"ש אחרון לפני ביה"ס .. ../images/Emo129.gif
אני קצת מתרגשת
שיר השבוע של MCR ? ואוווו ...מאיפה להתחיל ?! באמת ששמעתי אותם מלא השבוע .. זה השכיר לי כמה אני אוהבת אותם ! אבל הכי הכי - סמטרי דרייב
אין השיר הזה כ"כ טוב !!1
שיר השבוע בכללי ? אין ספק ש- Welcome to the family - Avenged sevenfold .. Danger line - Avenged sevenfold שני המהממים האלללה
אמן/אלבום השבוע ? Nightmare - Avengdale !
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - לא רק בלונדינית , לא רק בלונדינית 2
ספר - קניתי את 'הסוד' והתחלתי טיפטיפה .. תוכנית - מאחורי הקלעים של 'זוהי סדום' .. וידאו - שאני חייבת לראות פעם בשבוע לפחות .. הוידאו הזה של סיניסטר וזאקי כשהם מנגנים ביחד חלקים מהשירים של אוונג'ד .. אני יכולה לראות את זה שעות . ואת הראיון שדיד שלחה לי .. של ה40 דקות הזה אח"כ שדה רב פאס אווי .
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
אח שלי הביא לי את האייפוד שלו !!
אין לי מושג איך להעביר לו שירים
ציטוטי השבוע ?
דיד ואני באחת מהשיחות שלנו השבוע - דיד - יאו תגידי מה עם החתול ? אני - איזה ? חסר האוזניים ? דיד - כן ! אני - הוא אחד החמודים ! גיליתי שהוא לא שחור לגמרי ! דיד - אז הוא לא תימני משלנו ?
קועות השיחות איתך דיד !
הסתכלתי על תמונות של אוונג'ד כי אין לי הרבה חיים .. אז שלחתי לדיד אתמול נראלי את התמונה שיש מישהו תלוי כזה מעל הבמה
אז אני חשבתי שזה בנדם ודיד אמרה בובה קיצור זאת בובה
אז דיד אומרת לי תארי לך הם קוראים למתמודד בקהל ותולים אותו אני - תאכלס בכיף (יש מצב אמרתי משהו אחר כי אני לא ממש זוכרת
) אבל רגע לא בא לי למות לפני שאני רואה את אוונג'ד בלייב דיד - אחרי ההופעה אני - אה אז בסדר .. ~ ואז דיברנו עוד קצת ~ אני - שישירו לי אפטר לייף ואז יתלו אותי
חפרתי ;;
תכנונים לשבוע הבא ? שחברה תבוא אליי ואני אבשל טיפה
לסדר את החדר ממש אבל .. ללכת עם נוייק לתל אביב , לקנות משקפיי שמש של רייבן
לקנות את נייטמר .. וחולצה של אוונג'ד ולראות את דיד העטלף הכפרי שלי !! 3>
תמונת השבוע ? בחור שמנמן כזהה
אחד המהממיםםםםםםםםםם
שיהיה לכולם שבוע מהמם כמוני תאכלס הלוואי !